Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 22 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Beschrijving

Het huis is 90m2 met een terras en een balkon en heeft ongeveer 70m2 woonoppervlak.
Op de begane grond bevinden zich de eet- en woonkamer, de keuken, een bijkeuken en een gastentoilet. De bank is uitschuifbaar en kan bovendien 2 gasten slapen. De begane grond heeft ook airconditioning. In de eenvoudig ingerichte keuken vindt u een espressomachine voor het fornuis en een Franse pers, thee, voldoende servies, bestek, potten, kruiden, zout, suiker.
Boven is er een kleinere slaapkamer met een eenpersoonsbed. Als een tweede kind wil blijven slapen, kunt u in deze slaapkamer een matras onder het bed uittrekken. De badkamer op de bovenste verdieping grenst direct aan de grotere slaapkamer met een tweepersoonsbed (180x200m) en een groot balkon met een fantastisch uitzicht op de bergen en het zwembad. In de grote slaapkamer is er een nieuwe airconditioning, in de kleine slaapkamer een sokkelventilator.

Kinderen zijn welkom! Aangezien we dit huis met onze twee kinderen gebruiken, bieden we onze gasten gratis kinderen, zoals de volgende dingen: reiswieg voor kinderen (120x60) met een 10cm hoog en continu matras, speelbox, kinderstoel voor baby's van 8 maanden tot 4 jaar, veel speelgoed voor het strand en het zwembad (inclusief een zwemring voor baby's), serviesgoed en bestek voor kinderen.

Voor het strand vindt u in het huis twee comfortabele strandstoelen, die ook kunnen worden geplaatst als een strandstoel, een parasol met zandnagel en verschillende strandspellen. Breng strandhanddoeken mee.

Dit appartement is ideaal voor 3 volwassenen of een gezin met 1 kind. Een tweede kind is natuurlijk van harte welkom, maar zou dan op een matras op de vloer moeten slapen. De zon schijnt van 's middags tot' s avonds op het terras. Door een luifel kan nog steeds heerlijk zijn met een koel drankje zittend op het terras tijdens het kijken naar de kinderen in het zwembad ;-). In het zwembad zijn zwemmers en niet-zwemmers gescheiden.

Het huis maakt deel uit van de kleine en gezellige urbanisatie La Karina met in totaal 23 huizen, die rondom het gazon en het zwembad zijn gelegen. De urbanisatie wordt gescheiden door een hek van de straat (doodlopend), zodat kinderen hier vrij kunnen bewegen. Uw auto staat op een eigen en overdekte parkeerplaats.
Licentie- of registratienummer: VT-494530-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 90 km Alicante/Valencia

90 km

Station 3 km

3 km

Snelweg-afrit 12 km Ondara

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Denia is een absolute parel aan de Middellandse Zee! ongeveer 1 eeuw voor Christus Deze voormalige Romeinse stad met zijn grote natuurlijke haven werd voor het eerst genoemd in de 3e eeuw voor Christus. In de 8e eeuw bouwden de Moren een prachtig Castillo, dat vandaag een onvergelijkbaar uitzicht biedt over de hele stad en de haven. In Denia leven vandaag ongeveer 40000 inwoners. De natuurlijke haven verdeelt de kust in Denia in een 20 km lang zandstrand aan de ene kant en in veel wild ruige en pittoreske baaien aan de andere kant. Zwemmers en gezinnen met peuters en snorkel- en duikfans krijgen waar voor hun geld. De zee glinstert in diepe turquoise, blauwe en groene tinten. Zelfs in het hoogseizoen kunt u nog steeds afgelegen plekken vinden op dit lange stuk strand. De berg Montgo (750m) kan worden beklommen in 4-5h ;-). Je kunt heel schilderachtig wandelen in het achterland van Jalontal en na de wandeling kun je een glas wijn proeven in de beroemde Bodega. Wie houdt van zwemmen en wandelen rijdt op warme dagen naar de Fuentes del Algar. Hier kun je wandelen in een enorme stroom en zwemmen in de natuurlijke zwembaden. Het water is hier koeler dan in de zee en daarom erg verfrissend. Ook geweldig om te wandelen op de Isla de la Portichol met een prachtig uitzicht op de baaien van Denia en Javea.
Denia heeft ook culinair veel te bieden. Voor het kleine stadje zijn er een verbazingwekkend aantal restaurants. Of het nu in een eenvoudige bar met verse tapas is of met ambitieuze (en daardoor nog steeds betaalbare) topkoks of in het driesterrenrestaurant (Quique Dacosta) - het genot is niet te kort!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Deze 130 € zijn inbegrepen: lokale service door onze beheerder Willi Schaffer (hij instrueert u in het huis en is uw contactpersoon voor vragen tijdens uw vakantie, eindcontrole en aanbetaling), beddengoed, handdoeken.
Als u na uur arriveert, betaalt u een vast tarief van 40 euro aan de heer Schaffer ter plaatse. De borg moet bij aankomst ook contant worden betaald aan de heer Schaffer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 22 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, werden in Abhängigkeit vom Zeitpunkt des Rücktritts Gebühren (Stornokosten) erhoben: Rücktritt bis 21 Tage vor Mietbeginn 30% des Mietpreises, Rücktritt 20-10 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises, Rücktritt 9-5 Tage vor Mietbeginn 70% des Mietpreises, Rücktritt 4 Tage oder später vor Mietbeginn 90% des Mietpreises.

meer informatie:

Elke vrijdag vindt in de markthal een wekelijkse markt plaats op de groenten en fruit uit de regio en wordt deze ook in biologische kwaliteit aangeboden. Het is de moeite waard hier te genieten van de atmosfeer en verse vitamines in te slaan. In de markthal naast de deur vindt u verse vis uit Denia en vlees uit de regio.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2024

Günter und Christine O. uit Volmarstein

4,2
4 5 5 3 4
Toon Duits

Wintervakantie

We hadden een ontspannende vakantie in januari! De temperaturen waren tussen de 15 en 18 graden. Het huis was goed gevuld en schoon. Voor onze behoeften heb je een auto nodig. Aanbevolen voor de zomermaanden, ideaal voor een gezin met twee kinderen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2022

Connie K. uit Norderstedt

4,8
5 5 4 5 5

Wunderbar

Liebe Anne, es war ein wunderbarer Urlaub in Deinem schönen Ferienhaus. Es fehlte einfach an nichts. Der Pool ist natürlich ein Highlight.Morgens wie spät ( und dann beleuchtet)
Wir haben uns willkommen gefühlt und werden ganz sicher wiederkommen.
Ganz liebe Grüße
Connie und Thorsten

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Sabrina Z. uit Kloten

5,0
5 5 5 5 5

Einfach ein Traun

Wir bedanken uns ganz herzlich bei der Eigentümerschaft und der Reinigungskraft. Das Haus ist perfekt für entspannte Ferien. Es fehlt an absolut gar nichts....das beste rundum Paket seit 30 Jahren Denia Ferien. Wir können das Haus von Herzen weiter empfehlen. Und die Besitzer kann ich ebenfalls nur in den höchsten Tönen loben. Trotz Corona und entsprechend kurszfristiger und frühzeitiger Abreise ist man uns entgegen gekommen. Wir sind sehr gerührt über soviel Kulanz. DANKE FÜR ALLES

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Wild:

Liebe Frau Zimmermann, ganz herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung! Kulanz ist selbstverständlich, wenn man sich in einer Notsituation befindet. Sie sind jederzeit erneut herzlich willkommen bei uns in Denia :-).

Augustus 2019

STEPHANIE C. uit ATHEE SUR CHER

4,8
4 5 5 5

un très bon séjour

La location correspond exactement aux photos. Nous avons été au calme pendant 2 semaine. La piscine est très agréable.
La maison est très propre et bien équipée, il manquerait juste la climatisation dans la chambre enfants mais sinon c'était parfait. Les échanges avec les propriétaires furent très agréables, quelle gentillesse!
La maison est très bien située pour les plages les visites et les ballades à Dénia.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2019

Matthias K. uit Dublin

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswertes Ferienhaus

Wir haben unsere zwei Wochen in Denia absolut genossen. Die Wohnung ist Teil einer schönen Anlage mit super Pool und traumhaftem Blick auf die umliegenden Berge. Die Ausstattung hat all unsere Erwartungen übertroffen, es war wirklich alles vorhanden was wir als Familie gebrauchen konnten (Hochstuhl, Babybett, jede Menge (Strand-)Spielzeug, Sonnenschirm, Liegestühle etc... ) Tolle Küchenausstattung und gute Aufteilung der Räume. Wir waren wirklich rundum happy, haben jeden Tag im Pool gebadet und auf der Terasse zu Abend gegessen. Die Kommunikation mit Frau Wild war auch super freundlich und direkt, wir haben viele sehr wertvolle Tipps für Denia und die Umgebung erhalten. Wir würden definitiv wieder kommen bzw. die Wohung weiterempfehlen - vor allem an Familien!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Samira B. uit 75010 PARIS

5,0
5 5 5 5
Toon Frans

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Wild

Mevr. A. Wild

Wij zijn een gezin met twee jongens die in Berlijn wonen en al vele jaren naar Denia reizen en waarderen de voordelen van dit gebied. We hopen dat u zich net zo thuis voelt als wij. Aangezien we de verhuur pas in mei 2018 starten, laat het ons weten als er iets ontbreekt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 116882

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/116882.htm


«Casa la Karina» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 22 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven