Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Vista Valle Liguria

Ligurië - Ponente - Italiaanse Rivièra - Flowers Riviera - Albenga, Alassio

Max.  5   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 15.06 tot 22.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 15.06 tot 22.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis Vista Valle, waarvan de uitgebreide restauratie werd pas in 2014 voltooid is, stil en boven de vallei verheven, aan de voet van het dorp van Casanova Lerrone behoren, reliëf op de olijventeelt lokaal gedeelte Degna. Deze comfortabele woning is onderdeel van een typisch Ligurische dorpshuis complex. Direct vanuit het dorp verharde weg naar de aparte ingang via een korte podium te bereiken. Het appartement rustiek ingerichte bevindt zich op twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 110 vierkante meter ruim. Op de begane grond bevinden zich de hal met een kast gemaakt van grenen hout en ingericht met een comfortabele bank en rieten stoelen woonkamer. Voor entertainment vindt u een uitgebreide collectie boeken, een phono-apparaat voor het afspelen van bestaande cd's, de satelliet-tv voor uw bijeenkomsten en een dvd-speler en een videospeler voor de films van kinderen. Beide slaapkamers zijn voorzien van een huiselijke sfeer en zeer ontspannend ijzeren bedden van 180x200. Uitgerust met deze kwaliteit Duitse lamellen en het merk matras. Twee moderne badkamer met douche en veel ruimte tegen te gaan en echte glazen deuren voor de douches maken het plaatje compleet. Met de blootstelling van een aantal stenen muren en het behoud van de bestaande kastanje balken en houten plafonds in staat is geweest om de originaliteit van het huis te behouden als een boerderij. Een houten trap, die kunnen worden gegeven voor de kleintjes met een traphekje, bereikt u de ene verdieping diepere eetkeuken met rustieke houten plafond en Arcen steen. De "steen" kitchenette biedt alle voorzieningen van een technisch moderne keuken en een volledige aanvulling van goede elektrische apparaten, keukengerei en kookgerei. Vanuit de rustieke eetzaal met nostalgische keukentafel, stijlvolle houten bankje en comfortabele rieten stoelen valt de blik door de ramen op onze begroeid met eiken en kastanjes bergen over de vallei. zijn versierd de kamers door onweersbuien, maar echt "oude" meubilair. Vanuit de keuken bereikt u direct de prive-tuin met diverse terrassen ingericht, romantisch tuinhuis (Casetta) en een zwembad voor exclusief gebruik. Hier vindt u alleen de toegang tot de grote bijkeuken met wasmachine.

Tuin en zwembad: De tuin met zijn muren van de oude plaatselijke stenen onthult zijn rustieke charme. Het uitzicht op de omliggende olijfgaarden, de beboste bergen van het dal tot aan de Passo di Ginestro en terug naar Alassio. Nabijheid van de zee is duidelijk merkbaar. Oleander, rozemarijn en lavendel spuiten hun geuren. Olive, laurier en cipressen doneren schaduw. Onder een berankten met pergola het uitstekend ontbijt op het gemeubileerde ontbijt terras kan zijn. De even grote tuin schuur (Casetta) met betegelde aanrecht en stenen barbecue open haard animeren uitgebreide siësta. Ondergedompeld in de pure natuur kunt u heerlijk ontspannen op de comfortabele ligstoelen en ligstoelen bewonderenswaardig. Een stalen muur rond zwembad van 4,20x1,20 zorgt voor de nodige verkoeling. Voor de kinderen is er een behoorlijk aanbod van outdoor en water games.

KINDEREN: Het huis is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kamers zijn ruim, de tuin en het zwembad heeft u de rest. In de master bedroom is een plaats voor uw verpakt Kinderreisebettchen. Wij bieden ook de mogelijkheid van hoge kwaliteit bed bewaker in het bed van de "Great" om te slapen. Een babyfoon brengt zorgeloze patio avonden. Bovendien is er een traphekje (zonder Fußangel), een krukje voor de wastafel en een robuuste verstelbare kinderstoel. Autoverkeer in de voorkant van het huis is minimaal en het landschap rond als een grote avontuurlijke speeltuin.

PARKING: Voor Ligurische verhoudingen ongebruikelijk, van het behoren tot het gebouw een eigen parkeerplaats, met een 10x4 meter is gelegen op slechts 30 meter geschikt voor grote auto's en hebben met fietsen gebracht. Voor het laden en lossen rijdt u bijna tot aan de voordeur.

CONTACT: Ontvang een van onze binnenlandse helpers, die u begeleidt tijdens de eerste stappen in uw nieuwe omgeving. Natuurlijk, we zijn er altijd voor u. Dit geldt ook voor de reservering bij uw favoriete restaurant of het boeken van een strand regelingen in Bagni St. Tropez.

CASA AL VENTO: Is uw gewenste datum is of wil je samen door te brengen met familie of vrienden uw vakantie periode, vraag naar ons appartement in het naburige huis, het Casa al Vento, leefruimte 130 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer, een grote dakterras, panoramisch uitzicht, prive carport, strand arrangement te boeken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 19 km

19 km

Skilift 60 km

60 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 135 km Nizza

135 km

Station 23 km Albenga

23 km

Snelweg-afrit 18 km Albenga

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE: Het idyllische dorp is gelegen in het groene achterland van de nabijgelegen Riviera delle Palme met de beroemde badplaats Alassio, het pittoreske vissersdorpje van Laigueglia en de commerciële stad Albenga met zijn historische oude stad. Het is gelegen op ongeveer 330 meter boven de zeespiegel in een vallei in de richting van de zee opening van de Ligurische Alpen. De rijen van bergketens die stijgen op dit gebied tot 2000 meter, vormen een prachtig decor. Zij maken lange wandelingen in alle moeilijkheidsgraden en mountainbiken avontuurlijke singletrails. De paden langs de kust nodigen u uit om indrukwekkende fietstochten, met name de 24 km Pista Ciclabile del Parco Costiero tussen San Lorenzo en Ospedaletti (San Remo), fietsverhuur in de kustplaats. De nabijgelegen zee en de jachthavens van Alassio, Loano & Co bieden alle mogelijkheden van watersporten, zoals zeilen, surfen, kitesurfen en nog veel meer. Loano beschikt over een goed uitgerust duikcentrum. In de ons omringende Garlenda is er een doorgeven van zilverachtige groene olijfbomen fantastisch mooie en uitdagende 18-holes golfbaan, een goed onderhouden tennisbanen met diverse binnen- en buitenbanen, en een manege met manege. Er zijn een verscheidenheid van culturele, sportieve en populaire evenementen. Bijzonder zijn de Internationale Fiat 500 bijeenkomst in juli in Garlenda, het grootse vuurwerk en muzikale evenementen om Ferragosto (15 augustus), het wijnfeest in Ortovero en de muziek festivals in Laigueglia en Villanova. De aankondigingen langs de wegen niet te vergeten. Verfrissing brengt een passage door de ijskoude zalen van de grotten van Toirano. In Ceriale ligt in een gebied van vierkante meter van de veelzijdige waterpark Le Caravelle met diverse zwembaden, glijbanen en andere speeltoestellen. Exotisch, groene en bloeiende, de Hanbury Gardens op dit moment Ventimiglia. In de Europese Culturele Hoofdstad van Genua (2004), is er één van Europa's grootste zoutwater aquaria met dolfijnen, haaien en zeehonden. Voor dagtochten als de barokke Autostadt Turijn, Piemonte sentimenteel, de glamoureuze San Remo of het prinselijk Monaco.

INFRASTRUCTUUR: In Degna zelf hebben we een lieve kleine winkel met producten van het land, geschenken en keramiek. + In de belangrijkste stad Casanova Lerrone is er een apotheek, een kapper en Bruna Sabrina voedingswinkels, tabakswinkel Pietro's met tijdschriften, het postkantoor, een bar onder de bomen en twee boerderijen met een goede Ligurische keuken. + In het naburige Vellego de sensationele Ristorante "Pinocchio" door Gian Domenico met 15 cursussen beste Ligurische eten is tegen een redelijke prijs. + In het nabijgelegen Garlenda zijn er onder andere een geldautomaat, toeristische informatie en een uitstekende Pizzeria "Frantoio". + Een beetje verderop in het dal, in de ommuurde Albenga, is te vinden in en op de bloemrijke straten en pleinen zo ongeveer alles wat je nodig hebt voor lichaam en geest. + De kustplaats Albenga en Alassio laten geen shopping wensen.

Stranden: De Ligurische kust is rijk aan prachtige badplaatsen. Velen zijn bekroond met de "Blauwe Vlag". Van bijzonder populariteit, de 3,5 km lange azuurblauwe Baia del Sole tussen Alassio en Laigueglia vanwege zijn langzaam aflopende natuurlijke zandstrand. Dit gedeelte van het strand is vooral geschikt voor kinderen !!! De Bagni rij kleurrijke, als parels aan een snoer, elkaar. In de mooie Bagni St. Tropez hebben we een speciale overeenkomst voor onze gasten. Het pittoreske vissersdorp Laigueglia met zijn bars / cafes, ijssalons, leuke winkeltjes, pizzeria's en restaurants in de buurt van het hotel vanaf hier. + Friends of Nature stranden gevonden tussen Finale Ligure en Varigotti twee grote, omlijst door rotsachtige baaien met brede kiezelstranden.

Reistijden: De Côte d'Azur en het achterland bieden, met een paar uitzonderingen na, elk seizoen een gematigd klimaat met aangename temperaturen. De zomers zijn niet te warm, de winters mild, het voorjaar zeer aangenaam en de herfst tot in november nog steeds heerlijk warm in de meeste gevallen. Zeker niet elke dag is stralend mooi, anders zou het achterland niet zo groen zijn, maar houdt de neerslag binnen de perken. Het is dus niet ongewoon dat u kunt genieten tot oktober de warme zee en wandeling rond het begin van de promenades en ook kunt dineren. Voor de niet zo mooie dagen, de regio biedt een verscheidenheid aan opties, zoals excursies naar interessante steden en musea, wandel- en fietstochten langs de kust of door het groene, in de herfst geel en rood gekleurde bergen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

BOOKING VOORDELEN:
+ Private aanbieders
+ De huidige kalender, snel contact
+ Persoonlijk Duitstalige contact
+ Kosten gratis en makkelijke boekingsproces
+ Transparante regulering van de modaliteiten van lease
+ Gemakkelijk Betaling via overschrijving
+ Persoonlijke ontvangst
+ Uitgebreide informatie voor aankomst, "rond het huis" en uw vrijetijdsbesteding

+ Het prive zwembad is open vanaf 03:06 in het seizoen 2017 tot en bij de huurprijs inbegrepen.
+ Een BEACH REGELING, zoals beschreven in de tekst kan voor een speciale prijs worden overgebracht. Prijzen en betalingsvoorwaarden op aanvraag.

Voorwaarden:
+ SCHEMA mogelijk op aanvraag
+ De wekelijkse huur is voor een bezetting van maximaal 4 personen
+ Voor een 5e persoon, kinderen onder de 14 jaar, berekenen wij per week 30 €
+ Bed bewaker en / of een hoge stoel kan op aanvraag gratis worden verstrekt
+ De operationele kosten, met uitzondering van verwarming, zijn inbegrepen in de huurprijs
+ ENERGY alleen gedekt tijdens het stookseizoen tot en van 04:11. of volgens afspraak
+ Extra schoonmaak op aanvraag
+ WASH mee! Hygiënische omstandigheden en droge handdoeken zijn beschikbaar
+ WASH PAKKETTEN "bed" en / of "Bad & stoelen" kan voor een vergoeding van 10 € per verpakking en persoon
verstrekt
+ Linnengoed voor een pakket prijs.
+ Bijbehorende kosten en diensten worden contant te betalen ter plaatse

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung 28 bis 8 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises Stornierung bis 7 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises

meer informatie:

CONSUMENT: Hoge kwaliteit Building Services (gas, elektriciteit, sanitair) in overeenstemming met de Duitse norm + condenserende gas-Therme + ontkalking + moderne radiatoren + 160 liter warm water tank + liter watertank + moderne kunststof ramen met dubbele beglazing in houten raam Look + effectieve muggenmelk tegen de mediterrane spread typisch muggen + staan ​​fans

KEUKEN & HOME: BBQ + BBQ + E grill + oven + 4 pits gasfornuis + koelkast met vriesvak *** + vaatwasser + apparaten + Espresso + Amerikaanse koffie + servies voor 12 personen + scherp mes set + potten en pannen van elke omvang + kookboeken + aankopen van een aantal huishouden en keuken items + ijzer + wasmachine +

ANDEREN: Flatscreen TV + satelliet-tv met Engels zenders + DVD + Video Recorder + HIFI + boxen in de woonkamer en keuken + cd-collectie met rock, pop en Italiaanse muziek + kleine selectie van bordspellen + kleine selectie kids videos + tal van boeken voor verschillende smaakt + kleine bibliotheek reizen + collectie van toeristische informatie en kaarten + eigen restaurantgids


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Nina K. uit Sprockhövel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen familievakantie op een rustige berglocatie

We hadden ontspannende 13 dagen in het mooie huis, gelegen op de helling en weg van de drukte aan de kust. Het is met liefde ingericht en alles is er echt wat je nodig hebt. Het contact met de verhuurders via Whatsapp was ook erg aardig en behulpzaam. Als je van rust houdt en er niet door gestoord wordt dat je ongeveer 30 minuten naar de kust moet rijden met de auto, dan zit je hier helemaal goed. Het zwembad biedt een goede afkoeling tussendoor en je vindt altijd een schaduwrijke of zonnige plek in de mooi aangelegde terrastuin op meerdere niveaus. Rondom jou is er weelderige natuur! :-)

Juli 2022

Anatol S. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ongelooflijk!!!!!

Beste mevrouw Embacher, beste meneer Bannat,

in feite is er alleen om te bevestigen wat al gezegd is: HET IS GEBEURTENIS!!!!!!!!!

Er hoeft niets meer toegevoegd te worden!
Bedankt, we komen zeker terug!

Vriendelijke groeten familie Seelbach

Augustus 2021

Ursel V. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer goed

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in Casa Vista Valle. Het huis en de tuin zijn echt geweldig, smaakvol ingericht met veel aandacht voor detail. Alles was beschikbaar voor onze tweejarige kleindochter, zelfs een "pool noodle" De keuken is perfect uitgerust, tot onze vreugde was er zelfs een ijsmachine. De heerlijke olijven en jam uit de kelder zijn een aanrader. Het contact met de gastheren was zeer vriendelijk en aangenaam. wij kunnen dit huis met het prachtige uitzicht aanbevelen aan iedereen die de drukte van de kust wil vermijden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2020

Silke uit Münster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

We hebben een droomvakantie doorgebracht in dit fantastische huis. Het huis is gewoon perfect en liefdevol en zeer smaakvol gepland en uitgerust tot in het kleinste detail, architectonisch een klein meesterwerk. We voelden ons onmiddellijk thuis. Alles was uiterst schoon en gezellig met hoogwaardige materialen. En dan de weg naar de tuin! Dit uitzicht in de Lerrone vallei! De vele terrassen, het zwembad, we konden er geen genoeg van krijgen. We moesten vaak beslissen of we een wandeling zouden maken of gewoon op een van de vele terrassen zouden blijven. Het uitzicht is pure meditatie. De weg naar de bergen of naar de zee is altijd mooi omdat hij door dit droomlandschap voert. We hadden het geluk dat de verhuurders tegelijkertijd in het buurhuis aanwezig waren. Ze gaven ons veel tips. En hun aanwezigheid, hun zo aardige en liefdevolle manier maakte ons erg gelukkig. De twee vakantiewoningen zijn volledig gescheiden en niet te zien. We waren verrukt, het wordt niet beter dan dit, we komen terug en hopen Krista en Peter weer te zien.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Svenja uit Münster

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Oase van rust

Casa Vista Valle is inderdaad een oase van rust te midden van de Ligurische bergen. Het huis is zeer goed uitgerust, goed onderhouden en zeer schoon. We waren vooral blij met de horren voor de ramen en de mogelijkheid om de slaapkamers goed te verduisteren. We hebben met onze kinderen (3 en 5 jaar) veel tijd doorgebracht op het terras bij het zwembad en waren ook blij met de geweldige uitrusting: tuinstoelen en ligstoelen met goede kussens, bijzettafels, parasol, poolnoodle & Co
Aangezien het huis op een helling is gebouwd, zijn de verschillende terrassen die bij het vakantiehuis horen met elkaar verbonden door relatief steile natuurstenen trappen. Voor onze kinderen was dit heel goed te doen, maar voor veel jongere kinderen zou het nogal moeilijk zijn. Helaas is er geen infrastructuur in het dorp Degna, zodat in principe alle uitstapjes met de auto gemaakt moeten worden - als er kleine kinderen bij zijn. (Anders kun je wandelen of op een racefiets rijden, bergetappe). Daar moet je op voorbereid zijn. Maar daar staat tegenover dat het er helemaal stil is
Het contact met de verhuurders was erg vriendelijk en ze proberen altijd te helpen met vragen of behoeften
Dankzij de afzondering en de goed uitgeruste vakantiewoning hebben we een ontspannende vakantie gehad (ondanks Corona) en kunnen we de accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. P. Bannat:

Liebe Feriengäste, vielen Dank für die Abgabe einer Bewertung. Was uns etwas irritiert ist die Bewertung des Preis-Leistungs-Verhältnisses. Sie schreiben, dass das Haus sehr gut ausgestattet ist. Es hat eine Fläche von 110 qm, besitzt 2 vollwertige Schlafzimmer, 2 Duschbäder, einen Garten und Pool in Alleinnutzung. Weshalb dann der Abzug? Mit einer eingeschränkten Infrastruktur muss man in ligurischen Bergdörfern rechnen. Immerhin ist man in 5 Autominuten im Hauptort mit Alimentari, Apotheke und Bar. Dies geht aus unserem Internetauftritt auch klar hervor.

Juli 2019

Uwe und Familie uit 65187 Wiesbaden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis in de Ligurische bergen

We brachten als gezin met 2 kinderen een heerlijke en ontspannen 3 weken door in dit prachtige vakantiehuis weg van de drukte.
De hoge verwachtingen die door de goede recensies waren gewekt, werden ingelost en zelfs overtroffen. De uitrusting en de ligging van het vakantiehuis zijn perfect en zorgden vanaf de eerste dag voor een vakantiegevoel. We konden direct vanaf de voordeur vertrekken voor mountainbiketochten en wandelingen in het Ligurische berglandschap. Onze kinderen hielden van het zwembad, maar ook de zeer mooie stranden van Alassio en Laigueglia waren gemakkelijk te bereiken. We hebben ook gebruik gemaakt van de vele liefdevol samengestelde tips van de gastheren in de gastenmap - we hebben met name de restaurantaanbevelingen opgevolgd en werden niet teleurgesteld. Al met al een perfecte vakantie met zeer aardige en zorgzame gastheren! Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Irina uit Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub

Wir haben einen hervorragenden Sommerurlaub mit unseren drei Kindern in diesem wunderschönen und einzigartig gelegenen Ferienhaus verlebt. Das Haus ist perfekt ausgestattet. Es verfügt über mehrere traumhafte Terrassen, einen wunderschönen Garten, in dem wir sehr viel Zeit verbracht sowie die absolute Ruhe genossen haben. Die Kinder waren sehr glücklich über den Pool. Da wir gerne kochen, haben wir die tolle Austattung der Küche sowie die regionalen Produkte der Umgebung genutzt, sind aber auch einigen, der vielen tollen Restauranttipps gefolgt und haben eine hervorragende ligurische Küche genossen. Ein total erholsamer Urlaub mit vielen schönen Eindrücken- absolut empfehlenswert!

Maart 2018

Siegfried und Birgit W. uit 57258 Freudenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

een prachtig vakantieoord...

Het was een heel mooi vakantiehuis. Prachtig gelegen op het platteland. Veel zon (al) in de paasperiode. Het vakantiehuis is zeer goed uitgerust. 2 slaapkamers, 2 badkamers. Al het denkbare is aanwezig in de keuken. De verhuurders hebben veel ideeën voor excursies en dagtochten uitgewerkt en aangereikt. Uitstekend. Gedurende de dag op de weg, de buitenruimte uitgenodigd in de ochtend en avond te blijven hangen op verschillende terras niveaus (helling).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2017

Dorothea S. uit 57074 Siegen

5,0
5 5 5 5

Ein Sonnenparadies für die Herbstferien

Schon zum zweiten Mal haben wir das ligurische Degna als Ziel für die NRW-Herbstferien auserkoren und kamen voll auf unsere Kosten. Die Fewo ist auch mit Kleinkind sehr zu empfehlen, man vermisst einfach NICHTS und kann wunderbar entspannen.
Wir hatten jedes Mal Glück mit dem Wetter und konnten fast täglich sonnenverwöhnt draußen frühstücken, während unsere Heimat im Regen versank. Selbst Anfang November war es möglich, am Strand zu liegen und im Meer zu baden.
Danke an die Gastgeber, die stets versuchen, den Aufenthalt ihrer Gäste so angenehm wie möglich zu gestalten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Anne K. uit 87448 Waltenhofen

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes Haus abseits vom Trubel

Unsere fünfköpfige Familie durfte 2 Wochen in diesem wunderschönen Haus wohnen und wir haben es vom ersten Tag an genossen.
Unsere Erwartungen waren laut Beschreibung und der vielen sehr guten Bewertungen hoch und wir wurden nicht enttäuscht! Es trifft alles genauso zu, wie beschrieben. Ich kann mich unseren Vormietern nur anschließen und würde alles nur wiederholen. Dieses Haus ist durch seine hervorragende Ausstattung (von der Autoluftpumpe über Mörser, Kochbücher, elektrische Zitruspresse, Bügelbrett, Luftmatratzen für die Kinder, Kompass-Wanderkarten! bis hin zu mehreren Grills, um nur einiges zu nennen:-) ), der absoluten Sauberkeit und der fantastischen Lage, abseits von dem Trubel in Finale oder Allassio, mit seinen traumhaften Terrassen absolut nur weiter zu empfehlen! Und der sehr nette Kontakt mit den Vermietern rundet das ganze noch ab!

Augustus 2017

Susanne S. uit 59872 Meschede

5,0
5 5 5 5

ganz, ganz tolle Unterkunft in absoluter Ruhe und schöner Landschaft/Umgebung

Es war wie beschrieben: alles ganz toll. Super und wirklich überkomplett ausgestattet. Alles sehr neu und gepflegt und absolut geschmackvoll eingerichtet, auch die CD-Sammlung hätte aus unserem Regal stammen können. Der terrassenförmig angelegte Garten mit Pool und mehreren Grillmöglichkeiten wurde ständig von uns genutzt. Absolut ruhig und eine tolle Aussicht. Manche Tage haben wir nur am Haus verbracht, so schön war es da. Aber auch andere Ausflüge konnten gut von dort gestartet werden. Die Gästeinformationsmappe hat dafür gute Dienste geleistet.
Der bereitgestellte Korb mit leckeren Lebensmitteln für den Anfang war auch ganz nett. Und die Kaltgetränke im Kühlschrank für die Kids.
Auch unseren beiden Söhnen (12,15) hat es dort trotz kleinem Örtchen und fehlenden Wlans sehr gut gefallen.
Wir kommen bestimmt nochmal wieder.

Juli 2017

Julia S. uit 57080 Siegen

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes und komfortables Ferienhaus

Wir waren als Familie mit drei Personen in diesem herrlichen Ferienhaus, welches durch viel Liebe sorgfältig eingerichtet und gepflegt ist. Es war neben jeder Menge Platz und neuester Technik alles vorhanden, was wir brauchten und noch vieles mehr. Am meisten haben wir die Stunden am Pool und auf der Terrasse mit phänomenalem Ausblick genossen. Das zauberhafte Dörfchen und seine herzlichen Bewohner waren einfach Klasse und wir haben uns direkt in die Region verliebt. Die Vermieter haben uns zudem jede Menge wertvoller Tipps zu Ausflugszielen,Stränden sowie Essensmöglichkeiten gegeben und waren immer für uns erreichbar. Wir kommen gerne in dieses top Objekt wieder und werden es weiterempfehlen.

Juli 2017

Anke D. uit 09496 Marienberg

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung mit Wohlfühlatmosphäre

Nach einer langen und nervenaufreibenden Anfahrt (Autopanne) konnten wir mit Eintritt in das Haus unseren Urlaub genießen und entspannen. Die mit Liebe zum Detail ausgebaute und mit viel Wärme und Herzlichkeit eingerichtete Wohnung ließ keine Wünsche offen. Auch das toll angelegte Grundstück mit den vielen Sitzmöglichkeiten bot vor allem unseren Kindern viel Bewegungsmöglichkeit. Der Hit war natürlich der Pool.

Beeindruckend war auch der Blick ins Tal, den wir zu jeder Mahlzeit genießen konnten.

Leider vergingen die zwei Urlaubswochen viel zu schnell.

Lieben Dank noch einmal an die Vermieter, die uns vor und auch während des Urlaubes mit tollen Tipps (Infomappe/ Telefonate) aber ganz besonders auf der Hinfahrt mit ihren Italienisch-Kenntnissen unterstützt und begleitet haben.

Juni 2017

Ariane S. uit 91093 Heßdorf

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes Haus!

Ein wunderbares, großes und top ausgestattetes Haus in den Bergen. Traumhafter Blick, totale Ruhe und einfach nur Entspannung pur. Wir waren bisher in keinem besseren Haus. Besonders angemerkt sei die Ausstattung, angefangen mit einem leckeren Willkommensgruß, über eine vollständige Küche (fast besser als daheim) bis hin zu all den kinderfreundlichen Dingen, wie Kinderstuhl, Absperrgitter, Spielsachen und der tolle Pool :) Dank der Vermieter verpasst man auch kein Highlight in der Umgebung, sie standen immer mit Rat und Tat zur Seite. Bitte machen Sie weiter so, es war ein Genuß.

Juli 2016

Ralf G. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Ein Traum

Vista Valle topt die Casa al Vento. Pool und Grillplatz einfach Spitze, für unsere 3 Kinder war es immer eine schwere Entscheidung Pool oder Meer. Es wurden Ausflüge nach Monaco, San Remo und Nizza unternommen. Wir sind nicht zum letzten Mal dort gewesen. Dieses Ferienhaus ist eine Empfehlung wert. Die Ruhe in den Hügeln ist ausgesprochen erholsam, wenn man wie wir aus einer Großstadt (Hamburg, Berlin) kommt. Danke liebe Vermieter für diese Oase in Ligurien.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. P. Bannat:

Liebe Großfamilie Hamburg-Berlin, vielen Dank für Ihre gute Bewertung. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie jetzt bereits das zweite Mal bei uns waren und diesmal sogar das ganze Haus mit Casa al Vento und Vista Valle gemietet hatten. DANKE!

Juli 2016

Andreas W. uit Herten

5,0
5 5 5 5

Urlaub von der ersten Minute

Wir haben mit zwei Ehepaaren einen wunderbar, entspannten Urlaub in diesem bis ins Detail liebevoll eingerichteten Ferienhaus verbracht! Die Angaben haben nicht zuviel versprochen und unser Urlaub begann mit dem Eintritt in das wunderbar restaurierte, mit allem Komfort ausgestattete, ligurische Dorfhaus. Der Vermieter hat es verstanden, den ursprünglichen Charme des Hauses zu erhalten. Wir haben den großzügigen Garten und den Pool genossen, in der bestens ausgestatteten Küche sehr gerne und ausgiebig gekocht. Erwartet wurden wir mit einem Korb ligurischer Spezialitäten. Es war wunderbar ruhig und erholsam, das Ferienhaus immer unser Zufluchtsort nach einem Strandtag oder dem Besuch umliegender Dörfer und Städte. Der Vermieter hat mit viel Mühe eine Gästemappe zusammengestellt, mit vielen guten Tipps für Unternehmungen. Die beschriebene Bar in Villanova ist toll, wir waren fast jeden Tag da. Die Restauranttipps waren super. Dezent im Hintergrund war der Vermieter immer ansprechbar und bot sogar an, z.B. einen Tisch im Restaurant für uns reservieren zu lassen. Bepackt mit leckerem Öl aus der Ölmühle der Umgebung und super Marmelade, die der gute Geist des Hauses zubereitet, sind wir wieder nach Hause gefahren. Hier waren wir bestimmt nicht zum letzten Mal!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. P. Bannat:

Wenn man von Gästen so eine wunderbare Rückmeldung bekommt, ist das die beste Motivation auf diesem Weg weiter zu machen.

Juli 2016

Katja S. uit Siegen

5,0
5 5 5 5

Kleinod in den ligurischen Bergen

wir, Ehepaar mit zwei Jungs, hatten eine wunderschöne Woche in der Casa Vista Valle. Die Zeit reichte natürlich nicht annähernd aus, um die vielen Ausflugs- und Restauranttipps des Vermieters auszuprobieren. Nach interessanten Besichtigungen, Badeaufenthalten an Naturstränden war die Heimkehr in das, in absoluter Ruhe gelegene Haus immer beeindruckend. Hier konnte man sich wirklich zu Hause fühlen. Die schönen Räumlichkeiten, die komplett ausgestattete Küche, der Garten mit seinen diversen Terrassen inmitten purer Natur und nicht zuletzt der Pool, der an den Abenden gerne genutzt wurde. All das trug zu einem perfekten Urlaub bei. Die Woche war viel zu kurz ind hat Appetit auf mehr gemacht. Wir kommen garantiert wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2015

Jörg M. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Perfektes Domizil für Urlaub vom Alltag

Im Juli 2015 haben wir mit 3 Personen zwei absolut entspannte Wochen in der Vista Valle verbracht. Das schnuckelige Bauernhaus hat uns vom ersten Moment an mit seinem Charme eingefangen, was nicht nur an der durchdachten, stilvollen und mit Liebe zum Detail ausgeführten Sanierung des alten Gebäudes lag. Es war auch der überaus herzliche und authentische Empfang durch die Vermieter, welche zeitgleich im Nachbarobjekt anwesend waren. der von ihnen zusammengestellte Begrüßungskorb, der uns in der Küche erwartete, überraschte mit vielen Köstlichkeiten der Region, die uns am Samstag Abend ein stressfreies Ankommen ermöglichten, ohne sich Gedanken über Einkauf und Verpflegung für das erste Wochenende machen zu müssen. Dafür Danke! Die Einrichtung und Ausstattung des Hauses ist vom Wohnzimmer über die beiden separaten Bäder und Schlafzimmer bis zur Küche und schließlich den 4 Terrassen durchdacht und lässt keine Wünsche offen. Selbst unsere im Vorfeld der Anreise gestellte Frage nach einem Mörser und anderer in einer FeWo nicht unbedingt üblicher Küchenutensilien wurde positiv beantwortet. Der Gipfel des Genusses waren die Kräuter und das Zitronenbäumchen auf der wunderschönen Poolterrasse, welche wir täglich frisch zum Kochen ernten konnten. Die Lektüre des Gästeordners empfiehlt sich vom ersten Tag an, da er den Aufenthalt und das Erleben der Region ungemein erleichtert. Vom Einkaufstipp des örtlichen Alimentari über Ausflugs- und Restauranttipps bis zur Anmietung eines Liegestuhls im Bagni an der Küste bleiben keine Fragen offen, höchstens der Wunsch nach einem erneuten Urlaub im Vista Valle! Die Natur, der traumhafte Ausblick, die sagenhafte Ruhe nebst abendlicher Glühwürmchenshow hat uns in dieser Zeit geerdet und tiefenentspannt! Wir durften gelebte Gastfreundschaft genießen! Dafür nochmals herzlichen Dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. P. Bannat:

Wie habt Ihr ins Gästebuch geschrieben "Als Fremde gekommen, als Freunde gegangen". Dem ist nichts hinzu zu fügen.


Contactpersoon

Dhr. P. Bannat

Dhr. P. Bannat

Love Italy vrienden Wij, paar beste pensioengerechtigde leeftijd, afkomstig te zijn uit de meer regenachtige hart van Duitsland zijn, al tientallen jaren dol op dit prachtige land. De vriendelijke mensen, de prachtige landschappen, de cultuur, de muziek en het eten ... gewoon geweldig. Steeds weer heeft geleid tot de Italiaanse Rivièra. Hebben we vooral bewondering voor de kusten op jonge leeftijd, ontdekten we soms ook de bergen. Het begin van een lange vriendschap. Het kwam, rukte het begon op zoek naar iets van je eigen. Dus hebben we ons huis, en dan nog alleen het bovenste niveau daarvan. In een gruwelijke conditie, maar met een prachtig uitzicht en de gedachte "Hier kunt u iets van te ; Dit idee hebben we bijna twee decennia gevoerd met ups en downs, ergernissen, veel geduld, eigen lassen en niet te vergeten een grote financiële inspanning om ons land te maken zoals het nu is.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 86928

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86928.htm


«Casa Vista Valle Liguria» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 15.06 tot 22.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven