Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House Pögl

Krk

Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

141 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

141 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Onze nieuw gebouwde vakantievilla voor 8 personen beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is volledig voorzien van airconditioning. De begane grond is grotendeels geopend go gehouden. Hier hebben we de ingang van waaruit de lagere badkamer (met wasmachine, natuurlijk) aan de hand. Tevens bevindt zich op de begane grond van het grote licht gevulde woonkamer met toegang tot de voorste groot terras dat overdekt, uitnodigend in de zomer voor aangename avonden in de open lucht en de sterrenhemel. Op de begane grond hebben we ook de ruime en volledig uitgeruste keuken in een moderne landelijke stijl voor je. Het is zichtbaar vanaf de woonkamer en slechts gescheiden door een grote, open doorgang. Ook vanuit de keuken heeft u toegang naar buiten, op de aan de achterzijde op het zuidoosten tweede terras van waaruit men natuurlijk prachtig, de zon kan het huis te verlaten, vooral in de vroege ochtenduren. Uitgaande van de woonkamer vindt u de onderste grote slaapkamers met flatscreen-tv en een tweepersoonsbed te vinden. In een kleine opslagruimte onder de trap moeiteloos levert zoals drank kan worden opgeslagen, etc ..
Nu naar de grond; Hier zijn nog twee mooie slaapkamers (een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een jeugd slaapkamer met twee enkele bedden), die ook allemaal voorzien van een flatscreen-tv. Daarnaast wordt in de eerste verdieping, de tweede bad.
Ons huisje is prachtig ingericht op elkaar afgestemd en geven een romantische en mediterrane flair.
De villa heeft een goed onderhouden en automatisch geïrrigeerde tuin plot met typische vegetatie (rozemarijn, salie, oleander, olijfbomen en een palmboom). De terrassen en het zwembad zijn bedekt met natuursteen tegels. Het terras heeft (zoals reeds vermeld) een vast dak, zodat steeds een schaduwrijke plek in de warmste zomer vinden. Verder hebben we bij het huis een grote verstelbare luifel, zodat de ligbedden bij het zwembad (indien gewenst) worden beschermd tegen directe zonnestraling. Een echte natuurlijke stenen open haard met een wateraansluiting en werkgebied voltooiing van de instelling. Hier kunt u grillen prachtige of zelfs met een prachtige open haard en een goed glas wijn heerlijk mild zomeravonden genieten van het buitenleven. Brandhout is altijd meer dan genoeg. Een groot Thujahecke zorgt voor privacy en beschermt tegen mogelijke lijkt vanaf de buitenkant. Onze woning is omgeven door een typisch en geschikt is om de natuurlijke stenen muur huis, zodat je ongestoord Viebeiner gratis kunt lopen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 20 km Rijeka

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huisje woning is gelegen in Sv. Ivan, een kleine wijk van Dobrinj op het eiland Krk.
Het heeft een vrij uitzicht op de natuur. Achter ons huis is er een prachtige tuin met wijnstokken en vanaf de bovenste verdieping kan men zelfs de zee, dat is ongeveer 2 km afstand te zien. Met de auto kunt u de nabijgelegen kustplaatsen Silo, Klimno, Soline Malinska of moeiteloos en in een mum van tijd te bereiken. Maar ook te voet bereikt u de omgeving heerlijk verkennen.
De volgende gelege taverne ligt op 5-10 minuten lopen en de naamgenoot van de gemeenschap, het pittoreske stadje Dobrinj, (bekend om zijn twee kerken uit het jaar 1100 en uit de 14e eeuw) door de zogenaamde "magische bos Dobrinj" wonderful voet te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijzen zijn inclusief de nutsbedrijven, dat wil zeggen water en elektriciteit, evenals de unieke ER zijn opgenomen.
Het gebruik van onze WLAN's veroorzaakte geen andere bijkomende kosten en beddengoed en handdoeken in rekening gebracht.
Als de gast een extra tussenruimten. gewenst zijn, dit is een toeslag van 100, - € mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Claudia K. uit Dornstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie in Villa Blue Ivy

Dit jaar brachten we met drie generaties een heerlijke vakantie door in Villa Blue Ivy.
Het huis is rustig gelegen in het kleine dorpje Sveti Ivan en is daarom ideaal voor gezinnen en rustzoekers, natuurliefhebbers en hondenbezitters.
Het huis is smaakvol ingericht en heeft alles wat u zich kunt wensen in een geweldige accommodatie. De drie slaapkamers zijn perfect voor een vakantie met meerdere generaties.
De gemetselde barbecue en het grote, overdekte terras met heerlijke zitjes om te eten en te vertoeven met uitzicht op het groen zijn het vermelden waard.
Het terrein zelf is omheind en prachtig beplant met mediterrane planten.
Er is een groot zwembad en ligplaatsen om te ontspannen.
Het echte hoogtepunt was onze hospita mevrouw P.. Ze beantwoordde al onze open vragen van tevoren en was vriendelijk, behulpzaam en een perfecte gastvrouw gedurende het hele proces!
Hartelijk dank voor de geweldige gastvrijheid en een droomachtige, prachtige vakantie in jullie huis!!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Uwe L. uit 55283 Nierstein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

rustige gezinsvakantie in volledig uitgerust vakantiehuis

Blue Ivy viel ons al op toen we ons vakantiehuis (voor)selecteerden. Mooi vakantiehuis, van alle gemakken voorzien, rustig gelegen, zwembad, barbecue en omheind om onze hond los te laten lopen.
Ons verblijf werd gekenmerkt door uitgebreide excursies naar de zee en de kleine rustige stadjes (Krk, Baska, Opatija) en gezellige dagen bij het zwembad. De barbecue was meerdere malen in gebruik en de vers gevangen of gekochte vis smaakte heerlijk bij een glas Žlahtina.
Het huis heeft drie slaapkamers en twee badkamers; genoeg comfort voor een gezin van vijf met een hond. De keuken voldeed volledig aan onze behoeften en zelf koken is geen probleem door de gunstige ligging ten opzichte van de winkelvoorzieningen.
Ik wil vooral het prettige contact met de verhuurster benadrukken en ook het contact met het agentschap was probleemloos en zeer gedienstig.
Na 2 weken, die veel te kort waren, hebben we het huis met een zwaar hart moeten verlaten en we kunnen het ten volle aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. D. Pögl:

...vielen lieben Dank allen unseren Gästen für die durchwegs positiven Worte. Wir freuen uns wirklich sehr und es ist uns ein Bedürfnis, Ihnen allen ein herzliches DANKE zu sagen (bzw. zu schreiben).
Mit den besten Grüßen - Familie Pögl

Mei 2018

Ingo uit Bad Bergzabern

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

...een heerlijke vakantie in een perfect vakantiehuis.....

Wij, drie bevriende stellen van middelbare leeftijd, hebben hier 14 dagen genoten van onze vakantie.
We kunnen het alleen maar eens zijn met de vorige opmerkingen. We vonden een echt optimaal vakantiehuis en voelden ons onmiddellijk zeer comfortabel.
Nadat we ons geïnstalleerd hadden, leerden we heel snel de buren kennen (geen vakantiehuis) die ons aanbevelingen en goede raad gaven. We hebben erg genoten van de avonden buiten, van het verlichte zwembad en vooral van de hemelse rust. De foto's geven de hoge kwaliteit van het huis weer, we verwachtten iets moois en waren meer dan aangenaam verrast.
De centrale ligging op het eiland was perfect voor rondleidingen.

We zullen nog lang goede herinneringen hebben aan deze vakantie.
Lof voor de familie Pögl...

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Norbert uit Burgthann

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis

Wij (een gezin met twee meisjes (8 en 13) en een golden retriever) hebben twee zeer ontspannen weken doorgebracht in dit gezellige vakantiehuis.
We kwamen erg laat aan, maar de overhandiging van de sleutels was erg snel en ongecompliceerd en het lokale agentschap bezocht ons de volgende dag voor verdere informatie over het eiland (leuk en ongecompliceerd, erg behulpzaam)
Het huis zelf is erg schoon. Het is gezellig en goed ingericht en laat wat ons betreft niets te wensen over. Er is zelfs een gezellige bar (maar zonder drankjes :-) ). De tuin is omheind (wat een vakantie met een hond ook heel ontspannend maakt) en het zwembad wordt wekelijks schoongemaakt. Aangezien er maar één ander huis achter het huis staat, is er geen doorgaand verkeer. Je kunt hier dus heerlijk ontspannen bij het zwembad of in de tuin met avondbarbecues super, wat wij met volharding hebben gedaan. Zelfs onze meisjes vonden het hier erg chill (ondanks de Wi-Fi natuurlijk). Winkelmogelijkheden, de zee en eet- en drinkgelegenheden zijn allemaal binnen een paar kilometer met de auto bereikbaar.
Wandelingen met de hond zijn mogelijk in de directe omgeving.

Absoluut een aanrader voor een ontspannende gezinsvakantie met hond, maar zeker ook voor twee.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Pögl:

...vielen herzlichen Dank, dass Sie sich Zeit genommen haben, unser Haus und die Umgebung zu beurteilen.
Das freut uns wirklich sehr. Es ist schön, Sie als unsere Gäste gehabt zu haben. Herzliche Grüße nach Mittelfranken - Familie Pögl

Juni 2017

Andrea uit 93138 Lappersdorf

5,0
5 5 5 5

Uneingeschränkte Weiterempfehlung - perfekte Ausstattung

Wir (2 Erw, 2 Kinder (6+8) plus unser RR Rüde Kito) verbrachten unsere Pfingstferien 2017 in diesem tollen Ferienhaus. Die Übergabe war reibungslos und flott. die Ausstattung ist perfekt mit viel Liebe zum Detail. Als Selbstverpfleger war viel mehr als erwartet bereits vor Ort (Gewürze, Essig, Olivenöl, Toilettenpapier, Geschirrspülmittel, Geschirrtücher etc pp), das ist nicht selbstverständlich und gibt für uns nen extra Pluspunkt. Es war alles sehr sauber und gepflegt. Außerdem ist die Einrichtung modern und gemütlich - nichts zusammen gewürfelt. Die Küche war eine der bestausgestattesten Küchen die wir je hatten - genügend Geschirr, Teller und Tassen und vorallem die sehr gut bestückte Bar mit sämtlichen Wein- und Schnappsgläsern - es fehlte an nichts.
die Lage haben wir als Familie bewußt so ausgesucht, daher gibt es von uns keinen Abzug. Jeder weiß vorher das es nicht im Zentrum liegt.
Wir würden jederzeit wieder kommen.
Der Kontakt zu den Vermietern war sehr angenehm und zuvorkommend.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Pögl:

Auch Ihnen natürlich unseren herzlichsten Dank für die überaus positive Bewertung. Wir hoffen, Sie behalten uns in guter Erinnerung und wir würden uns freuen, einmal wieder von Ihnen zu hören.
Beste Grüße nach Lappersdorf - Familie Pögl


Contactpersoon

Bedrijf Doreen Pögl
Mevr. D. Pögl

Mevr. D. Pögl

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 101274

Laatst bijgewerkt: 08.01.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101274.htm


«House Pögl» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven