Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

vakantiehuis

Costa Blanca

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het huis heeft ongeveer 95 vierkante meter en is volledig voorzien van airconditioning, de nieuwe airconditioners werden geïnstalleerd in september 2017 Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. De badkamer boven heeft een bad met een scheidingswand voor een douche en wastafel en toilet. De begane grond biedt ook een kleine tweede badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Het huis heeft drie slaapkamers. Een slaapkamer bevindt zich op de begane grond en voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed (180 * 200). Indien nodig, twee eenpersoonsbedden (90 * 200) kan worden in plaats van deze dubbele bed geplaatst in de slaapkamer op de begane grond. De andere twee slaapkamers zijn boven. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoons bed (180 x 200 continu matras) aangebracht in de andere kamer vindt u een eenpersoonsbed (90 cm x 200 cm) voor, (* 200 cm 90 cm) uitgebreid de pull-out lade naar een ander bed kan zijn. Bovendien kan een kinderbedje beschikbaar worden gesteld als dat nodig is. Ook 2 baby hoog stoelen en / of 1 kinderstoel zal worden verstrekt indien nodig. Verder vindt u een moderne keuken en een gezellige woon-eetkamer met een flatscreen-tv met ontvangst van de Duitse tv-kanalen te vinden. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, grote moderne koelkast met koelkast en vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat en alle benodigde kookgerei. Het huis is een terras huis, met aan de oostzijde naast een ruim balkon, een overdekt terras aan de gemeenschappelijke ruimte met een groot zwembad met kleine kinderen en een prachtige tuin. Aan de zuidwest kant van het gebouw van ongeveer 100 vierkante meter grote privétuin met een buitenkeuken. De keuken is voorzien van koelkast, wastafel en een kookplaat. Er is een mooi terras met tafel en stoelen uit de val van het uitzicht op de berg Monte Pego. Natuurlijk kunt u ook ontspannen in je eigen tuin in de schaduw van hun eigen palmboom op de ligstoelen en een boek lezen. Als je zit op de Ostterasse te dragen uit te vinden de kinderen in het seizoen in de zomer snel vrienden te spelen en in het laagseizoen is er een of andere buurman met wie je ideeën kunnen uitwisselen over uitstapjes in de regio. Altijd echter de mogelijkheid blijft zich terug te trekken in de eigen tuin.
Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Het huis is voorzien van een kachel (volledig programmeerbare elektrische radiatoren in elke kamer) en airconditioning warm ingericht / koud (het hele huis). In de open haard een cartridge is geïnstalleerd, welke wordt gevoed door gas. Een WiFi-verbinding beschikbaar is en meegenomen. De ramen zijn voorzien van ingebouwde muskietennetten.
Licentie- of registratienummer: VT-467148-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 100 km Valencia und Alicante

100 km

Station 9 km Bahnhof Denia

9 km

Snelweg-afrit 1 km 61 Ondara

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in een residentie faciliteit in Els Poblets. Lopen gemakkelijk te bereiken zijn een supermarkt, bakker, kiosk, autoverhuur en twee restaurants. een Duitse huisarts en een Duitse tandheelkundige kliniek liggen op loopafstand ook. In de omgeving ook twee grote supermarkten (Lidl en "mas y mas") zijn binnen een paar minuten. Denia ligt op ongeveer 9 km afstand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, maar ook een goede bus of fiets. Er is een prachtig fietspad dat is het resultaat van een in onbruik geraakte spoorlijn. Naast zwemmen in het zwembad of in de zee, met inbegrip van de wekelijkse markten en markten kleding, en een bezoek aan de nabijgelegen steden zoals Denia, Javea en Calpe naar de attracties - en, afhankelijk van het seizoen prachtige fietstochten en wandelingen (de laatste over het nationaal park Montgó). Fantastische zandstranden zijn gelegen op 2 km.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In de zomer, geen extra kosten (vaste bedragen). In de winter (135 - week huur) zal bovendien rekening worden gebracht water, elektriciteit en gasverbruik. Wi-Fi is inbegrepen. Een kinderbedje kan gratis worden verstrekt. Ook kunnen we bieden gratis hoge stoelen en / of een hoge stoel beschikbaar. Indien nodig, bieden wij een linnen pakket voor 20 € beschikbaar (beddengoed, handdoeken, badhanddoeken, theedoeken).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kündigung - bis 7 Tage vor Anreise Geld zurück - bis 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises - ansonsten (später als 7 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises.

meer informatie:

Els Poblets

Kleine kronkelende straatjes, lage gebouwen en de geur van oranjebloesem. Els Poblets is een eiland van rust in het drukke toeristische hub aan de Costa Blanca. Slechts een paar kilometer ten noorden van Denia is dit aardige stadje. De naam komt uit de fusie van drie kleine dorpen. Zoals blijkt uit opgravingen, de plaats in de Romeinse tijd aan de historische Via Augusta was een zeer belangrijke nederzetting. Een wandeling door de stad in het verleden het kerkje van Sint-Jozef, San Jose en het Salvador-kapel met een standbeeld van de patroonheilige van Els Poblets te krijgen. Hoe belangrijk was de landbouw voor het dorp, waaruit veel boerderijen en oliemolens. Zelfs vandaag de dag, olijven, amandelen en druiven zijn belangrijke gewassen. Langs de kust zijn torens die getuigen van de ooit strategisch een zeer belangrijke betekenis. Els Poblets de Torre de Mirrarosa waakte over de stad en de rivier de Girona, die uitmondt in de zee. Els Poblets is omgeven door grote oranje velden en onbebouwde groene gebieden. In tegenstelling tot de meeste andere kustplaatsen kan worden gezien in Els Poblets en vaak het vlakke Marinas gebied fietsers.

Vervoer naar Els Poblets

Op de snelweg A7, afslag 61 (Oliva) of afrit 62 (Ondara) of via de rijksweg 332, afslag El Verger leidt tot Els Poblets.
Zowel de luchthaven van Alicante en Valencia liggen op ongeveer 100 km van Els Poblets.

Gunstig vliegt bijvoorbeeld Ryanair naar Alicante.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.2 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2019

Heinz-Artur W. uit Stuttgart

3,8
3 4 3 5

Herbsturlaub

Im Allgemeinen eine nette Unterkunft.Sehr positiv war der Privatgarten mit dem schönen Blick auf den Monte Pego.Einige Punkte wären unserer Ansicht nach verbesserungswürdig :z.B wäre es gut,wenn im unteren Duschbad ein kleiner elektrischer Heisswasserbereiter am Waschbecken eingebaut wüde.Weiter wäre es schön,wenn es einen Couchtisch gäbe,damit die Möglichkeit besteht mal beim Fernsehen ein Glas oder Tasse abzustellen.Gut wäre sicher im Bad oben den Duschkopf gegen einen moderneren verstellbaren aus zu tauschen.Noch ein Vorschlag unsererseits:Teppich unterm Tisch und Küchenläufer aus hygienischen Gründen vielleicht entfernen.Diese Keinigkeiten würden das nette Domizil nochmals aufwerten.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Juni 2019

Steffi A. uit 25474 Ellerbek

4,0
5 4 4 3

Urlaub in Spanien

Ein sehr schönes Haus. Mit Kindern sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2019

Gottlieb B. uit 74858 Aglasterhausen

4,7
5 5 4 4.5

Was wollten wir im Urlaub ?

Für uns war wichtig: Erholung, Besichtungen, Meer, Strand, gutes Essen, andere Mentalität kennen lernen usw. Das alles konnten wir geniesen und hatten den Komfort den wir von zu Hause gewohnt sind. Wir haben uns "sauwohl" gefühlt da das Haus noch den Charme der älteren spanische Bauweise verbreitet und nicht den Modetrend unterliegt. Wenn möglich möchten nochmals unseren Urlaub dort verbringen. Vielen Dank an die Vermieterin für den reibungslosen Ablauf der Formalitäten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2019

Wilfried B. uit 29358 Eicklingen

5,0
5 5 5 5

Perfekt für einen schönen Urlaub

Das Haus und die Einrichtung lassen nichts zu wünschen übrig. Meine Frau und ich waren sechs Wochen dort und haben in der Zeit wirklich nichts vermißt.
Im Hinterland gibt es sehr viele Möglichkeiten zum Wandern.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2018

Wladimir uit 57080 Siegen

4,5
5 5 5 3
Toon Duits

Het beste vakantiehuis dat we in Spanje hadden!

We hadden een heerlijke strand- en gezinsvakantie!
Het huis is zeer mooi gebouwd, groot en schoon. Enerzijds biedt het een terras met toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, dat ook zeer goed onderhouden en groot is. Bovendien kunt u zich heel goed terugtrekken in uw eigen tuin met buitenkeuken en barbecuefaciliteiten. Het property management was altijd beschikbaar en regelde alles snel en zeer goed ter plaatse. De auto is onmisbaar om naar het strand te gaan of om boodschappen te doen. Maar ook hiervoor is gezorgd met een carport direct bij de ingang. De plaats is rustig, met een zandstrand en goede wandelmogelijkheden naar mooie uitzichtpunten. In een informatiemap (in het vakantiehuis) vindt u tal van suggesties voor dingen die buiten het dorp te doen zijn. Ik kan het alleen maar aanraden en kom graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Waltraud K. uit 71106 Magstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Comfort zoals thuis

Het huis is comfortabel en zeer mooi ingericht. Het is erg rustig en heeft alles wat je nodig hebt. Als u van de zon houdt, is er een terras met zon, en als u liever in de schaduw zit, vindt u die ook!
Je kunt veel te voet doen. De buren gaven ons goede tips voor excursies.
We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. C. Kiefer

Mevr. C. Kiefer

Voor vragen kunt u vrij om contact met mij op. Ik ben blij om u stuur meer foto's van het object en we verduidelijken je open vragen in een persoonlijk gesprek. Als u op de plek afhankelijk van het seizoen (in het bijzonder voor lange termijn verhuur in de winter) ook een inspectie van het object mogelijk te maken. Bovendien kan je vragen over lokale ondersteuning rechtstreeks naar onze huishoudster in Els Poblets worden besproken.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 114126

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/114126.htm


«vakantiehuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven