Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Maruggia

Apulië

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

32 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Onze onlangs gerenoveerde huisje is gelegen, rustig en zeer mooi in een 2600 vierkante meter beschermd door een muur tuin met olijfbomen, palmbomen en met uitzicht op de zee.
Ideaal om te ontspannen - geen massatoerisme, buiten de gebaande paden.

Het huis is volledig ingericht en bestaat uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, badkamer met douche / toilet, groot overdekt, mooi terras met uitzicht op zee en de tuin met veel ruimte.

Het heeft elke kamer een eigen buitenruimte toegang tot de terrassen. In de woonkamer is er een bank om te bouwen tot een tweepersoonsbed en een open haard voor de koelere avonden in de lente en de herfst, of voor een verblijf in de winter. De keuken heeft een vaatwasser en alles wat dus alles behoeften benoemd. De badkamer heeft twee wastafels, 1 ruime douche, bidet en toilet.
Comfortabel is het ook op het overdekte terras aan de oostzijde. Het wordt beschermd tegen de wind en je hebt er uitzicht op zee.
2-4 personen kunnen een ontspannende vakantie door te brengen en tot rust komen hier.
Vanaf het ruime terras leidt een trap naar de tuin met olijf-, granaatappel, abrikoos en vijgenbomen. Onder de grote dennenboom, kunt u ontspannen in de schaduw.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is weg van de drukte van SanPietro gelegen en biedt rust en ontspanning in een prachtig landschap met uitzicht op de zee.
De dichtstbijzijnde typische restaurants, is een paar kilometer, en om te wandelen en winkels in Avetrana Manduria of 5 of 8 km.
De vlakke en kilometers Caribbean-achtige zandstrand ligt op 2, 5 km verderop. Ligstoel toeren als aan de Adriatische je hier niet kunt vinden. Het water is glashelder en je kunt kiezen uit veel verschillende prachtige stranden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

per kWh € 0,35

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Apulië - Salento - Ervaar het land van vele kleuren

Iedereen die ooit door middel van Puglia, die is gelegen aan de zee van groene heeft afgelegd - graag zilverkleurige olijfbomen op rode aarde met kleurrijke bloemen en de turquoise stranden herinneren.

De fascinerende olijfboom is onlosmakelijk verbonden met de lichte en zonovergoten landschap in Puglia en Salento.

Het contact met andere culturen in het verleden de Salento ook bezaaid met archeologische resten, kastelen, torens, kathedralen en agrarische gebouwen.
al gezegd dat ik zou willen dat de vriendelijke, mediterrane karakter van de mensen, hun natuurlijke hoffelijkheid en natuurlijk de uitstekende typische gastronomie met uw uitstekende wijnen dragen bij aan een onvergetelijke vakantie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.2 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Bernhard S. uit Baden-Württemberg - Uhldingen-Mühlhofen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

mooi verzorgd huis / landgoed in absolute afzondering en rust

Het huis, de terrassen en de grote mooie tuin zijn zeer schoon en goed onderhouden. We hebben het landgoed net zo mooi gevonden als de foto's en de beschrijving op internet lieten zien. De communicatie met de eigenaar en Lucia (ter plaatse) was voorafgaand aan en tijdens het verblijf erg goed. Zeer positief en behulpzaam waren de gedetailleerde informatie over het huis en de vele tips voor winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Voor het verblijf heeft men zeker een auto nodig, al moet men even wennen aan de onverharde wegen naar het huis. De stranden in San Pietro zijn erg uitgestrekt en erg mooi, de plaats zelf biedt niet veel, maar alle winkelmogelijkheden zijn aanwezig. Het huis is geschikt voor diverse uitstapjes.

Mei 2023

Jakob B. uit Augsburg

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooi huis in een absolute rustige locatie.

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in San Pietro in Bevagna. Het huis is zeer goed uitgerust voor twee personen, zeer schoon en met twee terrassen, een barbecue en buitendouches is het een echt comfortabele plek. Vanwege hevige regenval voor onze aankomst waren de muggen helaas zo talrijk en agressief dat we bij windstilte niet meer buiten konden zitten vanaf de vroege avond. Ook de onverharde (veld)wegen naar het huis zelf waren erg uitgesleten en niet voor elk type auto geschikt. San Pietro zelf heeft betoverende stranden, maar is een ietwat zielloze vakantiebestemming (bijna volledig verlaten in het laagseizoen). De omliggende steden (Maruggio, Avetrana, Manduria) daarentegen waren prachtig en hadden uitstekende restaurants en cafés. De villa is ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor dagtochten naar Lecce, Gallipoli en Ostuni. Maar nog perfecter was de communicatie met Lucia en Birgit, die altijd absoluut vriendelijk en behulpzaam waren.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Silvia F. uit Hersbruck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Wie drukte nodig heeft, heeft het hier helemaal mis. Maar als je je wilt ontspannen, zul je ervan genieten. Het huis ligt een beetje afgelegen, maar je kunt met de auto in 5-10 minuten een prachtig strand bereiken, en er zijn voldoende winkels en restaurants in de buurt. Het huis werd ons zeer schoon opgeleverd, we voelden ons hier veertien dagen zeer comfortabel. Prettig contact met de verhuurster, die altijd vooraf bereikbaar was voor eventuele vragen. Ook de sleuteloverdracht verliep vlot. Dit was waarschijnlijk niet de laatste keer dat we hier verbleven.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Christine uit Deutschland

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Mooi vakantiehuis voor rustzoekers

We brachten 3 weken door in dit prachtige vakantiehuis en genoten van elke dag. De uitrusting van het huis is goed, alles is met veel hart en gedachte gerenoveerd. Bij het beddengoed en de handdoeken merk je dat er waarde wordt gehecht aan kwaliteit en dat het huis niet is uitgerust met "wat je thuis niet meer nodig hebt".

De sleuteloverdracht met Lucia verliep vlot. De eigenaar was ook altijd mobiel bereikbaar (communicatie vooraf was ook prima!)

Wie het huis boekt moet weten dat een auto noodzakelijk is. U bevindt zich niet ver van de bewoonde wereld, maar zeker buiten het dorp San Pietro en op een (voor ons dromerige) "afgelegen" locatie die het toch mogelijk maakt om in maximaal 5 minuten met de auto op het prachtige strand van San Pietro te zijn

Het terras aan de voorzijde is zeer groot en gewoonweg fantastisch. Vooral 's avonds is het onze favoriete plek! Maar het zijterras is ook praktisch: als je thuiskomt na excursies of van het strand, is het hier al lekker schaduwrijk.

Ook de buitendouche achter het huis verdient een positieve vermelding. Het was gewoon heerlijk om hier na het strand het zand en zout af te kunnen douchen!

Wij zouden Villa Maruggio te allen tijde met een gerust hart aanbevelen, maar alleen aan mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning en daarom het huis en de omgeving waarderen!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Frau
Mevr. B. Frischknecht

Mevr. B. Frischknecht

meer informatie

Objectnummer: 105717

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/105717.htm


«Villa Maruggia» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven