Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Steinbach Lake Lodges

Hunsrück

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantie zoals in Canada: De "vakantie"-ervaring in een natuurlijke blokhut is uniek... U zult verrast zijn door het aangename binnenklimaat en de inrichting in Canadese stijl.

In de Steinbach Lake Lodges zit u aan de "zonnige kant van het leven", want door de zuidelijke oriëntatie en de grote balkons kunt u de hele dag van de zon genieten. Het uitzicht op het Steinbach stuwmeer niet ver weg en het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald spreekt voor zich. U stapt de voordeur uit en kunt direct beginnen met wandelen in de natuur.

Wie iets bijzonders zoekt en in Duitsland vakantie wil vieren met alle voorzieningen, is bij de Steinbach Lake Lodges aan het juiste adres. De lodges liggen tussen Edelsteinland en de Moezel, in de directe omgeving van het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald
De Hunsrück rond de loges is een streek in Duitsland die parallellen vertoont met Canada. Zo zijn de bossen in het nationale park vaak wild en ongerept en is de frisse, gezonde lucht een verademing. Goed ontwikkelde wandelpaden, ontspannen rijden op de "Hunsrück Highways", vriendelijke en ruimdenkende mensen - de regio rond de Steinbacher Seehutten wacht erop door u ontdekt te worden.

De uitrusting van de Steinbach See Lodges is bijna uniek voor een vakantiehuis in Duitsland, met sauna, whirlpool, bibliotheek, 2 balkons (57m²), Canadese open haard met 7m natuurstenen schouw, ondergrondse parking, top-uitgeruste keuken met kookeiland, hoogwaardige meubels, pingpongtafel en nog veel meer.

Bij de uitrusting, bouw en inrichting van de Steinbacher Seehutten werd veel belang gehecht aan lichtdoorlatende kamers en een aangename kamerindeling. Bovendien is ervoor gezorgd dat u vanuit de meeste kamers uitzicht heeft op het meer en het nationale park. Beide lodges zijn overigens vrijwel identiek van bouw en hebben dezelfde hoogwaardige inrichting.

De lodges met 2,5 verdiepingen staan op een perceel van ca. 1000 m² en zijn natuurlijke blokhutten van sparrenhout dat rechtstreeks uit de Hunsrück komt. Op 110m² woonoppervlakte (plus balkon en garage) zijn er twee slaapkamers, een badkamer met sauna, een grote open woon-eetkeuken, een bibliotheek en een berging. De lodges hebben ook een klein balkon op de bovenste verdieping en een groot balkon op de begane grond met een Hotspring premium jacuzzi. Deze is uitgerust met hydromassagestralen voor rug, nek, schouders en voeten en heeft een modern verlichtingssysteem.

Alle drie de lodges zijn uitgerust met warmtepompverwarming. In het koude seizoen kan de open haard in de woonkamer worden gebruikt als extra verwarmingsbron.

De twee slaapkamers bevinden zich op zolder. De bedden zijn voorzien van hoogwaardige, rugvriendelijke boxspringmatrassen, afgedekt met een hygiënische matrasbeschermer. Alle bedden zijn opgemaakt met vers beddengoed bij aankomst. In een van de slaapkamers is er ook een vast gemonteerde kluis voor uw waardevolle spullen, u kunt zelf de code kiezen. De bank in de bibliotheek kan worden gebruikt als extra slaapmogelijkheid (voor twee personen elk). De slaapbanken kunnen worden omgebouwd tot een bed met een geïntegreerde matras. In elke lodge is er ook een kinderreisbedje en een kinderstoel.
In de kelder van 22 m² bevindt zich een garage. Ernaast is een open maar overdekte carport.
Lang blijven is de moeite waard!

We hebben vaste aankomst- en vertrekdagen:
Huis A - alleen zaterdag
Huis B - dinsdag en zaterdag
Huis C - maandag en vrijdag

Aankomst vanaf 15.00 uur en vertrek om 10.00 uur. Natuurlijk kunt u in overleg ook een dag later aankomen of een dag eerder vertrekken - de prijzen veranderen dan echter niet.

Kijk uit naar een onvergetelijk verblijf!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Skilift 12 km

12 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 29 km Frankfurt-Hahn

29 km

Station 15 km Idar-Oberstein

15 km

Snelweg-afrit 26 km

26 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Steinbach-See-Lodges liggen in het Edelsteinland, aan de rand van het nationale park Hunsrück-Hochwald
De wijnbouwgebieden Moezel, Nahe, Saar en Rijn grenzen aan de Hunsrück

De Steinbach See Lodges liggen in het dorp Langweiler, dat de plaatselijke bevolking graag de "Parel van het Hochwald" noemt vanwege de goede ligging en het uitzicht op het Steinbach Reservoir en het Nationaal Park

In het dorp krijg je wat de meeste vakantiegangers zoeken: Rust en ontspanning. Langweiler is een dorp in de categorie "alles goed met de wereld hier". Er is een biertuin op de binnenplaats van een voormalig klooster, vier speeltuinen, een voetbalveld en topwandelpaden - zo lopen bijvoorbeeld de Europese langeafstandswandelroute en de Saar-Hunsrückklim door Langweiler. U kunt veel wandelingen direct in het dorp beginnen. Door de hoogte van meer dan 500 meter is in Langweiler ook in de winter vaak sneeuw te verwachten.

De verkeersverbindingen en de ligging zijn uitstekend, en in slechts enkele minuten bent u in plaatsen als Morbach, Idar-Oberstein, het wintersportgebied Erbeskopf, het Nationaal Park of op de tot snelweg omgebouwde Hunsrück-Höhenstraße. Sommige van de omliggende dorpen kunnen ook gemakkelijk te voet worden bereikt. Aangezien het verkeersnetwerk in de Hunsrück goed ontwikkeld is en de wegen in uitstekende staat verkeren (en het verkeer zeer ontspannen is), heb je echt veel excursiebestemmingen "voor de deur"

Bijzonder vermeldenswaard is het uitstekende toeristische aanbod van de regio, topwandelpaden beginnen direct bij de lodges, het stuwmeer van Steinbach ligt hemelsbreed op slechts 1 km afstand, het Nationaal Park ligt op slechts 4 km afstand, naar de edelsteen- en garnizoensstad Idar-Oberstein met de beroemde rotskerk, kasteel Oberstein is het een kwartiertje rijden, naar de Moezel naar Bernkastel-Kues is het ongeveer 30 minuten, naar de Bostalsee met zijn brede scala aan recreatiemogelijkheden is het 35 minuten. Verschillende mijntunnels en kasteelruïnes wachten om ontdekt te worden. Talrijke restaurants en cafés in de omgeving bieden een ruime keuze, van ontbijt tot uitgebreide avondmaaltijden.
Meer dan 20 musea in het centrale gebied van de Steinbach See Lodges wachten erop ontdekt te worden. Fietsers en mountainbikers komen aan hun trekken op speciale fietspaden en fietsparken, en een trolleytocht over een voormalige spoorlijn is erg populair. Kinderen beleven veel plezier in de dierenparken bij de maneges en speeltuinen: Een bijzondere ervaring voor de kinderen zijn de edelsteenmijnen, op edelsteengraafvelden kunnen kinderen naar edelstenen graven
Trier ligt op slechts 50 minuten, Koblenz, het Midden-Rijndal met de Loreley en Mainz, de hoofdstad van Rijnland-Palts, liggen op een goed uur rijden. Luxemburg met zijn beroemde "Müllerthal" en Frankrijk liggen op slechts 75 minuten afstand.
De ligging van de Steinbach See Lodges belooft een meer dan gevarieerde vakantie. En mocht het echt slecht weer zijn, dan zorgt het slecht-weer-concept voor prachtige dagen, want er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten die je kunt doen als het regent.
Voor onze gasten hebben wij een uitgebreide folder samengesteld met het gevarieerde aanbod.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung von mehr als zwei Monaten vor Mietbeginn ist eine Gebühr in Höhe von 30% des Mietbetrages (ohne ) fällig. Bei einer Stornierung von weniger als zwei Monaten vor Mietbeginn sind 90% des Mietbetrages (ohne ) fällig.

meer informatie:

Water en brandhout
In de huurprijs is het gebruik van brandhout en water (koolzuurhoudend Steinbachsewater) reeds inbegrepen.
De prijzen zijn gebaseerd op een maximale bezetting van 4 personen, de prijs voor elke extra volwassen persoon is 15 €/dag (maximale bezetting 6 personen). Voor baby's is er een extra kinderbedje beschikbaar.
Het vaste tarief voor de schoonmaak bedraagt 130,- € ongeacht de duur van het verblijf.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. S. Rüter

Dhr. S. Rüter

Hallo, mijn naam is Stefan Rüter en ik ben een grote fan van Canada. Toen ik in 2017 met mijn gezin op vakantie ging naar de Hunsrück, was ik na enige aanvankelijke scepsis helemaal in mijn nopjes. Vanwege mijn enthousiasme voor deze regio, het werkelijk gevarieerde aanbod van activiteiten en de deels nog zeer ongerepte natuur, besloot ik de Steinbach Lake Lodges op te zetten. Vakantiehuizen die u nergens anders in Duitsland vindt. Dus ondertussen klopt mijn hart voor de Hunsrück en voor Canada. Als u vragen heeft over de Steinbach See Lodges, kunt u altijd contact met mij opnemen.


meer informatie

Objectnummer: 120150

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/120150.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven