Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Ana Appartmant NO1

Noord-Dalmatië Ražanac Jovici

Max.  6   gasten
88m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
88m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Villa Ana is een huis met twee appartementen. De appartementen zijn modern. Elk appartement heeft een groot terras met uitzicht op de zee en het Nationaal Park Paklenica (Velebit) en de eilanden Pag en Vir. Elk appartement heeft een wasmachine en vaatwasser. De appartementen zijn uitgerust met airconditioning. Op de binnenplaats is er een buitenkeuken, barbecue en het zwembad (18 m2) met een zonneterras en ligstoelen. De appartementen zijn gelegen op 1500 meter van het strand. 100 meter van het appartement is een kleine markt, een 5 km restaurants, postkantoor, dokter en apotheek. Op de begane grond woont de eigenaar. Elk appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers en toiletten. De keukens zijn volledig uitgerust. In de woonkamer zijn er extra bedden en TV.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 35 km Zračna luka Zemunik - Zadar

35 km

Station 22 km Zadar

22 km

Snelweg-afrit 8 km Posedarje

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Jovici zijn gelegen op 20 km ten noorden van Zadar, een stad met een rijke culturele en historische bezienswaardigheden. Afstand van de stad van Pag 20km. bekijk alle weg naar het nationale park Paklenica, eilanden Pag en Vir. Nationale parken Plitvice en Krka zijn slechts 1 uur snelweg rijden. Kornati National Park is het mogelijk om een ​​bezoek aan de toeristische boot van Zadar. De mogelijkheid van raften op de rivier Zrmanja weg cca30km van obijetka, het ontdekken van de locaties uit de film Winnetou. Fietspaden voor mountainbike. Jovici ligt een afstand van Sibenik, ongeveer 1 uur snelweg rijden, 2 uur van Split en riffen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Belasting is inbegrepen in de prijs, alsmede parkeren en internet en airconditioning. Logeren pet - van een hond is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen, evenals het parkeren en ligplaats voor een vaartuig tot 5 meter. Blijf het huisdier is gratis. Roken is toegestaan ​​op de terrassen. Naast de reguliere apparatuur zijn daar beschikbaar en handdoeken voor per reservering is 30% van de kosten. De ingang van het appartement na 14 uur en output tot 10 ća is geschikt voor gezinnen met kinderen en is gelegen in een rustige omgeving.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2017

Frank H. uit 18273 Güstrow

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie, geweldige accommodatie, mega gastvrij

Wij als klein gezin waren half augustus 2017 bijna 2 weken te gast/huurder in de flat Vila Ana 2 en ik moet zeggen, we waren helemaal in de wolken. Op de dag van onze aankomst werden we gastvrij ontvangen door de familie Jovic en uitgenodigd voor een barbecue diezelfde avond. Er volgden meer van zulke gezellige avonden met vis, vlees en wijn. Hier kregen we ook steeds weer waardevolle tips voor onze vakantie. Dit nieuw gebouwde vakantiehuis met zijn moderne appartementen ligt in het dorp Jovici, vlakbij Razanac, op een kleine heuvel en was precies wat we zochten voor onze vakantie, rustig gelegen maar toch binnen handbereik van vele plaatsen. Omdat het hier in juli en augustus erg warm is, is er een ingerichte keuken, alle elektrische apparaten en voldoende serviesgoed, en 2 airconditioning units, die het makkelijker maken om 's avonds laat in slaap te vallen. Het is ook geweldig dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over handdoeken of beddengoed, alles is aanwezig. We vonden ook het grote terras erg mooi, waar we 's ochtends tijdens het ontbijt konden genieten van het geweldige uitzicht op het zuidelijke Velebit met de baai ervoor, en 's avonds van de prachtige zonsondergangen. Buiten, op het terrein, is er een groot zwembad met ligstoelen en parasols, die u uitnodigen om te ontspannen als u niet met de auto de mooie havenstad Zadar wilt bezoeken (die u hier wel nodig heeft), de kleine gemeenschappen in de omgeving, de prachtige baaien om te zwemmen, of een van de nabijgelegen nationale parken (Paklenica, Krka, Plitvice Meren). Omdat we dit jaar tijdens onze vakantie niet al deze mooie plekjes hebben kunnen verkennen, komen we volgend jaar terug. Zeker weten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Anna-Sophie L. uit Altach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect!

We werden hartelijk ontvangen door de verhuurder, de heer Jovic en zijn vrouw, zodra we aankwamen. Hij liet ons alles zien en gaf ons waardevolle tips, geweldige attractiefolders en uitleg over het dorp Razanac en de omgeving. twee vrienden van ons waren in de buurt en mochten zelfs een nacht bij ons blijven, zonder problemen. We werden ook uitgenodigd voor een diner op de laatste dag van onze vakantie, zo leuk. Ze maakten het extra voor ons op vrijdagavond, omdat we zaterdagavond al vertrokken. Normaal doen ze de barbecue elke zaterdag. Het was zo heerlijk! Gegrilde vis met salade en wijn, en een heerlijk dessert. Echt geweldig! We hebben allemaal nog nooit zo'n gastvrijheid meegemaakt. We kunnen de flat Vila Ana echt 100% aanbevelen! We komen zeker nog eens terug, want alles was gewoon perfect!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Anna-Sophie L. uit Altach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

UNIEKE VAKANTIE-ERVARING!

We verbleven een week in het appartement Vila Ana in Razanac, Kroatië. 4 personen, van 29.07. - 05.08. ik bekeek ook verschillende appartementen, maar kwam toevallig op deze uit en nam contact op met de heer Jovic. Ik kreeg meteen een vriendelijk antwoord dat we het appartement graag voor deze week konden huren. Omdat het voor ons een spontane vakantie was, was ik niet zeker of het niet te last-minute was, maar dat was geen probleem. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is onklopbaar. We hoefden alleen een aanbetaling te doen, de rest kon ter plaatse worden betaald. Het appartement is prachtig gelegen, afgelegen, in een zeer rustige omgeving. Vanuit het dorp Razanac is alles goed bereikbaar, maar ik zou zeker een auto (eventueel te huur) aanbevelen. We waren daar met onze eigen auto en konden daardoor veel zien. Vlakbij, ongeveer 10 minuten met de auto, is een leuk stadje waar je alles vindt wat je nodig hebt. Supermarkt, een paar verschillende restaurants, apotheek, postkantoor, bank. Het is ongeveer 30 minuten rijden met de auto naar Starigrad Paklenica. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de zee. De accommodatie heeft alles wat je nodig hebt, liefdevol ingericht. Keuken met alles wat je nodig hebt, koffiezetapparaat, fornuis, vaatwasser, servies, echt uitstekend uitgerust. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de zee en het nationaal park Paklenica. Het is ook slechts 30 minuten rijden met de auto naar het mooie oude centrum van Zadar met veel winkels en geweldige restaurants. Het appartement heeft ook een geweldig zwembad dat beschikbaar is voor beide appartementen. Er is ook een zandbak voor de kleintjes. Er is ook een wasmachine met een wasrek, wat ik echt geweldig vind. 2 slaapkamers, 1x met een tweepersoonsbed, 1x met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer met 2 slaapbanken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. N. Jović

Dhr. N. Jović

Master in de economische wetenschappen, als een jonge radio in het toerisme. Hij spreekt Frans, Duits, Italiaans, Engels en Sloveens. Hij houdt van de natuur, sport, muziek en literatuur. Als je wilt om te rusten in vrede en stilte welkom. Een aangenaam verblijf en een gezin Jovic.


Andere accommodaties van Dhr. N. Jović


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 93944

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93944.htm


«Villa Ana Appartmant NO1» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven