Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Iris

Languedoc / minervois

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Iris Nieuwe villa (met internet)Rustig gelegen met uitzicht over de Cesse vallei, met privé zwembad van 3,5 x 5,5 meter met Romeinse treden en onderwaterverlichting
Het huis is ingericht voor 4 personen en een baby. De tuin is aangelegd met subtropische planten en struiken. Er is een tafeltennistafel met alle benodigde toebehoren in de tuin en een barbecue
La Livinière is een rustig, oud dorp dat beroemd is geworden om zijn wijnen. De omgeving nodigt uit tot prachtige wandelingen of fietstochten
Voor vers brood kunt u terecht bij de dorpsbakker en er is ook een kleine supermarkt.
Op slechts een half uur rijden liggen steden als Carcassonne, Beziers en Narbonne, die vanwege hun historische schoonheid zeker een bezoek waard zijn. Hier vindt u kastelen, parken, winkels, rommelmarkten en talrijke restaurants.
. Bij aankomst zijn alle bedden al opgemaakt. De kosten hiervan worden met de borg verrekend. La Livinière ligt aan de voet van de Montagne Noire, een natuurgebied waar u lange wandelingen kunt maken, kunt stoppen voor een hapje eten en kunt zwemmen in kristalhelder water dat zich een weg heeft gesneden door imposante rotswanden. Een bezoek aan het eeuwenoude pittoreske dorpje Minerve - de naamgever van het hele Minervois wijngebied - is een must.
Aan de andere kant van La Livinière, in een brede vallei, ligt het beroemde Canal du Midi, gebouwd voor Napoleon, met zijn vele sluizen, dat op eigen gelegenheid kan worden verkend met huurboten : bank, fauteuils, salontafel, boekenkast, tv-meubel met kleuren-tv en analoge satellietontvanger, stereo-installatie, ruime toegang tot het terras. Eetkamergedeelte: tafel met 5 stoelen.
Open keuken: gasfornuis (4 pitten), oven, afzuigkap, vaatwasser, wasmachine, koelkast en magnetron, koffiezetapparaat en alle keukenbenodigdheden voor 5 personen.
Badkamer: douche, bad en wastafelmeubel.
Slaapkamer: 2 eenpersoonsbedden van 0,80x2,00 of als tweepersoonsbed van 1,60x2,00 met grote deuren naar terras en zwembad.
Eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed, nachtkastje en kledingkast. Balkon met betoverend uitzicht over de vallei naar de Pyreneeën.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 90 km Blagnac

90 km

Station 30 km Narbonne

30 km

Snelweg-afrit 20 km Lezignan

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het landelijke La Livinière ligt aan de voet van de Montagne Noire, een natuurgebied waar u lange wandelingen kunt maken, kunt stoppen voor een ontspannen maaltijd en kunt zwemmen in kristalhelder water dat zich een weg heeft gebaand door imposante rotswanden. Een bezoek aan het eeuwenoude pittoreske dorpje Minerve - de naamgever van het hele Minervois wijngebied - is een must.
Aan de andere kant van La Livinière, in een brede vallei, ligt het beroemde Canal du Midi, gebouwd in opdracht van Napoleon, met zijn vele sluizen, die u op eigen gelegenheid met huurboten kunt verkennen. Een bijzonderheid zijn de 9 sluizen in Beziers, die door een enorm te overwinnen hoogteverschil een opmerkelijk staaltje ingenieurskunst vormen en daarom zeker de moeite waard zijn.
Op slechts een half uur rijden liggen steden als Carcassonne, Beziers en Narbonne, die vanwege hun historische schoonheid zeker een uitstapje waard zijn. Hier vindt u kastelen, parken, winkels, rommelmarkten en talloze restaurants. Zittend in de zon met een heerlijk glas wijn in de hand kunt u genieten van de Franse manier van leven. Golfliefhebbers kunnen hun hobby uitoefenen op tal van banen. Narbonne ligt ook aan de kust en heeft een breed, kindvriendelijk strand. Er zijn ligstoelen, parasols en watertrappers te huur. Een gezellige boulevard met terrasjes en restaurants nodigt uit tot vertoeven.
Binnen 2 uur rijden bent u in de Pyreneeën, waar in de winter diverse skigebieden u uitnodigen met alle denkbare comfort. Aan de rotskust ten zuiden van Perpignan liggen originele havenstadjes als Collioure en Port-Vendres. Hier vindt u uitstekende snorkel- en duikgebieden.
La Livinière ligt op ongeveer 1200 km van Duitsland. Als u richting Narbonne reist, bereikt u ons dorp binnen een half uur via de A9 vanaf afslag 37. Vanuit Amsterdam kunt u rechtstreeks naar Toulouse vliegen, dan is het een uur rijden via de A61. Vanuit Brussel zijn er directe en goedkope vluchten naar Carcassonne.
Wij verwelkomen u graag in La Livinière.
Ons dorp en zijn omgeving
La Livinière is een oud dorp van 600 inwoners gelegen in de beroemde en schitterende wijnstreek Languedoc met beroemde steden als Montpelliers, Carcassonne en Narbonne. Veel inwoners leven hier van de wijnbouw. In La Livinière is er een kruidenierswinkel, een bakker, een dokter, een apotheek en natuurlijk verschillende wijnhuizen die u uitnodigen om vele uitstekende wijnen te proeven. In Olonzac, op slechts een paar minuten afstand, zijn er restaurants en uitnodigende terrassen en diverse mogelijkheden om te winkelen. Wij wonen, huren en bouwen hier al 10 jaar in La Livinière.
Het landelijke La Livinière ligt aan de voet van de Montagne Noire, een natuurgebied waar u lange wandelingen kunt maken, een hapje kunt eten en kunt zwemmen in kristalhelder water dat zich een weg heeft gebaand door imposante rotswanden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:30
Uitchecken: 08:30
Borg: € 350
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De bedden zijn al opgemaakt bij aankomst (gratis).het bedrag 35,- €. De borg is 350,- € de 95,- € en de toeristenbelasting 1,50 € pP / dag en eventueel een extra per huisdier 30,= € Eventuele schade of extra huurartikelen (kinderbed, box) of handdoekensets 7,50 € / set,(in de periode van oktober tot april betaalt u ook elektriciteit volgens de meterstanden)Wij storten het saldo binnen 14 dagen na uw vertrek op uw rekening:Voor de winter hebben wij zeer interessante aanbiedingen !!!!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vom Vertrag zurück dann hat der Vermieter einen Ersatzanspruch nach folgender Staffelung: · bis 90 Tage vor Mietbeginn – 65,- Euro · von 90 bis 56 Tage vor Mietbeginn - 30 % des Mietpreises · von 55 bis 30 Tage vor Mietbeginn - 70 % des Mietpreises · ab 29. Tage vor Mietbeginn - 100 % des Mietpreises

meer informatie:

De bedden zijn reeds opgemaakt bij aankomst. De administratiekosten bedragen 35,- €. De borg is 350,- € de eindschoonmaak 95,- € en de toeristenbelasting 1,70 € pP / dag en eventueel een extra per huisdier 30,= € Eventuele schade of extra huurartikelen (kinderbedje, box) of handdoekensets 7,50 € / set, u betaalt elektriciteit volgens de meterstanden. Wij storten het saldo binnen 14 dagen na uw vertrek op uw rekening
voor de winter hebben wij zeer interessante aanbiedingen !!!!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie R. Van den Broek

Familie R. Van den Broek

Wij zijn Ron en Annemiek. Ik, Ron, kwam hier 20 jaar geleden voor het eerst op vakantie in de Herault / Minervois, en was meteen verliefd op de omgeving. Twee jaar later ben ik hier definitief neergestreken, met mijn twee zonen, Mark en Martijn. Ik ontmoette Annemiek, die hier in haar jeugd ook was geweest. Samen bouwden we ons huis en de andere vier huizen (allemaal met eigen tuin en zwembad en omheind zodat er huisdieren mee kunnen.


meer informatie

Objectnummer: 12526

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/12526.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven