Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Bahia

Costa Daurada (1 uur van Barcelona)

Max.  6   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Villa Casa Bahia biedt ruime en comfortabele accommodatie, met drie slaapkamers voor maximaal 5 of 6 personen. Het is gelegen in een toegankelijk en aantrekkelijk rustig strand kant resort slechts 2 minuten lopen van de zee. Kindvriendelijk, met een goede receptie voor gezinnen in alle lokale restaurants en bij de nabijgelegen strandbars. Slechts 15 minuten rijden van het Universal Studios Theme Park 'PortAventura' - net zo goed als EuroDisney, maar met beter weer!

Dit is een huis dat we en elk ander familielid elke zomer gebruiken, zodat het goed uitgerust is en de meubels en fittingen goed onderhouden zijn en er in de afgelopen jaren veel vervangen zijn.

De hoofdslaapkamer bovenaan de trap heeft twee bedden met nieuwe matrassen (2017) en een balkon.
De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een nieuwe basis en matras (2016)
De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden.
De tweepersoonsbedden in de hoofdslaapkamer kunnen samen worden geduwd om een ​​groot tweepersoonsbed te maken.
Alle drie slaapkamers hebben plafondventilatoren die 's nachts helpen.

Kinderen in Casa Bahia: We streven ernaar om Bahia zo kindvriendelijk mogelijk te maken voor een ontspannende vakantieervaring.

De villa woonkamer, eetkamer en keuken zijn allemaal open plan, zodat het makkelijker is om actieve baby's en peuters in de gaten te houden. De lounge meubels, eetmeubilair, en de aangekochte patio meubels werden allemaal in de afgelopen jaren vervangen. De keuken is overgenomen in de winter van 2013 en bevat nu een vaatwasser en magnetron. De keuken is goed uitgerust en bevat koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, voedselverwerker en blendstok. Er is WiFi voorzien van een mobiele router.

Alle buitendeuren zijn afsluitbaar met een 'Chubb'-stijl slot. Deuren naar balkons die buiten de grenzen zijn kunnen worden vergrendeld en de sleutel is voor veiligheid verwijderd.
Kinderbed en beddengoed op aanvraag

De villa heeft een vlakke gazon / geplaveide tuin en off-road parkeren, die is omringd door muren en een poort om te voorkomen dat kinderen of honden ontsnappen. De villa werd in 2011 volledig vernieuwd.
Een zeer nuttig ding voor iedereen is de afgelegen buitendouche (warm en koud water) waarmee u het zand en het zout na het strand kunt ontdoen zonder binnen te gaan.

Er zijn kinder speeltuinen in Parc Sama en in Cambrils voor dagen weg van het strand.
Het Universal Studios Theme Park Port Aventura en waterwereld zijn slechts 15 auto's verwijderd:

1. De stranden (Playa Pixerota)
We hebben de neiging om naar het kleine strand in de foto te gaan die op een 2-3 minuten lopen ligt (ga uit de poort, sla linksaf 50m over de weg en je bent er). Het is erg zandig en ondiep maar heeft een kleine strandbar voor drankjes, tapas en ijsjes (opzoeken Xiri Felic op Facebook). Het eten is uitstekend en redelijk geprijsd. Het heeft vaak een aantal inwoners van Mont Roig (ze zeggen dat de inwoners het best weten!) Met andere lokale bewoners, waaronder Duits, Russisch, Frans en een paar Engelse gezinnen. Wandelen langs het hoofdstrand in de Cambrils richting is er een groter strand bar die geopend is tot laat en doet hamburgers, chips, etc. Nog een 10 minuten lopen naar Cambrils langs de camping is een geweldige kleine bar (5 tafels) waar hij een geweldige Sangria maakt!
Naast de strandbars zijn er binnen enkele minuten drie restaurants. Casa Paco is tegengesteld en heeft een tapas en volledig menu, Los Pinos is 150m rechts en heeft een leuke paella een keer per week en Maison Bahia is 150m naar links en het meest populaire met een meer Duitse menu.

2. Winkels
Miami Playa heeft een aantal goede kleine supermarkten, waaronder Michaelangelo, die veel internationale gerechten (zowel Britse als Duitse) en internationale kranten heeft. Er is een goede fruitstal op weg naar Miami Playa aan de rechterkant. Voor betere waarde zijn er supermarkten in Cambrils, waaronder een Lidl en Esclat (met een goede visteller) of de markten. Rijd 2 kruispunten langs de A7 naar Hospitalet en er is een nieuwe Lidl en Mercadona.
Er is een kleine winkel 2 straten die ongeveer 5 minuten lopen of de camping of benzinestation op de hoofdweg. Alles verkoopt vers brood in de ochtend.

3. Bezoeken
PortAventura omvat een waterpark en Ferrari wereld en is zeker een bezoek waard bij Kinderen. We gaan vaak late namiddag en blijven 's avonds omdat de wachtrijen vaak beter zijn.

Voor lagere kostenbezoeken, probeer Parc Sama, een 'Gaudiesque' park met een aantal oneven dwaasheden, vijvers, beekjes enz. Dit ligt op ongeveer 3 mijl van Cambrils over de snelweg.
Cambrils is een bezoek waard als een mooie vissershaven en een aantal winkels, cafes en restaurants.
Verder is Tarragona, die een aantal grote Romeinse ruïnes in de buurt van de haven heeft (waaronder een amfitheater); de Ebre Delta (voor vogelaars) en de middeleeuwse stad Peniscola).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 120 km Barcelona

120 km

Station 5 km Cambrils

5 km

Snelweg-afrit 5 km Cambrils

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij hopen dat de volgende informatie u voldoende informatie over de lokale faciliteiten kan geven: Gemakkelijke rijafstand of treinreis naar de prachtige stad Barcelona. U kunt een trein rechtstreeks vanaf het station van Cambrils (5-10 minuten)

De villa ligt op slechts 25 minuten rijden van Reus Airport, met vluchten vanuit Groot-Brittannië en veel andere landen en 65-75 minuten rijden van de luchthaven van Barcelona. Er zijn dus geen lange transfers om het begin van uw vakantie te verwennen.

Mont-Roig Bahia is een rustig gebied, met name omdat er maar één weg in en uit is en daarom is het niet zo druk als nabijgelegen plaatsen zoals Cambrils of Miami Playa.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Zwemmen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De borg wordt betaald aan onze lokale agent (die Duits, Frans, Spaans, Catalaans en Engels spreekt)

Annuleringsvoorwaarden:

  • On booking you will need to pay a deposit of 25% which is non-refundable if the booking is cancelled by the client The final payment is due 6 weeks before arrival and is also non-refundable after payment We recommend that clients take out their own travel insurance

meer informatie:

Voor ons is het een mooie locatie. Het is iets meer dan een uur van de luchthaven van Barcelona (120km) en een makkelijke rit op de snelweg.
Eenmaal daar zijn we dichtbij het strand (één weg terug) handig zonder het geluid of verlies van privacy. De stranden zijn geweldig voor de gezinnen met een paar goede strandbars.
Onze favoriet is Xiri Felic (op Facebook), die een band heeft van 1-2 nachten per week in de zomer en die heerlijk eten heeft (Probeer de Inktvis!).
Het strand zelf heet Playa Pixerota en is verdeeld in twee. Beide delen zijn zandig en het rechterhandstrand is beter voor kleinere kinderen, omdat er ondiep water is. De stranden lokken lokals maar nooit echt overbevolkt.
Het huis is goed uitgerust met keukenapparatuur, strandspullen en spellen, wat betekent dat we niet veel nodig hebben. De slaapkamers hebben plafondventilatoren om 's nachts koel te houden en de woonkamers zijn comfortabel.
Het lokale gebied is ideaal voor winkels (verse fruit en veg stall ongeveer 5 minuten op de weg naar Miami Playa) en andere supermarkten binnen 10-15 minuten (er is een nieuwe Lidl en Mercadona 2 kruispunten langs de A7 in Hospitalet en een grote Esclat in Cambrils op de N340. Voor snelle uitstapjes is de Michaelangelo supermarkt in Miami geweldig) .Voor vers brood in de ochtend is er een kleine winkel in de buurt of u kunt brood krijgen op de camping of het benzinestation.
Paul geniet van fietsen of joggen en u kunt langs de spoorweg richting Cambrils en vervolgens naar de Cambrils zee, die goed onderhouden is met fietspaden en trottoirs (het is extreem populair bij fietsers, joggers en skaters eerste ding). Er zijn twee fietsen in de garage, maar u mag de banden pompen en op eigen risico gebruiken.
Cambrils is een vissershaven die vol is met restaurants en ijssalons (probeer Sirvant voor ijsjes). Het is ook populair voor boottochten.
Voor degenen die watersporten willen doen, kunt u winnaars en catamarans langs het strand op de camping El Prats of bij Club Nautico in Cambrils huren. Er zijn ook Jetski's in Cambrils en Miami.
De kinderen genieten van uitstapjes naar Port Aventura, dat 20 minuten met de auto is.
Er is Wi-Fi via een Vodafone mobiele router. Als u zware gebruikers bent (zoals onze kinderen), dan raden wij u aan een aparte mobiele router te huren voor uw bezoek. Wij huren een van Wifivox in Barcelona. Dit kan lokaal verzameld worden en vervolgens aan het eind van uw vakantie worden teruggegeven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Ottmar A. uit 36419 Motzlar

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

Mooi vakantiehuis met alles wat je nodig hebt. Zeer liefdevol ingericht. 5 minuten lopen naar het strand. Zeer leuke restaurants in de omgeving. We komen weer in 2024 beloof ik
Groeten Ottmar

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. J. Gresham

Mevr. J. Gresham

We kochten dit een paar jaar geleden van binnen de familie en komen hier de meeste jaren al een paar weken bij de kinderen. Elk jaar proberen we het onroerend goed te upgraden en in de afgelopen jaren hebben we nieuwe woonkamer meubels, nieuwe buitenmeubilair, plafondventilatoren in de slaapkamers en foto's gekocht. Meer recent hebben we de 40 jarige keuken vervangen en opgewaardeerd en kocht een nieuwe eettafel en stoelen, een nieuw tweepersoonsbed en nieuwe matrassen in de belangrijkste slaapkamers. We hebben ook een nieuwe HD TV en DVD-speler gekocht. Dit huis is een familie woning dat we en andere familieleden elk jaar gebruiken en waar we onlangs enkele extra weken hebben gehuurd in plaats van een huurinvestering. Het heeft een goed uitgeruste keuken, bord en kaartspellen, boeken en puzzels, twee fietsen en strandspelletjes, waar onze gasten van harte welkom zijn. Wij vragen onze gasten om onze bezittingen te respecteren.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 105403

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105403.htm


«Casa Bahia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven