Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Bella Vista

Lago Maggiore Piemonte Lombardije Varese Luino Portovaltravaglia Cannero Cannobio Brezzo di Bedero

Max.  9   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 9  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Dit rustige en zonnige vakantiehuis bestaat uit een 3,5- en 2,5-kamerappartement. Het heeft een totale oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter en bevindt zich op de begane grond. Het huis heeft 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en beide woonkamers hebben uitzicht op het meer en de bergen. Het grote appartement heeft een pergola en een binnen- en buitenhaard. De woonkamer in het kleine appartement kan ook worden omgebouwd tot een 4e slaapkamer. Omdat de twee appartementen intern verbonden zijn met een deur, kan het gebruikt worden als één groot huis. De goed uitgeruste keukens en het gratis WLAN maken het huis perfect.
Het huis is ideaal voor grootouders met kinderen en kleinkinderen of voor vriendenfamilies. Iedereen heeft zijn eigen appartement en toch ben je samen als je dat wilt.


Een prachtige tuin nodigt uit tot ontspannen en spelen. Het zwembad is 13 m lang en 3,5 m breed en kan van de lente tot de herfst verwarmd worden met behulp van zonnetechnologie.
Op het terras kun je van 's ochtends tot 's avonds in de zon zitten en genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en het meer. Het heeft verschillende zitjes, zodat je kunt kiezen tussen schaduw of zon.

Elk appartement heeft zijn eigen gedeelte in de tuin, zodat je je kunt terugtrekken en elkaar niet storen als je dat wilt. Het zwembad is voor beide appartementen.

Als je met minder mensen bent, kun je ook alleen de 2 1/2 of de 3 1/2 kamerflat boeken.

De mooie 3,5-kamerwoning van ca. 90 m² heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en een woonkamer met open haard en uitzicht op het meer en de bergen. Het heeft een ruime pergola, tuin met ligweide en een zithoek met buitenhaard. De goed uitgeruste keuken en gratis WLAN maken de vakantiewoning tot een levende parel.

De smaakvol ingerichte 2,5-kamer vakantiewoning heeft een grote ouderslaapkamer met badkamer en vanuit de woonkamer met open keuken heb je een prachtig uitzicht op de bergen en het meer, het zwembad en de tuin. Er is een slaapbank in de woonkamer zodat deze kan worden omgebouwd tot een 4e slaapkamer. Er is ook een aparte WC voor deze mensen.

Beide keukens zijn goed uitgerust en het heeft alles wat je thuis zou hebben.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Malpensa

50 km

Station 5 km Luino

5 km

Snelweg-afrit 30 km Lugano

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt net boven het dorp op een zeer rustige, zonnige heuvel. Het ligt aan een weg met beperkt verkeer en heeft een prachtig uitzicht op het meer en de bergen. Onder het huis is een kastanjebos en rechts van het huis is een grote weide waar je ook kunt spelen als je dat wilt. Het huis ligt op ongeveer 10 minuten lopen en 3 minuten rijden van het centrum van het havenstadje Poto Valtravaglia. Direct vanuit het huis kun je wandelingen of fietstochten maken.

Porto Valtravaglia is een klein, typisch Italiaans dorpje. Het heeft een oud centrum met smalle straatjes en een promenade omzoomd met platanen met een kleine jachthaven, speeltuin en kiezelstrand. Dit pittoreske dorpje heeft een groenteboer, een bakker, bars, cafés, restaurants, kappers, een supermarkt en een treinstation. Het biedt rechtstreekse verbindingen met de luchthaven van Milaan (Malpensa) en andere steden in de regio. Varese, Milaan
Portovaltravaglia is een ideaal vertrekpunt voor excursies naar naburige steden zoals Luino, Varese, Milaan, Lugano of de Boromeïsche eilanden.
Porto is ook een ideaal vertrekpunt voor wandel- of fietstochten.

De wekelijkse markten in Luino of Laveno zijn met de auto in 10 minuten te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 400 €

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Honden kost 35 .-- / week

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis spätestens 3 Monate vor dem vereinbarten Ankunftstag des Gastes kann der Beherbergungsvertrag ohne Entrichtung einer Stornogebühr durch einseitige Erklärung durch den Vertragspartner aufgelöst werden. bis 8 Wochen vor dem Ankunftstag 50 % vom gesamten Arrangementpreis; - bis 4 Wochen vor dem Ankunftstag 80 % vom gesamten Arrangementpreis; - bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 100 % vom gesamten Arrangementpreis; -
  • Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung! Wir bemühen uns, die Unterkunft noch zu vermieten. Bei erfolgreicher Vermietung fallen jedoch für unseren Mehraufwand 20% des Mietpreises an. Wegen Corona bedingtem Ausfall, das heisst, dass die Länder sich gegenseitig auf die rote Liste setzen, so wird der gesamte Betrag rückvergütet.

meer informatie:

Als het huis te groot voor je is, kun je ook een van de appartementen huren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Nadja K. uit Rümmingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Wij huurden het hele vakantiehuis in de genoemde periode. De ligging en het uitzicht van het huis zijn uniek. Het grote zwembad is een droom. We voelden ons onmiddellijk thuis. Het huis was zeer schoon en de keukens super uitgerust. Het is lang geleden dat we zo'n geweldige vakantie hadden met de hele familie en de honden. Pure ontspanning. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2019

Melanie M. uit Kirchberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis

Het huis is echt fantastisch. Zeer goed onderhouden en de inrichting is goed doordacht. Het zwembad is het hoogtepunt in de liefdevol onderhouden tuin. Het geheel in combinatie met het prachtige uitzicht gaf ons een heerlijke vakantie. Ik kan het alleen maar aanraden. Duidelijk 5 punten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Manuela D. uit 91257 Pegnitz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Allround welzijn gegarandeerd

Gewoon alles perfect!!!!
Het huis zelf met de grote glazen puien, de inrichting supergezellig, de netheid, de vele mogelijkheden om te zitten en te ontspannen in de grote tuin, het zwembad, het onbeschrijfelijke uitzicht op het meer.... gewoon alles is briljant!!!
We waren erg onder de indruk!
We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2019

Erik + Annett M. uit 68309 Mannheim

5,0
5 5 5 5

Ferienparadies

Wir durften 1 Woche in diesem Paradies unseren Urlaub geniessen.
Das Haus und das Grundstück, sind mit sehr viel Liebe und noch mehr Herzblut erbaut, eingerichtet und angelegt. Es fehlt im Haus an nichts, es ist mit allem Komfort ausgestattet. Der wunderschöne große beheizte Pool, mit einer gigantischen Aussicht über den Lago Maggiore ist ein Traum,
sowie ein zauberhafte Garten mit seinen verschiedenen Sitzecken unter sehr schönen Rosen und Palmen lädt zum entspannen und verweilen ein.
Das Auto findet auch einen schattigen platz auf dem Grundstück unter einem Carport .
Vielen lieben Dank an die Familie Blank für den sehr warmherzigen Empfang. Gern würden Ihr kleines Paradies am Largo Maggiore wieder besuchen kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2019

Erika T. uit 8355 Aadorf

5,0
5 5 5 5

Traumferien mit dem Rennrad

Wir waren mit ein paar Freunden aus dem Rennradteam für eine Woche im Trainingslager! Es war eine ausgezeichnete Woche an einem wunderschönen Plätzchen mit gigantischer Aussicht und einem wunderschönen Garten! Das Haus ist bestens ausgestattet und man findet alles was man braucht. Mit viel Herzblut & Freude wurden wir empfangen von de Eigentümern und auch gleich mit den besten Tipps und Empfehlungen bereichert. Die Organisation von der Offerte, über die Buchung bis hin zur Ankunft sowie auch Rückreise wurde bestens betreut! Wir würden uns gleich wieder für dieses Haus & Ort entscheiden. Und zum Rennradfahren sowieso ein Traum.... jedoch auch für alle anderen Ferien!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Juni 2018

Andreas W. uit 58119 Hagen

4,3
5 4 3 5
Toon Duits

Droombeeld

We hebben dit jaar 14 dagen kunnen genieten van deze prachtige plek op deze geweldige vakantielocatie.
Alles in het huis is liefdevol gemoderniseerd en daarom zeer schoon.
Het fantastische uitzicht vanaf het zwembad of het terras tijdens het ontbijt of diner is elke dag weer een genot.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. G. Blank

Mevr. G. Blank

Onze familie is nu eigenaar van dit huis al 32 jaar en voor onze drie kinderen die in de tussentijd zijn gegroeid, het huis is het tweede huis. Ze nog steeds graag om te gaan met ons, alleen of met vrienden in het huis en naar het Lago Maggiore. Omdat we houden allemaal van deze woning zeer veel en zijn zelf zeer veel lager, we vernieuwen en het huis weer te handhaven. Voor ons is het een plaats van toevluchtsoord waar we konden ontspannen, ga op reizen, aan sport en te genieten van vrienden en familie.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 97754

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/97754.htm


«Casa Bella Vista» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven