Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Barbara

Costa Blanca, Adsubia

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
18% 04.05 tot 01.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
18% Korting 04.05 tot 01.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Vrijstaande villa in Ibiza-stijl met prachtig uitzicht. 150 m² woonoppervlak verdeeld over 2 verdiepingen. Luxueuze inrichting die niets te wensen overlaat. Op de begane grond bevinden zich in totaal 2 slaapkamers met airconditioning, elk met een eigen badkamer en suite. Het woongedeelte en de slaapkamers hebben via glazen deuren direct toegang tot het buitenterras met zwembad. Dit brengt veel licht binnen en creëert een feel-good sfeer. Het grote zwembadterras met een overloopzwembad van 3,20 m x 11 m biedt een fantastisch uitzicht over Pego tot aan de zee. 4 ligstoelen, een gezellige "loungehoek" en een eettafel met gasbarbecue aan de overkant van het terras bieden u alle comfort voor gezellige barbecue-avonden. Het open woongedeelte op de begane grond met luxe keuken, eettafel en lederen zithoek is via een trap verbonden met de galerij op de bovenverdieping. De galerij heeft een grote bank en een smart-tv met Duitse satelliet-tv. Deze ruimte is ook voorzien van airconditioning en heeft een balkon. Villa Barbara heeft vloerverwarming, zodat u ook op koelere dagen of in de winter niet zonder een behaaglijke warmte hoeft te zitten. Villa Barbara heeft ook een aparte flat van ca. 90 m² in de kelder met nog eens 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en suite, een woonkamer en keuken, die extra kan worden geboekt voor maximaal 4 personen in combinatie met een boeking van Villa Barbara.
Licentie- of registratienummer: Vermieterlizenz : VT-461846-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 90 km Alikante oder Valencia

90 km

Station 15 km Gandia

15 km

Snelweg-afrit 20 km Oliva/Pego

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Villa Barbara is gelegen in een woonwijk van het kleine dorpje Adubia. omgeven door sinaasappelbomen en bergen formaties heb je een fantastisch uitzicht over Pego en de zee. Denia ligt op ongeveer 24 kilometer afstand. Het is ongeveer 10 minuten rijden naar het strand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit naar verbruik (0,20 € / kWh)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation up to 75 days before arrival: the full deposit Cancellation from 74th to 45th day before arrival: 50% of the rent Cancellation from 44th to 30th day before arrival: 80% of the rent Cancellation from the 29th day before arrival: 90% of the rental price The cancellation must be done in writing by e-mail. To calculate the cancellation fees, the receipt of the cancellation at the landlord counts. We recommend all tenants to take out a travel cancellation insurance.

meer informatie:

Villa Barbara heeft ook een apart appartement van ongeveer 90 m² met nog eens 2 slaapkamers, elk met een eigen badkamer en suite, een woonkamer en een keuken, die extra kan worden geboekt voor maximaal 4 personen in combinatie met een boeking van Villa Barbara.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Simone E. uit Flörsheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvilla in Ibiza-stijl

Een prachtige villa die opvalt zodra je de vakantiewijk binnenrijdt.
Hier kun je ontspannen, absolute rust en een droomuitzicht tot aan de vallei en de zee. Dit uitzicht vanaf het terras en het oneindige zwembad is gewoonweg fantastisch.
Het huis is zeer goed uitgerust, je hebt niets tekort, alles was tiptop in orde.
De communicatie met de eigenaar verloopt vlekkeloos en de contactpersonen ter plaatse, Tracy en haar man James, zijn altijd bereikbaar, reageren heel snel en hebben veel goede aanbevelingen.
Een grote supermarkt ligt op nog geen 10 minuten afstand van het huis, hier kun je alles krijgen wat je nodig hebt. Met de auto kun je naar Dénia rijden, bijvoorbeeld naar de jachthaven, en naar Altea, daar kun je in de oude stad of aan de boulevard eten en wandelen.
We zijn met de trein naar Valencia gegaan, het kan niet relaxter. Hier kun je bij Tracy meer informatie krijgen over de treinreis.
Het strand ligt op ongeveer 20 minuten afstand, als je vroeg ter plaatse bent, vind je probleemloos een parkeerplaats. Onze dochter rijdt al jaren paard en ook hiervoor kunnen we een aanbeveling doen, de manege "Club Hípico Benissa" is in ongeveer 40 minuten te bereiken, een geweldige manege, heel vriendelijk personeel en goed verzorgde paarden. We hebben voor de vakantie contact opgenomen via de website en daarna ter plaatse met elkaar gecommuniceerd, top!
Al met al was het een zeer ontspannende vakantie in een geweldige omgeving.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Helena F. uit Hennef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvilla met adembenemend uitzicht!

Deze villa kan het best worden omschreven met 3 letters: WOW! Al bij binnenkomst wordt men gefascineerd door het geweldige uitzicht vanuit de grote ramen. Je kunt het al zien vanaf de hoofdweg naar de woonwijk beneden... het is de mooiste! We konden er geen genoeg van krijgen, of het nu 's ochtends bij zonsopgang was, overdag naar de zee kijken of 's avonds als alle lichten in het dorp beneden aan waren. Buiten fluiten de vogeltjes en over het algemeen is het een rustige woonwijk. Het naadloze design in het huis is super modern en het voelt heerlijk aan om op blote voeten te lopen. Ongeveer 8 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde supermarkt Mercadona en een paar meter verderop de Aldi. Pego is een rustige plek met weinig verkeer, wat ons erg blij maakte. Ongeveer 35 minuten verderop ligt Denia met zijn jachthaven en vele restaurants. In 20 minuten rijden ben je bij het dichtstbijzijnde strand. Dus alles is lekker dichtbij! Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt, heeft een goede keuken met goed kookgerei. De communicatie met de verhuurder verliep soepel, hij zorgde goed voor ons vanaf een afstand, terwijl 2 beheerders op loopafstand van het huis wonen en direct klaarstaan als je iets nodig hebt. We werden vriendelijk ontvangen en voelden ons meteen thuis. Jammer dat we maar één week zijn gebleven. We raden het ten zeerste aan!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Mirko B. uit Slovenien

5,0
5 5 5 5 5

First Class Urlsub

super Haus, super Leute, kommen wieder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Maike B. uit Poether weg 17

4,8
5 5 5 5 4

Ein Traum bei Nacht!! :)

Super schöne Villa:) schöne Landschaft!! Eine traumhafte Aussicht:)<3 Alles war perfekt. Jederzeit wieder!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2022

Carsten W. uit Stelzenberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut top!

De locatie en de uitrusting van deze geweldige villa zijn perfect, vooral het geweldige uitzicht op Pego en de zee zijn een droom.
Dit is de tweede keer dat we hier verbleven en we zouden zeker graag terugkomen. We willen de verhuurder nogmaals bedanken voor de geweldige service, hij doet echt zijn best en zorgt ervoor dat alles klopt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2021

Florian H. uit France

5,0
5 5 5 5 5

Villa Barbara is exceptional and offers a very good level of comfort.

You feel good there right away, (it's like being at home but much better!) The view down over the valley is incredible. Very calm and relaxing, a real crush ... we spent one week there at the end of July 2021 with the family and very much appreciated the comfort and the equipment (nothing is missing) the little details have been thought of to welcome you in the best conditions . Very clean, modern space. The pool is also cleaned twice a week. You can reserve it by closing your eyes! the owner Stefan is very human, professional, and responsive. And the property management team is located 50 meters below for all amenities. I recommand 100%!

September 2019

Claudia uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Leuke vakantie!

We hadden een geweldige vakantie in de Villa Barbara! Het huis is uitstekend uitgerust, schoon en de service en organisatie verliepen ook heel goed. Onverslaanbaar is het geweldige uitzicht op het dorp en de natuur. Je hebt winkelmogelijkheden in het nabijgelegen stadje en ook het strand is niet ver weg. We kunnen de Villa Barbara alleen maar ten zeerste aanbevelen en komen graag weer terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2019

Helena M. uit Köln

5,0
5 5 5 5

Traumvilla- Traumurlaub

Acht Tage durften wir in dieser traumhaften Villa verbringen, welche unsere Erwartungen deutlich übertroffen hat.
Die Villa Barbara haben wir in einem exzellenten Zustand vorgefunden, war sehr modern und geschmackvoll eingerichtet und ausgesprochen gepflegt.
Zudem lies ihre Ausstattung keine Wünsche offen.
In ruhiger, ganz privater Atmosphäre genossen wir den weiten Blick auf die Berge und aufs Meer.
Im Vorfeld sowie Vorort stand uns jederzeit ein Ansprechpartner zur Seite.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und können diese Unterkunft wärmstens empfehlen.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2019

Natalie U. uit 77731 Willstätt

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Wir kennen mittlerweile einige Ferienhäuser, aber hier hat jemand wirklich mit viel Hirn und sehr viel Liebe zum Detail eingerichtet. Man schließt die Tür auf und fühlt sich sofort Zuhause. Alles wirkt sauber, einladend aber eben auch behaglich. Es ist wirklich alles vorhanden, ich kenne kaum Häuser, die sogar einen Trockner anbieten. Supermärkte sind in 10 Minuten mit dem Auto zu erreichen, ansonsten ist man verkehrstechnisch perfekt angebunden zu allem, was man im Urlaub haben möchte.
Die Korrespondenz klappte perfekt, alles sehr unkompliziert.
Gerne empfehlen wir das Haus weiter.

Augustus 2018

Thomas uit Greifswald

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie met het gezin op aangename afstand van de vakantiedrukte

In augustus 2018 konden wij met ons gezin twee heerlijke, ontspannende weken doorbrengen in het vakantiehuis Villa Barbara op aangename afstand van de drukte van Denia. Het huis is uitgerust met alles wat een modern huis moet bieden. Onze kinderen waren erg actief in het zwembad. We hebben genoten van de rust en het uitzicht vanuit het vakantiehuis
Aangezien we 1-2 keer per jaar aan de Costa Blanca in Denia of Javea verblijven, zullen we dit huis hoogstwaarschijnlijk opnieuw boeken
Ik wil ook een grote dank achterlaten voor de voor- en nazorg hier. We voelden ons altijd in goede handen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2018

T. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Urlaubstraum ging in Erfüllung

Diese Ferienvilla ist etwas Besonderes. Sie sticht nicht nur durch ihre spezielle Architektur von der Umgebung ab sondern auch durch ihren einzigartigen Panoramablick bis zum Mittelmeer. Die Unterkunft ist sehr sauber, gepflegt und mit allen urlaubsnotwendigen Dingen ausgestattet.Im Ort selbst und in Pego gibt es Gastronomie u. Einkaufsmöglichkeiten. Auch zum Meer ist es mit dem Auto nicht weit. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden gern wieder kommen.
Jederzeit zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

C. Und R. M. uit 35094 Lahntal

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Ein wunderschönes Feriendomizil in schlichter Eleganz bietet durch seine außergewöhnliche Architektur einen guten Ausgleich zur Hektik im Alltag! Der Panoramablick über Adsubia nach Pego bis zum Meer fasziniert uns immer wieder aufs Neue. Eine Ausstattung, die nichts zu wünschen übrig lässt und ein großer Pool in einer uneinsehbaren Lage, geben einem das Gefühl, etwas Besonderes erleben zu dürfen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Agentur Harald Heyne
Dhr. H. Heyne

Dhr. H. Heyne

meer informatie

Objectnummer: 115512

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115512.htm

Dhr. Harald Heyne

Bruchbergstraße 5

66440 Blieskastel

0049(0) 68429294871

DE224501258


«Villa Barbara» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
18% Korting 04.05 tot 01.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven