Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

MILLA HOUSE

IN HET HART VAN TOSCANE groot landhuis gerenoveerd met zwembad en dichtbij de zee

Max.  4   gasten
350m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 4  gasten
350m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

67 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

67 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

info 3336888627 LUCIANO huis op het platteland in de buurt van de zee in Collemezzano. Geschikt voor families. Holiday gecreëerd door de renovatie van een oude boerderij. Het huis is uitgerust met meer comfort voor een rustig verblijf. Bovendien is in de gemeenschappelijke ruimte kunt u gebruikmaken van het zwembad, een grote tuin en grill. het complex en 'verdeeld in vier appartementen, drie-kamer en twee villa's allemaal ingericht in de traditionele Toscaanse stijl. De tuin volledig omheind, wordt omgeven door olijf- en fruitbomen. Casa Milla wordt rechtstreeks beheerd door de eigenaar, Luciano (voorheen bekend bankdirecteur in het gebied) De woning is voorzien van dubbele slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met inloopdouche, een eetkamer met kitchenette en een slaapbank, met pergola, uitgerust voor maaltijden en ontspanning. Alle kamers zijn zeer comfortabel, smaakvol ingericht in rustieke stijl en zijn voorzien van satelliet-tv. Ze zijn ook voorzien van centrale verwarming en een kluis. De hele structuur is gratis wi-fi. Huisdieren niet vakantiehuis met zwembad in Toscane is gelegen in Cecina aan de Etruskische kust. Hier bent u op zee, waar ongerepte kleine spruit van 'Toscaanse archipel eilanden, waardoor u een fantastisch en onvergetelijk landschap. De zee ligt op ongeveer 6 km afstand en er zijn een aantal prachtige stranden in Marina di Cecina, Castiglioncello en Marina di Bibbona. Er zijn de beroemde witte stranden van Vada, duidelijke en fijn zand, meer dan 5 km lang, met een kristalheldere zee, herhaaldelijk bekroond met de Blauwe Vlag. Go is een plaats in de gemeente Rosignano Maritime bezocht door toeristen uit de hele wereld. Aan de kust, in de schaduw van dichte dennenbossen, afgewisseld karakteristieke badplaatsen en lange stukken van het strand, waar u parasols en stoelen kunnen huren. Een 2 km van de villa's hebben een supermarkt en een Cecina, 4 km, vindt u diverse winkels. De wekelijkse markt op dinsdag. De steden Pisa en Lucca zijn bereikbaar in minder dan een 'uur rijden. Andere nabijgelegen dorpen de moeite waard zijn Castagneto Carducci, Montescudaio, Rosignano Maritime en Populonia naar de Baratti Golf. Volterra is ongeveer 40 km. Tot slot ook een 'excursie naar' Elba Island heeft te overwegen. De haven van Piombino is bereikt in ongeveer 40 minuten. Vanaf daar, ongeveer elk half uur, de veerboten vertrekken naar het eiland Elba voor een reis van ongeveer een 'uur.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 55 km PISA GALILEO GALILEI

55 km

Station 5 km CECINA

5 km

Snelweg-afrit 5 km ROSIGNANO MARITTIMO

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casamilla wordt ondergedompeld in de typische meest beroemde Toscaanse landschap in de wereld is die van de vlakten en heuvels, waar de alternatieve gewassen besteld door wijngaarden en olijfbomen, gekenmerkt door rijen cipressen en huizen die de bezoeker een gevoel van evenwicht en elegante schoonheid .
Maar niet alleen, Casamilla is gelegen in het centrum van Toscane en Toscane is ook de zee, waar ongerepte kiemen kleine eilanden van onze archipel, de presentatie van een sprookjesachtige landschap en een onvergetelijke vakantie. Langs de oude Via Aurelia, die nog loopt langs de kust en verbindt samen veel centra kun je idealiter teruggaan in de tijd, op de sporen van het verleden millennia. Routes tussen stranden en kliffen, suggestieve archeologische routes, beschermde parken van buitengewone schoonheid, mediterrane struikgewas, dennenbossen, bossen en heuvels waar u de magie van de geschiedenis en de kunst van de Etrusken, Romeinse en middeleeuwse kunnen voelen.
We zijn op de Etruskische kust, een gebied dat nog steeds behoudt de charme van een land beschermd en bewaakt eeuwenlang, en het is hier waar, meer dan in enig ander deel kan men genieten van de harmonie die de mens verbindt met de natuur.
Casamilla is een vakantie op het platteland huis in de buurt van de zee bestaat uit 4 twee-kamerappartementen voor 4/5 personen, 1 appartement voor 6 personen en 2 huisjes voor 4-5 personen met zwembad, parking, barbecue ... allemaal verpakt in een 5 boerderij hectare met olijfbomen, wijngaard en boomgaard. Mogelijkheid om de producten te kopen op de site. Huisdieren niet Milla wordt rechtstreeks beheerd door de eigenaar, Luciano (voorheen bekend in het gebied van de bankdirecteur).
Voor meer info contact op met de eigenaar Luciano.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn voor verblijf van een week. Inbegrepen in de prijs, elektriciteit, gas, toegang tot het zwembad en eindschoonmaak. Bij het boeken is vereist een aanbetaling van 30% te worden verzonden per cheque of overschrijving. Huisdieren zijn niet toegestaan. Aankomst en vertrek worden uitgevoerd op zaterdag van 14 tot 20 aankomsten en vertrekken binnen enkele uren 9. handdoeken verhuurd worden op aanvraag.

meer informatie:

De Podere diensten bestaan ​​uit appartementen met de grote comfort voor een rustig verblijf. Bovendien is in de gemeenschappelijke ruimte kunt u gebruikmaken van het zwembad, een grote tuin en grill.
We hebben 5 elegante appartementen in de boerderij en twee onafhankelijke huisjes in dietrostante het hoofdgebouw. De tuin volledig omheind, wordt omgeven door olijf- en fruitbomen.
Casa Milla wordt rechtstreeks beheerd door de eigenaar, Luciano (voorheen bekend in het gebied van de bankdirecteur)

WiFi gratis in het hele pand

Cottage I is geschikt voor maximaal 4 personen. Het heeft een slaapkamer, badkamer met douche, eetkamer met kitchenette en een slaapbank, een veranda met pergola, uitgerust voor maaltijden en ontspanning.
Cottage II is geschikt voor maximaal 4 personen. Het heeft een slaapkamer, badkamer met douche, eetkamer met kitchenette en een slaapbank, een veranda met pergola, uitgerust voor maaltijden en ontspanning.
Appartement 1- 4: voor 2-4 personen heeft een slaapkamer, badkamer met douche, eetkamer met kitchenette en een slaapbank.
Appartementen met 1 en 2 bevinden zich op de begane grond en zijn ongeveer 45 vierkante meter. In plaats daarvan, de appartementen 3 en 4 bevinden zich op de eerste verdieping en zijn ongeveer 50 vierkante meter
De begane grond appartementen hebben een veranda met pergola met uitzicht op het zwembad.
Voor de appartementen op de eerste verdieping is er een veranda, in de tuin, ingericht met tafels en stoelen voor maaltijden en ontspanning.
Appartement 5: Gelegen op de begane grond en is ongeveer 70 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal zes personen.
Deze bestaat uit twee aparte slaapkamers. eetkamer met open haard en een slaapbank, keuken met oven, badkamer met douche.
Alle appartementen zijn zeer comfortabel, smaakvol ingericht in rustieke stijl en zijn voorzien van satelliet-tv. Naast de appartementen en huizen zijn voorzien van centrale verwarming en een kluis.
inkoop:
Het land ligt op slechts een paar minuten. Cecina is een goed winkelcentrum met zijn vele winkels. Dinsdag is de dag van de wekelijkse markt, waar u kunt kopen fruit, groenten, kaas en produceren. De Conad supermarkten zijn geopend van maandag tot en met zondag de hele dag 8-20.
Plaatsen om te bezoeken:
Cecina ligt vlakbij de doorgaande weg, het spoor en de zee. Vanaf hier kunt u gemakkelijk te bereiken Florence (100km), Elba Island (40 km), Siena (70km), Pisa (50 km), Lucca (60 km), Volterra (30 km), San Gimignano (50km) .Bolgheri ( 10km), bekend om zijn Avenue van cipressen en voor het produceren van een aantal van de belangrijkste wijnen van de hele wereld bekend, Sassicaia en Ornellaia.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2019

Klaus P. uit 47495 Rheinberg

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Vakantie 2019

Zeer aantrekkelijk schoon complex met mooi zwembad en tuin
De heer Luciano is erg aardig en altijd behulpzaam. De flat ligt dicht bij het strand en is een goed uitgangspunt voor excursies. Het beviel ons zeer goed, alleen dat er een zeer drukke weg langs het complex loopt vonden wij niet prettig. In de keuken ontbraken een magnetron, broodrooster en koffiezetapparaat. Maar al met al was het een leuke vakantie en we voelden ons zeer comfortabel in Milla House.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Tina S. uit 27337 Blender - Deutschland

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Geweldige vakantie met kind voor 13 jaar

Wij gaan al 13 jaar regelmatig, jaar na jaar, naar Casa Milla en zijn zeer tevreden. We worden hartelijk ontvangen en Luciano en zijn familie zijn hartelijke mensen: Als er ooit een probleem is, is Luciano er altijd om onmiddellijk te helpen. Onze zoon voelt zich erg op zijn gemak en we genieten erg van de familiesfeer. Het complex is zeer goed onderhouden en maakt indruk met zijn mooie zwembad en tuinen. Het zwembad wordt elke dag schoongemaakt door de zwembadschoonmaker. De huizen en appartementen zijn schoon en ingericht in Toscaanse stijl en hebben alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Als er iets ontbreekt, kunt u contact opnemen met Luciano, die het onmiddellijk voor u zal halen. Het terras is omzoomd met kleine struiken en planten en uitgerust met een tafel en stoelen, soms ook een Hollywood-schommel (in de individuele huizen). In ons geval was het minder dan 10 meter van het zwembad. Faciliteiten voor het drogen van wasgoed (strandlakens enz.) zijn ook goed voorzien
Er zijn twee barbecueplaatsen, waar de vakantiegangers graag gebruik van maken. Eén boven de individuele huizen, één onder het hoofdhuis met de vakantiewoningen

Het complex is centraal gelegen zodat u snel en gemakkelijk het dichtstbijzijnde dorp, Cecina of de verschillende mogelijkheden naar zee kunt bereiken. Verder kunt u vanuit het complex leuke dagtochten starten vanwege de goede centrale ligging.
We komen dit jaar graag weer :-)

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2018

Manfred G. uit 94060 Pocking

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

prachtige omgeving

Gelegen aan een drukke snelweg (206).
De tuin was mooi aangelegd, het zwembad was op dat moment gesloten. De directe buurman heeft 2 honden die voortdurend en onophoudelijk blaffen zolang wij op het terras of in de tuin waren. Het was praktisch onmogelijk om op het terras te blijven. De huisbaas Luciano was op de hoogte van het probleem, maar kon er niets aan doen. Luciano zelf is erg aardig en gedienstig.
De keukenuitrusting is zeer slecht; zo ontbreken een koffiepot, diverse snijgereedschappen enz. Er ontbreekt een koffiepot, diverse snijgereedschappen enz.
Andere interieur decoratie rustiek, gedeeltelijk gebruikt, maar de meest noodzakelijke dingen zijn beschikbaar.
Beoordeling max. 2*.
Huisdieren zijn niet toegestaan (de buurman heeft 2 blaffende honden).

Aanbevolen voor: Mindervaliden


Contactpersoon

Bedrijf CASA MILLA
Dhr. L. CARMIGNANI

Dhr. L. CARMIGNANI

De meest bekende typisch Toscaans landschap in de wereld is die van de vlakten en heuvels, waar de alternatieve gewassen besteld door wijngaarden en olijfbomen, gekenmerkt door rijen cipressen en huizen die de bezoeker een gevoel van evenwicht en elegante schoonheid. Maar niet alleen, Toscane is ook de zee, waar ongerepte kiemen kleine eilanden van onze archipel, de presentatie van een sprookjesachtige landschap en een onvergetelijke vakantie. Langs de oude Via Aurelia, die nog loopt langs de kust en verbindt samen vele centra kunt u langs duizenden jaren verleden. Routes tussen stranden en kliffen, suggestieve archeologische routes, beschermde parken van buitengewone schoonheid, mediterrane struikgewas, dennenbossen, bossen en heuvels waar u de magie van de geschiedenis en de kunst van de Etrusken, Romeinse en middeleeuwse kunnen voelen. We zijn op de Etruskische kust, een gebied dat nog steeds de charme van een land waar u geniet van de harmonie die de mens verbindt met de natuur.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 89584

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89584.htm


«MILLA HOUSE» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven