Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis met gr. Garden

Ardèche / Provence / Languedoc-Roussillon / Zuid-Frankrijk

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Het zonnige zuiden van Frankrijk, de romantische Ardèche Gorge: een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers, klimmers, watersport (kano, kajak), fietsers, wijnkenners en liefhebbers van romantische steden en dorpen.
Pretty sympathieke Huis in steen (build 2005) aan de rand van een klein dorp van charme te huur particulier, 10 min. Van Vallon Pont d'Arc in de Ardèche. Geschikt voor 2 of 4 personen. ongeveer 80 m², 2 slaapkamers, een grote woonkamer met ingerichte keuken (afwasmachine, vriezer) in een kamer, badkamer met douche en wasmachine, 2000m² tuin, rustig gelegen op het platteland, omringd door struiken en bomen, diverse zonnige en schaduwrijke plaatsen (gazon, terras , bomen, pergola).
Zelfs in de zomer, het is in het huis nog steeds vriendelijk en niet te warm, het huis is goed geïsoleerd, de pergola op het zuiden terras zorgt voor een aangename schaduw. Ook het huis is warm in de winter en bewoonbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.9 km

0.9 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 70 km Avignon

70 km

Station 70 km Avignon

70 km

Snelweg-afrit 45 km Bollène

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Prachtig gelegen aan de rand van Labastide-de-Virac, 10 minuten rijden van de Ardèche, op 4 km parcours van de Ardèche ravijnen, aan het einde van een vlakke Taleinschnittes, van 3 kanten natuurlijk gegroeid, omgeven door struiken en bomen, rustig en green. Het dorpscentrum gaan in 5 minuten (ongeveer 600 meter). Het huis is zonnig (zon van 's morgens tot' s avonds), maar er zijn ook veel schaduwrijke plekjes rondom het huis en onder de pergola bedekt met wilde wingerd aan de zuidkant van het huis. Labastide-de-Virac is een mooi, klein en monumentale site van een paar kilometer ten zuiden van de Ardeche Gorge. De charme van de plaats is gebaseerd op de vele liefdevol gerestaureerd breuk en brownstones. Van Labastide bereikt u te voet het spelen van het natuurreservaat van de Ardèche. Hier kunnen mooie wandelingen en fietstochten. In het gerestaureerde kasteel van Labastide een zijdeteelt is gehuisvest, die bezocht kunnen worden. De twee restaurants van de stad zijn geopend tijdens het seizoen van Pasen tot half september. Naast de Canyon de Ardèche zijn er wijngaarden, lavendelvelden, olijfgaarden en natuurlijk de Franse manier van leven dat dit gebied zo betoverend te maken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

We spreiden onze huurprijs van het aantal personen (2, 3 of 4 personen):
2017 Prijzen
====================================
Prijzen voor 2 personen
* Laag seizoen (... maart, april, mei, oktober ...) 470 € / week
* Pre / Post seizoen (juni, september) 520 € / week
* Hoogseizoen (juli, augustus) € 650 / week

Prijzen voor 3 personen:
* Laag seizoen (... maart, april, mei, oktober ...) 530 € / week
* Pre / Post seizoen (juni, september) 590 € / week
* Hoogseizoen (juli, augustus) € 720 / week

Prijzen voor 4 personen:
* Laag seizoen (... maart, april, mei, oktober ...) 590 € / week
* Pre / Post seizoen (juni, september) 660 € / week
* Hoogseizoen (juli, augustus) € 790 / week

Om uw reservering te dalen tot 100 euro borg per week voorbehouden. De boeking is stevig en binding door het terugzenden van de ondertekende documenten en de betaling van het voorschot binnen 14 dagen na ontvangst van de boeking via de post.
Alle nutsvoorzieningen (belasting, elektriciteit, water, etc. zijn inbegrepen). Wij bieden gedifferentieerde prijsstelling voor 2, 3 en 4 personen.
Kortingen voor multi-week reservering: u ontvangt een korting van 10% op de tweede week verblijf en 15% korting op de derde week verblijf. De huurprijs wordt berekend op basis van de exacte dag Seizoen prijzen wanneer de verblijf valt deels in een andere prijsklasse.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Hier zijn enkele interessante bestemmingen.
Steden, dorpen:
Avignon, Tarascon, Arles, Orange, Nimes, Aigues-Mortes, Montpellier zijn mooie steden en dorpen, sommige van Romeinse oorsprong. Uzès, een grote Renaissance-stad trekt met de Zuid-Franse markt leven. La Roque-sur-Cèze ligt net als veel andere natuursteen dorpen op de hellingen van de Vallée de la Cèze. Barjac is een steenworp afstand, en nodigt zelfs uit zijn beroemde antiekmarkt om te wandelen en te ontspannen.
Les Beaux de Provence, een pittoresk dorpje op een rotsachtige heuvel en biedt een prachtig uitzicht en een goede wijn (opslag en verkoop kamers in de grotten van een voormalige steengroeve in de buurt van het dorp). Erg leuk is ook een uitstapje naar het kleine vissersdorpje Cassis, een paar kilometer ten oosten van Marseille.
Marseille zelf is zeker de moeite waard, maar het is raadzaam hier niet te gaan met de auto naar het centrum van de stad. Bijvoorbeeld, je kunt öhlen van Cassis van een boottocht naar het pittoreske kliffen naar Marseille:
Een paar kilometer verderop in de richting van Orgnac kan een bezoek aan een spectaculaire druipsteengrot die Orgnac. In het algemeen zijn er in de regio vele prachtige grotten (kalksteen gebied) .Beautiful landschappen en bergketens:
De beroemde regio Provence in het oosten en de Camargue in het zuiden zijn in de buurt. In het noorden zijn de Cevennen, in het oosten, de Dentelles de Montmirail. De Mont Ventoux is bekend als etappe van de Tour de hoogtepunt is de eendaagse kanotocht van de Gorges de l'Ardèche (30 km). Begin de dag in het beste geval om in Vallon-Pont-d'Arc, dan is de romantische route stroomafwaarts gemakkelijk je in St. Martin. Ze worden opgepikt in de avond om ongeveer 18:00-19:00 vanuit de kano verhuurbedrijf er weer. Als alternatief is er een korte tour van ongeveer 7 km, misschien aan te raden om uit te proberen. Kanoën in de zomer moet worden geselecteerd met zorg, zoals kleinere rivieren zoals de Cèze hebben een lage waterstand en je moet vaak naar de kano's op gravel banken te trekken. In de Ardèche is men hier aan de veilige kant.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Ute D. uit Eschweiler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Vriendelijk contact met de verhuurder tijdens het boekingsproces. Ongecompliceerde overdracht bij aankomst en vertrek
De voorwaarden ter plaatse komen exact overeen met de beschrijving en de foto's in de advertentie. De keuken is volledig uitgerust zodat zelf koken ook mogelijk is.
De ligging van het huis biedt vele mogelijkheden om de regio te verkennen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Afra uit München

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Freundlicher und sehr unkomplizierter Kontakt mit den Vermietern. Nette Nachbarn. Wunderschöne Lage, sehr ruhig. Sehr sauber. Alles da was man braucht. Auf jeden Fall zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Tina uit Karlsruhe

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Jewel

Als u iets zoekt om u goed te voelen en te ontspannen, dan is dit de plek voor u: Een prachtig ruim huis met een smaakvolle inrichting en de beste apparatuur. Een grote tuin/terras met diverse mogelijkheden om te ontspannen en te vertoeven. Een betoverend dorp. Plus veel natuur, architectonische hoogtepunten en excursie- en buitensportmogelijkheden in de omgeving. We waren vooral blij met het contact met de verhuurder, van wie we leuke informatie en gedetailleerde informatie kregen over alles wat met onze vakantie te maken had. We kregen ook ter plaatse ondersteuning van de zeer attente conciërge toen we op zoek waren naar medische noodhulp. Hartelijk dank voor alles!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Bettina und Stephan W. uit 15518 Rauen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantieverblijf dat werkelijk niets te wensen overlaat

Vanaf het eerste moment hebben we genoten van de heerlijke rust die in Labastide de Virac heerst, vooral rond dit huis. Prachtig gelegen, zeer smaakvol ingericht - vanaf het eerste moment voelden we ons er op ons gemak en als in een tweede huis. We hadden in de aanloop naar ons verblijf al heel leuk contact gehad met de familie Baader en keken niet voor niets uit naar onze vakantie in de Ardéche. In het huis zelf vonden we alles wat we ons konden wensen. Alles is zeer schoon, zeer smaakvol en zeer goed ingericht en uitgerust. Je hoeft hier op vakantie niets te missen. De volgende keer nemen we misschien een kleine ventilator mee om wat af te koelen tijdens de vele tropische nachten, maar dat is echt de kers op de taart. Het vakantiehuis is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de Ardéche tot aan Lyon, Orange, Avignon, Aubenas, Vogüé en Nîmes. Wij hebben meerdere malen vanaf het nabijgelegen Vallon Pont d'Arc per boot op het water van het riviertje de Ardéche genoten, door de indrukwekkende, langgerekte kloof naar St. Martin gepeddeld en onderweg niet alleen de Pont d'Arc maar ook indrukwekkende landschapsgezichten gepasseerd. In de omgeving van het vakantiehuis wemelt het van de grotten, musea, kastelen, wijnhuizen, sporen van Romeinse nederzettingen, betoverende kleine dorpjes en de bijzondere "Les plus beaux villages de France", bijvoorbeeld Balazuc. Genoeg te zien en te ontdekken.
Voor actieve vakantiegangers zijn er tientallen bestemmingen die de moeite waard zijn. Eerst en vooral natuurlijk de Grotte Chauvet, waardoor wij 3 jaar geleden voor het eerst dit gebied bezochten en spontaan verliefd werden op het landschap (een bezoek aan het dorpje Labeaume was een sleutelmoment)
Als u wat onderzoek doet op het internet, kunt u verborgen watervallen vinden of zelfs de ingang van een zeer uitgebreid (gevaarlijk) grottenstelsel (dat een ingang heeft op slechts ongeveer 3 km van het vakantiehuis).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie H. Caré:

Liebe Gäste,
der Tipp mit dem Ventilator ist sehr gut, wir werden einen anschaffen. ;-)
Vielen Dank für das viele Lob.
Ihre Familie Baader

Mei 2018

Sigrid und Bernd H. uit Mammendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rust en ontspanning

We hebben genoten van dit gebied, het huis met de mooie en grote tuin en vooral de RUST. Puur ontspanning! In het huis was alles aanwezig wat je nodig hebt. Het noemen waard is de enorme en goed gevulde boekencollectie, het aantal brochures en wandelkaarten. Ook het kleine dorp straalt rust uit. In ieder geval, al met al - we hebben uitgerust!!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie H. Caré:

Das freut uns sehr, so soll es auch sein ;-)

September 2016

Jüergen/Scarlett S. uit 65474 Bischofsheim

4,3
5 5 3 4
Toon Duits

Ontspan je ziel

Liefdevol, gezellig en comfortabel ingericht huisje op een rustige en afgelegen locatie met een groot gazon en een droomachtige pergola. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te koken en is een geweldige plek om te ontspannen, met z'n tweeën of met het gezin. Puur natuur! De dagelijkse boodschappen kunt u gemakkelijk doen in een kleine boerderijwinkel in het dorp zelf of met de auto in de omgeving, bijvoorbeeld in Barjac. In de omgeving zijn er prachtige stadjes en natuurlijk de Ardeche.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2016

Thomas Z. uit 71088 Holzgerlingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Wij, dat wil zeggen mijn vrouw en mijn twee kinderen, zijn herhalingsdaders, of zoals H. Baader zegt: vaste gasten. We zijn al twee keer in het huisje geweest en zullen ook dit jaar onze zomervakantie daar doorbrengen.
Het huis heeft alles wat je maar kunt wensen, de uitrusting is compleet en liefdevol ingericht, je merkt dat de eigenaren er zelf wonen.
De omgeving is fantastisch, je kunt wandelen, zwemmen, kanoën en fietsen, er is een klimpark in de buurt. Er zijn veel grotten die je kunt bezoeken. Zeer goede restaurants, zoals je mag verwachten in Frankrijk, goede restaurants zijn ook "goed" duur. Maar laat je niet afschrikken, je krijgt veel waar voor je geld.
Of gewoon lekker uitrusten op de ligstoel en een goed boek pakken uit de boekenkast, de familie Baader heeft een uitstekende selectie.
Kleinigheden kun je krijgen van "Madame" uit de dorpswinkel. Supermarkten zorgen voor de rest.

Ik zou urenlang door kunnen schrijven en enthousiast kunnen zijn over de omgeving en het vakantiehuis, maar zelf uitproberen en eigen ervaringen opdoen is nog steeds het beste.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Ingrid W. uit Hennef

5,0
5 5 5 5

Super schönes Haus in toller Lage!!

Ein perfekt eingerichtetes Haus in super schöner Lage !! Diese Ruhe - morgens wird man von der Nachtigall geweckt. Trotz drei Tagen Regenwetter war der Aufenthalt sehr schön und dank der vielen Ausflugstipps kann man auch bei Regenwetter tolle Ausflüge machen. Unbedingt die Aven dÓrgnac und die Chauvet-Höhle besuchen. Und die schönen Orte Balazuc und Vogüe. Danke für die tolle Zeit, wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

September 2015

Volker N. uit Wuppertal

4,8
4.5 5 5 4.5

Pudelnass oder Pudelwohl?

Zwar wurden wir zwischendurch einmal pudelnass, aber für das Haus gilt eher das pudelwohl.

Eigentlich könnte ich durchweg 5 Sterne vergeben, habe nur minimale Einschränkungen: Der Kühlschrank steht minimal schräg und scheint nicht 100% schließdicht zu sein. Da muss man schon mal Wasser wischen. Das Haus, die Einrichtung und das großzügige Grundstück sind sehr gepflegt. Hier kann man wohnen!

Die Lage ist für Wanderer 100% mit direkter Startmöglichkeit.

Einkauf zu Fuß: Dorfladen hin und zurück zu Fuß etwa 1/2 Std. Bäcker nicht vor Ort, aber Baguette auch aus dem Dorfladen ok.

Umgebung / Möglichkeiten: Bestens!
Wandern optimal, auch abseits der Ardeche super.
Ardeche: Nur ein Doppelwort: Grandios-spektakulär!
Uzes zum Markt, ein Muss. Aber auch andere Städte in der Umgebung empfehlenswert.

Haus und Grund: Großzügig mit vielen Sonnen- und Schattenmöglichkeiten.
Betreuung / Ansprechpartner vor Ort: Durch die Nachbarn, die freundlich, dezent zurückhaltend sind.
Pool: Das Angebot der Nachbarn, den Pool zu benutzen habe ich reichlich genutzt!

Wein: Direkteinkauf vor Gras (Saint Vincent / Brechon) empfehlenswert.

Fazit: Hier braucht man keine Animateure! Erholungsfaktor: Sehr hoch. Vielen Dank an die Vermieter, Familie Baader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2015

Susann S. uit Eurasburg

5,0
5 5 5 5

Eine erholsame Woche an der Ardèche

Ein tolles Häuschen mit allem Equipemnt, was seine kleine Familie für einen tollen Urlaub braucht!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2012

Georg uit Höchstadt

5,0
5 5 5 5 5

Unser Urlaub in Ihrem Ferienhaus war rundum gelungen

unser Urlaub in Ihrem Ferienhaus war rundum gelungen.
Schon bei unserer Ankunft wurden wir nett empfangen und konnten sogleich unser Domizil beziehen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Gegend rund um das Haus spricht für sich.

Recreatiemogelijkheden: Nach schönen Wanderungen und einigen ausgedehnten Motorradtouren kamen wir dann abends gerne in das Haus zurück.
Wir durften sogar das Bad Schwimmbad des Nachbarn mit nutzen.

Winkels: Im Ort konnten wir uns mit regionalen Produkten exzellent versorgen.

Augustus 2004

vader uit Köln

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Haus!

Sehr gepflegtes und mit Liebe zum Detail ausgestattetes Ferienhaus, das sehr ruhig und doch nah an der Ardeche (ca. 10 min. mit dem Auto) liegt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Ruhig gelegen, natürlich

Recreatiemogelijkheden: Wandern, baden, Kanu fahren - alles, was die Region zu bieten hat.

Winkels: Das Dorf selbst bietet neben einem kleinen Dorfladen, der ein erstaunlich großes Angebot vorhält, noch zwei Restaurant.


Contactpersoon

Familie H. Caré

Familie H. Caré

meer informatie

Objectnummer: 8836

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/8836.htm

Familie Hélène und Christophe Caré

29 Avenue des Prés

13180 Gignac la Nerthe, France

+33 (0)6 61 83 36 78


«Huis met gr. Garden» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven