Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

FH am Meer mit Schwimmbad im Park

Max.  6   gasten
94m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
94m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Op de begane grond met vloerverwarming (zomer / winter accommodatie) zijn 1 grote woon / eetkamer, 1 ruime keuken (nieuw in 2014) en 1 badkamer met douche, toilet, wastafel en extra. Handdoekenwarmer. Boven zijn 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 toilet met wasfaciliteiten. Toevoegen. Kinderbed, veiligheidshekje en kinderstoel zijn beschikbaar. De woonkamer heeft 2 leren banken en een stoel en een grote eettafel voor 6 personen. 1 vitrinekast en 2 ladekasten bieden voldoende opslagruimte. Technische uitrusting: kleuren-tv 81 cm, kabel- en satellietsysteem, dvd-speler, radio met cd-speler, gratis wifi. De keuken biedt met zijn volledige uitrusting alle voorwaarden voor self-catering: vaatwasser fornuis met keramische kookplaat en oven, koelkast met apart vriesvak, magnetron, 2 koffiezetapparaten (1 met pads), waterkoker, handmixer, wafelijzer, stofzuiger, etc. Het huis heeft 1 berging en 1 parkeerplaats. Er zijn ook 1 barbecue, een tuintafel met 6 comfortabele tuinstoelen inclusief parasol en 3 ligstoelen beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 50 km Schipol

50 km

Station 10 km Schagen

10 km

Snelweg-afrit 20 km Alkmaar

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Met de fiets bereikt u het prachtige en drukke zandstrand van de Noordzee in ongeveer 10 minuten, waar u op elk moment (bij eb en hoogwater) in de zacht glooiende zee kunt zwemmen. Zee, strand, duinen en eindeloos uitgestrekte bloemenvelden vormen de omgeving van Sint Maartenszee. Een fascinerende zee in alle seizoenen, een breed en schoon zandstrand en een duinlandschap met natuurreservaten en vogelreservaten, die landen voor lange wandelingen, geleidelijk veranderen in een uitgestrekt gebied van origineel Nederlands karakter. Vanaf hier kunnen, vanwege de centrale ligging tussen de steden Bergen, Den Helder en Schagen, veel activiteiten worden gestart. Zo zijn de historische steden aan het IJsselmeer en Alkmaar (kaasmarkt), Haarlem en Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Vanuit Den Helder (22 kilometer) kunt u het eiland Texel gemakkelijk per fiets verkennen. Evenzo, fietstochten door de bloemenvelden, weiden, bossen en duinlandschappen om te ontspannen. Kinderen kunnen zich vermaken op de speelplaats en voetbalvelden in het park, evenals in het zwembad en op de minigolfbaan of op de tennisbanen. In het huis vindt u 2 folders waarin tal van excursietips voor jong en oud worden samengebracht. Verder vindt u ook informatie over mogelijke restaurantbezoeken en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 70
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het is de bedoeling dat onze huurders het vakantiehuis aan het einde van de vakantie bezitten. Bij de receptie kunt u ook vragen om een ​​overname van het park.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. In der Coronazeit sind bei frühzeitiger Kontaktaufnahme individuelle Absprachen, wie Umbuchungen o.Ä., möglich und werden kundenfreundlich geregelt. Bitte sprechen Sie uns an.

meer informatie:

Ons huisje is gelegen in een particulier bungalowpark. Tijdens uw verblijf wordt u verzorgd door de receptie (zeer vriendelijk personeel). Het park heeft een subtropisch zwembad met aangrenzende sauna. Het verblijf in het zwembad is gratis voor onze gasten. Verder zijn er 4 speeltuinen in het park en een voetbalveld met voetbaldoelen. Er zijn 1 minigolfbaan en 2 tennisbanen beschikbaar tegen een vergoeding. Het is ook mogelijk om fietsen te huren bij de receptie (tegen betaling). In de wasserette bij de receptie kunt u de was doen en uw kleding drogen.
De dichtstbijzijnde supermarkt bereik je van Pasen tot het einde van de herfstvakantie op loopafstand (ongeveer 500 meter). Anders kun je verschillende supermarkten bereiken, z. In Callantsoog "Albert Heijn" en in Petten "Spar-Markt" op 3-6km afstand. De dichtstbijzijnde grote winkelstad Schagen ligt op ongeveer 10 km afstand.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie L. Schäfers

Familie L. Schäfers

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 173550

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/173550.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven