Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  16   gasten
400m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 16  gasten
400m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Villa Sandra is verdeeld over drie verdiepingen, verbonden via een interne trap. De villa is uitgerust met verfijnde en elegante kamers, groot, licht en voorzien van airconditioning.
De begane grond is voorzien van parketvloeren en zeer lichte kamers. Is samengesteld door:
– een grote woonkamer met open keuken met dubbele oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie, aanrecht met fornuis en spoelbak, grote eettafel voor 12 personen en woonkamer met banken en tafels;
– een buitenruimte verbonden met de woonkamer, in de schaduw van een tuinhuisje met tafel en stoelen om comfortabel buiten te eten;
– 2 tweepersoonsslaapkamers, beide met directe toegang tot een met mozaïek bedekte badkamer bestaande uit dubbele wastafels, hydromassagebad en douche.
De kamers hebben grote ramen waardoor u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het park van de villa en het omliggende platteland.
De onderste verdieping met parketvloer bestaat uit 3 tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen badkamer en mozaïekbekleding. In detail:
– een grote tweepersoonsslaapkamer met zichtbare hydromassagedouche, ligbad met natuurlijke plafondverlichting en badkamer; ontspanningsruimte buiten in de schaduw van een tuinhuisje;
– een grote tweepersoonsslaapkamer met ensuite badkamer met hydromassagedouche; ontspanningsruimte buiten in de schaduw van een tuinhuisje;
– een grote tweepersoonsslaapkamer met ensuite badkamer met hydromassagebad; ontspanningsruimte buiten in de schaduw van een tuinhuisje.
Op de benedenverdieping bevindt zich ook een badkamer met hydromassagebad en een wasruimte met wastafel, wasmachine en droger.
De eerste verdieping kenmerkt zich door parketvloeren en plafonds met houten balken en planken. Is samengesteld door:
– een woonkamer met tv, banken, waaronder een slaapbank geschikt voor twee kinderen, en een keuken met toegang tot een groot panoramisch terras;
– 2 tweepersoonsslaapkamers;
– een badkamer met ligbad, bedekt met mozaïek;
– een badkamer met hydromassagedouche, bedekt met mozaïek.
Houd er rekening mee dat het maximale aantal volwassenen dat in de accommodatie kan verblijven 14 volwassenen is.

De villa is omgeven door een groot park, in de schaduw van eeuwenoude bomen, bloeiende struiken, geurende klimplanten en talloze citroen- en olijfbomen. Op het grasveld ligt het grote zwembad, bedekt met kostbaar versierd mozaïek. Het zwembad is geheel omheind, heeft een Romeinse trap en een gedeelte dat geschikt is voor kinderen. Het grote solariumgedeelte is uitgerust met ligbedden, parasols en tuinhuisjes en is via stenen paden met de villa verbonden. Bij het zwembad, op een verhoogde positie, is er ook een jacuzzi voor 4 personen.
Parkeerplaatsen beschikbaar.
De structuur bestaat uit naast elkaar gelegen woningen. In een daarvan bevindt zich het huis van de eigenaren, die erg vriendelijk en behulpzaam zijn en maximale privacy garanderen tijdens uw verblijf.
Licentie- of registratienummer: 041028-AGR-00005

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 18 km

18 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 50 km Ancona-Falconara

50 km

Station 18 km Marotta-Mondolfo

18 km

Snelweg-afrit 18 km Marotta-Mondolfo

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Sandra is een prachtige villa met een hoogwaardige afwerking in de buurt van Mondavio, in de provincie Pesaro-Urbino in het noorden van Marche. Het is omgeven door een park van eeuwenoude bomen en olijfbomen, met een prachtig uitzicht op het omringende landschap en de historische binnenstad van Mondavio.
Naast Mondavio, een kleine stad van de Renaissance bekend om zijn burcht, van de villa kunt u zeker ook het oude centrum van Corinaldo, een middeleeuwse stad te bezoeken op ongeveer 15 minuten rijden. Corinaldo wordt omgeven door indrukwekkende en lange muren (ongeveer 900 meter), die een prachtige centrum van de stad doorkruist door de straten en trappen omsluiten. Het merkwaardigste trap genaamd 'van de Put van de Polenta' in juli wordt de set van de 'Contesa del Pozzo' (betwisting van de put), een oude historische re-enactment, waarin honderden figuranten zijn betrokken in de straten van de stad.
Ook de charmante historische steden van Urbino, een prachtige academische stad, Gradara en Mondolfo zijn een bezoek waard. Op weg naar de kust zijn zeker om Senigallia te bezoeken, met zijn boulevard vol koffie bars en restaurants en het strand genaamd 'fluwelen strand'.
Tijdens de zomermaanden deze steden komen tot leven met historische reconstructies en eten en wijn festivals van typische lokale producten.
De villa is omgeven door een groot park in de schaduw van eeuwenoude bomen, bloemen struiken, geurende wijngaarden en vele citroen- en olijfbomen. Geplaatst op het grasveld is er het grote zwembad, bedekt met edele versierd mozaïek. Het zwembad is volledig omheind en voorzien van Romeinse treden en een ruimte geschikt voor kinderen. De brede solarium, uitgerust met ligstoelen, parasols en een tuinhuisje, is verbonden met de villa door stenen loopbruggen. In het zwembad, in een bovengrondse positie, is er ook een jacuzzi voor 4 personen.
Parkeerplaatsen beschikbaar.
Een paar meter van de villa is er het huis van de eigenaars, erg aardig en vriendelijk, die de maximale privacy tijdens uw verblijf te garanderen. Het zwembad is voor het exclusieve gebruik van de gasten van de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:
woning geheel schoon opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning; Wifi; tuin- en zwembadschoonmaak.

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
eindschoonmaak € 150,00; huisdieren op aanvraag toegestaan ​​(maximaal 1 per week) € 100,00; verwarming naar verbruik; extra schoonmaak; extra verschoning van linnengoed.
Op verzoek is het mogelijk om een ​​extra tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche te huren, gelegen in het gebouw naast de villa, niet inbegrepen in de huurprijs (prijs op aanvraag).

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Extra diensten op aanvraag (tegen betaling): chef-kok voor diners in de villa.

Inchecken: van 16.00 tot 19.00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 mei tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Het maximale aantal volwassenen dat in de accommodatie kan verblijven is 14 volwassenen.
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

CIR: 041028-AGR-00005

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.

meer informatie:

Afmetingen zwembad: m. 16x8
Zwembaddiepte: vanaf m. 1,20 tot 1,60
Huisdieren op aanvraag toegestaan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Patrick C. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Gewoon perfect

We hielden van ons verblijf in Villa Sandra. We moesten onze kinderen, partners en kleinkinderen (18 in totaal) onderbrengen en de Villa heeft ons zeker allemaal ondergebracht.
Het was geweldig voor de gezinnen om hun eigen badkamers te hebben, zodat we allemaal het gevoel hadden dat we onze eigen ruimte hadden. De gemeenschappelijke ruimtes van het huis, zoals de keuken, woonkamers, terrassen en het zwembad, boden echter prachtige ruimtes om samen te komen.

Het was een prachtige villa en maakte ons verblijf in Mondavio des te specialer. De zorg en bezorgdheid die de eigenaars toonden, werden zeer op prijs gesteld. Ze hielpen ons met het regelen van catering voor een speciaal diner op een avond, regelden oppassen zodat de volwassenen konden genieten van een heerlijke maaltijd in het nabijgelegen Corinaldo en we werden verwelkomd met cadeaus van hun olijfolie, abrikozen, citroenen en een prachtige vaas rozen uit hun tuin.

We kunnen niet positiever spreken over ons verblijf in Villa Sandra en zouden het zeker aanraden aan elke grote groep die op zoek is naar prachtige accommodatie in de omgeving.
We hielden van de nabijheid van mooie lokale dorpjes, goede supermarkten en prachtige stranden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een makelaarskantoor gevestigd in de regio Marche, gespecialiseerd in de verhuur van villa's met privézwembad en vakantiehuizen in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij onze vakantiehuizen zorgvuldig op zoek naar kwaliteit, stijl, comfort en een goede ligging tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij een grondige kennis van onze vakantiehuizen en ons territorium, kunnen we u een volledig advies geven en u een gepersonaliseerde assistentiedienst bieden voor elk van uw individuele verzoeken. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de ideale accommodatie voor uw vakantie in Italië. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria

Alle accommodaties weergeven van Dhr. E. Boria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 92704

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92704.htm

Dhr. Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721 987073

IT02483900417


«Villa Sandra» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven