Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

villa Aspruga, beheitz Pool

Aspruga,Pitsidia,Heraklion Kreta Griekenland,70200

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Deze absoluut prive en rustig familie villa Aspruga tussen bloeiende olijfbomen op een heuvel, in de buurt van het beroemde zandstrand Komos (2,5 km) en de traditionele dorp Pitsidia (1 km) en het traditionele dorp Kamilari (1 km) weg van alle dagelijkse geluiden uit het huis kunt u genieten van de rust, de prachtige, ongerepte natuurlijke landschappen en de gemoedsrust van de grote vraag van de hedendaagse toeristen is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt een panoramisch uitzicht op het platteland, waar u kunt genieten van zon, zee en de bergen ook als onvergetelijke zonsondergangen! Villa Aspruga biedt onze gasten volledige rust en privacy, zonder directe buren.

Onze afgelegen villa is een zeer comfortabel huis, met 4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 grote woonkamer en een keuken. De een slaapkamer en een badkamer bevinden zich direct naast het hoofdgebouw. Het is gelegen in een grote tuin met verwarmd zwembad, barbecue, grill en een gezellige zithoek. Met deze structuur kan onze villa geschikt voor maximaal 9 personen, waardoor het ideaal is voor vier koppels, grote gezinnen en groepen vrienden, want het biedt absoluut privacy en afzondering, indien gewenst! De villa is volledig prive en alle outdoor gebieden zijn beschikbaar om de meeste van uw verblijf te maken!

buitenshuis
Geniet van onze prive-zwembad (afmetingen: diep en 4x7m) met ligstoelen en parasols. Het zwembad kan worden verwarmd (toeslag). Het biedt ook een prachtig uitzicht op het dorp Pitsidia, bergen en kleine deel van de zee. In koelere dagen, kan het zwembad verwarmd worden op aanvraag. In het zwembad is er een enorme, omringd met aromatische kruiden tuin. Alle tuin en het zwembad zijn omheind en is tottaly veilig voor de kinderen om te spelen. U kunt uw dag beginnen ontspannen bij het zwembad en zonnen en dan heb je je diner of lunch in de overdekte schaduwrijke omgeving, met grote eettafel naast de barbecue. Elk punt van de tuin en het zwembad biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en de zonsondergangen. Het gehele perceel is ongeveer omgeven door olijfbomen en kruiden.

binnenland
Het hoofdgebouw is 180m2 en bestaat uit 3 slaapkamers. 1 slaapkamer met een kingsize bed, een eigen meester badkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een andere grote gedeelde badkamer. Villa Aspruga heeft een zeer grote en comfortabele lounge met twee banken, open haard en grote ramen met veel lichtinval en uitzicht op de omgeving. Er is ook een grote volledig uitgeruste keuken.

Er is een aparte ruimte naast het hoofdgebouw, dat is ongeveer 50m2 met 1 grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden ingesteld als een dubbel, en we kunnen een extra bed toe te voegen op aanvraag en 1 grote badkamer.

omgeving
Alles wat je nodig hebt, zoals grote winkels, banken, ziekenhuis, postkantoor, medische professionals, wekelijkse markt enz. Bevinden zich op slechts 13 km in de stad Mires.
In een kleine afstand in het dorp Pitsidia () vinden supermarkt, familie tavernes, café, bakker en apotheek. De volgende en mooiste strand is Komos (1,5 km). Maar er zijn vele andere stranden in de omgeving, zoals Matala, Red Beach, Kalamaki, etc. U kunt ook een bezoek brengen beroemde archeologische sites zoals Phaistos, Gortina, Agia Triada, Matala, etc .. U kunt ook tavernes bezoeken in nabijgelegen dorpen als Pitsidia Kamilari, Matala, Sivas en Kalamaki, waar u kunt genieten van traditionele Kretenzer recepten, geserveerd met lokale producten. U kunt ook proberen om te wandelen of fietsen of sightseeing. Je moet zeker proberen wijn en Tsipoudia (Raki). Als je van het nachtleven, kunt u (4 km) voor een bezoek aan de beroemde toeristische dorp Matala, waar u vele winkels, bars, restaurants, live muziek en Griekse dans cursussen kunnen vinden.
Het weer in het zuiden van Kreta is zonniger dan elders in Europa met hoge watertemperaturen vanwege de nabijheid van Noord-Afrika en de Libische.
Dus maak je alledaagse problemen opzij, nieuwe energie opdoen en genieten van uw vakantie!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 65 km Kazantzakis,Heraklion

65 km

Snelweg-afrit 1 km Ep.Od Gortinas-Matalon

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeving
Alles wat je nodig hebt, zoals grote winkels, banken, ziekenhuis, postkantoor, medisch specialistische zorg, wekelijkse markt enz. Bevinden zich op slechts 13 km in de stad Mires.
In een kleine afstand, in het dorp Pitsidia () kunt u supermarkt, familie tavernes, cafe, bakker en apotheek. De dichtstbijzijnde en mooiste strand is Komos (1,5 Km). Maar er zijn vele andere stranden in de buurt, zoals Matala, Red Beach, Kalamaki etc U kunt ook een aantal beroemde archeologische sites zoals Phaistos, Gortina, Agia Triada, Matala, etc. U kunt ook tavernes bezoeken in nabijgelegen dorpen, zoals Pitsidia Kamilari , Matala, Sivas en Kalamaki waar u kunt genieten van traditionele Kretenzer gerechten die worden geserveerd met lokale producten. U kunt ook proberen om te wandelen of fietsen of sightseeing ook. Je moet zeker proberen wijn en Tsipoudia (Raki). Als je van het nachtleven kunt u een bezoek Matala beroemde toeristische dorp (4 km), waar u tal van winkels, bars, restaurants, live muziek en Griekse dansen plaatsen kunnen vinden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Check in: 16:00, Check-out: 11: 00
Check-in en check-out kan worden veranderd in uitzonderlijke gevallen aarzel dan niet om ons te vragen wat je nodig hebt. De prijs kan worden geregeld afhankelijk van de persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wenn Sie Ihre Buchung 2 Monate vor Ihrer Ankunft stornieren, erhalten Sie 100% der Anzahlung zurück. In allen anderen Fällen erfolgt keine Erstattung. Wir bitten um Ihr Verständnis. Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, zögern Sie bitte nicht, uns telefonisch oder per E-Mail zu kontaktieren. Sie können uns auch nach der Gebühr für die Nutzung des beheizten Pools fragen (es wird eine zusätzliche Gebühr von 30 € pro Tag erhoben).

meer informatie:

Het weer in het zuiden van Kreta is zonniger dan ergens anders in Europa met hoge watertemperaturen vanwege de nabijheid van Noord-Afrika en de Libische.
Dus zet je alledaagse problemen opzij, re-charge uw batterijen en geniet van uw vakantie!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2019

Judith S. F. uit Schwalmstadt

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Paradies

Wir dürften Gäste in diesem Traumhaus sein. Von Anfang bis Ende ein Traumurlaub. Der Empfang war herzlich und keine Wünsche blieben unerfüllt.
Vielen Dank an THEODORA. Sowas erlebt man selten.
Tolle Villa, tolle Menschen, tolles Land, wir kommen auf jeden Fall wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2017

Nadine S. uit 65232 Taunusstein

5,0
5 5 5 5

Unbeschreiblich schön-Besser geht kaum

Als wir hier ankamen, fühlten wir uns direkt zu Hause.Theodora und Manolis, unsere super lieben Vermieter brachten uns persönlich von Pitsidia Stadt zur Villa Aspruga.
Hier angekommen waren wir erstmal alle überwältigt von der Aussicht und der wunderschönen Terasse. Die Begeisterung ging im Haus direkt weiter. Hier war der Kühlschrank mit Wasser gefüllt und ein Obstkorb für uns hergerichtet. Das Wohnzimmer mit den gigantischen, bodentiefen Fenstern gibt einem das Gefühl mitten in der kretischen Natur zu sein. Hier fehlt es einem an nichts. In der Küche ist alles vorhanden was man sich vorstellen kann! Die Zimmer top! Der Pool top! Das sogenannte Poolhaus hat ein Schlafzimmer, eine Küchenzeile und ein Bad. Auch hier sind bodentiefe Fenster zur eigenen Terrasse. Und auch hier ist der Blick atemberaubend. Hier aufzuwachen ist der Hammer! @Theodora: Du musst unbedingt Fotos einstellen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Evelyn R. uit 4051 Basel

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Gemütlichkeit unter dem Olivenbaum

Eine Woche lang konnten wir - 2 Erwachsene und 1 Kind - diese ganz im Grünen, zwischen Olivenbäumen gelegenen Villa mit Pool genießen. Das Haus hat liebevoll und individuell eingerichtete Zimmer. Das Wohnzimmer ist großzügig und wir hatten eine wunderbare Aussicht. Jeden Tag genossen wir es, im Halbschatten unter der Pergola unser Mittagessen einzunehmen. Das Haus ist in Sichtweite des Dorfes an einem kleinen Hügel ganz zwischen den Olivenbäumen gelegen. Ruhe und Natur und doch ein wenig Luxus. Rund ums Haus gab es zu jeder Tageszeit für jeden von uns immer einen wundervollen Platz, um im Halbschatten zu lesen und zu entspannen. Und der Pool ist fantastisch. Unsere kleine Tochter hat ihn ihn vollen Zügen genossen und wir mit ihr. Wir haben sogar unsere eigene Pizza im Holzofen gebacken!
Was unseren herrlichen Urlaub noch super toll umrahmte, war die zuvorkommende und herzliche Betreuung der Vermieter Theodora und Manolis. Vielen Dank an Sie. Wir freuen uns schon auf das nächste Mal .... !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. T. Gancheva:

Dear Evelyn, thank you so much for your nice words. It was great meeting you and your little daughter, and having you as our guests in our villa!We are always very delighted seeing our guests having fun and enjoying our place and our services. Looking forward to meeting you again. Wish you all the best!

Mei 2017

Sarah P. uit Bern

5,0
5 5 5 5

Aufgeregt mit beheiztem Pool - Perfekte Ferien

Vor einigen Tagen wurden wir in der Villa Aspruga in Pitsidia gehostet. Wir verbrachten 10 Tage mit unseren Kindern & wir waren begeistert von unseren Ferien.

Das Wetter war ein bisschen frisch, wegen der Termine, aber das hat uns nicht daran gehindert, unsere Zeit zum Pool zu genießen, da es beheizt wurde. Der Ort war sehr ruhig & in absoluter Privatsphäre.

Das Haus war komfortabel, sauber & komplett ausgestattet. Die Gegend ist wunderschön mit vielen kulturellen Orten & viel Grün. Pitsidia war sehr nah und es war ein typisch traditionelles kretisches Dorf.

Vielen Dank an die Besitzer Theodora & Manolis, die uns alle notwendigen Informationen gegeben und uns geholfen haben, die Gegend zu erkunden. Wir würden auf jeden Fall empfehlen, diesen Ort und wir hoffen, in der Zukunft wieder zu kommen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. T. Gancheva:

Dear Sarah, Thank you so much for your kind comments and it was a pleasure to have you our guests . We are very happy that you enjoyed your stay and that you liked the villa and the place . We hope you visit us again.


Contactpersoon

Bedrijf Cretan Villas
Mevr. T. Gancheva

Mevr. T. Gancheva

Wij zijn een klein bouw- en vastgoedbedrijf in het zuiden van Kreta, en verhuren ook huizen met volledige service voor onze gasten. De eigenaar Emmanouil Mattheakis heeft vele jaren ervaring in vastgoedplanning, bouw, renovatie en verkoop. Op basis van deze ervaring doen wij altijd ons best om het u gemakkelijker te maken door u alle noodzakelijke procedures voor het kopen of huren van onroerend goed te bieden - alles in één, gegarandeerd! We zijn blij dat we onze bezoekers... en nog meer plezier als ze blij zijn als ze een leuke vakantie in onze villa hebben doorgebracht. Waar kun je ons vinden? Wij wonen en werken in Messara, een van de mooiste delen van Zuid-Kreta. Messara is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige en gezellige plek waar het klimaat mild is, de zomers lang, de omgeving prachtig, de stranden en de buren vriendelijk.


Andere accommodaties van Mevr. T. Gancheva

Alle accommodaties weergeven van Mevr. T. Gancheva

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 95817

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95817.htm

Mevr. Theodora Gancheva

Pitsidia

70200 Moires

00306981080075


«villa Aspruga, beheitz Pool» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven