Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa olijfgaard

Duce, Omis Riviera, Dalmatië

Max.  10   gasten
340m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
340m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 04.05 tot 17.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 04.05 tot 17.05.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

19 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Modern ontworpen volledig van airconditioning voorziene villa met 4 slaapkamers, uitzicht op zee en grote glazen wanden, 5 badkamers, een sauna, massagebad, fitnessapparatuur, ruime woonkamer met een biljarttafel met toegang tot het zwembad. Omringd door oude olijfbomen, op 120 meter afstand van de prachtige zandstranden van Duće, op loopafstand van restaurants, bars, kleine supermarkten, het lokale busstation, 2,5 km van Omiš.
5 badkamers, een sauna, massagebad, fitnessapparatuur, ruime woonkamer met een biljarttafel met toegang tot het zwembad. Omringd door oude olijfbomen, op 120 meter afstand van de prachtige zandstranden van Duće, op loopafstand van restaurants, bars, kleine supermarkten, het lokale busstation, 2,5 km van Omiš.

Villa biedt op de begane grond: ruime woon- en eetkamer met pooltafel, speelconsole (PS4), volledig uitgeruste keuken en uitgang naar zwembad; Slaapkamer NO1 met een tweepersoonsbed 180 x 200 + eenpersoonsbed 90 x 200, tv, badkamer met bad, uitgang naar overdekt terras naast zwembad; kamer met tv, massagebad voor 2 personen, sauna, fitnesstoestel, orbitrek, badkamer met douche, allemaal met uitgang naar zwembadniveau; wasmachine en droger.

Eerste verdieping biedt: slaapkamer NO2 met een tweepersoonsbed 160 x 200, een slaapbank 80 x 200, een tv, een eigen badkamer met ligbad, een grote glazen wand met uitzicht op zee en het zwembad, uitgang naar het terras; Slaapkamer NO3 met twee eenpersoonsbed 90 x 200 (kan in dubbele verbinding) + slaapbank 90 x 200, TV, glazen wand, uitgang naar terras met uitzicht op zee; Slaapkamer NO4 met een tweepersoonsbed 180 x 200, een slaapbank van 80 x 200, een tv, een eigen badkamer met een douche, een grote glazen wand met uitzicht op zee en het zwembad, uitgang naar het terras; Familie badkamer in de hal; Garage voor één auto ook uitgerust met tafeltennis en darts. Buiten een privé parkeerplaats voor 3 auto's.

Outdoor aanbiedingen: overdekt terras met comfortabele lounge meubels naast zwembad voor slaapkamer NO1; zonneterras aan de woonkamer met 6 ligstoelen; privé zwembad 9m x 3,5m met buitendouche; buiten eethoek met barbecue en 10 stoelen op lager gelegen zwembadniveau omringd door olijfbomen.

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.12 km

0.12 km

Bus 0.12 km

0.12 km

Luchthaven 40 km Split Airport

40 km

Station 20 km Central Train Station

20 km

Snelweg-afrit 35 km A1 Highway

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen op 2 km van Omis en 20 km van het historische centrum van Split


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-02-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Harald B. uit Duce

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Toplocatie in een zeer rustige omgeving

Het uiterst gezellige en hoogwaardige huis met een supermarkt om de hoek en de plaats Omis op ongeveer 4 km afstand (35 minuten lopen) biedt ongelooflijk veel ruimte voor minimaal 8 personen. Een immense woonkeuken van naar schatting 80 m², alles zeer modern en hoogwaardig ingericht, evenals alle kamers, badkamers en toiletten. Verhoogde ligging met een prachtig uitzicht op de zee, een zeer groot terras met schaduwrijke plekken gedurende de hele dag en moderne, zo goed als nieuwe ligstoelen bij het grote zwembad. Hieronder een echt gezellige barbecueplek onder olijfbomen met grote eettafel, stromend water, borden, bestek, zelfs houtskoolbriketten en aanmaakblokjes waren aanwezig. Ook hier alles zo goed als nieuw, modern, doordacht, van hoge kwaliteit, zeer comfortabel.

Ivan, de goede geest van het huis, heeft ons geholpen en ondersteund. BEDANKT Ivan. De gastvrouw was erg aardig, altijd behulpzaam en reageerde zeer snel. Ook daarvoor BEDANKT. Al met al waren we super tevreden en enthousiast. Bedankt voor het mooie verblijf, we komen graag terug!!

September 2021

Karin P. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis

We hadden een geweldige tijd in Villa Olivenhain. Het huis is mooi, top uitgerust en biedt een geweldig uitzicht op de zee. De gastheren zorgden voor ham, kaas en sap bij aankomst. Hartelijk dank daarvoor! Het zwembadgedeelte met het grote terras biedt comfortabele ligstoelen, zon maar ook voldoende schaduw en een groot, mooi zwembad. De barbecueplaats onder de olijfbomen is ook goed uitgerust, houtskool, bestek enz. waren daar beschikbaar.
Er is een kleine supermarkt op een paar minuten lopen, en restaurants liggen op ongeveer 5 minuten lopen. Omis ligt op ongeveer 35 minuten lopen
Al met al een hele leuke en ontspannende vakantie. Veel dank aan Ivan & Marija voor hun snelle antwoorden en hulp ter plaatse. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2021

Mario S. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie onder olijfbomen

De villa en ook de keuken zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een vakantiedag. Een eerste lading brood en fruit en frisdrank stond op ons te wachten als welkomstcadeau - hartelijk dank hiervoor! Daarnaast wordt beddengoed en voldoende handdoeken voor de ligstoelen en het zwembad verstrekt, die indien nodig direct in de wasruimte van de villa kunnen worden gewassen. Over het algemeen is er echt aan alles gedacht - van geluidssystemen in de kamers die via Bluetooth kunnen worden bediend, buitenverlichting voor de zithoeken en recreatiemogelijkheden zoals biljart, tafeltennis of darts. Of de wellnessruimte met bubbelbad en sauna voor het geval het weer toch slechter is. De villa is ook erg schoon (voor het weekend wordt zelfs een korte schoonmaak aangeboden!). De tuin en het zwembad werden ook bijna dagelijks schoongemaakt (we waren er net toen de olijfbomen in bloei stonden). Het hoogtepunt is de grote, open Kroatische barbecue in de tuin, direct onder de olijfbomen. Passend barbecuegereedschap zou hier nog handig zijn geweest.
Ook de locatie van de villa is perfect. Slechts 2 minuten lopen van het strand en slechts ongeveer 25 minuten van Split. Kleine winkels voor dagelijkse benodigdheden zijn op loopafstand of in 5 minuten met de auto te bereiken. Ook actiefans komen volledig aan hun trekken. In het klimmekka Omis zijn er geschikte rotswanden en een klimroute voor beginners en professionals. En voor verkoeling is een raftingtocht of canyoning op de rivier de Cetina een aanrader.
We waren allemaal absoluut enthousiast en hadden het liefst nog een week in deze mooie accommodatie doorgebracht. Speciale dank gaat ook naar Ivan, die tijdens ons hele verblijf altijd beschikbaar was voor al onze vragen en ons vanaf het begin in vakantiestemming bracht met zijn relaxte en aangename manier.
Bedankt voor deze geweldige tijd!
Vriendelijke groeten uit München naar Dalmatië!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Andriy uit Lviv

5,0
5 5 5 5

Wonderful vacations

Hospitable owners! Beautiful location close to the beach. Very modern house with all the facilities you need. Great time among olive trees. Highly recommended.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Zaalberg

Mevr. M. Zaalberg

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 113060

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113060.htm


«Villa olijfgaard» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 04.05 tot 17.05.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven