Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Caleton- kust

Tenerife-Oosten, Playa San Juan, in de buurt van de zee voor 4 personen

Max.  4   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De ligging van het huis is uniek. Met uitzicht op de zee, slechts gescheiden door een kleine residentiële straat, is dit mooie huis gelegen in een rustige woonwijk. Als je gaat zitten op het terras of in de woonkamer, je kijkt naar de diepblauwe Atlantische Oceaan en de tegenoverliggende eiland La Gomera.

De woonkamer heeft een gezellige zithoek bestaande uit een bank en twee fauteuils. Hier is de tv met satelliet-antenne op bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's in digitale kwaliteit te ontvangen, en een dvd-speler en een kleine stereo-installatie met cd. Bovendien is er in de voorzijde van het grote raam in de woonkamer twee extra stoelen. De eettafel in de keuken 4 mensen gemakkelijk kunnen plaatsvinden. De keuken heeft alle belangrijke apparaten die je zou verwachten van een vakantiehuis in deze klasse. Keramische kookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en een wasmachine.

De kamers zijn ruim, heeft men een tweepersoonsbed met 2 matrassen in de grootte van 90 x 200 cm, de andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (80 x 200 cm), die direct naast zijn. Alle bedden zijn voorzien van comfortabele matrassen. De kasten zijn op plafondhoogte. De badkamer heeft een douche, bidet, wastafel en toilet. Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken zijn voldoende aanwezig.

Op het zonneterras met tuinmeubelen en ligbedden. Het kleine zwembad is ongeveer 4 x 2,5 m hoog. Hoewel hij geen 'Olympische afmetingen', maar om te vernieuwen en te Planschspaß het was goed genoeg. Het zandstrand van Playa de San Juan ligt op slechts 10 minuten afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 40 km Teneriffa Süd - Reina - Sofia

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er is in Playa San Juan-een mooie promenade die zich uitstrekt over een kilometer langs de kust rand.

En de zon schijnt hier garant voor 360 dagen .... en Playa de San Juan heeft een zeer mooi zandstrand, dat ook geschikt is voor kinderen. Er zijn vele goede restaurants met nationale en internationale gerechten.

Vooral willen we wijzen op de goede visrestaurants die bestaan ​​in Playa de San Juan. Het restaurant eigenaren neem wat 's nachts vissen op zee en op slechts terug te keren in de ochtend. Vissen is dan gekookt diner in het restaurant. Vers als het krijgt.

De kleine vissershaven met zijn kleine zandstrand wordt door een pier beschut tegen de wind, en is dus ook op winderige dagen onbezorgd zwemmen. Op andere kuststrook langs een promenade loopt, en bizarre lava rotsen vormen de kust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elke extra persoon kost een extra € 15 per dag. Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar. In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. De toegang tot het internet met Wi-Fi is gratis beschikbaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
4.2 Ligging
3.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Brigitte B. uit Unterschleißheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

We verbleven 13 dagen in Casa Caleton en waren zeer tevreden. We werden vriendelijk ontvangen door onze gastmanager, de heer Dotschkis. Het huis heeft een fantastische ligging met een geweldig uitzicht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, vooral de goed uitgeruste keuken, er zijn voldoende borden, potten en pannen en nog veel meer. Alles was schoon, we voelden ons zeer comfortabel. In de ochtend een koffie met zeezicht vanuit de slaapkamer, heerlijk. Er zijn tal van winkels en restaurants in het dorp. Parkeren was elke dag voor de deur. Na onze excursies genoten we van de rust. We kijken ernaar uit om binnenkort terug te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2022

Hans-Jürgen J. uit Luisenstraße 26 , 68723 Plankstadt

3,0
2 2 3 4 4

Das Haus liegt schön ist aber renovierungsbedürftig.

Das Haus ist ca. 25-30 Jahre alt und sehr renovierungsbedürftig. Die Fenster, Türen, Schränke, Liegenauflagen sind entsprechend verdreckt und schwer gangbar. Die Dusche, die Fliesen im Innen,- und Aussenbereich sind total verkalkt und uralt und die Oberfläche bröselt. Auf den Betten sind keine Komfortmatratzen, sondern Matratzen mit zu großen Toppern, welche ständig wandern. Der Treppenlauf war so dreckig, dass man ihn nicht anfassen konnte.

Juli 2021

A B. uit Playa san juan

2,2
3 2.5 2 3 0.5

Hübsches Haus, leider nicht besonders sauber.

Das Haus an sich ist hübsch, aber die Reinigung nicht gründlich. Der Boden war dreckig, drinnen wie draußen. Dicke speckschichten auf Lampenschirmen und Armlehnen der Sessel. Die Geländer klebten. Die Liegen und sämtliche Auflagen waren nicht sauber und klebten. Auf der Bettwäsche waren Blutflecken. Wir haben das direkt am nächsten Tag beanstandet , Begründung war Calima!!
Schade!!!

September 2017

Heidi uit St Augustin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Huis van superlatieven

Niet alleen de verzorgde sfeer, maar ook dit 180 o graden grote uitzicht op zee met zonsondergangen over La Gomera, maken Casa Caleton tot een onvergetelijke vakantie-ervaring. Ook de hartelijke verzorging door "de gastadviseur" ter plaatse was geweldig!
Na onze excursies hebben we ook genoten van het kleine maar zeer verfrissende zwembad, dat elke woensdag vakkundig werd schoongemaakt door de "poolboy"!

Het dorp, niet overvol met toeristen, met zijn vele kleine bars en de haven, maakte het vakantiegevoel compleet.

Wat fijn om te weten dat er zo'n prachtige locatie is en we komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 96146

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96146.htm


«Casa Caleton- kust» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven