Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Helios - Oase van rust

Zuidwest Kreta, bij de droomstranden van Elafonisi en Falassarna

Max.  7   gasten
220m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 7  gasten
220m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

115 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

115 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

! Let op: Wij zien af van annuleringskosten in het geval dat er een officiële reiswaarschuwing is voor de regio Kreta op de dag van aankomst!
U kunt dus zonder enig risico uw verblijf boeken. In de toekomst zullen wij gedane aanbetalingen terugbetalen (zoals wij in het verleden hebben gedaan)

Villa Helios ligt op een zonnige zuidwestelijke helling in het midden van een 7000m² grote olijfgaard. Het huis heeft een groot verwarmd zwembad (3,5mx16m, waterdiepte tot 1,70m), een apart verwarmd ontspanningsbad (3mx5m) met jets en waterbedden en een tuin

Villa Helios volgt de terrassen van de oude olijfgaard en nestelt zich in de heuvels op drie niveaus. De ruime woon- en eetkamer bevindt zich op hetzelfde niveau als het zwembad. Of u nu liever binnen eet of op het terras bij het zwembad, u heeft altijd vrij uitzicht op zee. In de hete zomermaanden zorgt een lichte bries die altijd uit het noorden waait voor aangename verkoeling. Ook in het overgangsseizoen kunt u heerlijk zonnen: de terrassen en de tuin bieden hier diverse mogelijkheden
Met meer dan 220m² woonruimte is er genoeg ruimte voor gezinnen en groepen. Door de indeling van de kamers en het ontwerp van de omgeving van het huis biedt Villa Helios veel ongestoorde privacy voor een rustgevende, ontspannen vakantie

Het zwembad, dat met zijn afmetingen van 16x3,7m uitnodigt tot zwemmen, kan worden verwarmd met een warmtepomp en biedt het hele jaar door aangename temperaturen
Het apart verwarmbare relaxzwembad ligt iets hoger in de olijfgaard en biedt een nog ander uitzicht over land en zee. Hier kun je je ontspannen in het water of je laten masseren door jets/bubbels
Let op: Zowel het grote zwembad als de whirlpool kunnen via aparte warmtepompen worden verwarmd. Aangezien ook op Kreta de prijzen en de elektriciteitsprijzen zeer sterk zijn gestegen, hebben wij besloten de kosten voor de verwarming van de zwembaden apart te nemen in plaats van een algemene verhoging van de huurprijzen
De volgende extra kosten worden wekelijks in rekening gebracht:
Verwarming groot zwembad tot 24 graden Celsius (300 EUR/week) en verwarming RelaxPool tot 27 graden Celsius (150 EUR/week)
Let op: De zwembadtemperatuur is alleen beschikbaar van 's ochtends laat tot 's avonds vroeg. Het exacte tijdsvenster hangt af van de weersomstandigheden, die afhangen van de buitentemperatuur en de wind.

Drie slaapkamers zijn verdeeld over twee hogere niveaus, bereikbaar via een paar treden vanuit de woonkamer. Alle slaapkamers hebben een badkamer die uitsluitend toegankelijk is vanuit de slaapkamer, aparte terrassen en uitzicht op zee. De ouderslaapkamer op de eerste verdieping biedt direct uitzicht op zee vanuit het bed en een overdekte jacuzzi van waaruit u kunt genieten van de zonsondergang over zee.
De "hemelbed" slaapkamer heeft een kingsize bed en een bank die kan worden omgezet in extra slaapgelegenheid voor een volwassene of 2 kinderen indien nodig. Een andere slaapkamer biedt twee eenpersoonsbedden.

De keuken is volledig uitgerust. Alles wat je nodig hebt om te koken of te bakken is aanwezig. Vaatwasser, fornuis, oven, magnetron, grote koelkast met ijsblokjesvak, broodrooster en koffiezetapparaat behoren tot de uitrusting. Een wasmachine is ook beschikbaar.

Het eetgedeelte bevindt zich op het zwembadniveau. Geniet van uw ontbijt of diner op het terras bij het zwembad. Als u niet zelf wilt koken, zijn er verschillende alternatieven. Bezoek een van de restaurants binnen een paar minuten rijden. Of laat het diner bij het huis bezorgen en geniet ervan op het terras bij het zwembad terwijl de zon in de zee aan de overkant zakt.

Internettoegang: Het huis heeft gratis WIFI. Vanwege de locatie is echter alleen een verbinding via de satelliet mogelijk met een beperkte datadoorvoer en een beperkt datavolume, die helaas niet altijd stabiel werkt, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het gebruikelijke datavolume is echter beschikbaar via de ontvangst van mobiele telefoons. Als u tijdens uw verblijf films of grotere datavolumes wilt downloaden/uploaden, raden wij u daarom aan het datavolume van uw eigen mobiele telefoon te gebruiken

De flatscreen-tv biedt ook Duitse programma's
DVD/Bluray-spelers en een kleine videotheek zijn beschikbaar.
Muziek van mobiele telefoons of USB-sticks kan worden afgespeeld via de Bluetooth-verbinding of de aux-ingang van de stereo-installatie.
Licentie- of registratienummer: 408132

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 15 km

15 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 10 km

10 km

Luchthaven 70 km Chania

70 km

Station 200 km Keine Bahnverbindung

200 km

Snelweg-afrit 50 km Kein Autobahnanschluss

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Helios ligt in het zuidwesten van Kreta in een olijfgaard, ver van de gebruikelijke toeristische centra. De licht verhoogde ligging op een zuidwestelijke helling zorgt voor een fantastisch uitzicht op zee en Kaap Katsoulas, op ongeveer 500 meter afstand.
5 andere villa's en een receptiegebouw liggen op ongeveer 3-5 minuten lopen. Een kleine geasfalteerde weg met nauwelijks verkeer, die deel uitmaakt van de Europese langeafstandswandelroute E4 hier, verbindt de villa met de panoramische weg die van Kissamos naar Elos leidt, hoog boven de zee. De droomstranden Elafonisi en Falassarna zijn met de auto in respectievelijk 15 en 35 minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde luchthaven, Chania, waarop gewoonlijk rechtstreekse vluchten vertrekken van verschillende luchthavens in Duitsland, ligt op ongeveer 70 km en op 90 minuten rijden. De luchthaven van Heraklion is navenant verder weg.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Uw reservering wordt effectief na ontvangst van een voorschot van 25% van de totale prijs.
Tot 4 weken voor de eerste overnachting is nog eens 50% van de totale prijs verschuldigd.
Het saldo van 25% is verschuldigd bij aankomst.
Bij een betalingsachterstand van meer dan een week vervalt de reservering en kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Betalingen kunnen worden gedaan op onze bankrekening in Duitsland of Griekenland of via PAYPAL. Voor betalingen via PAYPAL wordt 2% van de totale prijs in rekening gebracht

Annuleringskosten:
25% van de totale prijs tot 60 dagen voor de eerste nacht.
Daarna 100% van de totale prijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen 75% des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 60 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Corona: Falls für Kreta eine offizielle Reisewarnung ausgesprochen wird, die Ihre Aufenthaltsdauer betrifft und Sie nicht reisen möchten, erstatten wir Anzahlungen in voller Höhe zurück. Es fallen für Sie für Buchung und Stornierung unseres Hauses keine Kosten an.

meer informatie:

Ons huis en zijn omgeving bieden een oase van rust en zijn dus de ideale omgeving om tot rust te komen. In de tuin, op een van de drie terrassen voor de slaapkamers of op het grote terras bij het zwembad nodigen het blauw van de zee en de lucht uit tot ontspanning

Het grote verwarmde zwembad maakt zowel een verfrissende als een sportieve duik mogelijk
Een apart verwarmd ontspanningsbad dient als rustplaats. Hier kunt u midden in de olijfgaard zitten of liggen en genieten van het prachtige uitzicht op zee

S Avonds zakt de zon in de zee direct achter het zwembad. Daarna biedt de sterrenhemel een onvergetelijk schouwspel. In de ochtend word je wakker van de eerste zonnestralen en af en toe kraait de haan in de verte. Binnen 5-15 minuten rijden vindt u lokale restaurants, die elk naast uitstekend eten ook een bijzondere sfeer te bieden hebben.

De persoonlijke verzorging ter plaatse wordt verzorgd door onze beheerder. Hij staat altijd voor u klaar en helpt u graag met boodschappen doen of geeft u waardevolle tips voor excursies.

Ons huis wordt twee keer per week schoongemaakt. Dan wordt het beddengoed verschoond, evenals de handdoeken voor gebruik in de badkamer en de aparte zwembadhanddoeken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Maria S. uit Bielefeld

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Absoluut mooie vakantie in een geweldige villa

De villa was helemaal geweldig. Precies zoals op de foto's. Goed gelegen tussen Elafonisi en Falassarna en toch helemaal rustig. Het uitzicht vanuit de villa was prachtig. Het zwembad was de beste die we ooit hebben gehad. We hebben erg genoten van de dagelijkse verkoeling. Onze verhuurder heeft altijd heel goed voor ons gezorgd. Als we vragen hadden, werden we snel geholpen. Alleen de schoonmakers waren niet altijd even betrouwbaar wat betreft de planning. We hebben een prachtige vakantie gehad en kunnen ons goed voorstellen om nog eens terug te komen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Karin R. uit 97273 Kürnach

5,0
5 5 5 5 5

Traumvilla

Sehr ruhige Gegend, toller großer Pool,
Oberes Schlafzimmer sehr groß und toller Ausblick,
Eigentümer sehr , sehr nett

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

April 2022

Lilli G. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantie in een prachtige accommodatie

Wij kunnen dit vakantiehuis van harte aanbevelen en hebben hier al twee keer verbleven
Al voor de vakantie hadden we een zeer prettige communicatie met de verhuurder, kregen we alle belangrijke informatie en voelden we ons zeer goed verzorgd. Ter plaatse waren we zeer aangenaam verrast door het droomhuis: de tuin, het zwembad en het huis zijn in zeer goede staat en met liefde voor detail ingericht. Er is een aparte badkamer voor elke kamer en de woonkamer nodigt u uit om ook bij koelere temperaturen te blijven.
Gedetailleerde informatie over het huis, de omgeving en mogelijke restaurants, evenals lokale contacten, zijn verzameld in een kleine welkomstmap.
Om de hoogtepunten van de omgeving te bereiken, evenals de restaurants en winkels, heeft u een auto nodig. Als u daarbij hulp nodig heeft, kunt u ook met een gerust hart contact opnemen met de verhuurder.
Wij waren rondom zeer tevreden, hebben een heerlijke vakantieweek gehad en kijken nu al uit naar een volgende vakantie in dit prachtige huis

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Emma S. uit 24229 Dänischenhagen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aangename vakantie!

We hebben een heerlijke vakantie gehad in de "oase van rust". De zonsondergang is onbeschrijfelijk en beneemt je elke avond de adem, net als de sterrenhemel zodra de zon is ondergegaan. De weg naar de villa is altijd gemakkelijker te vinden en het is mogelijk om te voet een strand te bereiken waar je zo goed als alleen bent. Wij waren verschillende soorten vakantiegangers en er was voor elk wat wils en aan elke behoefte werd voldaan. De kamer met het grote balkon is prachtig, omdat u vanuit uw bed naar de zonsondergang kunt kijken en 's ochtends bij het ontwaken naar de zee. De vrouw die van villa naar villa rijdt en beschikbaar is voor eventuele vragen is zeer behulpzaam en buitengewoon vriendelijk, evenals de gastheer. We hadden een heerlijke vakantie en hopen volgend jaar terug te keren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Christine B. uit 34393 Grebenstein

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We hebben 2 weken doorgebracht in dit prachtige vakantiehuis. De kamers zijn zeer mooi ingericht en elke gast heeft zijn eigen privacy. Het uitzicht op zee is prachtig en je kunt er echt diep ademhalen. We hebben geweldige excursies gemaakt, heerlijk gegeten in de taverna's, en het strand in Elafonisi was begin mei nog lekker leeg. De verhuurders zijn erg aardig en meegaand, het eten op de dag van aankomst was erg lekker. Het huis werd drie keer schoongemaakt, de bedden opgemaakt en de handdoeken verschoond, een zeer goede service. Al met al waren we meer dan tevreden en wilden we niet meer naar huis!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Cesar P. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Uitschakelen en ontspannen!

Wij kunnen dit huis aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar rust in een authentiek landschap (zwemmen, wandelen, mountainbiken, enz.). De ligging van het huis staat garant voor een prachtige zonsondergang en de inrichting beviel ons zeer. Als u zelf kookt, zorg er dan voor dat u bij aankomst de basisproducten koopt, want de minimarkten in de omgeving zijn nogal bescheiden (15 - 40 minuten met de auto). We kunnen ook de bezorgservice voor het diner aanbevelen (bestel de dag ervoor noodzakelijk!). Het grote zwembad had een zeer goede waterkwaliteit zonder chloorlucht). De uitrusting is zeer goed en alles werkte perfect! De contactpersonen ter plaatse waren zeer servicegericht en vriendelijk. Het huis was ook zeer schoon, één keer schoongemaakt (in 1 week) en het (bed)linnengoed verschoond. Conclusie: Hier bent u ver weg van het massatoerisme en wordt er - indien nodig - toch goed voor u gezorgd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

T. uit 65428

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het huis, het uitzicht, de rust! Een vakantie zoals het hoort!

Eerst en vooral: het huis is fantastisch!
De locatie, het uitzicht, de rust!
De verhuurder belooft niets teveel: het huis biedt veel ruimte en is comfortabel ingericht. Elke kamer heeft toegang tot de tuin of een terras
Het zeer grote zwembad is een echt hoogtepunt

De verhuurder is zeer klantgericht; onze vragen werden telkens snel beantwoord
Bovendien kregen we veel waardevolle tips over restaurants en excursiebestemmingen, waardoor we heel gemakkelijk onze weg konden vinden in de regio

Als u op zoek bent naar een huis weg van de toeristische centra, zult u zich hier in goede handen voelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Michael B. uit 64367 Mühltal

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie

We hadden een zeer mooie, ontspannende vakantie op een absoluut rustige locatie. Het huis is goed onderhouden en het zwembad is zeer ruim. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Het huis is zeer goed uitgerust voor 6 personen. Aangezien de eerstvolgende grotere supermarkt op 1 uur rijden ligt, moet u een royale voorraad voedsel inslaan als u hier komt wonen. De dichtstbijzijnde afgelegen stranden zijn dichtbij en een taverna ligt op slechts 10 minuten rijden. Wij zouden hier altijd weer verblijven en kunnen het huis alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Juli 2018

Jeremie uit Paris

5,0
5 5 5 5
Toon Frans

Prachtig verblijf! Wij raden het aan!

Jouw ervaring: Mooi en groot huis! Onze 2 families (4 volwassenen en 4 kinderen) hadden een perfect verblijf! Rustig, mooi zwembad, prachtig uitzicht... en op 20 minuten van het prachtige strand van Elafonisi, een van de mooiste stranden van Kreta (we gingen bijna elke dag!). Misschien bent u ver van de beschaving (de eerste stad Kissamos ligt op 1 uur afstand), maar hier komen restaurants uw maaltijden bezorgen (heerlijk en niet duur!) en zijn er supermarkten op ongeveer 20 minuten afstand. Zeer goede service, het personeel dat zich bezighoudt met de verschillende villa's in de omgeving, is behoorlijk reactief bij problemen. Kortom, wij raden het aan! Bedankt Karl!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Xaver uit 88662

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische rust, prachtig huis

We reisden met vrienden en hadden een fantastische week! Het huis is prachtig gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op de zee en de natuur. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een zeer mooie kamerindeling. Hoge plafonds, gemaakt van boomstammen en houten vloerdelen in combinatie met de traditionele stenen muren zorgen voor een prachtige sfeer. Je voelt je meteen thuis in het huis en ook op het terrein
Meteen na aankomst 's avonds konden we op het terras zitten en genieten van de zonsondergang en ons welkomstdiner.
De bediening ter plaatse was vriendelijk en beleefd. De familie Kirchgesser had ons al goede tips gegeven voor excursies en restaurants. Bedankt voor de geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Hans-Helmut G. uit Gottmadingen

5,0
5 5 5 5

Oase der Ruhe - wer kann den Namen toppen?

...wir sind angekommen und haben uns sofort wohlgefühlt, ein schmackhaftes Abendessen war schon angerichtet und die Urlaubsstimmung augenblicklich da. Für unsere Enkelin standen Babystuhl und Kinderbett bereit. Zeit ins Bett zu gehen? Nöö, noch nicht! Zuerst mal die herrlich leichte Luft von Kreta auf der Terasse geniessen und Sterne zählen. So ruhige Nächte gibt es nur hier, im Westen und Süden der Insel und fernab von Touristenzentren...
Herzerwärmend war die Sorge unseres Vermieters wegen eines (gar nicht so schlimmen) Stromausfalls, denn unsere Enkelin, 10 Monate alt, musste mal ein wenig auf ein warmes Frühstück warten; doch wir hatten, den Empfehlungen unseres Gastgebers folgend, alles Notwendige am Abend der Anreise eingekauft. Nun, Empfehlungen und Tipps von solchem Umfang hat uns bisher noch kein Gastgeber zukommen lassen, so dass genau deswegen der ganze Urlaub aus Ruhe, Freude und Erholung bestand. Eigentlich hätte man gar nicht täglich wegfahren müssen, so schön war unser Feriendomizil.

Danke für die schöne Zeit...
Helmut Götter (und die ganze Familie)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

L. D. uit Grafenberg

5,0
5 5 5 5

Wundervolle Ferien

Ein herrlicher Ort zum Entspannen und Abschalten. Von der erhöhten Hanglage hat man einen herrlichen Blick über das Meer und die vorgelagerten Olivenhaine.

Das Haus selbst ist in einem tadellosen Zustand und sehr sauber. Die hohen von Baumstämmen getragenen Holzdecken in Kombination mit Natursteinmauern verleihen dem Haus einen besonderen Charme und eine besondere Note. Wir haben uns direkt wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

H. S. uit Hamburg

4,8
4.5 4.5 5 5

Traumhafte Ferien in wunderschöner Umgebung

Wir haben eine Woche lang das Haus nur zum Einkaufen verlassen. Herrliche Ruhe, fantastischer Blick über das Meer und Olivenhaine! Tagsüber haben wir den großen Pool genossen, der durch seine Abmessungen auch zum Schwimmen taugt. Am Abend hat Ioanna für uns gekocht und wir haben es uns in unserem eigenen Reich auf der Terrasse bei Sonnenuntergang, Wein und leckerem Essen gut gehen gelassen. Für uns war es Entspannung und Erholung pur in privater Atmosphäre. Nächstes Mal bleiben wir länger!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Emily S. uit 80469 München

5,0
5 5 5 5

Die "Oase der Ruhe" hat ihrem Namen alle Ehre gemacht, wir kommen wieder!

Das Ferienhaus ist ein absoluter Traum und wir können es zu 110% weiterempfehlen! Der Meerblick aus jedem Zimmer ist atemberaubend, jeden Abend kann man einen spektakulären Sonnenuntergang beobachten. Der große Pool ist perfekt zum schwimmen am Morgen. Der Service lässt nichts zu wünschen übrig, auf Wunsch wird einem sogar das leckere griechische Essen direkt ins Haus geliefert. Wer abseits vom touristischen Trubel Erholung und Privatsphäre sucht, ist hier genau richtig. Wir kommen auf jeden Fall nächstes Jahr wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie M. Kirchgesser:

Wir freuen uns, das Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat und sagen "Herzlichen Dank" dafür, das Sie unsere Gäste waren und natürlich auch für die Buchung in 2018! Danke auch für den sehr angenehmen und freundlichen Kontakt!
Mira & Karl

Juni 2017

Cedric J. uit Hasenbüelstrasse 5, 8625 Gossau

4,0
4 4 5 3

Wunderschöne Oase der Ruhe

Wir würden diese wunderschöne Anlage jederzeit wieder buchen. Top-Standard mit grosszügigem Platzangebot. Etwas abgeschieden von den Hot-Spots Kretas bietet diese Villa eine ideale Plattform zur Erholung und dem Geniessen der Ruhe. Die Aussicht ist genial westwärts gerichtet mit einmaliger Sicht auf atemberaubenden Sonnenuntergänge. Wir durften einen romantischen Urlaub geniessen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Juni 2017

Chris G. uit 118 7th St Hanover ON N4N 1G4, UK

5,0
5 5 5 5

5***** beautiful villa with friendly service

We had a wonderful stay and enjoyed the house and the surroundings very much. The garden, the pool area and the house is very beautiful and the house is fully equipped. We loved the perfect view over olive groves, the kap katsoulas and the ocean. In case you will go there do not forget to ask for the telescope: watching stars and moon in the night is exciting in this retreat!

The villa is perfect if you wish to enjoy Crete away from the very touristy places. The villa is the best place we have stayed in Crete so far.

Thank you to Marios and Ioanna for taking care of us!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Doris S. uit 61118 / Bad Vilbel

4,0
3 4 4 5

Wer Ruhe und Privatssphäre sucht , ist hier goldrichtig !!

Schöner Ausblick , toller Pool , hübsches Haus , gute Privatssphäre , ruhige Lage , nette Leute .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Familie M. Kirchgesser:

Wir freuen uns, das Ihnen der Aufenthalt bei uns gefallen hat. Herzlichen Dank für Ihr Vertrauen und den freundlichen Kontakt. Wir würden uns freuen, Sie wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen!
Mira & Karl Kirchgesser

Oktober 2016

Michael M. uit 54290 Trier

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Nachdem wir bereits letztes Jahr unsere Ferien hier verbracht haben, haben wir diesmal unsere eigenen MTB mitgebracht. Unser Aufenthalt war wieder wunderschön. Unsere Kinder (15 und 16) hatten eigene Zimmer, der große Pool war ideal zum Schwimmen am frühen Morgen. Wenn wir nicht gerade mit unseren Bikes unterwegs waren, haben wir die Ruhe am Haus genossen. Für uns ein perfekter Urlaub in einer perfekten noch ursprünglichen Landschaft. Wir kommen wieder!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Familie M. Kirchgesser:

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und wünschen bis dahin alles Gute!

September 2016

G. P. uit 50126 Finthen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus, tolle Lage: ein kleines Paradies auf Erden!

Wir fahren seit Jahren zusammen mit Freunden in Urlaub. Das Haus ist eines der Besten, das wir bisher gebucht haben. Alles neuwertig und sauber. Die Aussicht ist beeindruckend. Durch die etwas erhöhte Hanglage öffnet sich ein schöner Blick über Meer und Olivenbäume. Abends haben wir das Farbenspiel der Sonnenuntergänge am eigenen Pool genossen. Tagsüber haben wir kleinere Ausflüge zu den paradiesischen Stränden in der Umgebung gemacht oder uns einfach am Haus aufgehalten. Die Ruhe ist in der Tat außergewöhnlich. Nach kurzer Zeit hat man sich daran gewöhnt und entspannt herrlich während man weiter unten das Meer rauschen hört und der Wind durch die Olivenbäume streicht.
Für uns alle waren es unvergessliche Ferien!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Steve A. uit 47533 Kleve

5,0
5 5 5 5

Wonderful Villa with stunning sea view, perfect relaxed holidays

We were looking for something different as we were tired from the rush in hotel and found a perfect match. The house sits on a hill side and offers panoramic sea views. It is a very quiet place, no traffic noise, no rush at all. The villa itself is absolute 5 star and money worth. The place is quiet and tranquil, you can listen to the waves in the distance, no traffic noise at all. The days were excellent, but we loved the evenings enjoying perfect sunsets while having a glass of wine on the pool terrace.
Although we could have stood the entire days on our terrace, enjoying the blue of sky, ocean and pool, we made some unforgettable trips to the perfect beaches which can be reached after a short drive. Elafonisi und Falassarna are breathtaking unspoiled beaches, but we loved too the private bays you can find everywhere.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie M. Kirchgesser:

Dear Steve,
it makes us happy that you enjoyed staying at our place!
All the best and we are looking forward to meet you again.
Mira & Karl


Contactpersoon

Familie M. Kirchgesser

Familie M. Kirchgesser

Ons huis wordt ter plaatse verzorgd door een Griekse familie die al vele jaren betrouwbaar en met grote toewijding voor de nabijgelegen villa's zorgt. Dit betekent dat u altijd een contactpersoon ter plaatse heeft die u met raad en daad bijstaat. Een kleine receptie ligt op 3 minuten loopafstand. Of u nu een heerlijk diner wilt bestellen bij Joanna, een tafel wilt reserveren in een van de nabijgelegen restaurants, boodschappen wilt bestellen of verse vis wilt bestellen, u wordt hier geholpen Vraag naar Brigitta als u geïnteresseerd bent in een massage of yoga. Wij willen dat u zich thuis voelt in ons huis en bij onze vrienden!


meer informatie

Objectnummer: 89491

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89491.htm


«Villa Helios - Oase van rust» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven