Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

huis VIENA

Andalusië, Costa del Sol, Zuid-Spanje, Axarguia, in de buurt van Malaga, ten oosten van Malaga

Max.  2   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het appartement VIENA voor 2 personen + 1 baby,(1 extra bed kan worden verstrekt), in moderne stijl is zeer goed uitgerust, liefdevol in elk detail. Het heeft 1 grote woonkamer, 1 slaapkamer, 1 BAD/DU/WC, 1 aparte keuken, 1 kleine hal, 1 groot open balkon. De ramen en deuren zijn in ISO glas met muggen deuren. De flat is uitgerust met moderne airconditioning voor koeling, ontvochtiging, verwarming.

WOONKAMER: Voorzien van 1 modern wandmeubel met groot SAT/TV flatscreen met ca. 100 Duitse zenders, WLAN, 1 hoekbank, 1 secretaire met klein kantoormateriaal, salontafel, kleine kast, torenventilator, staande ventilator, krantenrek, stereo-installatie, Blue-Ray en DVD-speler, weerstation, diverse lampen,

SLAAPKAMER: tweepersoonsbed met 2 eenpersoonsbedden en matrassen van voorgevormd schuim, hard, extra hoog, 1 grote wandkast met voldoende bergruimte, 2 nachtkastjes met lampen, omringende lopers

KEUKEN: Nieuwe, zeer moderne keuken met vaatwasser, 4 veld keramisch fornuis, oven in handige verhoogde positie, ingebouwde magnetron, koel-vriescombinatie., koffiezetapparaat, citruspers, broodrooster, staafmixer, waterkoker, bestek en servies voor maximaal 6 personen, rolluiken bij het raam,

BADKAMER: Moderne BAD/WC/DU met douchecabine, spiegelkast, planchet, haardroger, wasmachine, elektrische boiler, infrarood radiator

DIELE: Kleine hal met spiegel en kapstokken

BALCONY: Groot open balkon (hoge reling) met luifel, terrasmeubilair, 2 ligstoelen, 1 extra buitenweerstation, 1 grote ingebouwde kast met strand- en huishoudelijke artikelen zoals droogrek, ladder, strijkijzer en plank, stofzuiger, parasol, 1 kleine ingebouwde kast voor uw koffer, en naaiset, kleding- en schoenpoetsset, en nog veel meer.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.03 km

0.03 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 50 km Malaga

50 km

Station 50 km Malaga

50 km

Snelweg-afrit 2 km Velez Malaga/Torre del Mar

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement bevindt zich in Torre del Mar in het zuidwesten van locatie aan de achterkant van het verkeersvrije Avenida Goals 100m
naar het strand. Het huis beschikt over alle voorzieningen in de buurt, vele restaurants, supermarkten, winkels, cafetaria's, enz. Is ongeveer 300 meter van het centrum. het is net zo veel over het busstation.
Het appartement is gelegen op de 8e verdieping (2 liften), met een prachtig uitzicht op de bergen van Malaga en fantastische zonsondergangen. In een panorama blijft met uitzicht op de uitlopers van de Sierra Nevada. De Maroma met een hoogte van meer dan 2000m is nu al indrukwekkend. ° uitzicht heb je van het appartement. Het zwembad en de baby zwembad liggen net buiten het huis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de wekelijkse prijs, is een stroom vast tarief van 15 € inbegrepen, valt per week. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, maar moet worden gereinigd door u. De was op de laatste dag is inbegrepen in de.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • *** Kostenfreie Stornierung bis 28 Tage vor Check-in *** Bei Stornierungen, die weniger als 28 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 60% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 21 Tage vor Check-in vorgenommen werden, erhalten Sie 50% des Buchungsbetrages zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in erfolgen, sind 100% des Betrages fällig. Ich empfehle den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung !

meer informatie:

Torre del Mar is gelegen in het centrum van de oostkust van de Costa del Sol tussen Malaga en Nerja met zijn het hele jaar door aangenaam klimaat. De luchthaven ligt op ongeveer 50 km afstand en is gemakkelijk bereikbaar via de nieuwe snelweg. Torre del Mar is een modern resort met chique boetieks, winkels, bazaars en een moderne sport jachthaven. De golfbaan Baviera is hier. Aangezien er geen grote hotels, is het toerisme ingesteld op appartementen en bungalows. Het bekroonde, meer dan 4 km lange promenade met de grote parkachtige tropische planten riemen, de vele fonteinen, wandelpaden onder de palmbomen, speelplaatsen voor kinderen, jeu de boules en andere sportvelden is gekozen als de mooiste van de Middellandse Zee. De vele leven in de palmen papegaaien onderstrepen het tropische flair. De 9 km lange, fijne tot zandstrand grof in het bereik van Torre del Mar tussen 50-100 m breed. In een strand Walkweg is inmiddels gerenoveerd, ideaal voor wandelaars, wandelaars en joggers.
In het dorp zijn er supermarkten, winkelcentra, artsen ( Duitstalige), een ziekenhuis, een zeer goede privé-kliniek, apotheken, drogisterijen, banken, ambachtslieden voor kleine ongelukjes (Schuster, horlogemakers, opticiens, etc.). Talrijke restaurants, bars en cafetaria's ten dienste van de meest veeleisende fijnproevers, en in alle prijsklassen. Elke donderdag is de markt. Beroemde keramiek, sieraden, kleding en lederwaren.
Actie zijn er tal van: surfen, zeilen, duiken, snorkelen, ski-jet, banaan etc. De Aguapark, ideaal voor jong en oud met vele waterattracties. Nieuw is nu het overdekte zwembad Torre del maart
Momenteel zijn er 12 bioscopen in het grootste winkelcentrum van de regio, de INGENIO. Hier kunt u de hele dag winkelen, zal iedereen iets te vinden.
Een grote bus terminal zal modern bussen snel en gemakkelijk te brengen naar de grote steden van het land, zoals Malaga, Nerja, Granada, Velez Malaga (provinciehoofdstad), Cordoba, etc.

Torre del Mar heeft iets te bieden voor iedereen, kan iedereen genieten van een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Ik wens u nu in uw planning veel plezier. Beantwoorden alle vragen die ik ben tot uw uiteraard beschikbaar. Bel me of stuur me een e-mail. Ik hoor graag van u. Uw Karl - F. Zickenrott


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Donald R. uit 3054 Zollikofen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kleine, grote flat

We verbleven 10 dagen in Torre del Mar en hadden een geweldige tijd in augustus. De flat is op de 8e verdieping. Aangezien het de achterste in de gang is en het uitzicht niet op de hoofdstraat is, hoor je 's nachts geen lawaai en is het rustig, hoewel het zeer centraal gelegen is. De flat is erg schoon en alles is echt voorzien! We hadden een klein probleem met de deur en in een mum van tijd werd het ter plekke opgelost door Evelyn. Super service. We kunnen de flat alleen maar aanbevelen aan anderen. Hartelijk dank. D. Rohrbach uit Bern

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. K. Zickenrott:

Es freut mich das es Ihnen gefallen hat. Ich würde mich freuen, Sie auch beim nächsten Urlaub wieder begrüßen zu können. Sie wissen ja, bei Fragen stehe ich Ihnen immer zur Verfügung, und vor Ort kümmert sich Evelyn gerne um Ihre Belange. Gerne höre ich wieder von Ihnen.
Mit freundlichen Grüßen in die Schweiz.
Karl - F. Zickenrott


Contactpersoon

Dhr. K. Zickenrott

Dhr. K. Zickenrott

Ik nu huren mijn appartement voor meer dan 33 jaar en hebben daarom willen veel ervaring wat gasten. Mocht zich een probleem voordoen, zoals u helpen mijn metgezel op de site. Ik heb vaste klanten voor vele jaren, die in de appartementen nu thuis voelen. Voor vragen ben ik natuurlijk altijd met woorden en daden. In de loop der jaren heb ik opgebouwd een dienst, te weten de waarderen mijn gasten heel veel. Het begint met een sterk gereduceerde taxi transfer van de luchthaven, ongeveer grote insider tips, of mijn zelfgeschreven restaurantgids van Torre del Mar. Torre is een goedkope gastronomisch paradijs voor fijnproevers. Daarnaast zal elke gast ontvangt bij het boeken van excursies, die anders niet zo makkelijk te krijgen. Bijvoorbeeld: Bezoek de enige jungle in Europa, een krokodil kweekcentrum, je zelfs een krokodil op de arm, Flamingo Lakes met meer dan flamingo's baden in warmwaterbronnen, en nog veel meer.


Andere accommodaties van Dhr. K. Zickenrott


meer informatie

Objectnummer: 105326

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105326.htm


«huis VIENA» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven