Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustiek appartement met zwembad

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Hlapa

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

118 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

118 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Rustiek appartement met privézwembad op de begane grond in een traditioneel mediterraan stenen huis. Het huis heeft een bijzondere charme doordat het gebouwd is in 1890 en in 2018 volledig gerenoveerd is. Het interieur van het appartement is ingericht volgens de lokale mediterrane traditie en aangepast aan de wensen en eisen van een moderne levensstijl. De zee ligt op slechts 2500 meter afstand, dichtbij genoeg om gemakkelijk te bereiken, maar toch ver genoeg om de drukte te vermijden.

Het stenen huis is omgeven door 400m2 met drie schaduwrijke percelen, een prachtige tuin met meer dan honderd jaar oude olijfbomen en een ruim en comfortabel privéterras met een eettafel voor 6 personen. U kunt genieten van het privézwembad, een drankje drinken in de schaduw of zelfs uw eigen barbecuediner bereiden. Afmeting zwembad 18m2. U kunt ontspannen bij het zwembad op ligstoelen of u opfrissen in de buitendouche. De parkeerplaats wordt gedeeld met de eigenaren die alleen in de weekenden op de eerste verdieping wonen.

Voordat je het appartement van 65m2 betreedt, begin je onder de entreesteen. Daar kun je koffie drinken op de salontafel, een boek lezen of darten. Ingang naar de eerste slaapkamer, welke is voorzien van een tweepersoonsbed, lcd tv en ventilator. De volgende deur leidt u naar de ingang van de rest van het appartement. U komt binnen in een open ruimte met een volledig uitgeruste keuken met een verborgen wasmachine, een eetkamer voor 6 personen en een woonkamer met een bank en een lcd-tv met satellietzenders. Het extra verborgen matras op de slaapbank in de woonkamer kun je eenvoudig kopiëren als je nog twee gasten wilt onderbrengen.

Een andere mooie slaapkamer met een tweepersoonsbed en een lcd-tv met satellietprogramma's bevindt zich in de volgende kamer. Het appartement heeft een badkamer met douche, toilet, bidet, ventilator en handdoeken. Het appartement is voorzien van airconditioning en biedt gratis draadloos internet. Mooi beddengoed en meubilair zorgen voor een goede nachtrust.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x180 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 11 km Rijeka International Airport

11 km

Station 37 km Rijeka Kolodvor

37 km

Snelweg-afrit 16 km A1

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rond het appartement ligt een mooi en rustig landschap. Geniet van een van de vele beroemde wijnproeverijen in Krk in Vrbnik en proef de lokale keuken op het eiland Krk. Beroemde bezienswaardigheden, attracties en restaurants laten niemand onverschillig.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water .

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.

meer informatie:

Binnen 15 km bereikt u Malinska, Vrbnik en de stad Krk, een van de oudste steden aan de Adriatische Zee met oude muren, torens en Romeinse ruïnes. U kunt ook een bezoek brengen aan het kleine stadje Vrbnik, gelegen op een klif 50 meter boven de zeespiegel en staat bekend om zijn wijngaarden, uitstekende wijnen en sporen van de oude Grieken. Punat is de grootste jachthaven van de Adriatische Zee en ligt vlak bij het prachtige kleine eiland Košljun, waar de enige bewoners een groep Franciscaanse monniken zijn die in het St. Mary's Monastery wonen. U kunt Baška bezoeken en ontspannen op de grootste zandstranden van het hele eiland. In de baai van Soline kunt u genieten van gezonde modder of een bezoek brengen aan de grot Biserujka, die een verscheidenheid aan grotdecoraties biedt - kalkhoudende sinter, stalagmieten en stalactieten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Sibylle R. uit Deutschland

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Grote flat

De flat ligt een beetje uit de weg aan een weg, maar alles was 100% top!!!
Zeer aardige verhuurders die alleen in het weekend aanwezig zijn.
Mooi zwembad, over het algemeen alles zeer goed onderhouden en veel speelgoed voor kinderen. We voelden ons erg op ons gemak!
Dus als u mobiel bent en elke dag verschillende baaien wilt verkennen, is dit een ideale uitvalsbasis! Rust van de drukte is gegarandeerd. ???

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2021

Nadine K. uit Herten

5,0
5 5 5 5 5

Tolles kleines Haus

Wunderschönes und liebevoll eingerichtetes kleines Häuschen mit sehr sehr netten Vermietern. Das Häuschen hat eine gute zentrale Lage von der man die vielen schönen Buchten von Krk ansteuern kann. Toll für Familien mit Kindern. Neben dem Pool und dem Trampolin waren schon einige Spiele und Malbücher und Stifte vorhanden. Die Küche ist gut ausgestattet und alles was man braucht ist vorhanden. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2019

Marion W. uit Hessen - Sinn

4,8
5 5 5 4

Rundum zufrieden

Wurden sehr nett empfangen, das old stone house ist enzückend, toller Pool, hochwertige Ausstattungen im Haus. Waren überwiegend allein, die Besitzer kamen nur mal am Wochenende, waren aber jederzeit erreichbar. Ein Stern Abzug, weil das Haus direkt an der Straße steht. Weiter zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Kristina B. uit 09123 chemnitz

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Urlaub

Wir hatte eine sehr schöne Zeit in der Ferienunterkunft. Alles war perfekt. Die Küche ist auch super ausgestattet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2018

Olaf G. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Liebevoll renoviert, sehr nette Gastgeber!

Sehr liebevoll renoviertes Haus, großer Wohlfühl- und Entspannungsfaktor. Für unseren Hund waren eine Decke, Näpfe und Leckerle bereitsgestellt, haben wir in dieser Form noch nie erlebt, vielen Dank!

Gastgeber absolute Spitze! Sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Augustus 2018

Jürgen uit 73092 Heiningen

4,8
5 5 5 4

Schmuckstück

Super schön renoviert. Sehr hoher Standard. Inneneinrichtung mit viel Liebe fürs Detail. Rundum wunderschönes Haus. Sehr freundlicher Vermieter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Anna uit 95326 Kulmbach

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

ontspannende vakantie in droomappartement

De vakantiewoning is een echte droom. Met een zwembad voor iedereen. De keuken is goed gevuld zodat je niets hoeft mee te nemen. Er was ook een haardroger, een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak en een wasmachine. Alles was zeer schoon en goed onderhouden. Het is niet ver naar de zee en er zijn verschillende stranden beschikbaar. Van ondiepe kiezel- of zandstranden tot het typische rotsstrand, waar het heerlijk snorkelen was. De verhuurders zijn bijzonder aardig en helpen graag met tips. Ze bezetten af en toe de bovenverdieping, maar zijn zo goed als onzichtbaar en "storen" op geen enkele manier. We hebben een heerlijke ontspannende vakantie doorgebracht en zijn nog steeds een beetje verdrietig over het geweldige zwembad en de zee.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Joanna uit 66-235

5,0
5 5 5 5

KLIMATYCZNY APARTAMENT Z BASENEM

Przepiękny apartament z basenem. Przemili właścicielem, bardzo pomocni i komunikatywni. Domek nie jest duży, ale wszystko jest fajnie zagospodarowane. Polecam z czystym sumieniem :)

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Steffi P. uit Bammental

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus

War ein wunderschöner Urlaub die Besitzer sind sehr nett gerne wieder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2018

Annett Z. uit Egling

4,8
5 5 5 4

traumhafte Ferienwohnung und sehr sehr nette Vermieter

Wir möchten uns ganz herzlich für den überaus freundlichen und herzlichen Empfang bei den Vermietern bedanken. Wir hatten eine wunderbare Woche in Ihrer Ferienwohnung, die mit sehr viel Liebe und Geschmack eingerichtet wurde. Wir hoffen sehr, dass auch andere Gäste das zu schätzen wissen.
Vielen Dank für die schöne Zeit bei Ihnen!

Familie Zeman


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristenbureau dat u een luxe vakantie biedt in prachtige villa's en vakantieappartementen op het eiland Krk in Kroatië.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 117576

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/117576.htm


«Rustiek appartement met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven