Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sunshine Bay

Cape Coral

Max.  6   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Update orkaan: De kooi (insectengaas) rond het zwembad en terras is beschadigd door orkaan Ian. Afzonderlijke panelen ontbreken. We proberen de kooi zo snel mogelijk te repareren.

TOP prijs-prestatieverhouding
LAST-MINUTE-RATES mogelijk! Vraag gerust!

De gehele villa is in 2017 volledig gemoderniseerd en gerenoveerd. Het maakt indruk met zijn geweldige locatie en het adembenemende uitzicht op het brede kanaal. Geniet van de onvergetelijke uren zon vanuit uw ruime zwembad dat op het zuiden ligt.
Voor een virtuele tour en onze bindende prijs calculator, bezoek onze website coralvilla-florida.

Zodra u binnenkomt, staat u in de lichtovergoten woonkamer met uitzicht op het water. U kijkt uit over het hele kanaal en geniet van aangename privacy op het terras. In het grote woongedeelte vindt u een moderne grote flatscreen-tv, een topmoderne keuken met bar en alle voorzieningen en een eetkamergedeelte. Voor de muziekliefhebbers hebben we een Sonos luidsprekersysteem (WLAN speaker) in huis. Zo kunt u overal naar uw favoriete radiostations of uw eigen afspeellijst luisteren.

Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers in het huis. De hoofdslaapkamer met aangrenzende badkamer heeft een geweldig uitzicht op het zwembad en het water. Van daaruit heeft u ook direct toegang tot het zwembad - evenals vanuit het woongedeelte. De twee gastenslaapkamers zijn ruim en hebben beide een inloopkast. Direct aangrenzend is de lichte gastenbadkamer met dubbele wastafel en douche. Vanuit de badkamer heeft u ook toegang tot het zwembad. De keuken is volledig uitgerust, zodat het u aan niets ontbreekt. Naast het koffiezetapparaat is er zelfs een Nespresso-apparaat voor het koffiegenot. (Gelieve uw eigen capsules mee te nemen) Het hele huis is betegeld, wat bijzonder aangenaam is voor mensen met een allergie.

Geniet van uw ontbijt op het prachtige terras in de ochtend met de eerste zonnestralen. De ligbedden en de ruimte bij het grote zwembad nodigen uit tot vertoeven en ontspannen. Het verwarmde zwembad werkt met een modern zoutsysteem (zonder chloor), waardoor het water zeer aangenaam en zacht voor de huid is.

U kunt de avond afsluiten met een gezellige barbecue (grote buitengrill beschikbaar).

De uitstekende ligging van Villa Sunshine Bay in het populaire zuidwesten van Cape Coral is ook het vermelden waard. Aangrenzend is Camelot Park met gratis tennisbanen, BBQ stations/paviljoens en een leuke speeltuin. Wij hebben tennisrackets en ballen voor u in huis. Ook vlakbij (op loopafstand) is Cape Harbour, de moderne en prachtig aangelegde jachthaven met diverse restaurants, ijssalon, live muziek in de avonduren en nog veel meer. Altijd een bezoek waard! De supermarkt (Publix) en verschillende restaurants zijn ook op loopafstand.

Voor gezinnen met kinderen zijn een kinderbedje en een kinderstoel gratis beschikbaar

Bootverhuur wordt aanbevolen !!! Wilt u een boot huren om de stranden rond Sanibel en Captiva te bezoeken? Dolfijnen zijn gegarandeerd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Fort Myers (RSW)

30 km

Snelweg-afrit 20 km I75

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De uitstekende ligging van Villa Sunshine Bay in het populaire zuidwesten van Cape Coral is ook het vermelden waard. Aangrenzend is Camelot Park met gratis tennisbanen, BBQ stations/paviljoens en een mooie speeltuin. Wij hebben tennisrackets en ballen voor u in huis. Ook vlakbij (op loopafstand) is Cape Harbour, de moderne en prachtig aangelegde jachthaven met diverse restaurants, ijssalon, live muziek in de avonduren en nog veel meer. Altijd een bezoek waard! De supermarkt (Publix) en verschillende restaurants zijn ook op loopafstand
Voor gezinnen met kinderen zijn een kinderbedje en een kinderstoel gratis beschikbaar.
Wilt u een boot huren om de stranden rond Sanibel en Captiva te bezoeken? Dolfijnen zijn gegarandeerd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Belastingen zijn al inbegrepen in al onze prijzen.

De prijzen variëren naargelang het seizoen en het aantal personen
De exacte huurprijs vindt u op onze website:
Selecteer de datum en het aantal personen van uw reis om de huurprijs te krijgen.

Elektriciteit wordt aangerekend naar verbruik tegen 17 eurocent plus belasting
Internet - WLAN en telefoongesprekken binnen de VS zijn inbegrepen. Natuurlijk wordt u ter plaatse verzorgd door onze Duitstalige huisleiding.

Annuleringsvoorwaarden:

  • The following cancellation fees will apply:
  • from the beginning of the rental agreement: 20% of the invoice amount
  • from 90 days before beginning of the rental period: 50% of the invoice amount
  • from 30 days before beginning of the rental period: 100% of the invoice amount with the date of receipt at CoralVilla being applicable.

meer informatie:

Cape Coral staat bekend als het Venetië van Amerika vanwege de talloze kanalen. Van Fort Myers luchthaven ongeveer 30 min en van Tampa 2 uur naar het huis. 2,5 uur naar Orlando met zijn vele parken zoals Sea World, Disney World of Universal Studios. 1 uur zuidwaarts via Naples naar de Everglades. Cape Coral heeft zijn eigen kleine strand met Yacht Club. De beroemdste, Fort Myers Beach, Sanibel of Captiva Island kunnen ook worden bereikt in 35 min. Er zijn veel winkelmogelijkheden in de omgeving. De volgende grote supermarkt en andere winkels zijn met de auto in 5 minuten te bereiken. Groot winkelcentrum en outlet winkels in 20min. Het waterpark Sun Splash ligt in de directe omgeving. Cape Coral ligt tussen de prachtige eilanden Captiva, Sanibel en Pine Island. Ontdek de Caribische witte zandstranden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Michael R. uit USA

5,0
5 5 5 5 5

Wonderful

Everything was perfect and I look forward to returning!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Ognjen S. uit USA

5,0
5 5 5 5 5

Thank you for a wonderful experience!

Wonderful home, very clean, with all amenities needed and plenty of small nice thoughtful touches. Amazing view of the Canal.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2020

Mark S. uit Netherlands

5,0
5 5 5 5 5

Thank you for a great stay!

This was an amazing villa! We stayed for a very long time, I think around 6 weeks and although it was during lockdown we loved our stay and had a good time. The pool was a blessing to have during hot days. The house was very clean, well decorated and had everything you need. The host is very communicative and answers your questions very quickly. Cape Coral is a lovely small town and in the final weeks we enjoyed having dinner at the Harbour a couple of times. It is a must have to go to when you are visiting. The sun sets are beautiful as well.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2020

Michael uit USA

5,0
5 5 5 5

It was a perfect home with a beautiful view day and night

Incredible home, beautiful views day and night. Great pool. Loved everything about it. Suggest renting a boat to check out the canals and bay.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2020

Craig S. uit USA

5,0
5 5 5 5

Paradise

We have rented many properties in Cape Coral over the years and this home is a superior rental! The living areas were bright, fresh and inviting with a wonderful kitchen and family room. The outdoor seating was fabulous with an outstanding view down a wide canal. The pool was perfect and the grill was great! We will definitely return in the future!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Donna .. uit USA

5,0
5 5 5 5

Villa Sunshine Bay

Peaceful and beautiful in a great location.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Klaus und Renate C. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Perfekt!!!

Ein phantastisches Haus mit sehr guter Ausstattung. Wir haben es für vier Wochen bei viel Sonne und Wärme und manchmal auch mit niedrigen Nachttemperaturen genossen. Die Klimaanlage kühlt und - da es nötig war - heizt. Die exzellente Küchenausstattung und die guten Betten empfanden wir als sehr angenehm. Zusätzlich funktionierte das Internet schnell und zuverlässig. Der perfekte Service von Patricia und Heiko, den wir wenige Male in Anspruch nehmen mussten, war schon toll ebenso wie der freundliche Kontakt (telefonisch oder per Email) hier in Deutschland. Auf der Terrasse zu sitzen, den weiten Blick zu genießen, die springenden Fische zu beobachten oder einfach nur im Pool zu schwimmen war für uns Erholung pur. Wir kommen zurück im Februar des kommenden Jahres.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Rhonda L. uit USA

5,0
5 5 5 5

Wonderful first time in Cape Coral!

Beautiful house, well maintained. Gorgeous view! Close to shopping and activities. Property management very knowledgeable of the area and helpful. Definitely recommend this property and would stay here again!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2020

Jeanne N. uit USA

5,0
5 5 5 5

Villa Sunshine Bay is Awesome!

Great getaway! Very relaxing and photos exactly what is advertised. Will visit this location again!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2019

Roland B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Super Haus in super Lage

Dieses Haus ist eines der schönsten Häuser die wir je in einem Urlaub in Cape Coral geniessen durften. Absolut geniale Lage, tolle exclusive Ausstattung und professionelle und sehr nette Hausverwaltung. Wir werden sicherlich hierher wiederkommen. Garantiert. Übrigens war auch der Kontakt zu den Mitarbeitern von Coralvilla-Florida äusserst angenehm. Alles in Allem: Sehr empfehlenswert! Vielen Dank für ALLES!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

David W. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Perfekte Villa!

Drei wundervolle Wochen durften wir in dieser tollen Villa verbringen. Alles war einfach traumhaft schön! Die besonders schöne Sicht über den Kanal, die äusserst geschmackvolle Einrichtung, der Poolbereich mit unserer ‚Lieblingsecke‘ zum Kaffeetrinken... einfach fantastisch! Die Lage ist genial. Sei es zu Joggen durchs Quartier, spazieren zum Harbour, Tennis spielen im angrenzenden Park oder auch zum Golfen (2 sehr schöne Golfplätze sind mit dem Auto in ca. 20 bis 25 Minuten erreichbar) Leider ist die Villa an unseren Daten schon besetzt, sonst hätten wir gleich wieder gebucht. Last but not least wurden wir von Patricia wie immer perfekt betreut.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Cornelia und Kai V. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Wundervolles Ferienhaus

Das Ferienhaus ist wirklich wunderschön und modern eingerichtet und wir hatten eine tolle Zeit dort. Der Pool und der Blick über den Kanal sind traumhaft und die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. In direkter Umgebung gibt es einen schönen Park mit Kinderspielplatz und Tennisplätzen, Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants. Die Kommunikation vor und nach dem Urlaub, sowie vor Ort war sehr nett, hilfsbereit und schnell. Wir können diese Unterkunft von Herzen weiterempfehlen, wenn Sie einen Urlaub in Cape Coral planen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2019

John M. uit Amerika

5,0
5 5 5 5

Great break from Winter !!!

Villa Sunshine Bay was exactly what we needed for a break from our Wisconsin winter for the month of February. The villa is fully equipped with anything needed, along with being clean and completely updated. The view down the wide canal is awesome as you relax in the beautiful heated pool. The property managers, Heiko and Patricia were very helpful with any questions. Would definitely consider this property for future stays !!!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2018

J. B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Unser Aufenthalt

Wir können diese Villa vorbehaltlos empfehlen. Hier war alles genauso, wie man es auf den Fotos sieht. Die Einrichtung ist in einem sehr guten Zustand und die Elektrogeräte (Kühlschrank, Waschmaschine, Trockner etc.) sind hochwertig. Selbst auf einen anständigen Kaffee muss man nicht verzichten, da es eine Nespressomaschine gibt und man kann seine eigene Musik auf Sonos Speaker wiedergeben. Die Lage ist toll, mit Blick auf den Kanal und ruhigen Nachbarn. Lediglich die Klimageräte an den Außenseiten der Nachbarhäuser sind gelegentlich etwas laut. Das ist aber in Florida so üblich. Das Team kümmert sich hervorragend. CoralVilla ist ein echter Geheimtipp bei moderaten Preisen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Michaela H. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie, moderne sfeer met veel rust

Aangekomen in een idylle van rust en prachtige uitzichten langs het kanaal. Absoluut rustige buurt. Modern en nieuw ingericht. Overal tegels. Master bedroom super mooi met uitzicht op kanaal vanuit bed. Alles wat je nodig hebt is ter plaatse. Keuken perfect uitgerust. Aan alles is gedacht voor een optimale en ontspannende vakantie. Patricia ter plaatse zeer bekwaam en aardig. Altijd weer dit huis of een ander huis van CoralVilla. Superleuk contact met mevrouw Schommer in Duitsland. Bedankt voor de leuke ontvangst met wijn. Bekijk ook geschikt. Aangezien wij elk jaar naar Florida reizen, moet ik benadrukken dat dit het mooiste en meest optimale huis voor ons gezin tot nu toe is geweest. Centraal gelegen. Winkelmogelijkheden in de buurt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Sebastian B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sicher eine der schönsten Villen in Cape Coral!

Wir können nur Positives berichten, alles andere käme dem Suchen nach dem Haar in der Suppe gleich. Highlights: Top Lage an der Kopfseite eines Kanals mit beheizbarem Pool (zusätzliche Stromkosten waren kaum der Rede wert) in direkter Südlage. Sehr unkompliziertes Checkin auch spät abends durch zahlencodiertes Schloss ohne Schlüssel. Sehr nette Betreuung durch die deutschen Verwalter vor Ort mit guten Tips für Freizeit und Gastronomie. Moderne Einrichtung, neuwertiger Eindruck, schöne in das Wohnzimmer integrierte Küche, alles tip top sauber und gepflegt. Der obligatorische große Gasgrill wurde on uns fleißig genutzt - die Steaks in den USA sind einfach um Längen besser als zu Hause. Equipment wie Poolspielzeug, Angeln, Strandstühle, etc. standen zur freien Nutzung in der Garage bereit. Wir empfehlen die Villa Sunshine Bay uneingeschränkt weiter und freuen uns, bald mal wieder zu kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

J. B. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert!

Die Villa ist sehr sauber und mit allem was man benötigt ausgestattet. Die Kommunikation mit dem Vermieter war sehr angenehm und unkompliziert. Die Villa ist gut gelegen. In der Nähe befinden sich Restaurants, Einkaufsmöglichkeiten etc.. Wir würden sofort wieder die Villa für unseren nächsten Aufenthalt buchen. Sehr empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Emanuel V. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Top Villa, Top Lage!

Wir hatten tolle 3 Wochen in der Villa verbracht.
Von der Buchung bis hin zu Abreise war alles bestens. Super Service, nette Verwaltung!
Die Villa ist bestens ausgestattet und lässt keine Wünsche offen. Wenn wir wieder kommen, dann wohl wieder in diese Villa.
Als kleiner Hinweis: Mit dem Boot bis zur Schleuse fährt man ca 40min. Braucht leider länger als gedacht. Aber auch dieser lange Weg lohnt sich :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Victor J. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Wundervolle traute Zweisamkeit zu Zweit

Wir verbrachten fast zwei Wochen in dieser wunderschönen Villa. Nach zwei vergangenen Florida-Aufenthalten war das das schönste Haus. Die Villa ist nicht allzu gross, deshalb optimal für zu Zweit oder zu Viert. Die Lage ist einfach hervorragend. Tolle Besonnung, schöner Blick auf den ruhigen Kanal mit den immer wieder mal lustig springenden Fischen. Das Haus ist modern, hell und schlicht sowie technisch hochwertig eingerichtet. Auch die Mikro-Lage ist genial. Wo hat man in den USA schon eine perfekte Einkaufsmöglichkeit, den Yachthafen mit Restaurants oder ein tolles Fischrestaurant nur 15 Gehminuten entfernt?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Göran L. uit 21234

5,0
5 5 5 5

Amazing

We really loved this house! Cape Coral is a perfect place to enjoy!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2017

Kerstin M. uit 60343

5,0
5 5 5 5

Surfsideper Domizil

erstklassige Ausstattung, perfekt für einen traumhaften Urlaub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Maria uit Langen

5,0
5 5 5 5

Traum Villa

Dieses neu renovierte Haus in Top Lage ist absolut empfehlenswert! Man erreicht in wenigen Minuten diverse Einkaufsmöglichkeiten/Restaurants.
Wir hatten eine super schöne Zeit und konnten das Ambiente voll und ganz genießen. Das Haus ist genial durchdacht, sehr gepflegt und perfekt ausgestattet. Man fühlt sich richtig wohl. Der Pool mit dem wunderschönen Ausblick auf den Kanal ist ein Traum.
Wir werden diese Zeit in bester Erinnerung behalten.

Herzlichen Dank für den schönen Aufenthalt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Matt uit 3043

5,0
5 5 5 5

Great vacation

Clean, friendly, great location. Flawless vacation.

I highly recommend a boat, even though the lock is 40 minutes from the house, it's really nice to leave straight from the rental. And the beaches are worth it.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Maart 2017

Jens W. uit 28816 Stuhr

5,0
5 5 5 5

“Traumvilla in Südlage mit tollem Wasserblick und großem Poolbereich”

Wir haben eine Woche in der Villa Sunshine Bay verbracht und waren begeistert. Das Haus war gerade frisch renoviert und komplett neu und modern eingerichtet. Alles ist auf hohem Niveau ausgestattet. Das absolute Highlight ist die atemberaubende Aussicht aufs Wasser, die man vom Wohnbereich, aus dem Masterschlafzimmer und natürlich von der Terasse aus genießen kann. Wir haben uns außerdem für drei Tage ein Boot direkt beim Hausverwalter Heiko (Florida Dream Services) dazu gemietet. Dieses wurde uns direkt an den eigenen Steg zum Haus gebraucht und dort auch wieder abgeholt. Das können wir nur weiterempfehlen. Manatis haben wir zwar nicht gesehen, dafür aber Delfine. Die Abstimmungen mit Coral Villa und dem Hausverwalter vor Ort waren vorbildlich. Für uns war es ein perfekter Urlaub in der Villa Sunshine Bay. Wir können das Haus zu 100% weiterempfehlen und kommen gerne wieder.
Anja und Jens

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2017

Sven D. uit 10315 Berlin

5,0
5 5 5 5

Gehalten, was versprochen wurde

Wir sind am 25.02.17 angereist. Das Haus wurde bis zur letzten Minute noch frisch umgebaut und renoviert und empfing uns in einem frischen Kleid. Mit viel Liebe zum Detail wurde hier gearbeitet und viel Wert auf Qualität gelegt.
Die Lage übertraf unsere Erwartungen. Natürlich sprechen die Bilder für sich, aber wenn man dann endlich dort ist und alles mit eigenen Augen sieht, dann stellt man fest, dass es noch schöner als auf den Fotos ist.
Unsere Ankunft wurde von Patricia und Heiko super schön vorbereitet. Nach einer ziemlich langen Anfahrt fanden wir im Kühlschrank und auf dem Tresen Getränke vor, um unseren Urlaub beginnen lassen zu können. Das war ein wirklich schöner Willkommensgruß. Aber auch so war es möglich, jederzeit mit den Beiden in Kontakt zu treten und den ein oder anderen Insider-Tipp zu bekommen. Auch die E-Mails im Vorfeld unserer Reise haben diese zu etwas schönem werden lassen.
Und ja, ich würde JEDEM dieses Feriendomizil ans Herz legen, denn es ist super schön... von den Kindern heiß geliebt: der beheizte Pool

Habt Dank für die schöne Zeit

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf CoralVilla
Mevr. M. Schommer

Mevr. M. Schommer

Wij zijn een team met jarenlange ervaring en duizenden tevreden klanten hebben hun vakantie in Florida al bij ons geboekt. Het is ook belangrijk dat wij er ter plaatse persoonlijk voor u zijn en niet alleen het boekingsproces verzorgen. U kunt ons ook uw zorgen sturen na uw aankomst in Florida en wij zullen er voor zorgen.


Andere accommodaties van Mevr. M. Schommer

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Schommer

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 95487

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95487.htm

Mevr. Monja Schommer

Schlachthofstr. 11

66280 Sulzbach

0049(0) 6897 911 40 22


«Villa Sunshine Bay» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven