Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Reethaus 3 (Maisonette)

Het rietgedekte huis ligt in een mooie rustige omgeving /Nordsee-schiereiland Eiderstedt

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Op het schiereiland Eiderstedt staat HUS OP'N DIEK idyllisch te midden van weilanden en velden - omgeven door een enorme tuin met oude bomen. Het rietgedekte Friese huis is een paradijs voor gezinnen met honden en natuurliefhebbers.
Tot vreugde van alle kleintjes is er een speeltuin, glijbaan, zandbak, schommel, maar ook fietsen en tafeltennis. In de fruitbomen kun je heerlijk klimmen - als je wilt, kun je natuurlijk ook fruit oogsten.
Zonnige terrassen en idyllische plekjes in de tuin nodigen uit tot lezen en ontspannen in de rustgevende Noordzeelucht. Gezinnen met honden genieten van het buitenleven met lange wandelingen op de stranden of direct voor de deur. Als u zin heeft, kunt u ontspannen in de tuin of een fietstocht maken rond het schiereiland. Een prachtig fietspad loopt direct langs het huis.
Onder het rieten dak van het Friesenhaus bevinden zich 3 ruime vakantiewoningen met terras op het zuiden en toegang tot de tuin. Een smaakvolle inrichting met alle comfort waar u ook op vakantie niet zonder zou willen, geven het huis een gezellige sfeer om u goed in te voelen. S Avonds kunt u genieten van een kopje thee en rum bij de open haard, en het hele gezin kan rond de grote eettafel zitten en kletsen en spelen. De kleine gasten voelen zich op hun gemak in de gezellige kinderkamer, ook als het weer niet meespeelt, en in het alkoofbed is het goed dromen na veel gezonde Noordzeelucht. (meer informatie op onze homepage)

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 7 km

7 km

Luchthaven 120 km Hamburg

120 km

Station 8 km Garding

8 km

Snelweg-afrit 20 km Tönning

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

HUS OPNDIEK ligt aan een rustige weg buiten het dorp Osterhever- zonder verkeer. Een paradijs voor natuurliefhebbers! Rondom het huis ligt een enorme tuin met oude bomen, een kinderspeelplaats en vele leuke plekjes om te ontspannen. U kunt direct vanaf het huis prachtige fiets- en wandeltochten starten rond het schiereiland. Honden kunnen hier meestal vrij rondlopen.
Als u de auto thuis wilt laten, is er een bushalte op 500 meter van het huis. Aan de rand van het Nationaal Park Waddenzee in het landschapsbeschermingsgebied ligt HUS OPNDIEK aan een rustige weg zonder verkeer - een paradijs voor natuurliefhebbers! De populaire zandstranden van Westerhever- Zand (6km), Stuffhusen (8km) of Ording (14km) zijn gemakkelijk te bereiken. Naar het kleine strand Tetenbüllspieker (3km) leidt een mooi pad door de velden. Er is een kleine zeilhaven, speeltuin, douche en snackbar. Bij vloed kunt u zwemmen, zeilen, surfen of wandelen op het wad.
Naast de vele culturele activiteiten op Eiderstedt en in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te winkelen. Interessante bestemmingen voor uitstapjes zijn de steden Husum (25km), Friedrichstadt (20km), of Tönning (16km). Net als in Osterhever (1,5km) zijn er in alle dorpen bezienswaardige kerken. Garding (7km) biedt een traditionele weekmarkt, veel cultuur en goede winkelmogelijkheden.
Als u de auto wilt laten staan, is er een bushalte op 500m van het huis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:10
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

2 pers. incl. / extra kosten per extra pers. 4€
Parkeren, fietsen, kinderbed / kinderstoel gratis
Honden 50€ (verplicht)
Linnenpakket 15€, optioneel
Internet 2€/dag, optioneel
Wasmachine (3€ / wasbeurt)
Aankomst/vertrek op weekdagen indien mogelijk of in overleg

Annuleringsvoorwaarden:

  • bis zu 8 Wochen vor Anreise nur 15€ Stornierungsgebühr, bis zu 4 Wochen vor Anreise 20% bis zu 2 Wochen vor Anreise 60%, bis zu 1 Woche vor Anreise 80%, Bei Nicht-Anreise 100%

meer informatie:

Het samenspel van antieke meubels en moderne accessoires zorgt voor een stijlvolle ambiance. De woonkamer biedt twee ruimtes voor de gasten: een eetkamer met een grote familietafel bij de open haard en de comfortabele bankhoek. Hier kunt u lezen, tv kijken of ontspannen in een ontspannen sfeer. Of het nu in het ruime woongedeelte is of in de twee gezellige slaapkamers, alle gasten voelen zich overal goed verzorgd. Ook de badkamer en de keuken maken indruk met hun moderne, lichte lijnen. Het terras op het zuiden en de mooie tuin met speeltuin ronden het aanbod af en bieden de ideale ambiance voor het gezinsleven in de goede Noordzeelucht. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. Hier is welzijn gegarandeerd, of u nu met z'n tweeën of met het hele gezin wilt ontspannen. Natuurlijk is uw trouwe viervoeter welkom.
Het is alsof u in een mooi, klein rijtjeshuis woont, omgeven door een idyllische tuin met een grasveld om te zonnebaden, een speeltuin en veel natuur.
Het huis dat hier half wordt aangeboden met 80 m² heeft 3,5 kamers. Heeft u meer of minder ruimte nodig, vraag dan naar het appartement of Reethaus 2, Reethaus3 of de studiowoning met open haard. Misschien wilt u uw vakantie met 2 gezinnen doorbrengen? Informatie en prijzen voor alle appartementen zie link: reethaus-idylle.de

De individuele kamerindeling en uitrusting van deze helft van het huis biedt ook ideale leefomstandigheden voor grotere gezinnen met kleine kinderen. Deze woninghelft verschilt qua grootte en kamerindeling iets van Reethaus 3 en 2. Wie meer ruimte nodig heeft, kan ook onze zolderflat huren.

U dient zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen (tweepersoonsbed 1.40m, eenpersoonsbedden, alkoof 2x 90x1.90m, slaapbank 1.40m en 1mx2m,
Kinderbedje en kinderstoel graag vooraf bestellen,
Ramen: geïsoleerde ramen, horren in elke kamer,
Vloeren: laminaat op de begane grond, tegels in de badkamer,
oudere fietsen gratis te gebruiken


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. May

Mevr. M. May

wij zijn ontwerpers die in Düsseldorf wonen en hebben dit vakantiehuis 30 jaar geleden van onze ouders overgenomen. Inmiddels is het liefdevol gerenoveerd.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 8590

Laatst bijgewerkt: 19.12.2023

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8590.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven