Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LA PANORAMICA

het noorden van Toscane, provincie van Pistoia, tussen Florence en Lucca / Pisa

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Onafhankelijke, vrijstaande villa aan 4 zijden, ongeveer 200 vierkante meter: begane grond en eerste verdieping. De voorzijde is voorzien van een natuurstenen muur.
ongeveer 2000 vierkante meter, rond geheel omheind stuk grond met tuin en olijfbomen. Ideaal voor uw kinderen om te rennen en te spelen, ideaal voor huisdieren. Gebouwd in 1982, uitgebreid 1990

Begane grond: Via de continue glas aan drie zijden serre kunt de begane grond te gaan met keuken en een grote woonkamer. . De rustieke boerderij keuken, een zogenaamde "cucina murata" met een goed werkende open haard is goed uitgerust: vaatwasser, 4flammiger gaskookplaat met afzuigkap, 2 koelkasten met vriezer, elektrische oven, wasmachine (strijkijzer, strijkplank). In de ruime woonkamer salon is nog een open haard, een ronde tafel met stoelen, andere kleine meubels, knusse gestoffeerde banken en fauteuils, satelliet-tv, dvd-speler, stereo-installatie met cd-speler. De gegroeid net buiten de serre is een ideale lounge in slecht weer.

Eerste verdieping: Elk van de drie smaakvol ingerichte tweepersoonskamer heeft een eigen badkamer met bad en / of douche, dus ideaal voor 6 personen.
Vóór elk venster insectenwerend middel.
Over het algemeen van hoge kwaliteit, elegant en zeer smaakvol meubilair, lampen en wanddecoraties. Hoge kwaliteit toiletartikelen.
SAT-TV (ongeveer 4 Duitse zenders). WIFI. Wasmachine. Vaatwasser. Air-conditioning. Verwarming. Huisdieren welkom. Alarmsysteem.

Het huis is gelegen in een 2000 m² rond het terrein, terrasvormige olijfgaard met veel ruimte voor uw kinderen.
De toegang tot het gedeeltelijk overdekte, ongeveer 100 vierkante meter groot panoramisch terras met barbecue die je hebt, onder meer vanuit de serre: Het uitzicht is ronduit spectaculair te noemen: Het biedt uitzicht op de hele vallei Valdinievole met de oude heuvel dorpen Massa, Cozzile, Montecatini Alto, Monsummano Alto, Montecatini Terme, variërend in veen vlak (Padule) en Montalbano, de voormalige jachtgebied van de Medici. Bijzonder aantrekkelijk en indrukwekkend is het uitzicht 's nachts, wanneer alles baadt in een "zee van duizenden ;

Voor verlichte trapeziumvormige privézwembad (. Diepte 90 cm tot 1,60 m, 12 m lang, 4 tot 6 m breed) je hoeft niet ver te gaan: Hij bevindt zich direct onder het panoramaterras, ligt op een huis adapteerde kant en toegankelijk vanaf het terras over 14 stappen. Het zwembad is geopend van begin mei tot eind september. Tuinmeubelen / bescherming tegen de zon en ligstoelen. Games voor kinderen.

Parkeren voor de deur van de hoofdingang.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 50 km

50 km

Meer 7 km

7 km

Skilift 60 km

60 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 45 km Amerigo Vespucci, Florenz-Peretola

45 km

Station 3 km Borgo a Buggiano

3 km

Snelweg-afrit 6 km Montecatini Terme

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Provincie Pistoia, tussen de oude heuvel dorpen Massa en Cozzile, ongeveer 350 meter boven de zeespiegel. d. M. De bosrijke omgeving in de heuvels boven Cozzile is ideaal voor lange wandelingen in de hete zomermaanden. Een kronkelende, verharde schilderachtige weg leidt comfortabel in ongeveer 10 minuten naar de vallei. Zeer rustige, heuvelachtige panoramische locatie.

Ze vergeten de tijd hier -. Vanaf ongeveer 1,5 km van het heuveldorp Buggiano "Via degli ulivi", "Olive Street", langs middeleeuwse, romantische locatie en toerisme gespaard dorpen door olijfgaarden leidende
Uitstekende snelweg verbinding (A 11 Firenze-Mare) in Montecatini Terme, met het oog op de klassieke bestemmingen zoals Florence, Pisa, Lucca etc te bereiken ..


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het bovenstaande huurprijzen zijn inclusief: gas, water, elektriciteit, WiFi, zwembad onderhoud, het inhuren van de eerste wasbeurt te stellen voor bed, keuken, badkamer en wekelijkse wissel van linnengoed op aanvraag. Huisdieren reizen gratis. Ter plaatse te betalen: Verwarming naar verbruik, op aanvraag, afhankelijk kinderbed: € 35, - per week (f kind tot 5 jaar.).

Annuleringsvoorwaarden:

  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

meer informatie:

Laat u verwennen: Op verzoek, bereid een eigen chef-kok in het huis voor een diner om individueel samengesteld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Sigrid E. uit Freiburg

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Vakantie met uitzicht

"La Panoramica" is terecht genoemd: het uitzicht over de vallei is prachtig, vooral 's nachts over de zee van lichtjes. De locatie is ideaal voor dagtochten naar alle bezienswaardige plaatsen in Toscane. Maar een auto is onmisbaar.
Hoewel het huis direct aan een weg ligt, is deze niet druk bereden en de indeling van het huis is zodanig dat u met uw rug naar de weg staat. Dankzij het grote omheinde perceel kunt u ontspannen blijven wanneer honden en/of kinderen vrij rondlopen. Voor hondenbezitters die wandelingen vanuit het huis plannen, zijn de mogelijkheden hier zeer beperkt, aangezien bijna alle paden opritten van particuliere huizen zijn, de eigendommen omheind zijn en het bos buiten de paden ondoordringbaar is. Met korte ritjes kunt u echter geweldige wandel- en trekpaden bereiken die leuk zijn voor twee- en viervoeters. Er zijn ook mooie routes voor mountainbikers vanaf het huis. Het zwembad met uitzicht over de vallei is ook erg mooi: groot genoeg om een paar baantjes te trekken. De uitrusting van het huis laat niets te wensen over, ook al is het een beetje verouderd, alles is schoon. De bedden zijn deels erg zacht, maar in de zomerhitte waren we blij met de airconditioning in het slaapgedeelte. De hor voor de ramen (helaas deels kapot) was onmisbaar. De muggen maakten ook het zitten op het mooie, ruime terras 's avonds erg moeilijk.
We gebruikten de binnenkamers alleen om te slapen. De luxe van aparte badkamers voor elke slaapkamer was ook zeer aangenaam. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Persoonlijk hadden wij het moeilijk met de gootsteen, die van koper is, snel aanslag maakt en dan een eigen geur ontwikkelt, waarop onze neuzen nogal gevoelig reageerden. (Tip: schoonmaken met een oplossing van azijn en zout is de gemakkelijkste en meest milieuvriendelijke manier) De grote koelkast, waarin je werkelijk alles kunt opbergen, is het vermelden waard.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Lars H. uit Hessen - Bad Nauheim

4,8
4.5 4.5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een leuke tijd.

We hebben hier met de kinderen 14 zeer ontspannende dagen doorgebracht. Vooral handig bij temperaturen van soms meer dan 40 graden was het mooie grote zwembad en de aanwezige airconditioning.
De verhuurders zijn erg aardig en zijn individueel ingegaan op al onze wensen. Nogmaals bedankt daarvoor.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Karl-Heinz S. uit Hofheim

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Zeer mooi, zeer schoon vakantiehuis op een zeer rustige locatie met een prachtig uitzicht. Ideaal als je wilt ontspannen. We hebben genoten van de rust en ontspanning. Onze drie honden voelden zich ook erg op hun gemak. De verhuurders zijn erg aardig en behulpzaam. Onze teef werd ziek en de verhuurster nam meteen contact op met haar dierenarts. We hebben al gereserveerd voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2019

Beate M. uit 76307 Karlsbad

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen

We waren erg tevreden met alles, voelden ons zeer comfortabel en de faciliteiten van het huis en de buitenruimte zijn erg goed.
Onze 3 honden voelden zich ook erg op hun gemak en het was stressvrij omdat het terrein echt goed omheind is.
De verhuurders waren sympathiek, erg vriendelijk en behulpzaam.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2017

Florian H. uit 81825

4,5
4 4 5 5

Wer es Ruhig & Rustikal mag - genau richtig

Der Weg zum Ferienhaus ist zwar etwas abenteuerlich, aber es Lohnt sich.
Der Ausblick über die ganze Stadt ist hervorragend bei Tag & Nacht. Die Anlage selbst bietet alles was man braucht und ist typisch rustikal für diese Landesregion eingerichtet. Sehr Ruhige Lage, wer gerne unter sich bleiben möchte. Perfekt für Urlaub mit Hund, das Gelände ist komplett eingezäunt. Vom Ferienhaus braucht man ca 10min über die Bergstraßen um in die Stadt Montecatini Terme zu kommen. Andere Reise Ziele wie Florenz oder Pisa sind auch zeitnah zu erreichen da dieser Stanort sehr Zentral gelegen ist für allerart von Ausflüge. Das schöne in dieser Region ist, sie werden so gut wie keine Touristen ala Gardasee zu sehen bekommen. In kurzer Distanz befinden sich sämtliche EInkaufsmöglichkeiten und Resturant's.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Residenze Toscane di Gabriele Corsten
Mevr. G. Corsten

Mevr. G. Corsten

Andere accommodaties van Mevr. G. Corsten

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Corsten

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 115095

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115095.htm

Mevr. Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA PANORAMICA» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven