Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewaddenzee.nl

Noord-Holland, Wieringen, Waddenzee, IJsselmeer, Noordzee,Noordzeekust, Callantsoog, Julianadorp

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Luxueus ingerichte, vrijstaande vakantiewoningen(gratis Wifi) op ca. 320 m². Percelen met een eigen parkeerplaats. Vanaf de achterzijde van de gebouwen heeft u een schilderachtig, open en weids uitzicht op de prachtige natuur en over de uitgestrekte weilanden.

De vakantiewoningen zijn ingericht voor 6 personen en liggen midden in het "Chaletpark de Wierde" op het voormalige eiland Wieringen bij Den Oever in Noord-Holland.

"Chaletpark de Wierde" is een kleinschalig, gezellig familiepark met een receptie, een mooie watertuin en diverse speel- en klimtoestellen voor kinderen. Een kindvriendelijk restaurant bevindt zich in de directe omgeving van de vakantiewoningen.

Dit ware vakantieparadijs ligt direct aan de "Wierdijk" een internationaal natuurgebied. Dit alles op een steenworp afstand van de Waddenzee "Amstelmeer", zeer dicht bij het bekende "IJsselmeer" en het uitgestrekte bos "Robbenoordbos". De Waddenzee, de droom van vele zeilers, is een waar eldorado voor (sport)vissers. Het IJsselmeer staat bekend om zijn typisch Nederlandse, kleine en gezellige havens. Vanuit de open jachthaven Den Oever heeft u 10 excursiehavens in de directe omgeving. Het Amstelmeer is een uitstekend surfgebied, met ook het uiterst kindvriendelijke en veilige "Lutjestrand". De vakantiewoningen zijn modern en volledig ingericht met alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De totale woonoppervlakte is 85m². De drie slaapkamers, waarvan één met eigen balkon, zijn voorzien van 6 luxe, hoogwaardige "Auping" eenpersoonsbedden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 90 km Schiphol

90 km

Snelweg-afrit 2 km A 7

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de rand van het park gelegen, luxe vrijstaande vakantiewoningen op royale percelen van ca. 320 m² en met eigen parkeerplaats. Vanaf de achterzijde van de gebouwen heeft u een schilderachtig, open en weids uitzicht op de prachtige natuur en over de uitgestrekte weilanden. Aan de voorzijde van de woningen ligt de ruime tuin met het overdekte, gemeubileerde terras, dat u bereikt via de wijd openslaande woonkamerdeuren.

Begane grond: Hal, badkamer met douche en wastafel, apart toilet, een slaapkamer met twee eenpersoons Auping bedden (elk met dekbed en kussen), berging met wasmachine en wasdroger. Eén van de woningen is voorzien van een vaatwasser. De woonkamer (met TV & DVD speler en internet) grenst direct aan de open keuken, voorzien van koel/vriescombinatie, 4-pits kookplaat met afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker. Volledig uitgerust met diverse kookpotten, servies en (kook)bestek.

Eerste verdieping: overloop, tweede slaapkamer met twee eenpersoons Auping bedden (elk met dekbed en kussen) en schuifdeur naar het balkon, derde slaapkamer met twee eenpersoons Auping bedden (elk met dekbed en kussen)

Wieringen, geboren uit een eiland. De dorpen zijn gewoon anders, het prachtige landschap buitengewoon. De haven waar vroeger de postboot vertrok. De kerk, een van de oudste ter wereld. Gezellige paden en smalle steegjes kronkelen door het stadje, meestal geflankeerd door weidedoornhagen. Monumentale boerderijen en gezellige, typische dijkhuisjes. Dit eigenzinnige stukje Nederland, dat zich eeuwenlang door niets en niemand heeft laten beïnvloeden, ligt direct aan de "Wierdijk", een internationaal natuurgebied dat acht kilometer lang is en ooit uit zeewier bestond.

Maar wees gerust, de dijk heeft niet voor niets vierhonderd jaar lang de natuur overleefd en weerstaan. Je kunt er nog letterlijk de eilandsfeer van weleer voelen, proeven en ruiken, waar toen al elke bezoeker niet als een vreemde maar als een bijzonder welkome gast werd ontvangen, en nu nog steeds. Rondom het indrukwekkende "Robbenoordbos" liggen talloze visrijke binnenwateren, op nog geen 5 minuten fietsen van uw accommodatie. De ligging van uw accommodatie is zo gunstig centraal dat u direct toegang heeft tot de veelzijdige mogelijkheden van de hele regio. Bijvoorbeeld de grootste vissershaven voor garnalen van Europa. Of de "Afsluitdijk", de afsluitdijk die geldt als een meesterwerk van waterbouwkunde en wereldwijd bekend staat als een van de belangrijkste Nederlandse bezienswaardigheden. Uw accommodatie ligt aan de kop van deze beroemde dijk, op minder dan 50 minuten van Amsterdam.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huisdieren: 15,00 per huisdier per week/weekend
Kinderbed en stoel: 10,00 per stuk per verblijf
Beddengoed 10,00 (optioneel)
Borgsom: 100,00

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Huurprijzen per week, toeristenbelasting en energiekosten inbegrepen, Aankomst: Zaterdag/vrijdag/maandag, van 15.00 tot 18.00 uur Vertrek: tot 10.00 uur.
Korte boekingen zijn ook buiten het seizoen mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 50,- en dienen ter plaatse aan de beheerder te worden voldaan. Huisdier per week € 15,-. Kinderbed € 10,-- per week. Bedlinnen € 9,50- per week. U hoeft alleen hand- en theedoeken mee te nemen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-06-2023


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,1 van 5
3.5 Inrichting
2.8 Prijs / kwaliteit
2.8 Service
3.2 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2019

Christiane uit Kleve

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

Korte wintervakantie

Het ontbrak ons aan niets. Het huis en vooral de keuken zijn goed uitgerust. Alles was zeer schoon, modern ingericht en huiselijk.
De prijs was ook geweldig, althans wat ons onderzoek betreft.
De sleutels werden overhandigd in een restaurant om de hoek. Alles was zeer ongecompliceerd en vriendelijk.
We waren met z'n tweeën en een hond en we wilden ontsnappen aan het lawaai van oudejaarsavond. Op de 31e hoorde je echter de hele dag gebonk uit de stad, zelfs in de afgelegen nederzetting. Desalniettemin, helemaal ontspannen en rustig!
Aangezien we geen service verwachtten, hebben we het niet gemist ^^ Mailcontact was leuk en snel.
Locatie: het was een goede 2 km naar Den Oever, een mooie wandeling. Goede verbinding met de A7. Daarom is er veel verkeer in het gebied. Verder is er niets aan de hand... precies wat we wilden.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2018

Tanja P. uit 34311 Naumburg

3,3
4 3 3 3

Urlaub

Also wir könne uns nicht beschweren. Ja es war mit der übergabe etwas komisch aber das müssen die Vermieter selber wissen. Aber die Lage ist eigentlich schön denke im Sommer ist es besser . Wir waren im Herbst da. komfort ist in ordnung für vier Personen. Für sechs finde ich es zu klein. Würde aber wider hinfahren weil die Landschaft sehr schön ist.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2017

Familie M. uit 28816 Stuhr Deutschland

1,2
1.5 0.5 0.5 2

Urlaub zum vergessen

Das Haus an sich war in Ordnung. Aber es gab keine Übergabe zu Beginn der Vermietung. Eine Sitzgelegenheit draußen war defekt. Eine zweite ging anschließend Defekt. Der Grill war nicht zu gebrauchen. Völlig verdreckt, Rost total verrostet. Das Grundstück war nicht ok. Rasen nicht gemäht,daher blühender Klee vorhanden. Nicht gut für Kind und Hund. Keine Hecke geschnitten.
Das Geschirr war zu wenig für 5-6 Personen
Nach Ablauf der Mietzeit wieder keine Abnehme des Hauses erfolgt. Aber es wurde ein Teil der Kaution einbehalten obwohl die Schäden nicht von uns verursacht wurden. Keine Gute Sache.


Contactpersoon

Bedrijf Vakantiewaddenzee.nl
Dhr. L. Oosterhuis

Dhr. L. Oosterhuis

meer informatie

Objectnummer: 17102

Laatst bijgewerkt: 20.01.2022

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/17102.htm


«Vakantiewaddenzee.nl» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven