Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

'Under the Oaks' Vakantieboerderij

Diever, Drenthe, Nederland

Max.  12   gasten
400m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 12  gasten
400m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

** Ons dorp Diever is door Nederlandse consumenten verkozen tot 1 van de 4 beste vakantiebestemmingen van Nederland, ook vanwege de schoonheid van de nationale parken en de vriendelijkheid van de mensen hier! *


De vakantieboerderij:

- Onze boerderij biedt alle voorzieningen voor een perfect verblijf in dit historische dorp in Drenthe, gelegen in het hart van landelijk Nederland en omgeven door prachtige natuurgebieden, waaronder de grootste natte heide in West-Europa op het Dwingelderveld.

- Snel en veilig draadloos internet in de hele boerderij.

- Comfortabele nieuwe boxspringbedden en wastafel in 3 van de 4 slaapkamers op de bovenverdieping.

- De grote tweepersoonsslaapkamer is voorzien van een kingsize boxspringbed, een grote inbouwkast en heeft ook een lcd-tv en Blu-ray dvd-speler

- 2 extra bedden. Deze kunnen in de tweepersoonskamers geplaatst

- 2 canvas kinderbedjes voor baby's / kleine kinderen

- Ook zijn er 2 kinderstoelen, een speelkleed en een verticaal babybad beschikbaar voor onze kleinste gasten

- Grote hoofdruimte met hoge plafonds en grote ramen. Er zijn 4 banken en fauteuils om zelfs de grootste feesten gemakkelijk te huisvesten. Een nieuwe Smart-tv geeft toegang tot Amerikaanse, Britse, Duitse en andere Europese tv-stations en er is een geluidssysteem en een Blu-rayspeler, een selectie films op dvd en een cd-collectie

- Eethoek met tafel die kan worden uitgebreid om grotere groepen te ontvangen

- Keuken met alle moderne voorzieningen, waaronder een aparte grote koelkast / vriezer

- De badkamer heeft een inloopdouche met dubbele draaideur

- Gescheiden boven- en beneden Wc's

- Voor kinderen zijn er kasten vol zacht speelgoed, elektronische / bordspellen, puzzels en boeken

- Veiligheidsvoorzieningen omvatten brandblussers, blusdeken, rookmelders en een traphekje

- Uitgebreide toeristische informatie beschikbaar over het dorp Diever en de omliggende gebieden (inclusief Friesland, de eilanden en Overijssel), evenals de meeste belangrijke toeristische attracties in Nederland

- Bibliotheek met boeken

- Gemakkelijk te voet toegang tot de nabijgelegen supermarkt, restaurants, bars, ijssalon, een bekroonde bakkerij (een van de beste in Nederland!), Souvenirwinkels, VVV-kantoor, evenals het dorp vogelreservaat, archeologisch museum, megalithische stenen en het bos van Drents-Friese

- Gasten hebben exclusief gebruik van het voorhuis die grenst aan het pand van de eigenaar. Het huis is volledig zelfstandig met twee ingangen voor volledige privacy

- Goed opgevoede huisdieren kunnen worden ondergebracht op voorafgaand verzoek (er zijn maximaal 2 grote honden toegestaan)

- Houd er rekening mee dat dit een rookvrije accommodatie is
Licentie- of registratienummer: 04080481

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 90 km

90 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 164 km Amsterdam Schiphol

164 km

Station 19 km Beilen

19 km

Snelweg-afrit 12 km Spier (Exit/Ausfahrt Nr. 29)

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Attracties in de buurt:

- Het is slechts 10 minuten lopen naar de bossen van het Drents-Friese Wold ( hectare / hectare), een van de grootste nationale parken van Nederland, met zijn 32 gemarkeerde wandelingen en talrijke fietspaden. Ook gelegen in de buurt van Nationaal Park Dwingelderveld ( hectare), het grootste heidegebied van Europa, met 60 km wandelpaden en 40 km fietspaden. Diever bevindt zich in het centrum van een overvloed aan historische bezienswaardigheden en attracties voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Diversiteit voor de deur!

- Het is minder dan 15 minuten naar het 'Blauwe Meer' - waar u veilig kunt zwemmen, terwijl het water voortdurend wordt getest (badhanddoeken worden verstrekt!), Of gewoon luieren op het strand!

- Krijg een glimp van het leven in Nederland in de 18e eeuw in het 'werkende' dorp Orvelte. Bezoek het doorvoerkamp van WO II in Westerbork - naar waar Anne Frank en haar familie werden gebracht. Neem deel aan de vele musea die elk lid van je groep zullen interesseren. Voor tieners zijn er 18 funparks en voor onze jongere gasten betoverende sprookjesparken in de buurt. Terwijl de stad Groningen ('shop till you drop') en de Duitse grens allemaal minder dan een uur rijden zijn, ligt de provinciale hoofdstad Assen op slechts 25 minuten rijden! Niet te vergeten een dagje uit naar de wereldberoemde dierentuin Emmen, terwijl voor degenen die op zoek zijn naar sportactiviteiten: zeilen, boottochten en vissen kunnen worden genoten in Giethoorn (het 'Venetië van het noorden'). Ook is er een 18-holes golfbaan beschikbaar in Havelte (14 km).

- Wilt u ook een eiland bezoeken? De Friese eilanden maken een geweldige dag uit met enkele van de beste stranden van Nederland:

Eiland Terschelling -
De veerboot naar Terschelling vertrekt vanuit Harlingen, Friesland (1 uur en 45 minuten overtocht met de veerboot).

Ameland Island-
Er vaart een veerdienst vanuit Holwerd, Friesland (45 minuten met de catamaran of 120 minuten met de reguliere veerboot). Excursies zijn beschikbaar vanaf Ameland om zeehondenkolonies op Robbeneiland te bezoeken.

Schiermonnikoog eiland -
De veerboot vaart meerdere keren per dag vanuit Lauwersoog, Groningen (reistijd 45 minuten).

De havens zijn ongeveer 1 1/2 uur van Diever.



Het dorp Diever -

Diever ligt op het zuidwestelijke puntje van de provincie Drenthe (circa 2 uur ten oosten van Amsterdam) en staat bekend om de openluchtproducties van Shakespeare die sinds 1946 elke zomer in het amfitheater worden opgevoerd. het dorp, er is een supermarkt, een bekroonde bakkerij, een goede variëteit aan winkels, cafés, bars, restaurants en een bank. Er is een markt die de 14e-eeuwse kerk van het dorp omgeeft en alles verkoopt, van kleding tot lokale producten. Deze markt wordt elke maandag gehouden in Diever gedurende de zomermaanden.

Er is ook een Nederlands Toeristenbureau in Diever met een schat aan informatie over de omgeving.

Dus of het nu gaat picknicken in het bos, een duik nemen in een zwembad in het bos of te paard gaan langs een van de vele gemarkeerde paden, u zult niet teleurgesteld zijn in het rijke erfgoed van dit gebied, zijn gastvrije, Engels sprekende mensen en zijn oneindige keuze aan excursies en attracties. Kom en bezoek het echte Nederland!


Toegankelijkheid:

- Diever is gemakkelijk bereikbaar vanaf zowel Schiphol als de luchthavens van Düsseldorf (beide zijn 2 uur rijden). Een auto is aan te bevelen (huurauto's ook beschikbaar op beide luchthavens), hoewel het openbaar vervoer (bus) op slechts een paar minuten lopen ligt met verbindingen naar de omliggende dorpen en steden. Dichtstbijzijnde treinstation is in Beilen (20 minuten)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Tarieven en minimale verblijfsvereisten:

Tarieven zijn inclusief:

- Lokale toeristenbelasting

-Water / gas / elektriciteit

- eindschoonmaak

- Alle linnengoed en handdoeken voor de slaapkamer, de badkamer en de keuken

- Alle bedden zijn opgemaakt voor aankomst

Tarieven zijn gebaseerd op een bezetting van 10 personen (maximaal 2 extra personen zijn toegestaan, tegen het tarief van €25 per persoon/per nacht. Geen toeslag voor maximaal 2 extra baby's bij gebruik van kinderbedjes)



Toeslag huisdieren:

€ 20 per huisdier. Laat het ons weten als u van plan bent om een ​​huisdier mee te nemen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Gebruik de boerderij als uitvalsbasis om Nederland te verkennen:

Bent u op zoek naar een centrale uitvalsbasis om Nederland te verkennen?

- behalve dat je met gemak het noorden en oosten van het land kunt verkennen, is 'Onder de Eiken' ook zeer centraal gelegen voor een bezoek aan zowel het zuiden / zuidwesten van Nederland, als het westen van het land. De reistijden voor het bereiken van deze gebieden zijn aanzienlijk korter dan reizen via het wegennet in het westen van het land, omdat onze wegen en snelwegen hier in het noorden en oosten minder overbelast zijn.

- Diever, gelegen in de zuidwesthoek van Drenthe, is gelegen op het kruispunt van drie Nederlandse provincies - Drenthe, Overijssel en Friesland - allemaal uniek verschillend van elkaar. Dus als je in Drenthe bent, ontdek dan ook niet eens Friesland en de provincies van Overijssel - de grenzen liggen op slechts 15 minuten rijden met de auto, met de snelweg op slechts 11 km (7 mijl) afstand!


Rijtijden van Diever naar andere delen van Nederland?

- het is minder dan 2 uur van Diever naar de zuidelijke stad Eindhoven (de Belgische grens ligt net ten zuiden daarvan).


Een bezoek aan Amsterdam tijdens uw verblijf in Diever?

- veel van onze gasten rijden in 45 minuten naar de buitenwijken van Almere en nemen vervolgens de korte treinreis van daar naar de stad Amsterdam. Het is veel gemakkelijker om uw auto buiten de stad te parkeren en gebruik het snelle en efficiënte openbaar vervoer vanaf daar!


Willen we ook Rotterdam en Den Haag in het zuidwesten van het land verkennen?

- deze steden zijn ook slechts 90-120 minuten rijden. Nogmaals, reistijden van onze regio naar deze steden zijn sneller dan van veel andere delen van het land, aangezien het snelwegnetwerk via Zwolle naar Utrecht lichter verkeer heeft.


We willen dat je een geweldige en onvergetelijke vakantie hebt!

- Het is ons een genoegen om u van dienst te zijn voor en tijdens uw verblijf, en het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat u een aangename vakantie zult hebben.

- We helpen u graag bij het voorbereiden van uw reis.

- We adverteren op veel sites van vakantiehuisjes, ook die worden beheerd door bureaus met een 'live' direct boekingsfunctie. Bepaalde datums (vooral rond Pasen, in de zomer en Kerstmis / Nieuwjaar) kunnen erg populair zijn, met sommige datums meer dan een jaar van tevoren geboekt. Op bepaalde tijden van het jaar zijn veel mensen op zoek naar dezelfde datums. Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u om uw data op te slaan voor u, als u dit niet meteen kunt bevestigen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de boerderij, Diever of Drenthe


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Samson v.o.f.
Familie D. Samson

Familie D. Samson

Groeten van Diever! Wij zijn David en Monique Samson. In 2004 hebben we besloten onze familie te verhuizen naar het rustige Drentse platteland, een van de mooiste delen van Nederland. David heeft dertig jaar ervaring in het toerisme en heeft gewerkt voor verschillende grote luchtvaartmaatschappijen, touroperators en zakenreizigers. In 2004, hier in het kleine Drentse dorp Diever, vonden we de perfecte locatie voor een vakantieboerderij. Het pand was oorspronkelijk de locatie van een zeer populaire B & B, die van 1972 tot 2004 functioneerde (op dat moment besloten de vorige eigenaren dat het tijd was om met pensioen te gaan!) We hebben de meest idyllische plek ontdekt in een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Gelegen tussen twee nationale parken (waaronder het grootste veengebied van Europa op het Dwingelderveld), biedt dit veel recreatieactiviteiten. Toch zorgt de nabijheid van het snelwegennet voor gemakkelijke dagtochten naar andere delen van Nederland en de Duitse grens, die op minder dan een uur rijden ligt.


meer informatie

Objectnummer: 118018

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/118018.htm

Familie David & Monique Samson

Hoofdstraat 76

7981AV Diever

0031(0) 0031521594187

NL 815319101B01

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven