Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

LA CORONA

TOSCANIË, provincie van Pistoia, tussen Florence en Lucca / Pisa

Max.  5   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

186 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

186 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Meer vakantiehuizen met privé zwembad op aanvraag! De ongeveer 130 m² vakantiehuis LA CORONA is een onafhankelijk, vrijstaand op 4 pagina's typische Toscaanse boerderij. Gebouwd in 1800, onlangs gerestaureerd in de oorspronkelijke in 2006. huis, grond (2 ha olijfgaard, 1 ha bos), en het zwembad zijn alleen beschikbaar voor u, hier kunt u ongestoord genieten van uw vakantie zonder op extra gasten overweging te nemen. Dus ideaal voor gezinnen met kinderen en honden.
BINNEN:
Alle kamers in delicate pasteltinten straalt warmte en huiselijkheid. In vergelijking met de zeer comfortabele en goed uitgeruste keuken met een satelliet-tv en een grote open haard vanaf het moment dat de eetkamer met 'Ridderzaal flair'. 8 treden leiden naar de 1e verdieping met een badkamer (douche, toilet, bidet), die is bekleed met kostbare mozaïekdecoratie. In de 2e verdieping bevinden zich een tweepersoonsbed en een aparte slaapkamer met een panoramisch uitzicht. Vanaf de 2e verdieping is bereikbaar via 4 terracotta stappen in de zolderkamer met een bed voor een 5e persoon. Het meubilair is grotendeels antiek.

Gedurende de begane grond, de plafonds zijn zeer hoog en ontworpen als in de andere verdiepingen, terracotta en balken gemaakt van kastanjehout. Typische terracotta tegels betrekking hebben op de gehele vloer. Speciale aandacht verdient de meesterlijke behandeling van terracotta bij de ingang en in alle trappen naar muren en gewelfde plafonds. Andere gebieden zijn opnieuw gestuct gele maïs. Een zeldzaamheid in de badkamer: de wastafel zelf is gemaakt van terracotta en wordt geplaatst in marmer.

BUITEN: Achter het huis zonder dat de buren kunnen zien, is beschikbaar voor exclusief gebruik een ongeveer 3 hectare grond beschikbaar, die is gevestigd in ongeveer 2 ha olijfgaard (deels schuin) en verdeeld in ongeveer 1 ha bos. Hier kun je eindelijk uit te schakelen en te genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, hetzij op een grasveld of een romantisch, verstrengeld met wijnstokken prieel in de olijfgaard van. In aanvulling op het tuinhuisje biedt een bovengronds zwembad (2,80 mx 7,80 m, 1,20 m diep) verfrissende duik gemonteerd. Rond het zwembad run op grondwaterstand verhoogd houten panelen die een gemakkelijke toegang tot het zwembad te bieden en ook dienen als extra rust en ligweide. In de romantische en gezellige barbecue-avonden moet je doen zonder: een draagbare outdoor grill wordt geplaatst in het tuinhuisje.

Een beetje 'paradijs' met wild-romantische boomgaarden, olijven, vijgen, kersen, appels, pruimen en peren is je eigen prive-paradijs. Hier kan je helpen jezelf gelukkig. Naast de moestuin nog een kippenhok.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 45 km

45 km

Meer 14 km

14 km

Skilift 70 km

70 km

Supermarkt 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 45 km Florenz

45 km

Station 6 km Montecatini Terme

6 km

Snelweg-afrit 6 km Montecatini Terme

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis LA Corona ligt in heuvel rijk en panoramische ligging, ongeveer 600 meter boven de zeespiegel in de provincie van Pistoia boven het kuuroord Monsummano Terme tussen Florence en Lucca / Pisa. Rustige locatie met uitzicht op de heuveltop Monsummano Alto uit de 9de eeuw. N. Chr.

In iets meer dan 10 minuten heb je via een bochtige heuvel weg met de auto naar het dichtstbijzijnde plaats Monsummano Terme, in 1900 door de grootste natuurlijke grot Europa ontdekt, de 'Grotta Giusti', is beroemd geworden bereikt. Zelfs vandaag de dag kunt u hier geneest of genieten van diverse wellness-programma's. In Monsummano Terme vindt u winkels van alle soorten, bijvoorbeeld vinden, 1 Fish Shop, 1 kaaswinkel, goed gevulde supermarkten, restaurants, diverse pizzeria's en biedt heerlijk geurende en krokante pizza's, verschillende bars met een heerlijk ontbijt specialiteiten (cornetti in verschillende varianten ), een beroemde cappuccino bar, 're del cappuccino', een 'gelateria', dat bekend staat om haar zelfgemaakte, heerlijk ijs. Op de wekelijkse markt van Monsummano Terme u één of andere koopjes! In het heiligdom "Fontenuova" is vandaag de dag een uitgevoerd in fresco schilderen portret van de Madonna met Kind, die in de 16e eeuw een aantal wonderbaarlijke gebeurtenissen werden bekroond beschermd.

Vanuit het vakantiehuis LA CORONA is mooi dagtochten over de vallei naar de richting van Grotta Giusti en vanaf hier op door olijfgaarden met een prachtig uitzicht op Montalbano, in het voormalige jachtgebied van de Medici. Uitzonderlijk: Het gebied rond Monsummano Terme, is mediterraan klimaat te stellen, zodat je plant vind dat alleen anders bloeien in het Middellandse-Zeegebied, zoals wilde orchideeën, diverse soorten cactussen .. In de omgeving van het huisje van Montecatini Golf Club ligt (18 holes), ongeveer 9 km, paragliding is mogelijk (Monsummano Alto). Monsummano Alto is een bezoek waard, zeer kleine oude heuveldorp in een panoramische positie met een kerk uit de 9de eeuw. N. Chr., Ongeveer 3 km van het huis LA CORONA. Vlak naast de kerk is een top restaurant, dat geopend is alleen in de avond. Monsummano Alto ligt op een unieke locatie: Vanaf hier kijk je naar beneden in de vallei Valdinievole met de thermale baden Monsummano Terme en Montecatini Terme, aan de horizon grenst aan de Monti Pisani, de bergen van Pisa, links aan uw voeten verspreidt de 'Padule', de heide , met uit paardrijden. Zeer goede snelweg verbinding in Montecatini Terme: Vanuit het huis aan de snelweg A11 Firenze-Mare, hoeft u alleen maar ongeveer 15 minuten vanaf hier slechts ongeveer 40/45 minuten naar Pisa en de zee nodig hebt (stranden van Versilia) net zo snel rijdt u landinwaarts, z. B. Florence, ongeveer 50 km. Voor jazzliefhebbers is deze in Pistoia, ongeveer 16 km, een keer per jaar (juli) gehouden jazz festival is een must. Slechts 19 km ver. Collodi de beroemde Pinocchio Park, een leuk voor uw kinderen Kurzweil voorziet voor uw kinderen in de Montecatini Terme speeltuin. Witte wijn kenners reizen naar Monte Carlo, ongeveer 21 km, Prato, 29 km, is een paradijs voor shoppers voor het hele gezin. Vrienden van de Italiaanse Opera komen op de 'Torre del Lago Puccini' hun geld: internationale opera sterren inspireren elk jaar tijdens de open-air Puccini Festival. Iets verder weg, maar gemakkelijk bereikbaar met de auto, zijn Siena, 90 km en San Gimignano, 60 km.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het bovenstaande huurprijzen zijn inclusief: gas, water, elektriciteit, Wifi, eerste wasserette set voor bed, keuken, badkamer, zwembad onderhoud. Ter plaatse te betalen :. Verwarming op de consumptie, geen vernieuwde linnen per persoon € 8, -, per huisdier EUR 30, - hele verblijf, 1 kinderbed (f Kinderen tot 4 jaar.) Per week Euro 25, - incl beddengoed.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

meer informatie:

LA CORONA is samen met drie naburige huizen (waarvan er twee zijn bewoond: 3 personen) en een leegstaande schuur aan het einde van een voertuig breed olijfgaard pad. Overdekte parkeerplaats tegenover het huis dat je deelt met de buren.
De bouwers van LA CORONA had 200 jaar na hun vreugde bij hun huis: Het huis is trouw geweest, in moeizame gedetailleerd werk - uiteraard met het comfort van vandaag - meesterlijk gereconstrueerd.
3 x TV: in de keuken (1 x SAT-TV) en twee slaapkamers.
Noot voor de toegang: Go Landhaus rijdt ongeveer 5 km een ​​verharde, bochtige Hügelweg hoog, de laatste 2 km van de weg zijn voertuig-breed, onregelmatig en slechts gedeeltelijk verhard. Opbrengst uitsparingen aanwezig zijn. Niet geschikt voor zeer lage sport auto's en sportwagens.
De eigenaar komt in het zwembad en olijfgaard zorg elke ochtend voor ongeveer 1 uur, de plot en vervolgens gebruikt de kelder van het huis, aan de achterkant van het huis is bereikbaar vanaf de buitenkant. Smakelijke olijfolie, wijn, zelfgemaakte jam en verse eieren land kunnen worden gekocht bij hem.
Zeer goede snelweg verbinding (A 11 Firenze-Mare) in Montecatini Terme, met het oog op de klassieke bestemmingen zoals Florence, Pisa, Lucca etc te bereiken ..


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.3 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Emin C. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dompel jezelf onder in een andere wereld -

Het stenen huis, dat meer dan 200 jaar oud is, is prachtig en ligt in een rustige idyllische omgeving, ver weg van elk straatlawaai. Wij, een klein gezin met een zoontje van 4 jaar, voelden ons zeer op ons gemak. De verhuurders en de buren - geweldige mensen die ons een gevoel van veiligheid gaven, alsof we elkaar al heel lang kenden. Een van de buren spreekt vloeiend Engels, met wie we erg leuke gesprekken hadden en die ons uitgebreid adviseerde over de bezienswaardigheden in Toscane zonder opdringerig te zijn
Alles wat we nodig hadden was aanwezig in het huis. Ik raad het iedere Toscaanse reiziger aan die zich wil onderdompelen in een andere wereld en Toscane in al zijn prachtige pracht en praal wil ervaren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Alexandra uit Karlsruhe

4,6
4 5 5 5 4

Entspannter Toskana-Urlaub in Monsummano Alto

Wir haben zwei Wochen mit drei Kindern (9,12,14) im Ferienhaus 'La Corona' verbracht und uns dort sehr wohlgefühlt. Das Haus selbst liegt zwar etwas abgelegen auf dem Berg, viele Sehenswürdigkeiten der Toskana lassen sich aber mit dem Auto durch die gute Anbindung in 1/2- 1 1/2 Stunden erreichen und so waren wir unter anderem in Lucca, Pisa, Florenz und Siena. Den Kindern hat besonders der Swimmingpool sehr gefallen und sie haben von dieser Möglichkeit der Abkühlung fast täglich Gebrauch gemacht. Die Vermieter sind sehr nett und wir durften uns im Garten nach Herzenslust bedienen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Betti G. uit Straubenhardt

5,0
5 5 5 5 5

Sehnsuchtsort

Morgenspaziergang mit dem Hund durch den Olivenhain, bevor es zu warm wird-danach Abkühlen im Pool. Nach und nach wird der Rest der Familie vom Lachen und Planschgeräuschen rausgelockt. Schließlich meldet sich der Hunger und wir gehen rein. In der Küche duftet es schon nach frisch aus dem Garten geernteten Tomaten mit Rosmarin und Salbei, im hausgemachten Olivenöl gedünstet, so kann ein Tag beginnen. Der Familienrat beschließt den restlichen Tag: noch eine Runde in den Pool, dann Siesta im kühlen Haus, und dann viel später ganz gemütlich fertig machen für einen Ausflug in Lucca, San Gimignano oder Pisa. Alles gut erreichbar. Wir lassen in diesen Tagen das Handy aus und genießen die Abgeschiedenheit und Ruhe. Was für eine herrliche Landschaft, was für bezaubernde Menschen, von denen ich gerne lernen möchte mit mehr Gelassenheit zu leben.
Wir hatten wundervolle Tage zum Faulenzen und Ausruhen, intensive Familienzeit zum Spielen und Toben, inspirierende Städtetrips, und Sonnenuntergang am Strand bei Pisa.
Das Haus ist so bezaubernd und originell wir haben uns Schock verliebt. Und dann diese märchenhaften Olivenhaine rund ums Haus...
Die Abreise fiel uns sehr schwer!
Wir kommen auf alle Fälle wieder!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2019

Sebastian uit Dieburg

4,5
4 5 5 4

Ruhe und Erholung mit vielen Ausflügen in die wunderschönen Städte in der Nähe.

Ein ganz entzückendes Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2019

Annett W. uit Dresden

4,2
3.5 4 5 4

sehr gut

Wir haben uns als Familie (2 Erwachsene und 3 Kinder) sehr wohl gefühlt. Die Vermieter und auch die Nachbarn waren sehr gastfreundlich. Der große Garten und der Pool laden zum Verweilen ein. Unsere Vermieter haben uns mit Früchten und Gemüse aus ihrem Garten versorgt. Es war eine sehr schöne Zeit und uns hat es sehr gut gefallen! Vielen Dank.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Bedrijf Residenze Toscane di Gabriele Corsten
Mevr. G. Corsten

Mevr. G. Corsten

Andere accommodaties van Mevr. G. Corsten

Alle accommodaties weergeven van Mevr. G. Corsten

meer informatie

Objectnummer: 89169

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/89169.htm

Mevr. Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«LA CORONA» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven