Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

- STADTZENTRUM

Salvador

Max.  4   gasten
160m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 4  gasten
160m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Wij bieden: VOEL JE GOED EN VEILIG IN HET CENTRUM VAN SALVADOR! Ruime, compleet en smaakvol ingerichte flat, zeer centraal gelegen in de exclusieve wijk Vitória, aan het stadsplein Campo Grande, met een prachtig uitzicht op de baai Bahia de Todos os Santos. Dit aanbod is vooral gericht op studiereizigers en mensen die geïnteresseerd zijn in de cultuur, architectuur en geschiedenis van Salvador, die de stad graag te voet leren kennen, en die een veilig en centraal gelegen en aangenaam onderhouden "huiselijk" onderkomen ter plaatse op prijs stellen. Ook zeer geschikt voor langere verblijven, inwerkperiodes, onderzoeksverblijven en kortdurende lezingen. ---> GROOTTE EN UITRUSTING VAN HET APPARTEMENT: Totale woonoppervlakte van 160 m², alle zeer ruim, veranda's toegankelijk vanuit alle kamers, keuken, 3 badkamers. ---> De kamers zijn allemaal ruim en netjes ingericht, met balkon. Ze kunnen worden bewoond als een- of tweepersoonskamers. Kinderbedjes kunnen in overleg worden bijgeplaatst. ---> Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van een kennismakingsgesprek in het Duits en een stadswandeling door het oude centrum van Pelourinho, en enkele spontaan opkomende vragen over Bahia verduidelijken (bij de prijs inbegrepen). ---> Er zijn ook andere Duitstalige aanbiedingen beschikbaar over het thema "Bahia - Land + Mensen", evenals excursies en korte workshops (niet in de prijs inbegrepen - op aanvraag).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 25 km SSA - Salvador Bahia

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat ligt volledig centraal in Salvador da Bahia, in de zeer exclusieve wijk Vitória, direct aan de prachtige promenade stadsplein Campo Grande. Portiers zorgen de klok rond voor veiligheid. ---> Het stadsplein Campo Grande biedt veel dingen, met zijn indrukwekkende oude bomenbevolking, uitstekende joggingbaan, vele bankjes waar u de levendige drukte kunt bekijken, en een kinderspeelplaats. Al vroeg in de ochtend wordt deze plek gebruikt door joggers en verschillende groepen, waar zelfs gasten van korte duur zonder problemen aan mee kunnen doen: ---> gymnastiek, Tai Chi, dans, enz.; ---> bushalte op 50 m afstand; taxi aan de voordeur. Zeer ongecompliceerde transportmogelijkheden in alle richtingen van Salvador; ---> 2 minuten lopen van het exclusieve Hotel Tropical da Bahia; ---> 15 minuten lopen van het beste badstrand Barra dicht bij de stad. Veel bewoners van de wijk Campo Grande / Vitória gebruiken dit pad naar het strand als ochtendjoggingroute met zwemmogelijkheden; ---> Gelegen in de nabijheid van de belangrijkste theaters, musea en filmwinkels van de stad; ---> Het Goethe Instituut van Salvador, waar u gebruik kunt maken van de Duitstalige bibliotheek met internet en Duitse kranten en tijdschriften kunt lezen, ligt in de directe omgeving; ----> winkelmogelijkheden, servicepunten en andere internetwinkels bevinden zich in de directe omgeving; ---> de oude stad Pelourinho (cultureel werelderfgoed) en de populaire handwerk- en souvenirmarkt Mercado Modelo zijn zowel te voet als met de bus gemakkelijk bereikbaar. DE KLEURIGE STAD SALVADOR DA BAHIA met zijn zeer speciale lokale smaak, de kenmerkende lokale cultuur, de prachtige natuur en de droomstranden met altijd aangename watertemperaturen, dit alles is zeker een reis waard met veel nieuwe dingen om te ervaren!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

2000 Euro borg

meer informatie:

Als u geïnteresseerd bent in het huren van de volledige, volledig gemeubileerde flat voor een iets langere periode, bijvoorbeeld voor onderzoeksverblijven of inwerkperiodes in Salvador, neem dan contact met ons op. We kijken uit naar uw telefoontje op +5571-36242340 of +5571-88172711 We spreken Duits. Of uw e-mail naar:


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. E. Hartoch

Mevr. E. Hartoch

Andere accommodaties van Mevr. E. Hartoch


meer informatie

Objectnummer: 11623

Laatst bijgewerkt: 23.04.2009

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/11623.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven