Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Tana met zwembad, barbecue, SUP, wielen

Kroatië - Kvarner - eiland Krk - Suzan

Max.  8   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
140m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

81 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Laagste prijsgarantie! ALS JE goedkoper, wij u toestaan!

Nieuw in 2018! De gloednieuwe Villa Tana is de perfecte plek voor een vakantie in een klein traditioneel en rustig dorpje op het eiland Krk Suzan te besteden. Villa Tana biedt een comfortabele en moderne mediterrane stijl interieurs. Hoewel het huis is een duplex, garandeert volledige privacy. Villa Tana heeft een grootte van 140 m2 en een perceel van 500 m2. De zee is slechts voet weg, dicht genoeg om er gemakkelijk, maar toch ver genoeg om al het gedoe te vermijden.

Het interieur van de begane grond van het huis bestaat uit een kamer met een open woonkamer, eetkamer en keuken. De gehele begane grond is voorzien van airconditioning. De woonkamer heeft een comfortabele lederen sofa met een comfortabele fauteuil, een romantische open haard en een 55-inch LED Smart TV met satelliet-programma's en een draadloze internetverbinding. Een comfortabele sofa kan worden gebruikt als nodig is als een extra bed. De eetkamer heeft een tafel voor zes personen. Baby ontlasting is op aanvraag beschikbaar. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Via de trap naar de eerste verdieping is een toilet met een wasmachine en alle huishoudelijke apparaten.

Interne trap leidt naar de eerste verdieping. Drie gezellige slaapkamers en twee badkamers heten u welkom op de eerste verdieping. Master slaapkamer heeft een super king-size bed, led-tv, airconditioning en een eigen badkamer. De badkamer heeft een douche, toilet, haardroger, wastafel en handdoeken. Tweede slaapkamer heeft een super king-size bed, led-tv, airconditioning en een lounge stoelen. Derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Tweede badkamer heeft een douche, toilet, haardroger, wastafel en handdoeken. Fijn linnen en apparatuur te waarborgen een goede nachtrust.

Buiten in de tuin is er een privé zwembad, uitgerust met RGB verlichting voor 's nachts te zwemmen, ligstoelen en tuinmeubilair voor zes personen. Het is omgeven door een prachtig ingerichte mediterrane tuin met een 200 jaar oude olijfboom. Dit alles zorgt voor een geweldige sfeer voor de dagelijkse ontspanning. Op het overdekte lounge en buiten eethoek, kunnen de gasten genieten van de mediterrane gerechten die kunnen worden gegrild in de fantastische keuken met barbecue. Er zijn twee ruime parkeerplaats in de voorkant van het huis. House heeft ook een geheugen waarin is beschikbaar voor een zeer populaire SUP, twee volwassen fietsen, hout voor barbecue en zwembad accessoires.

U kunt prachtige wandelingen vinden door de aangelegde wijngaarden in het gebied. 15 km afstand van de villa Tana vindt u prachtige steden zoals Malinska, Vrbnik en Krk vinden. Restaurants en bars bevinden zich op 2 km afstand. Het dorpscentrum met de lokale markt en een kerk ligt op slechts 150 meter afstand. Zorg ervoor dat u de beroemde Vrbnička Žlahtina en traditioneel bereide gerechten uit de regio.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.2 km

1.2 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 0.15 km

0.15 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 10 km Rijeka international Airport

10 km

Station 35 km Kolodvor Rijeka

35 km

Snelweg-afrit 16 km A1

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Villa Tana is 1200 meter van de zee. In de omgeving vindt u wandel- en fietsroutes die leiden langs wijngaarden, olijfboomgaarden vinden. 15 km afstand van de villa vindt u de prachtige steden Krk, Vrbnik en Malinska vinden. Restaurants en bars zijn ongeveer 2 km afstand geweest. In de directe omgeving is een praktische klein bedrijf. We raden u aan de beroemde wijnstreek Vrbniška Žlahtina en de uitstekende bereide gerechten van het eiland Krk proeven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeren, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van fietsen, gebruik van grill, gebruik van kajak, gebruik van SUP, gebruik van wasmachine, water.

De toeslag voor honden bedraagt EUR 10 per nacht.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.

meer informatie:

Binnen 15 kilometer van Malinska, Vrbnik en de stad Krk, dat is een van de oudste steden aan de Adriatische Zee met oude muren, torens en Romeinse ruïnes. U kunt ook een bezoek aan het stadje Vrbnik is 50 m gelegen op een klif boven de zeespiegel en staat bekend om zijn wijngaarden, uitstekende wijnen en sporen van de oude Grieken. Punat heeft de grootste jachthaven in de Adriatische Zee en ligt dicht bij het prachtige kleine eiland Košljun waar de enige bewoners zijn een groep van Franciscaner monniken die in het St. Mary's Klooster te leven. U kunt een bezoek Baska en ontspannen op de grootste zandstranden van het eiland. In de baai van Soline kunt u genieten van gezonde modder of een bezoek aan de grot Biserujka, die een verscheidenheid van de grot decoraties biedt - Tufa stalagmieten en stalactieten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Schneider C. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekend

Villa Tana heeft alles wat uw hartje begeert om van een mooie en ontspannende vakantie te genieten. Er ontbreekt hier niets. We zouden altijd terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Doreen W. uit Schorfheide

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie

We hadden een heerlijke vakantie, het ontbrak ons aan niets. De verhuurders zijn zeer vriendelijk en attent. Het huis was zeer schoon en smaakvol ingericht. Alles wat we nodig hadden was aanwezig, zoals vermeld in de beschrijving. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2021

Johannes K. uit Saarbrücken

4,9
5 4.5 5 5 5

Toller Urlaub im Juni 2021

Vielen Dank für diesen tollen Aufenthalt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2018

Eduard P. uit Kalletal

5,0
5 5 5 5

Super schön !

Es ist ein tolles Haus! Wir haben zwei wunderschöne Wochen dort verbracht. Die Gastgeber sind mehr als freundlich und zuvorkommend :). Wir können dieses Ferienhaus nur weiter empfehlen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Tomasz Z. uit 94-110

4,5
5 4 5 4

recanzja

dom swietnie wyposazony!bardzo wysoki standard!wlasciciel bardzo serdeczny!miejsce idealne dla 2 rodzin z dziecmi.maly minusik za polozenie bo daleko od plazy ale nam to wogole nie przeszkadzalo!!!!!! bardzo polecam miejsce!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2018

Lilly V. uit 76287 Rheinstetten

4,3
5 4 5 3

Sommerurlaub

Die Vermieter waren super nett und sehr zuvorkommend. Das Haus wurde bis ins letzte Detail mit sehr viel Geschmack und hochwertig eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was man so braucht, außer ein Wasserkocher:-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristisch bureau dat luxe verhuur biedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat wij werken lokaal, we delen een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa's en appartementen wordt beheerd door ons regelmatig wordt gecontroleerd door ons management die uw zuurverdiende vakantie zal aan uw verwachtingen voldoen om ervoor te zorgen. Wij doen ons best om te helpen bij de uitvoering en organisatie van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring zijn een garantie voor veilige en hoogwaardige vakantie. Voor vragen en vragen, wij staan ​​tot uw beschikking. In ons aanbod zult u zeker iets vinden dat bij u past en voldoet aan uw behoeften.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 113580

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113580.htm


«Villa Tana met zwembad, barbecue, SUP, wielen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven