Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Family Beach House P.4 Lemmer

Ontspanning op het IJsselmeer

Max.  4   gasten
54m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
54m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

87.5% Aanbeveling

320 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

87.5% Aanbeveling

320 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

De bungalow is gebouwd als een semi-vrijstaande woning.
Een groot grasveld in de voorkant van de tuin met tuinmeubilair terras biedt de gewenste bewegingsvrijheid en ontspanning.
De badkamer en de woonkamer met open keuken zijn zeer functioneel uitgerust voor uw verblijf.
De twee slaapkamers aan de achterzijde van het huis zal u geven met de 2x enkel / dubbel bedden met rust voor het spannen en slapen. De prijs is incl. Is het beddengoed en het gebruik van het zwembad voor alle gasten.

Verwarming en kabel-tv zijn standaard.
De Wi-Fi internet kan worden gebruikt, zodat de reizen en evenementen via smartphone of laptop kan binnenkort worden gepland.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Snelweg-afrit 2 km Lemmer A6

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze bungalow park is gelegen in een van de mooiste locaties direct aan het IJsselmeer met surfen steiger en zandstrand voor kinderen. Het centrum van Lemmer met haar prachtige leuke winkeltjes en gezellige cafés en restaurants en de beroemde uit Duitsland supermarkten liggen op minder dan 5 minuten.
Het strand is rechtstreeks te bereiken op het water met een korte wandeling in een paar minuten. In het nabijgelegen Sport Hotel, u en uw reisgenoten te bevrijden van het zwembad, en een kleine vergoeding sauna en solarium. Een boot huren is beschikbaar met vergunning geopend boten.

De prijs is incl. Is WIFI internet en linnengoed voor alle gasten.
Gezellige schilderachtige vissersdorp met een zeer modern Yachhäfen, klassieke boten, goede restaurants en winkels in korte afstanden haalbaar
Slechts een paar honderd meter van het historische centrum van Lemmer de stad, direct aan het IJsselmeer vindt u de kwaliteit recreatie in een bungalowpark Plattedijk. Een bungalowpark in de nabijheid van Ijsselmmer met kindvriendelijke zandstrand en de Friese wateren. Een paradijs voor gezinnen, vissers en watersporters. Een exclusieve jachthaven ligt op ongeveer 200 meter afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Extra kosten € voor beddengoed, macht, WIFI / internet en het zwembad / sauna. Uniek pakket voor het gehele verblijf.
Toeristenbelasting 1,00 € per persoon vanaf 13 jaar / dag
Pet - € 10,00 / dag of 50,00 € / week

Genieten en ontspannen in de spa - spa en een sauna.
Bij aankomst per 2 personen. (+ Kinderen tot 3 jaar) in de pre- en post-seizoen, de nutsbedrijven in de huurprijs inbegrepen.

Telefonische informatie

Annuleringsvoorwaarden:

  • Um es Ihnen und Ihrer Urlaubsplanung etwas leichter zu machen, gewähren wir hier abweichend von unseren allgemeinen Mietbedingungen für 2021- 2022 Sonderstornobedingungen. Hier haben Sie die Möglichkeit, Ihre Reise in aller Ruhe zu buchen und auf Wunsch auch zu stornieren. Die Bedingungen im Einzeln: Sie haben die Möglichkeit gebuchte Reisen sind bis: 4 Wochen vor Reisebeginn zu stornieren. Die Kosten betragen dann für Sie nur 30 % vom Rechnungsbetrag Bei Kurzfristigen Reisen und Anreise unter 4 Wochen ist der volle Reisepreis bei Rücktritt fällig. Gerne können wir Ihnen eine kostenlose Umbuchung zu einem späteren Termin nur in 2022 anbieten. Umgebuchte Reisen werden aber dann bei späteren Rücktritt zu 100 % fällig. Einen Reisegutschein oder eine Übertragung ins nächste Jahr ist nicht möglich. Haustiere sind grundsätzlich von der Stornierung ausgeschlossen. Eine kostenlose Stornierung bieten wir: wenn wir Ihnen den Bungalow nicht mehr zu Verfügung stellen dürfen. Auch wenn ein absolutes Reiseverbot (nicht Reisewarnung ) durch das Auswärtige Amt ausgesprochen wird. Die Quarantänebedingungen stellen für uns keine Rücktrittsgrund dar. Storno 2022 sollten alle Coronamaßnahmen aufgehoben sein. Die Bedingungen im Einzelnen: Sie haben die Möglichkeit bis 90 Tage vor Reisebeginn die Reise zu stornieren. Hier wird eine Pauschale von 30 % des Reisepreises berechnet. Ab 90 Tage vor Reisebeginn ist der Gesamtpreis fällig. Wir empfehlen unbedingt eine Reiseversicherung abzuschließen. Haustiere sind von einer Stornierung ausgeschlossen. Diese Rücktrittbedingungen sind ab 01.02.2021 bis 15.12.2022 gültig und ersetzen die Rücktrittbedingungen in den aktuellen Mietbedingungen als gelesen und akzeptiert. Wir freuen uns auf Sie in Lemmer und hoffen, das wir Ihnen hier eine faire Perspektive für Ihren Urlaub bei uns geben können. I

meer informatie:

Seizoen Tarieven 35, -? p. Dagen op afspraak in het laagseizoen. Hoogseizoen vanaf 520, -? p. SLECHTS weken per week kosten bedlinnen, schoonmaakkosten toeristenbelasting internet wifi = 100,00 euro eenmaal de huurprijs. Huisdier in overleg INFORMATIE SNEL ONDER ONDER Vrijdag - VRIJDAGEN IN KORT WEEK EN UITBREIDING OVEREENKOMST MOGELIJK


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
3.5 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.8 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2022

Frank S. uit Mönchengladbach

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Perfecte afsluiting van het seizoen

Een 4-daagse vakantie die wel wat langer had mogen duren

1.de verhuur: zeer mooie gesprekken. Alles volledig ongecompliceerd, vriendelijk en aardig. De familie Kübeck was eigenlijk altijd beschikbaar

2. de locatie: direct aan het IJsselmeer achter de dijk. Een korte wandeling en je bent bij het water. Perfect als je niet ver wilt of kunt lopen met een kind en hond. Het complex is een mix van particuliere verhuur en bungalowcomplex. Het is zeer schoon en goed onderhouden. Maar er hadden onderweg wel wat meer vuilnisbakken mogen staan ;-) Oké, daar is een afgesloten vuilnisbak voor. De administratie wordt verzorgd door het aangesloten hotel. Het personeel is vriendelijk, spreekt verschillende talen en is zeer behulpzaam. In het hotel zelf is er een wellnessruimte, bar, restaurant, bowlingbaan en nog veel meer. We hebben veel gebruik gemaakt van de wellnessruimte, die je gratis kunt gebruiken als je in een bungalow woont. Niet het nieuwste en chicste, maar hé.... als je wilt relaxen heb je geen ChiChi nodig.... je kunt er het beste na 8 uur heen gaan. Dan is het het rustigst. Ook hebben we de eerste ochtend gebruik gemaakt van de broodjesservice (eerlijk is eerlijk: bewaar het ;-))

3.de accommodatie: alles wat je nodig hebt is aanwezig. U kunt met de auto boodschappen doen in het stadscentrum, op 5 minuten afstand. Aldi, Lidl, Jumbo,... alles is er. Zelfs als u niet zelf wilt eten, zijn er genoeg restaurants en snackbars. De keuken is niet de nieuwste en had een kleine upgrade kunnen gebruiken. Alles is functioneel en goed uitgerust. Helaas geen oven, maar een 4-pits gasfornuis, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat. Elke bungalow beschikt over eigen WiFi en een flatscreen-tv met Smart TV. Dus je hoeft je favoriete serie niet te missen.

Conclusie: Verwacht niet te veel, dan wordt het fantastisch! We komen graag terug!

TOT ZIENS!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2018

Lina J. uit 33330 Gütersloh

4,0
3 4 4 5

Sehr zu empfehlen

Lemmer ist eine tolle Stadt. Die Unterkunft ist sauber und ordentlich. Die Lage des Bungalows ist super . Das Personal ist sehr freundlich. Der Wellnessbereich ist toll zum entspannen.
Alles in Allem hatten wir einen sehr schönen, erholsamen Urlaub. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2018

Steffi L. uit 56567 Neuwied

3,8
3.5 4 3.5 4
Toon Duits

Oké

Ik had de foto's bestudeerd en de recensies gelezen, dus we waren voorbereid. Ons huisje had geen barbecue, zoals men zou kunnen denken op basis van de beschrijving van de apparatuur, maar dit werd vermeld in een eerdere beoordeling. Er was ook geen magnetron en de beschrijving "tweepersoonsbed" is misleidend, want er zijn twee eenpersoonsbedden in beide slaapkamers. In principe voelden we ons comfortabel en het huis is uitgerust met het meest noodzakelijke, er zijn zelfs kleine welkomstpakketten. Helaas liet de netheid te wensen over: visueel was het duidelijk schoon, maar bijvoorbeeld bij het in elkaar zetten van de bedden kwamen een oud T-shirt en veel spinnenwebben tevoorschijn. Er waren ook veel spinnenwebben op het terras. Delen van het huis zien eruit alsof ze veel gebruikt zijn en oud zijn. Het binnenzwembad is ok, maar teleurstellend voor een peuter, omdat er geen speelgoed of iets dergelijks is - er zijn slechts twee eenvoudige zwembaden, een om in te zwemmen en een met 20 cm waterhoogte. Omdat we met een peuter reisden, konden we geen gebruik maken van de sauna en het stoombad
en stoombad faciliteiten omdat ze pas vanaf 18.00 uur open zijn. De afstand tot het strand was voor ons acceptabel met 5 minuten lopen, maar we hadden minder verwacht. Het is ongeveer 15 minuten lopen langs het strand naar de verschillende winkels. We hebben geen gebruik gemaakt van de broodjesservice, maar vonden de mogelijkheid aangenaam. De Wi-Fi werkt zeer goed en de TV toont de Duitse zenders ARD, ZDF, NDR en WDR.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2018

Angela S. uit 66787 Wadgassen

4,5
3 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis op een prachtig terrein!

Wij (2 volwassenen, 2 kinderen, 1 hond) zijn net (in juli 2018) naar het huisje geweest en hebben er erg van genoten

Het huis zelf is erg gezellig, naar mijn mening zou een andere vloerbedekking dan tegels nogal onhygiënisch zijn. Zo veeg je snel door. De keuken is functioneel ingericht. Er is een waterkoker en een koffiezetapparaat. Wat ontbrak was een parasol en een barbecue. Aangezien in de aanbieding staat dat er een barbecue is, namen we waarschijnlijk ten onrechte aan dat er een barbecue beschikbaar was. Dit is niet negatief bedoeld, maar eerder als een type voor volgende bezoekers
We hadden het kunnen vragen voordat we aankwamen.

Het strand ligt op een paar minuten lopen, maar er is ook een grote parkeerplaats op het strand. De gebruikelijke discounters liggen op slechts enkele minuten lopen van het strand. Maar er is daar ook genoeg parkeergelegenheid

We zouden het huis zeker aanbevelen. We denken er al over om volgend jaar terug te komen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2016

Sarah uit Frankfurt am Main

2,5
2 2 2 4

Naja...

Die Bungalows sind kalt - aus Backstein - auch von innen keine Tapete bzw nicht mal verputzt. Der Boden ist auch mega kalt - mit Krabbelkind eher ungeeignet. Nicht mal ein Backofen oder Wasserkocher vorhanden. Die Küche ansich ist auch nicht so gut ausgestattet. Das einzig positive war, dass es wirklich sauber war und die Terrasse, die wir aufgrund des Wetters nicht nutzen konnten. Die Lage ist ganz in Ordnung. Der Staubsauger hat tierisch gestunken!

Aanbevolen voor: Mindervaliden

Antwoord van Mevr. U. Kübeck:

Lieber Feriengast, hier wird es für uns schwer Ihre Buchung zu verstehen. Wir haben auf unseren Fotos z.B. Die Küche und den Wohnraum abgebildet. Hier erkennen Sie ziehmlich genau die Ausstattung der Küche, die Landestypische Klinkerwand und auch die Bodenfliesen. Warum beschweren Sie sich hier über Ihre, vielleicht anderen Vorstellungen eines super Preis- Leistung Ferienhaus. Wir lesen auch nicht, das Sie vielleicht das kostenlose Schwimmbad mit Wellnessbereich genutzt haben. Schade--- aber das ist nicht die Plattform um Ihre Buchungsfehler anderen in die Schuhe zu schieben. Sehr viele Feriengäste haben Spaß und fahren zufrieden nach Hause. Schade das es bei Ihnen nicht so war.

September 2015

Ulrike F. uit Hannover

5,0
5 5 5 5

Entspannung am Ijsselmeer

Wir hatten für 2 Pers. einen schönen kleinen Bungalow gemietet und waren über die Nähe zum Strand und Ijsselmeer doch überrascht. Die Fahrrad Touren in der flachen Umgebung mit den urigen Örtchen waren toll. Abends dann schnell ins Schwimmbad und in die Sauna. Perfekt, wir waren super entschleunigt.. Für uns war es ein perfekter Urlaub zum guten Preis-Leistungsverhältnis.

Aanbevolen voor: Senioren

Augustus 2015

Manuela T. uit Bonn

4,4
4 5 3.5 5

Schöner Familienurlaub

Wir sind mit unseren 2 Kindern angereist. Netter Empfang an der Rezeption. Es ist eine perfekte Lage direkt am Ijsselmeer. Die Kinder konnten in der Anlage Fahrradfahren und dann natürlich der nahe Strand. Echt super. Das Haus hat eine ausreichende Ausstattung. Tipp - kein Wasserkocher vorhanden. Mit W-LAN konnten wir noch einige Besichtigungen planen.
Schön war auch der Bootsverleih den wir 1 Tag genutzt hatten.
Das Schwimmbad haben wir wegen des guten Wetters leider nur zwei mal genutzt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2014

Jessica W. uit Püttlingen

4,4
3.5 4 5 5

Familien Urlaub super

Wir waren 2014 in einem dieser Bungalows, die Ausstattung ist absolut ausreichend, lediglich ein Backofen und ein richtiges Doppelbett hätten uns noch gefehlt.
Die Lage ist der Hammer, es ist nicht direkt am Strand, aber der Weg dorthin und ins Zentrum von Lemmer ist schnell gegangen und einfach toll.
Der Urlaub war toll. Alles in der Nähe, man kann auch zu Fuß einkaufen gehen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Kübeck

Mevr. U. Kübeck

Andere accommodaties van Mevr. U. Kübeck

Alle accommodaties weergeven van Mevr. U. Kübeck

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 12202

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/12202.htm

Mevr. Ulrike Kübeck

Gütersloherstr.55

33428 Harsewinkel

004952473768


«Family Beach House P.4 Lemmer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven