Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zonnige 4* flat met fietsen

Travemünde Baai

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De ca. 50 m² grote 2-kamer vakantiewoning op het zuiden ligt in een aantrekkelijk nieuwbouwcomplex met een verfijnde, tijdloze architectuur
Het barrièrevrije gebouwencomplex met ruime liften bestaat uit glazen flats van vloer tot plafond met terrassen of balkons. Het ligt op een goed onderhouden privéterrein van bijna 7000 m².

Met zijn open raamgevel en grote balkon op het zuiden biedt het appartement een weids uitzicht op het parkachtige terrein - in de winter ook op de rivier de Trave en de Scandinavische kade met de grote Oostzee-veerboten die in de directe omgeving aankomen en vertrekken
S Ochtends kunt u vanuit uw bed de zon zien opkomen door het grote slaapkamerraam op het oosten, en 's avonds kunt u vanaf het balkon de zon in het westen zien zakken.

Het aantrekkelijk ingerichte niet-rokers appartement is gemakkelijk bereikbaar met de lift en biedt royale ruimte voor 2 gasten. Een buitenparkeerplaats direct voor de voordeur en een afsluitbare fietsenkelder in de ondergrondse garage zijn gratis beschikbaar.
Op afspraak is er ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van twee 20" aluminium vouwfietsen.

Het appartement is voorzien van massief houten parketvloeren en vloerverwarming en maakt indruk met zijn ramen van vloer tot plafond in de woonkamer en de slaapkamer. Een grote glazen schuifdeur opent de woonkamer naar het balkon (10 m²) en breidt het uit naar een ruime buitenruimte
De lichte woon-eetkamer (22 m²) is voorzien van tijdloos modern meubilair, een Samsung home entertainment systeem met Blu-ray home cinema, DVD en CD speler, en een Samsung 43" SAT TV systeem in ULTRA HDTV kwaliteit (4K)
De tweepits merkkeuken met 4-pits keramische kookplaat, oven met grill, koelkast en ***vriezer, vaatwasser, ingebouwde magnetron met grill en afzuigkap, koffiezetapparaat, broodrooster, is volledig uitgerust met serviesgoed, glazen, bestek en uitgebreid keukengerei.
In de slaapkamer (11 m²) zorgt een 1,60 m breed tweepersoonsbed met verstelbare lattenbodems en stevige 7-zone koudschuimmatrassen (hardheidsgraad 2), geschikt voor mensen met een allergie, voor aangenaam rustcomfort. Dekbedden, kussens en beddengoed zijn ook gemaakt van allergievriendelijk materiaal. Een 2 meter brede schuifdeurkast van vloer tot plafond biedt royale ruimte voor garderobe en ruime opbergvakken voor bagage. Een ladekastje bij het raam kan naar behoefte worden gebruikt als schrijf- of kaptafel
Een moderne doucheruimte (3 m²) met keramische vloer, wastafel met badmeubel, wandtoilet, ronde douche met scheidingswand van echt glas, handdoekradiator van vloer tot plafond, haardroger en make-up spiegel completeren de smaakvolle ambiance van het appartement. Zoals in alle kamers zorgt vooral de vloerverwarming hier voor comfort

Beddengoed, handdoeken, badlakens, badmatten en theedoeken zijn in de totaalprijs inbegrepen, evenals WiFi en energiekosten.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 25 km Lübeck Blankensee

25 km

Station 0.1 km Skandinavienkai

0.1 km

Snelweg-afrit 6 km Lübeck Kücknitz

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de Scandinavische kade en de jachthaven en ligt op ongeveer 750 m van de vissershaven. Daar wordt de verse vangst 's morgens rechtstreeks van de kotter verkocht en op verzoek klaargemaakt voor de "landrotten". Voor wie de keuken op vakantie liever koud laat, zijn er uitnodigende visrestaurants - maar ook heerlijke broodjes vis "to go".
De oude stad en de Priwall-veerboot liggen op ongeveer 15 minuten lopen en 5 minuten fietsen. Daar bij de pier kunt u op maandag en donderdag producten uit de regio vinden op een kleine maar fijne weekmarkt
Dit is ook het begin van de Vorderreihe, de "boulevard" van Travemünde langs het water met maritieme winkels, banken, restaurants en cafés, waaronder het bekende Café Niederegger met zijn heerlijke taart- en marsepeinspecialiteiten
Het kuurgebied met de oude vuurtoren, de strandpromenade en het goed onderhouden kuurstrand aan de baai van Lübeck ligt op nog eens 15 minuten lopen van de Vorderreihe
Het einde van de strandpromenade is de indrukwekkende klif "Brodtener Ufer" met een weids uitzicht over de baai van Lübeck. Als u fit genoeg bent, kunt u via het maritieme wandelpad naar de naburige dorpen Niendorf met zijn overdekte zwembad en Timmendorfer Strand met zijn Sea Life Aquarium wandelen of fietsen.
Zeer aantrekkelijk is ook de korte boottocht naar het schiereiland Priwall aan de overkant van de rivier de Trave, waar de legendarische windjammer "Passat" en kilometerslange natuurstranden en fietspaden op ontdekking wachten

Travemünde, een van de oudste en belangrijkste Baltische badplaatsen van Duitsland, betovert met zijn historische oude stad en maritieme charme. In de Baai van Lübeck en op de rivier de Trave is altijd wat te zien - niet in de laatste plaats de grote veerboten en grote schepen die je voorbij kunt zien varen, dichtbij genoeg om aan te raken.
Door de goede verkeersverbindingen is de vakantiewoning gemakkelijk te bereiken, met de auto via de A 1 (Puttgarden/Lübeck - Hamburg), die op 10 minuten afstand ligt, en met de trein via het regionale treinstation "Am Skandinavienkai", dat er recht tegenover ligt. Van hieruit bereikt u Lübeck in ongeveer 20 minuten met verbindingen in alle richtingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De lokale kuurbelasting is per persoon/dag: € 3,00 in het hoogseizoen en € 1,60 in het laagseizoen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung: 20 % des Gesamtpreises ab 42 Tage vor Anreise - 50 % des Gesamtpreises ab 28 Tage vor Anreise - 80 % des Gesamtpreises ab 14 Tage vor Anreise - 100 % des Gesamtpreises ab Mietbeginn Mindestens jedoch fällt eine Bearbeitungsgebühr von 50.-€ an. Coronaregelung: Sollte es aufgrund der Covid 19 Pandemie und eines damit verbundener behördlichen Beherbergungsverbots kurzfristig zu Einschränkungen kommen, wird die Buchung kostenfrei storniert oder werden bereits gezahlte Kosten für deshalb nicht in Anspruch genommene Leistungen erstattet.

meer informatie:

De inrichting van de vakantiewoning komt overeen met 4 van de 5 sterren van de Duitse Vereniging voor Toerisme.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.4 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Michael F. uit Düren

4,7
5 4.5 5 4 5
Toon Duits

Top plat

Een top uitgeruste flat - er ontbrak absoluut niets. De sleuteloverdracht verliep vlot en mevrouw Gosch, onze contactpersoon ter plaatse, kon niet behulpzamer zijn. De ligging is een beetje buiten de stad (ca. 1,6 km); wij maakten gebruik van de mogelijkheid om met de fiets naar de stad en de omgeving te gaan.
Als we ooit nog eens naar Travemünde zouden reizen, weten we welke vakantiewoning we zouden willen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Christina W. uit Hameln

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Een zeer mooi appartement voor twee personen

We vonden de flat precies zoals we verwacht hadden op basis van de beschrijving en de foto's.
Onze verwachtingen werden zelfs overtroffen door de goede keukenuitrusting, de geweldige raampartij en het balkon dat uit het zicht lag!
Wij hadden fietsen bij ons, maar er waren ook twee vouwfietsen beschikbaar voor gebruik. Om bij de promenade van Travemünde te komen, zijn deze ook aan te bevelen, aangezien het enige tijd lopen zou kosten.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Manu und Margret uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig hersteld!

De eerste indruk was overtuigend!
We hielden erg van de grote glazen pui in de woon/eetkamer en het ruime balkon. Zelfs als het weer het niet toeliet om op het balkon te ontbijten, hadden we de indruk zelfs aan de eettafel in de natuur te zitten.
De flat is smaakvol ingericht; het heeft ons aan niets ontbroken.
Het contact met de verhuurster was zeer vriendelijk en ook de sleuteloverdracht ter plaatse verliep vlekkeloos.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2017

Irmgard B. uit 25377 Kollmar

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Korte vakantie in Travemünde

Super flat voor twee personen. Het is goed uitgerust en zeer schoon.
Smaakvolle decoratie. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is bereikbaar met de lift. Alle bestemmingen zijn snel bereikbaar per auto, trein en bus. Het uitzicht op de Trave wordt in de zomer helaas beperkt door bomen. Groot en mooi balkon. De sleutel werd overhandigd door een bevoegde
Service persoon ter plaatse.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Strandvakantie

Mei 2017

Thomas K. uit 33102

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

zeer mooie flat

Een geweldige, schone, stijlvolle flat met goede moderne faciliteiten en een groot balkon in een relatief nieuw gebouw. Keukenapparatuur, Wi-Fi en TV-entertainment systeem aanwezig. Zeer prettig contact met zowel de verhuurster als de beheerder. Parkeerplaats voor auto's en fietsen beschikbaar. De flat is een paar minuten verwijderd van het stadscentrum/strand. Dit is echter volledig onproblematisch met de fiets of de bus. We huurden fietsen voor de week. Dit is sowieso een aanrader om de omgeving in Travemünde te verkennen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Hustis uit Beckum

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Eerste vakantiegasten!!!

We voelden ons zeer comfortabel in de flat van familie Frach.De flat is zeer hoge kwaliteit en uitgerust met veel leuke accessoires.De flat was bij aankomst in een onberispelijk schone en onberispelijke staat. We hebben niets gemist.We vonden vooral de lichtovergoten woonkamer fijn.We hebben niet gekookt, maar dat was heel goed mogelijk geweest door de aanwezige keukenapparatuur.We zouden de flat altijd weer huren, ook al is het een beetje buiten.Je kunt de inkomende en uitgaande veerboten heel goed bekijken.De flat ziet er precies zo uit als beschreven op internet.


Contactpersoon

Mevr. I. Frach

Mevr. I. Frach

Welkom in onze 4-sterren vakantiewoning in Travemünde!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 94920

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/94920.htm


«Zonnige 4* flat met fietsen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven