Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
82m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
82m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Net zoals de zeewind door het duinzand kruipt, voert een breed en gemakkelijk toegankelijk pad dwars door de duinen direct naar het strand en de Noordzee. Vanuit deze nieuwe en comfortabele vakantievilla bereikt u het prachtige en ruime Noordzeestrand in slechts vijf minuten.

Het vakantiehuis "Zeewinde" ligt op een prachtige locatie midden in het recent gerealiseerde "Villapark Zonnedorp". Deze moderne villa garandeert het hele jaar door een comfortabel verblijf. Terwijl u in de zomermaanden met uw sandalen naar het strand gaat, is deze omgeving in de lente en de herfst bijzonder geschikt voor lange wandelingen en fietstochten. Geniet in de wintermaanden van de gezelligheid met een warme kop cacao rond de open haard. Het hele jaar door kunt u veel ontdekken in dit prachtige vakantiegebied. Vanuit uw huis bereikt u het levendige centrum van Renesse in slechts tien minuten. Hier vindt u vele gezellige terrasjes en winkels en natuurlijk een grote supermarkt voor het shoppen.

Dit moderne vakantiehuis is uitgerust met comfortabel meubilair en is geschikt voor gezinnen tot 6 personen. De woonkamer heeft een ruime zithoek rond de openhaard. Er is moderne multimedia-apparatuur beschikbaar, zodat u een goede film kunt bekijken op regenachtige dagen of kunt luisteren naar uw favoriete muziek. Na de woonkamer is er een eethoek en ernaast een volledig uitgeruste keuken. Op de begane grond is ook een slaapkamer met badkamer en een apart toilet.
Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een toilet. Alle kamers hebben voldoende kastruimte.
Dit appartement ligt op een perceel van 400 m². De tuin is volledig omheind en daarom zeer geschikt voor een zorgeloze vakantie met kleine kinderen of huisdieren. De tuin heeft op het zuidwesten en is gedeeltelijk open. Er is veel zitplaatsen voor zonaanbidders en liefhebbers van een schaduwrijke plek.
Bij het huis hoort een afsluitbare blokhut met elektriciteitsaansluiting geschikt voor het stallen van uw fietsen.
Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Tijdens uw verblijf in het "Villapark Zonnedorp" kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van "Camping Zonnedorp". Neem bij vragen contact op met de receptie van de camping.

Dit appartement wordt niet verhuurd aan jongeren en / of groepen.
Licentie- of registratienummer: xx

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.7 km

1.7 km

Bus 1.7 km

1.7 km

Luchthaven 72 km Rotterdam/TheHague

72 km

Station 38 km Goes

38 km

Snelweg-afrit 4 km N57

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Renesse is na Domburg een van de oudste badplaatsen van Zeeland. Toen het toerisme in 1900 begon te bloeien, werden lokale ondernemers steeds ondernemend en bouwden ze kleine toeristische voorzieningen. De eerste "verfrissingstent" werd geopend, de voorloper van de strandpaviljoens van vandaag, waar badkleding in deze verfrissingstent werd gehuurd.

Renesse ligt aan de noordkant van het eiland Schouwen-Duiveland, waar de populariteit nog steeds toeneemt vanwege de ideale ligging. Tegenwoordig bieden het dorp en de directe omgeving veel vermaak voor jong en oud. Vandaag vindt u een grote selectie strandpaviljoens, terrasjes, winkels en uitgaansgelegenheden.

Voor de kust van het dorp liggen brede zandplaten waar zeehonden regelmatig in de zon liggen. De uitgestrekte Noordzeekust bij Renesse is hier bijzonder mooi, met een bijna 20 km lang zandstrand, dat zich op de zogeheten Verklikkerduinen tot enkele honderden meters breed bevindt. Dit duingebied wordt gekenmerkt door natte duinvalleien met veel kleurrijke en geurige duinplanten. Hier leven grote konijnenfamilies en voor veel vogels is dit ook een populaire broedplaats.

Verschillende wandelpaden in de directe omgeving van Renesse leiden door het prachtige landschap, door kuddes wilde Shetland-pony's en Schotse hooglanders. In Westerschouwen gaat dit gebied naadloos over in het grootste bos van Zeeland, de Domeinen. Langs deze kustroute vindt u ook een van de mooiste mountainbikeroutes van ons land.

Het gebied rond Renesse is perfect voor lange fietstochten door een landschap dat slechts af en toe in Nederland te zien is. De vele rustige kleine landweggetjes voeren langs karakteristieke dorpjes en bieden u verschillende veilige fietstochten.

De beroemdste gebouwen in Renesse zijn de gotische "Jacobuskerk" in het midden van de oude dorpskern en uit de 13e eeuw "Slot Moermond". Het kasteel is gelegen in het 45 hectare grote park "Landgoed Moermond" en wordt alleen gebruikt voor feesten. Het kasteel is helaas niet open voor bezoekers.

Ten noorden van Renesse ligt het Grevelingenmeer met de Brouwersdam. Hier kunnen actieve tijdgenoten veel sporten beoefenen op en rond het water. Het Grevelingenmeer is bijvoorbeeld een speciale duikbestemming en de Brouwersdam is een populaire surfplek vanwege de ligging.

Als u Renesse in zuidelijke richting verlaat, bereikt u de wereldberoemde Deltawerken met de indrukwekkende Oosterscheldekering. Deze stormvloedkering verbindt onder meer het eiland Schouwen-Duiveland met het eiland Neeltje Jans, waar u het gelijknamige familiepark kunt bezoeken.

In Renesse vindt u een grote supermarkt, een drogisterij, een bakker, een fietsverhuur en een verscheidenheid aan winkels, restaurants en terrasjes. Er zijn verschillende amusementsmogelijkheden voor tieners. Aan de rand van het dorp ligt het "Transferium", waar u gratis kunt parkeren en gratis gebruik kunt maken van de stranden, het stadscentrum en de campings gedurende het seizoen.

Bezoek ook de oude Nederlandse steden Zierikzee, Veere en Middelburg of het andere beroemde vakantieoord Domburg in Zeeland.

Neem voor meer informatie over Renesse en de omgeving contact op met het plaatselijke VVV-kantoor.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op de prijzen zijn excl. volgende kosten:
Bedlinnen pp € 9,50 (verplicht)
Toeristenbelasting en € 3,70 per persoon per nacht
Administratiekosten € 37,50
Huisdieren € 45,00 per verblijf
De wisseldag is op vrijdag (in het seizoen)
IN HET HOOGSEIZOEN (JULI EN AUG) INCHECKEN VANAF 16.00 UUR!
LET OP!!!! De prijzen voor Weekend- en midweekverhuur of langer dan 7 nachten zijn altijd op aanvraag!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis 28 Tage zum Anreisetag können Sie mit 30 % des Gesamtbetrages + Reservierungskosten stornieren. Oder Sie können Ihre Reservierung bis 28 Tage zum Anreisetag verlegen für das selbe Haus kostenlos (es können Mehrkosten anfallen bitte beachten Sie dies) und nur bei ein anderes Haus mit 50 € Aufschlag.

meer informatie:

Heel dicht bij het strand en de zee!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

L. Time

L. Time

BHVK Leisure is een verhuurorganisatie die bemiddelt in de verhuur van particuliere vakantiewoningen. Het bedrijf heeft door zijn 12 jaar ervaring, de juiste know-how verworven die zo belangrijk is voor een goede verhuur van uw eigendom Vanuit ons professionele pand aan de Roterij 13 werken wij met veel enthousiasme voor zowel eigenaren als huurders aan een duurzame en succesvolle relatie. In de afgelopen jaren hebben wij de ervaring opgedaan die zo belangrijk is voor een goede verhuur van uw woning. De relaties die wij hebben opgebouwd met onze huurders en huiseigenaren zijn erg belangrijk voor BHVK Leisure. Onze verzamelde klantenkring is trouw en bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen, koppels en families. Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste jaren uitgebreid. Het is belangrijk voor ons bedrijf om zich te onderscheiden van de massa. Onze gasten verwachten kwaliteit.


Andere accommodaties van L. Time

Alle accommodaties weergeven van L. Time

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 171804

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/171804.htm

Leisure Time

De Roterij 13

4328 BB Burgh-Haamstede

+31 111 654512

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven