Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Residenz am Hintersee

Ramsau, Berchtesgadener Land

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Breng een onvergetelijke vakantie door in de mooiste streek van Duitsland. Onze uitnodigende vakantiewoning ligt direct aan de Hintersee. Het appartement met luxe uitstraling heeft een aparte, exclusief uitgeruste keuken met eethoek voor 5 personen. De woonkamer wordt overspoeld met zonlicht en heeft een aangrenzend zonneterras van 27 m² op het zuiden. Vanaf hier heb je een fantastisch uitzicht op het meer met daarachter de op twee na hoogste berg van Duitsland - de Hochkalter - met zijn blauwe ijsgletsjer. Aan de zijkant van de woonkamer is het balkon van 6 m² waar u kunt genieten van de zonsondergang. De woonkamers zijn voorzien van hoogwaardige parketvloeren en meubilair in mediterrane landhuisstijl. U beschikt ook over een ondergrondse parkeerplaats met berging. Bovendien kunt u gebruik maken van de barrièrevrije glazen lift op de begane grond, die u naar de begane grond van de vakantiewoning brengt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Salzburg

30 km

Station 12 km Berchtesgaden

12 km

Snelweg-afrit 25 km Inzell

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ramsau is een idyllisch bergdorp gelegen in het schilderachtige landschap van het enige Duitse nationale park in de Alpen. De beroemde parochiekerk St. Sebastian en de schilderachtige Hintersee (3km) zorgen voor rust en stilte. De regio biedt een grote verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden voor een mooie en gevarieerde vakantie. Wandelingen of via ferrata's naar de spannende Wimmbachklamm-kloof, naar de Blaueis-gletsjer, naar de Reiteralpe of naar de dromerige Taubensee met zijn waterlelies laten een blijvende indruk achter. Hintersee biedt in de zomer een veerverbinding tussen de residentie en het Zauberwald. Naast bootverhuur en vismogelijkheden zijn er rond het meer relais om te schilderen. In de winter vriest het bergmeer regelmatig dicht en kan er worden gesport. De wereldberoemde Königsee met het indrukwekkende Watzmannmassief ligt op slechts 10 km afstand. Winkelmogelijkheden vindt u in Ramau. Voor de cultuurliefhebber biedt Salzburg zijn festival.

Andere activiteiten: curling, snow tubing, langlaufen, skitochten, schaatsen, golfen

Golf: In Berchtesgaden ligt een van de hoogste 9-holes golfbanen van Duitsland.

Skiën: Het Ramsau familieskigebied Hochschwarzeck ligt op 5 minuten rijden. Andere skigebieden (Götschen, Roßfeld, Jenner) zijn gemakkelijk te bereiken. Skigebieden in het nabijgelegen Oostenrijk (Loferalm, Steinplatte, Hochkönigswinterreich, Saalbach/Hinterglemm) liggen ook op 25-60 km afstand. Het eerste gletsjerskigebied is de Kitzsteinhorn, op ongeveer 65 km afstand. Langlaufers vinden in het skigebied Hochwarzeck en rond de Taubensee geprepareerde loipes.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De tourprijs is inclusief BTW (7%) en kan op verzoek worden getoond. De borg bedraagt normaal € 100 per week.
Het appartement is geschikt voor 2 - 4 personen (eventueel ook 5). De basisprijs heeft betrekking op een bezetting van 2 personen. Voor elke extra persoon tot 15 jaar is de toeslag 5,00 € per dag en vanaf 16 jaar 10,00 € per dag. De prijs is inclusief elektriciteit, verwarming, water, huur van beddengoed en handdoeken. De toeristenbelasting voor volwassenen / kinderen van 6 - 16 jaar ( 2,60 € / 1,30 €) dient voor aankomst aan de verhuurder te worden voldaan. De kosten voor de eindschoonmaak vanaf 2022 60€ worden contant gestort bij vertrek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Gastronomie: Restaurants met biertuinen en kinderspeelplaatsen en cafés bevinden zich in de directe omgeving langs de Hintersee. Andere gastronomische etablissementen bevinden zich in en rond Ramsau. Zowel in Berchtesgaden als in Salzburg zijn er volop brouwerijen Cultuur: Het wereldberoemde festival in Salzburg, dat meerdere keren per jaar plaatsvindt, is een hoogtepunt voor elke cultuurliefhebber.

Bezienswaardigheden: Bezoek de zoutmijnen in Berchtesgaden, de Obersalzberg, de Königsee met St. Bartholomä, de majestueuze Watzmann, de Chiemsee of het kuuroord Bad Reichenhall. Ook de meren in buurland Oostenrijk, zoals Mondsee en Wolfgangsee, zijn met de auto binnen een uur te bereiken.

.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2023

Susan G. uit Kirchheim bei München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantie in een geweldig appartement

We hebben een heerlijke tijd gehad bij Hintersee. Het weer was zo mooi dat we zelfs in februari op het grote terras van onze koffie konden genieten. De ligging van het appartement is prachtig, direct aan het meer met een magisch uitzicht op de natuur. Alles is aanwezig in het appartement. Er is werkelijk niets dat er niet is. De volautomatische koffiemachine is natuurlijk onovertroffen. En als je vragen hebt, helpt mevrouw Wagner je graag.
De flat is zeer groot, comfortabel en goed uitgerust. We hadden genoeg ruimte met onze twee tieners.
Je kunt ook direct vanuit het huis veel wandeltochten beginnen of een paar kilometer met de auto naar het dichtstbijzijnde skigebied rijden. Wij komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Januari 2023

Andrea H. uit Rheinberg

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung, in toller Lage

Eine wirklich schöne Ferienwohnung lädt ein zum Wiederkommen. Auch der Kontakt zur vor Ort sitzenden Dame bei der  Schlüsselübergabe etc. war perfekt.

Juni 2021

Anna V. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droom vakantie appartement

We komen al sinds 2008 naar deze flat en hebben de afgelopen jaren ook in andere Alpengebieden vakantie gevierd, maar nergens hebben we zo'n geweldige flat en ook zo'n geweldige natuur gevonden als bij de Hintersee.

De flat is uitgerust volgens een hoge standaard met alles wat je nodig hebt. De ondergrondse garage is een leuk extraatje. De bedden zijn zeer comfortabel in beide slaapkamers en de twee badkamers zijn natuurlijk luxe. U kunt de flat heerlijk gebruiken met vier personen, zelfs met vijf personen is er genoeg ruimte voor iedereen. De wifi is stabiel en voldoende.

Het ruime terras met het prachtige uitzicht op de Hintersee en de Blaueishütte bevalt ons het beste. Een ochtend- of avondwandeling rond het meer is voor ons een vast onderdeel van de vakantie. Talrijke wandelingen kunnen worden ondernomen vanuit het appartement, dus de auto kan rustig in de ondergrondse garage blijven staan. Wij bevelen vooral een wandeling aan via de Bindalm naar de Litzlalm, via de Schärtenalm naar de Blaueis-gletsjer en via de Mordaualm naar de Moosenalm.

De kleine supermarkt in Ramsau is zeer goed uitgerust en u kunt gemakkelijk zonder auto boodschappen doen tijdens een wandeling door het betoverende bos. Talrijke grote supermarkten zijn natuurlijk ook snel bereikbaar met de auto.

Wij kunnen het appartement zonder voorbehoud aanbevelen, een ontspannende vakantie is hier gegarandeerd. Wij waarderen ook het vriendelijke contact met de verhuurders.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen

September 2020

Sabine J. uit Dinslaken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomappartement in droomlocatie

Wij brengen al vele jaren onze vakantie door in Ramsau. Na verschillende flats in Ramsau zijn we een paar jaar geleden naar Hintersee verhuisd. Nu hebben we de perfecte vakantiewoning gevonden. De flat Residenz am Hintersee is voor ons gewoon onverslaanbaar!
2 slaapkamers, 2 badkamers (een met douche en een met bad), een grote woon-eetkamer en als bijzonder hoogtepunt een fantastisch terras met uitzicht op de Hintersee en de Hochkalter. Dit unieke uitzicht is sensationeel en absoluut onverslaanbaar
De hospita brengt voortdurend verbeteringen aan (meest recentelijk vernieuwing van de douche en nieuw kastmeubilair) waardoor een hoge standaard kan worden gehandhaafd. Het contact is altijd vriendelijk en betrouwbaar
Een ondergrondse parkeerplaats hoort bij de flat. Het huis heeft een lift zodat de bagage bij aankomst gemakkelijk van de voordeur naar de flat kan worden vervoerd.
Al met al een perfecte plek voor een wandelvakantie in het mooiste landschap van Duitsland. Er zijn enkele zeer goede restaurants rond Hintersee en in Ramsau. Er is voor elk wat wils. Door de mogelijkheid om de wandelbus en de mooie paden direct bij de Hintersee te gebruiken, kunt u de auto vaker laten staan.
We kijken nu al uit naar ons volgende verblijf in de geweldige flat Residenz am Hintersee.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto

Juni 2018

Parchmann A. uit 18059 Rostock

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantiewoning

We voelden ons zeer comfortabel in de vakantiewoning. Alles is aanwezig wat nodig is voor een ontspannende vakantie. Zonder twijfel moet het grote terras met het prachtige uitzicht op het meer en de bergen worden benadrukt. Gewoonweg fantastisch. Het was erg moeilijk voor ons om afscheid te nemen.


Contactpersoon

Mevr. M. Wollseiffen

Mevr. M. Wollseiffen

meer informatie

Objectnummer: 119202

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/119202.htm

Mevr. Michaela Wollseiffen

Berrefeldweg, 8

52385 Nideggen

049 /2427 / 8174

Deutschland

DE 814896698


«Vakantiewoning Residenz am Hintersee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven