Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kirchhundem

Max.  7   gasten
72m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
72m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Kom en voel je thuis bij ons, geniet van de prachtige natuur in het natuurpark Sauerland / Rothaargebergte, Oberhundem, een van de "parels van het zuidelijke Sauerland" aan de Rothaarsteig, met mooie vakwerkhuizen en de Adolfsburg. Wandelen/wandelen in het bos, genieten van de zon, wintersport, tijd nemen om te lezen en samen te spelen ... Het uitzicht vanaf ons balkon geeft je al het gevoel dat je midden in het bos zit.

In het dorp zelf is er een bakkerij, herbergen, borduurmuseum, zwembad - "wellness oase" met sauna, fysiotherapie en het Haus des Gastes met kuurpark - Kneipp en minigolf faciliteiten.

Ons huis met gescheiden woon- en slaapgedeelte (bovenverdieping) - begane grond met woonkamer, eethoek, keuken, veranda, badkamer met douche en wasmachine alsmede hal, bovenverdieping met 5 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed - is uitgerust met veel serviesgoed / bestek, boeken en spelletjes niet alleen voor kinderen, maar ook TV / SAT / DVD, radio / CD-speler (zonder breedbeeld, wifi) en magnetron, dus het is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie met kinderen, maar ook voor volwassenen die willen ontspannen, weg van de stress van het dagelijks leven.

Actieve recreatie, ontspanning, natuurbeleving en rust - bij het wandelen in het bos, heerlijk op de vele gemarkeerde wandelpaden, heeft elk jaargetijde zijn eigen charme. Ontluikende, zelfs exploderende natuur in de lente, genieten van de zon tijdens een wandeling of chillen op een deken, bessen en paddestoelen plukken, bladeren in oogverblindende kleuren, tot sneeuw in de winter - gemiddeld daalt de temperatuur met 0,6 graden Celsius per 100 meter, zodat u op 420 - 760 m boven de zeespiegel, met een beetje geluk, kunt genieten van de wintersport - langlaufen op hoogte of gebruik maken van de lange rodelbaan of de skilift in Oberhundem.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 1.1 km

1.1 km

Restaurant 1.1 km

1.1 km

Stadscentrum 1.1 km

1.1 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Station 10.9 km Altenhundem, Lennestadt

10.9 km

Snelweg-afrit 34.3 km Olpe

34.3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is een van de dakwoningen gelegen in het vakantiedorp op enige afstand van het eigenlijke dorp Oberhundem in het Hochsauerland aan de voet van de berg met de Rijn-Weser (observatie) toren. Het is slechts een paar honderd meter naar het bos, ca. 1 km naar Oberhundem voor de bakker, het zwembad, restaurants, enz. en 10,5 km naar het centrum van Lennestadt met diverse winkels in de voetgangerszone, bioscoop, treinstation Altenhundem, enz.

Meer details en foto's op

Onze vaste gasten waarderen de gezellige sfeer al vele jaren.
Wij kijken ook uit naar uw bezoek!


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 €

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijs voor 2 nachten HS: 195,00 €
Prijs voor 2 nachten NS: 175,00 €
Prijzen voor 4,5,6 nachten op aanvraag

Prijs onafhankelijk van het aantal personen tot 7 personen (= aantal slaapplaatsen), incl. verwarming, elektriciteit, en garage, plus kuurbelasting 0,80 € / dag per persoon vanaf 16 jaar.

Aangezien wij niet zelf ter plaatse wonen, zijn bedlinnen, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken niet voorzien, u dient deze dus zelf mee te brengen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Aangezien wij niet ter plaatse wonen, zijn beddengoed, handdoeken, badlakens en theedoeken niet aanwezig, u dient deze dus zelf mee te brengen
De huissleutel kan worden afgehaald bij het toeristenbureau van Oberhundem tijdens de openingstijden, anders op afspraak, bij de plaatselijke bakker of Gasthof zur Linde

Regels:
Wij verwachten dat u ons eigendom met zorg behandelt, net zoals u uw eigen eigendom zou behandelen (eigtl. natuurlijk, maar helaas niet voor iedereen); roken en huisdieren zijn niet toegestaan in ons huis. Het is ook eerlijk tegenover het schoonmaakpersoneel, dat het voor slechts 25 € (inbegrepen in de prijs) overneemt, als het huis niet erg vuil wordt achtergelaten - u mag zelf de stofzuiger onder de trap gebruiken. Voor het overige hopen wij dat u in ons huis net zoveel ontspanning vindt als wij, ook als u niet zoveel geluk hebt met het weer - denk eraan "er is geen slecht weer, alleen de verkeerde kleren" ;-) of u geniet van de tijd in huis met een boek, een spelletje etc. (). ().


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-10-2023


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2018

Sebastian L. uit 40589

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Gezellig ouder huisje voor een kleine prijs

Het huis en de apparatuur zijn een beetje verouderd, maar zeer goed uitgerust (o.a. wasmachine en vaatwasser). Het zou zonder voorbehoud worden aanbevolen als het minder lawaaierig was. Je kunt elk woord op kamervolume horen in elk deel van het huis. Elke keer als je je omdraait in bed, maakt het geluid. De bovenverdieping heeft twee doorgangskamers. Maar als je maar 4 van de 7 nodig hebt!!! (waarvan alleen het tweepersoonsbed geschikt is voor personen > 1.80 m), is dit geen probleem en kunt u slapen in de twee kamers aan de kop van het huis. De trappen in het huis zijn erg steil, maar met een goede planning hoeven ze maar twee keer per dag gebruikt te worden ('s morgens en 's avonds). Er is alleen een toilet op de begane grond en niet op de slaapverdieping.

De locatie is echt buitengewoon goed, direct naast het panoramapark. Vanaf het huis zijn vele excursiebestemmingen met de auto binnen 30 tot 45 minuten te bereiken

We hebben erg genoten van ons verblijf met 2 kinderen en zullen nog eens komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Antwoord van Dhr. M. Lindner:

Unser fast direkt am Wald gelegenes Familienferienhaus lädt ein, den urbanen Alltagstress hinter sich zu lassen und die Natur zu genießen. Familien mit Kindern sind uns besonders willkommen.
Wie man Text und Fotos entnehmen kann, ist unser Haus in die Umgebung passend eher rustikal eingerichtet. Party- und Sylt-Urlauber, die eine schwarz-weiß-graue Möblierung für unerlässlich halten, sind nicht unser Klientel.
Die Aufteilung des Hauses ist so, dass das Obergeschoss eine reine Schlafetage und das Erdgeschoss für den Aufenthalt ist. Dort finden sich auch zahlreiche Bücher und Spiele, wenn man im Haus bleiben möchte, und ein Fernseher mit Sat-Empfang, der, wen er nicht gerade brüllt, nicht den Schlaf im Obergeschoss stört, auch wenn das Haus etwas hellhörig ist. Die Betten sind alle für meine Größe (1m90) geeignet.
Bäcker, Imbiss, Schwimmbad ... im Ort, weiteres Einkaufen in den Nachbarorten. Für Kinder ist der Clou aber der zu Fuß (oder per Auto ein Stück den Berg hoch) erreichbare Panorama Park. Neben den Wildtieren viel Spiel- und Fahrgerät - auch hier ohne den Anspruch am neuesten, schnellsten, weitesten ... in Ruhe und Bewährtem liegt die Kraft.


Contactpersoon

Dhr. M. Lindner

Dhr. M. Lindner

Andere accommodaties van Dhr. M. Lindner


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 95722

Laatst bijgewerkt: 31.10.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95722.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kirchhundem» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven