Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Cera Pula

Istrië

Max.  8   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

118 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

118 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

House heeft een prive zwembad (6,5 m m).
Het huis ligt op 2000 m van het centrum van Pula, op 500 m van de zee en 1500 meter van het strand.
De dichtstbijzijnde winkels en restaurants liggen op 500 m.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus over 50 km

over 50 km

Luchthaven 10 km Pula airport

10 km

Station 1.5 km Pula

1.5 km

Snelweg-afrit 5 km Pula

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pula is de grootste stad in Istrië, Kroatië, gelegen aan de zuidpunt van het schiereiland Istrië, met een bevolking van (2011). Net als de rest van de regio, het is om zijn milde klimaat, gladde zee en ongerepte natuur. De stad heeft een lange traditie van wijn maken, visserij, scheepsbouw en toerisme. Het is al sinds de Romeinse tijd aan de Istrische administratief centrum.

attracties:

De stad staat bekend om zijn vele overgebleven oude Romeinse gebouwen, de meest bekende daarvan is de eerste eeuw amfitheater, waaronder zes grootste overgebleven Romeinse arena's in de wereld. [10] en plaatselijk bekend als Arena. Dit is één van de best bewaarde amfitheaters uit de oudheid en is nog steeds in gebruik tijdens de zomer filmfestivals. Tijdens de Tweede Wereldoorlog Italiaanse fascistische regering, waren er pogingen om de arena te demonteren en te verhuizen naar het vasteland van Italië, die al snel werden verlaten als gevolg van de kosten.

Twee andere opmerkelijke en goed bewaarde oude Romeinse bouwwerken zijn de eerste eeuw na Christus triomfboog, de Boog van Sergii en de co-eval tempel van Rome en Augustus, gebouwd in de 1e eeuw na Christus op het Forum tijdens het bewind van de gebouwde Romeinse keizer Augustus ,

Twin Gates (Porta Gemina) is één van de weinige overgebleven poorten na de stadsmuren in het begin van de 19e eeuw werden gesloopt. Het dateert uit het midden van de 2e eeuw naar een eerdere doelstelling te vervangen. Het bestaat uit twee bogen, zuilen, een vliegtuig architraaf en een versierde fries. Dichtbij zijn een paar overblijfselen van de oude stadsmuren.

De poort van Hercules dateert uit de 1e eeuw. Op de top van de enkel vel kunt u de bebaarde hoofd van Hercules, gesneden in hoog reliëf, en zijn club op de aangrenzende gewelfsteendelen zien. Een beschadigde inscriptie, in de buurt van de club, bevat de namen van Lucius Calpurnius Piso en Gaius Cassius Longinus, die werden toevertrouwd door de Romeinse Senaat om een ​​kolonie te vinden op de site van Pula. Dus het kan worden afgeleid dat Pula werd opgericht in 47-44

Het Forum van Augustus werd gebouwd in de 1e eeuw voor Christus in de buurt van de zee. In de Romeinse tijd, werd omringd door tempels van Jupiter, Juno en Minerva. Deze Romeinse commerciële en administratieve centrum van de stad bleef het belangrijkste plein van de klassieke en middeleeuwse Pula - Pola. Het is nog steeds de belangrijkste bestuurlijke en juridische centrum van de stad


toerisme:

De natuurlijke schoonheid van Pula / Pola omringende landschap en de turquoise wateren van de Adriatische Zee, de stad een internationaal populaire zomervakantie bestemming. De parel in de omgeving is Brijuni Island of Brijuni National Park door tal van wereldleiders bezocht, want het was de zomerresidentie van Josip Broz Tito. Romeinse villa's en tempels nog steeds liggen begraven tussen de akkers en langs de oever van de tientallen omliggende visserij en landbouw dorpen. De kustwateren bieden stranden, vissen, wrak duiken naar oude Romeinse galeien en de Eerste Wereldoorlog oorlogsschepen, cliff duiken en zeilen naar ongerepte baaien en eilanden groot en klein.

Pula - Pola is het eindpunt van de Euro Velo 9-fietspad dat loopt aan de Baltische Zee in Polen van Gdansk, de Tsjechische Republiek, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië.

Het is mogelijk om dinosaurusvoetafdrukken volgen op de nabijgelegen zee kusten; enkele belangrijke ontdekkingen gedaan op een geheime locatie in de buurt van Bale.

transport:

De luchthaven van Pula ligt ten noordoosten van Pula / Pola, ten dienste van zowel de binnenlandse en internationale bestemmingen. [31] Net als in de buurt van de luchthaven Rijeka, is het niet een grote internationale bestemming. Echter, dit is waarschijnlijk veranderen als een low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft vluchten naar Pula sinds November in 2006 begon Jet2-vluchten vanuit Newcastle, Birmingham, Glasgow, Leeds Bradford, Belfast, Manchester en luchthavens East Midlands bieden ook. Scandinavian Airlines (SAS) opereren lijnvluchten vanuit Stockholm en Kopenhagen in de zomer. De nabijheid van de internationale luchthavens zijn: Trieste in Italië, Zagreb, de hoofdstad Ljubljana en Kroatië, de hoofdstad van Slovenië. Er zijn directe vluchten naar de luchthaven van Pula van Londen en Dublin het hele jaar en een aantal andere grote luchthavens in West-Europa in de zomer. Coastal Airlines opgericht op 9 april 2015, een Europees dagelijks watervliegtuig dienst van het centrum watervliegtuig terminal aan de belangrijkste boulevard van de stad. Doelstellingen van april 2015 Rijeka, op het eiland Rab en Mali Losinj. [32] [33]

Een trein rijdt ten noorden van Pula / Pola naar Slovenië, maar de lijn blijft geïsoleerd van de rest van het Kroatische spoorwegnet. Plannen tunnel de "missing link" tussen deze lijn en van Rijeka voor vele jaren, en ondanks het werk voor dit project te beginnen, is nog nooit gezien.

Pula Busstation / Terminal is de belangrijkste hub voor Istrië en aan de rand van de stad ligt ten westen van het amfitheater. Vanaf daar een uitstekende service voor een breed scala aan lokale, nationale en internationale locaties is het jaar


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • 1. If you cancel reservation 60 days or more before check in we will refund the full amount of the reservation fee (rental deposit). 2. If you cancel reservation 30- 60 days before check in we will refund half of the amount of the reservation fee (rental deposit). 3. If you cancel reservation less than 30 days before check in, there is no refund for the reservation fee (rental deposit).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Yvonne R. uit Apolda

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienhaus

Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Danke für den schönen Urlaub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2022

Frank B. uit Niedernhausen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

super vakantiehuis met aardige verhuurder

We werden begroet door een zeer schoon, groot en uitzonderlijk goed ingericht halfvrijstaand huis door een lieve behulpzame, nooit opdringerige verhuurder Bojan
Een mooie grote verharde buitenruimte met een grote overdekte tafel, veel ligbedden en een eigen schoon middelgroot zwembad. Allemaal zeer goed onderhouden en een aanrader.
We waren met z'n vijven in de drie slaapkamers en hadden echt alle ruimte. Het stadscentrum ligt op ongeveer 40 minuten lopen. We voelden ons super comfortabel, heel erg bedankt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Larissa K. uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Toller und entspannter Urlaub

Ein schönes und gepflegtes Haus. Sehr freundlicher und netter Besitzer. Top Lage, Zentrum von Pula mit vielen Sehenswürdigkeiten ist in wenigen Minuten mit dem Auto zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten sowie Strand sind auch in der Nähe.
Es war eine schöne Zeit hier. Das Haus ist zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Hasan B. uit Augsburg

5,0
5 5 5 5 5

Super

Es eine wunderschöne Unterkunft wie es beschrieben war.
Super Gastgeber.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Christine uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön

Wir waren mit zwei Familien für zwei Wochen in diesem Haus und waren mit der Unterkunft sehr zufrieden. Bei der Ankunft war das Haus sehr sauber. Es ist schön und zweckmäßig eingerichtet. Die Außenanlagen sind ebenfalls sehr gepflegt. Der Pool wird regelmäßig gereinigt. Die Vermieter sind sehr nett und zuvorkommend. Wir hatten eine tolle Zeit!

Augustus 2019

Trudy B. uit vlaardingen

5,0
5 5 5 5

SUPER HUIS

Wij zijn net terug van onze vakantie in villa cera. Het was in 1 woord fantastisch. We hebben daar gezeten met ons gezin 6 volwassen mensen. Mooi en schoon huis overal is aangedacht. De beheerder kan je van alles vragen. Hele aardige mensen. Dichtbij het centrum. Zeker een aanrader voor iedereen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2019

Kati uit Ungarn

5,0
5 5 5 5

Super!

Wir haben 4 Tage über Pfingsten in Villa Cera verbracht. Es war Top, alles hat so ausgeschaut, wie auf dem Fotos.
Besitzer ist hilfbereit und sehr nett!!
Haus war schön, modern und sauber. Pool ist super! Babybett mit Bettzeug und Hochstuhl waren nach Wunsch dabei.
Ich kann das Haus nur weiterempfehlen!!!
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Karl W. uit 53501 Grafschaft

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie

We verbleven 14 dagen in Pula en voelden ons zeer comfortabel. Zowel de indeling als de inrichting van het huis laten weinig te wensen over. Alles is zeer goed onderhouden en schoon. De grootte van het zwembad is ideaal. De verhuurders van het huis zijn ongelooflijk vriendelijk en zeer behulpzaam. Conclusie: Een geweldige vakantie met 6 personen en de mening - we komen terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2017

Peter und Marita M. uit 90411 Nürnberg

4,8
5 5 5 4

Sehr empfehlenswertes Ferienhaus

Neues und sehr hochwertig ausgestattetes Ferienhaus mit gelungener Innenaufteilung und sehr schoenem und gepflegten Aussenbereich. Der Pool wird regelmaessig gereinigt und dabei sehr sauber gehalten. Fliegengitter und Klimaanlage sind im ganzen Haus eingebaut. Waschmaschine und Spuelmaschine sind vorhanden und auch im Urlaub sehr praktisch. W-Lan funktioniert im gesamten Haus problemlos. Der Erholungsfaktor ist rundum sehr gut.
Sowohl Buchungsablauf als auch Schluesseluebergabe mit dem Vermieter klappen hervorragend.

Die Villa Cera koennen wir bedenkenlos weiterempfehlen.

Mei 2017

Pascal uit 1020 Wien

4,8
5 5 5 4

Alles super!

Das Haus ist ganz neu. Das Haus ist dementsprechend ausgestattet. Schöner als auf den Bildern!
Die Vermieter sind sehr hilfsbereit und haben uns viele wertvolle Tipps gegeben und uns sogar ein Kabel geborgt, welches wir vergessen haben.
Sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Villa Cera
Mevr. K. Mandic Ceric

Mevr. K. Mandic Ceric

Andere accommodaties van Mevr. K. Mandic Ceric


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 86551

Laatst bijgewerkt: 05.12.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86551.htm


«Villa Cera Pula» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven