Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Estrella del Mar

Fuerteventura, Canarische Eilanden

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

Villa Estrella del Mar ligt in het rustige dorpje La Pared aan de westkust in het zuiden van Fuerteventura. De verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen dat ongeëvenaard is op het eiland. Dit moderne vakantiehuis ligt in een rustige straat, op ongeveer vijftien minuten lopen of drie minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand. De westelijke oriëntatie van het zwembad en het terras biedt spectaculaire zonsondergangen over de zee en beschutting tegen de wind. De villa heeft een eigen perceel. Aan de achterzijde is een groot zonneterras met overdekte eethoek, ligbedden, tafel en stoelen en iets lager gelegen is een privé zwembad met terras. Op de eerste verdieping is een zeer groot balkon. De voortuin biedt aangename zitjes onder de bomen en bloemen. De villa is uitgerust volgens de laatste normen met alle gebruikelijke huishoudelijke apparaten en een Samsung 48 inch (121 cm) 3D LED HD satelliet TV met soundbar en Apple TV. Een Blu-Ray speler met Netflix is ook beschikbaar. Als u de exacte locatie van het huis wilt zien, klik dan op de kaartlink hieronder en selecteer het satellietbeeld, of voer de coördinaten 28 12''N, 14 12''W in op Google Maps of Google Earth (best gekopieerd met de muis). Maximale bezetting: 4 plus kind. Kinderen zijn van harte welkom. Honden in overleg. Supersnelle (300 mbs) wifi internetverbinding inbegrepen. Twee sofa's maken het comfort compleet.
Licentie- of registratienummer: 2021015570

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 70 km Fuerteventura

70 km

Snelweg-afrit 5 km 64

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op het westen en is dus goed beschermd tegen de wind en de felle zon. Natuurlijk is er altijd voldoende zon op het zonneterras en bij het zwembad. Van daaruit kunt u ook prachtige zonsondergangen over de zee bekijken. De voortuin biedt zowel een adembenemend uitzicht op de bergen als schaduw op een warme zomeravond. Het terras en vooral het balkon op de eerste verdieping bieden enkele van de beste zeezichten van het hele eiland. Villa Estrella del Mar ligt in het rustige dorpje La Pared aan de westkust van Fuerteventura. La Pared is uniek op Fuerteventura: hier vindt u geen toeristische drukte, geen disco's, geen lawaai, alleen particuliere woningen. La Pared heeft twee stranden. Playa del Viejo Rey ("Strand van de Oude Koning") met goudkleurig zand is uitstekend geschikt om te surfen of te bodyboarden. Playa La Pared heeft zwart vulkanisch zand. Hier vindt u gezellige restaurants en bars op loopafstand. Het dorp heeft een kleine kruidenierswinkel, surfscholen, een manege en een kleine golfbaan. Als u op zoek bent naar nachtleven of meer winkelmogelijkheden, rijdt u in ongeveer 7 minuten naar het dichtstbijzijnde toeristische plaatsje Costa Calma. Daar, aan de oostkust, is de zee rustiger en goed geschikt voor windsurfen of kitesurfen. De kampioenschapsgolfbaan ligt op ongeveer 40 minuten afstand en de luchthaven op ongeveer 55 minuten. Het gunstige klimaat biedt het hele jaar door warmte en zon. Het wordt meestal noch te warm, noch te koud. Er is een breed scala aan recreatieve activiteiten in de buurt: Wandelen, zwemmen, surfen, bodyboarden, paardrijden, golfen, vierwielrijden, zeilen, kameelrijden, diepzeevissen, vissen, zonnebaden, catamarantochten, onderzeeboottochten. Een huurauto wordt aanbevolen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 33 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung nach 90 Tagen ist nur möglich, wenn die Ferienunterkunft anderweitig vermietet werden kann.

meer informatie:

Villa Estrella del Mar heeft twee slaapkamers, twee badkamers en ruimte voor vier personen (eventueel plus een klein kind). Kinderen zijn van harte welkom -- er is een extra kinderbed en kinderstoel. Het aanbod in detail: 1 tweepersoonskamer (op de 1e verdieping) met hor voor het raam, kinderbedje, kluisje, 1 tweepersoonskamer (op de begane grond) met hor voor het raam, 2 badkamers, elk met douche, toilet, wastafel (een boven, een beneden), ruime woonkamer met kitchenette, eethoek met ronde tafel en 4 stoelen, groot zonnig balkon met tafel en stoelen op de 1e verdieping. Zonneterras met overdekte eethoek, eigen tuin, tuinmeubilair, 2 tafels, 8 stoelen, 4 ligstoelen, grote parasol, waterkoker barbecue, privé zwembad met buitendouche, eigen wifi internetverbinding, 48 inch (121 cm) 3D LED HD satelliet TV met Apple TV (hiermee kunt u films, enz. via iPhone etc. op de TV) -- alle gebruikelijke Duitse zenders op Astra zijn te ontvangen --, stereo DVD/CD speler, wasmachine, vaatwasser, koelkast met groot vriesvak, nieuw fornuis met oven en 4 keramische kookplaten, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, Dolce Gusto koffiezetapparaat, waterkoker, eierkoker, strijkijzer en strijkplank, stofzuiger, haardroger, ventilatoren, ruimteverwarming.

Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis. De prijzen zijn inclusief alle nutsvoorzieningen voor elektriciteit, water, verwarming, beddengoed en handdoeken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Marko H. uit Nierstein

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

Dit is een prachtig vakantiehuis voor 4 personen. De boeking en communicatie met de familie Yeandle verliep goed. Als het mogelijk is, zullen we op een gegeven moment terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

December 2012

Solarplexius uit Lemgo

4,8
4.8 4.7 4.8 4.7 4.6
Toon Duits

Top vakantiehuis op een rustige locatie met zeer goede faciliteiten

Zeer aardige en flexibele verhuurders- top vakantiehuis met geweldige uitrusting- het ontbrak ons aan niets.Keuken incl. barbecue uitstekend om zelf te koken.Het eigen zwembad wordt wekelijks onderhouden en is top. Op elk moment van de dag
je kunt een zonnig of schaduwrijk plekje vinden bij het huis. We hadden ook goede buren in die tijd. Duitse TV en internet zijn beschikbaar. Wij voelden ons zeer comfortabel en kunnen het zonder voorbehoud aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Liegt im kleinen Ort La Pared in einer Ferienhausanlage, man braucht also ein Auto- aber zu Fuß nur 10 Minuten zu den tollsten Sonnenuntergängen der Insel

Recreatiemogelijkheden: der vorhandene Strand und der von Costa Calma bieten alle Möglichkeiten für den Wassersport- aber auch Wandern und Reiten sind in umittelbarer Umgebung möglich

Winkels: In Costa Calma der Sparmarkt reicht für alle Lebensmitteleinkäufe aus- zum Shopen empfielt sich es sich
nach Puerto del Rosario


Contactpersoon

Familie D. Yeandle

Familie D. Yeandle

Beste gasten, wij heten u van harte welkom in ons vakantiehuis op Fuerteventura. Het huis met privé zwembad heeft een prachtig uitzicht op zee en is volledig uitgerust met supersnelle wifi en moderne apparatuur. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden een vriendelijke, persoonlijke service. Vriendelijke groeten Manuela en David Yeandle


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 9599

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/9599.htm


«Villa Estrella del Mar» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven