Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Le Moulin de land: Orangerie

Ardèche

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

65 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

65 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Een authentiek Ardéchois huisje met een groot terras met uitzicht, barbecue en tuin. Dat is de enige huisje op het pand met twee verdiepingen. Op het grasveld zijn er verschillende stoelen en een grote lindeboom zorgt voor een aangename schaduw. Het zwembad en speeltuin bevinden zich net om de hoek. De Orangerie heeft een grote woonkamer en eetkamer, een mezzanine en twee grote slaapkamers, een boven. De badkamer heeft een bad met douche, een wastafel, een bidet en een toilet. Faciliteiten van dit vakantiehuis zijn voorzien van satelliet televisie, draadloos internet (WiFi), een koel-vriescombinatie, een magnetron, een wasmachine en een grill / oven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km

Meer 0.05 km

0.05 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 150 km Montpellier

150 km

Station 49 km Montélimar

49 km

Snelweg-afrit 49 km Montéimar Nord

49 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Le Moulin de land heeft 4 rustige vakantie woningen. Ze ver uit elkaar. Op het terrein kunt u genieten van uw vakantie op veel verschillende manieren. In de grote tuin bloeien het hele jaar door prachtige bloemen. Er zijn fruitbomen overal: kies gewoon uw fruit zoals kersen, pruimen, appels of vijgen wanneer ze rijp zijn. De 12 x 5 meter groot gemeenschappelijk zwembad ligt op een terras met ligstoelen en parasols. U kunt ontspannen op het privéstrand of gaan zwemmen in de rivier. Er is ook een sauna, bubbelbad en een mountainbike huren. Pizza fans zullen genieten van de houtkachel naast de rivier. U kunt ook een wandeling maken langs de 500 meter lange deel van de rivier naast de Merlot wijngaard.

De kleine rivier la land stroomt op een 500 meter lange sectie door het pand. Men kan observeren in drijvende vis en vele andere dieren. Stroomopwaarts van de olijf- en korenmolen en de wijnmakerij is er een eigen zandstrand met een kleine waterval. Natuurlijk kunt u gaan zwemmen in veel plaatsen! In de zomer kunt u in de verleiding om de meerderheid van uw tijd te besteden aan dit zandstrand. Als je avontuurlijk gevoel, proberen om de bevers te spotten bij valavond.

De bakker houdt Drie keer per week: je kunt vers stokbrood, brood, croissants, pain au chocolat en nog veel meer te krijgen op hem. Als u wilt gaan naar de bakker in tussen, dan zijn er meer rechtstreeks in het gebied. Verschillende supermarkten zijn ook in de directe omgeving. Er is een ruime keuze aan restaurants, onder anderen Largentière Chassiers, Ailhon en Aubenas. Bakkers, supermarkten en restaurants zijn allemaal in-de-buurt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting € 0,70 per volwassene per nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsgebühren sind der Anzahlungsbetrag bis zu 42 Tage vor Anreise. Im Falle einer Stornierung innerhalb von 42 Tagen vor der Ankunft ,oder im Falle einer No-Show, ist der volle Betrag fällig. Wir bieten spezielle Covid19 Stornierungsbedingungen auf unsere Website.

meer informatie:

Le Moulin de grond is gelegen in het Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche. De Ardèche biedt een prachtige omgeving waarin zowel ontspanning en veel dingen mogelijk. Het zit vol met landschappen die kunnen worden ontdekt te voet, per fiets of met de auto. Er zijn vele mogelijkheden voor oefening, bijvoorbeeld, kanoën, paardrijden, vliegvissen en nog veel meer. Pal voor de deur beginnen wandel- en fietspaden. Je kon een reis naar mooie middeleeuwse dorpjes zoals Largentière, Chassiers en Balazuc. Elke week, interessante markten gehouden, bijvoorbeeld in Aubenas, Largentière en Joyeuse. De Gorges de l'Ardèche en de Caverne du Pont d'Arc zijn met de auto gemakkelijk te bereiken. Natuurlijk zal je dichter in de rustige ligging van Le Moulin de land niet break-even tot geworden. Lees de prachtige tuin of op het terras van uw vakantiehuis een boek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.3 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Ileana S. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie natuurlijke plek om te ontspannen

Vier van ons (twee volwassenen en twee kinderen 9&12) verbleven in de Bergerie. Het was een perfecte plek en een prachtig uitgangspunt voor excursies. Vaak bleven we gewoon op het terrein: Zwembad, rivier, tuin, pizza-oven, tafeltennis enz
Onze kinderen hebben genoten van het spelen met de andere kinderen op het terrein en de gezamenlijke pizza-avonden waren leuke hoogtepunten. Verbinding was mogelijk, maar geen must. De gastheren, Céleste & Theo, waren zeer behulpzaam en deelden graag de bijzonderheden en tips van de streek met ons. Een prachtige plek om te ontspannen dicht bij de natuur.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2017

Julian uit Karlsruhe

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Mooie woning en aardige gastheren

Wij (gezin met drie kleine kinderen) hebben een heerlijke vakantie gehad in de Orangerie. Hoogtepunten zijn de geweldige woning (groot, goed onderhouden, nog mooier dan op de foto's) en de zeer aardige gastheren Céleste en Theo. De omgeving biedt ook veel afwisseling, dus na twee weken hadden we slechts een fractie ervan verkend. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2017

Anette uit Münster

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis!

We (family with two children aged 9 and 10) have spent a wonderful week in the "Orangerie" on the grounds of the "Moulin de Lande". With almost summery temperatures, we were in the small river (Lande), which flows through the grounds, almost every day. Our boys had a lot of fun especially at the small natural water slide. You could relax well at the private beach. We also enjoyed the extensive grounds very much. The children played football and badminton and fished and searched for crayfish in the river. One evening we used the pizza oven - a special experience.
Our holiday home was nicely spacious and nicely furnished, and we could also make good use of the large terrace.
Céleste and Théo were very friendly, attentive and helpful hosts.
We felt completely comfortable and would love to come back!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. T. Schoenmakers:

Herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung! Wir freuen uns sehr dass es Ihnen so gut gefallen hat beim Moulin de Lande. Wir empfangen Sie gerne wieder bei uns.


Contactpersoon

Bedrijf Le Moulin de Lande
Dhr. T. Schoenmakers

Dhr. T. Schoenmakers

Céleste en Theo Schoenmakers leven het hele jaar door op de oude watermolen. We hebben sinds het begin van 2010 de eigenaren van de mooie land Le Moulin de land. De prachtige, gevarieerde Ardèche met zijn vele mogelijkheden, de oude watermolen met typische vakantievilla's, rustige locatie, omgeven door de natuur en de kleine rivier die door het gebied stroomt, hebben ons naar deze plek. We wonen met onze twee kinderen die zijn geboren in 1999 en 2001, in de oude watermolen. Theo, de bioloog werkt full-time op het perceel en ontwikkelt apps voor Apple iOS. Céleste verbindt hun werk op de grond met haar werk als Hausärtztin. Het is ons een genoegen om onze gasten een geweldige vakantie en om hen te helpen om de bijzondere plekken en activiteiten in de Ardèche te ontdekken. In onze vrije tijd willen we wandelen of bergbeklimmen gaan.


meer informatie

Objectnummer: 92611

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92611.htm

Dhr. Theo Schoenmakers

Lieudit le Moulin de Lande

07110 Chassiers

0033475367142


«Le Moulin de land: Orangerie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven