Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Frisia Appartement 18

Bansin, Usedom

Max.  6   gasten
78m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
78m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Grootte is belangrijk
Het terras van 18 m² leidt naar de aparte ingang van het vakantiehuis - geen trappen te beklimmen, in plaats daarvan veel ruimte voor hond en kinderen. De buitenruimte, met donkere kliktegels en kunstrotan meubilair, is lounge-stijl. Het zitgedeelte is ontworpen voor maximaal 6 personen. Bovendien zijn er twee ligstoelen beschikbaar. Het lichte appartement is sober ingericht en maakt volledig gebruik van zijn grootte: Een kleine 80 vierkante meter garandeert comfort en levenskwaliteit, zelfs op saaie dagen.

Moderne, open keuken
Het middelpunt is het woongedeelte met zijn moderne, open keuken. Als u van koken houdt, vindt u het juiste gereedschap in de vorm van een magnetron, blender, citruspers of hakmolen. Voor koffie kunt u kiezen tussen traditionele filter- en moderne capsulemachines. Koelkast, vaatwasser en een moderne keramische kookplaat ronden de uitrusting af. De eettafel is ontworpen voor maximaal zes personen. In de apothekerskasten kun je gemakkelijk je boodschappen kwijt - ook als er wat meer is

Goed vermaak - de woonkamer
Maak het jezelf gemakkelijk in de woonkamer op de zithoek met een tv-avond. Met kabel-tv in HD voelt de grote 55 inch Smart TV bijna als een bioscoop. Kijk je liever je eigen films? Geen probleem met een geschikte app voor Samsung Smart TV's kun je je media direct vanaf je tablet of smartphone afspelen. Een USB-stick werkt ook. Luistert u liever naar muziek of een luisterboek? Ook dat is geen probleem: sluit uw smartphone of tablet via Bluetooth of WLAN aan op de bestaande Multiroom-luidspreker

Twee nieuwe badkamers
Met meer dan twee personen kan er een file ontstaan voor de badkamer. Onze vakantiewoning is daarom uitgerust met twee badkamers - een grote en een kleine. Beide werden in 2018 grondig gerenoveerd en discreet heringericht. Ze zijn uitgerust met haardrogers, verlichte make-upspiegels en douches. De inhoud van elke cosmeticatas, hoe groot ook, kan worden georganiseerd in de grote wastafels.

Goedenacht - De twee slaapkamers
Beide slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden. De breedte is respectievelijk 160 en 140 cm. Beide bedden hebben een comfortabele slaaphoogte, waardoor oudere mensen gemakkelijker kunnen opstaan. Als je een beetje televisie wilt kijken voordat je gaat slapen: Ga je gang. Er zijn 40-inch Smart-tv's in beide slaapkamers. Bovendien heeft elke slaapkamer zijn eigen licht betegelde badkamer met eigentijds sanitair en douchecabines. Er zijn twee wastafels in de grotere slaapkamer en één in de kleinere. In ruil daarvoor kunt u uw kleren opbergen in een inloopkast in de kleinere slaapkamer. In de grote slaapkamer staat een echte houten kledingkast.

Meer dan vier personen? Dat kan ook.
Reist u met meer dan vier personen? In dat geval kan een slaapbank in het woongedeelte worden toegevoegd. Hier vinden nog twee mensen ruimte en een rustige slaap

Bij het appartement hoort een gratis parkeerplaats in de parkeergarage achter Villa Frisia. Fietsen kunnen worden gestald op het terras of in de fietsenruimte van de parkeergarage.


Beide slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden. De breedte is respectievelijk 160 en 140 cm. Elke slaapkamer heeft zijn eigen licht betegelde badkamer met moderne armaturen en douchecabines. In de grote slaapkamer staat een echte houten kledingkast
In de kleinere slaapkamer is er een inloopkast.

Het terras van 18m² leidt naar de aparte ingang van de vakantiewoning. De buitenruimte, met donkere kliktegels en kunstrotan meubilair, is lounge-stijl. Er staan twee ligstoelen naast de zithoek.

De keuken is uitgerust met een magnetron, mixer, citruspers of hakmolen. Voor koffie kunt u kiezen tussen een traditionele filtermachine en een moderne capsulemachine. Koelkast, vaatwasser en een moderne keramische kookplaat completeren de uitrusting

U kunt uw media rechtstreeks via tablet, smartphone of USB-stick afspelen op de Samsung Smart TV's. U kunt naar muziek luisteren via Bluetooth of WLAN op de multiroom speaker.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 16 km Heringsdorf

16 km

Station 1.5 km Bansin

1.5 km

Snelweg-afrit 100 km Pasewalk-Süd

100 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Stedelijk en dicht bij het strand: Villa Frisia ligt op een heuvel midden in de "stad" Bansin. De boulevard en het strand liggen op slechts 100 m afstand. U kunt uw broodjes in recordtijd halen: een bakkerij ligt direct onder het huis, aan de voet van de heuvel. Flat 18 ligt op de begane grond op het zuidoosten. Door het hoogteverschil en de afstand tot de voetgangerszone is het toch rustig gelegen en niet zichtbaar vanaf de straat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat voorbijgangers de broodjes op je ontbijttafel tellen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanwege de grotere schoonmaakinspanning vragen wij een toeslag van 25 euro voor honden voor het gehele verblijf. Er zijn geen verdere overnachtingskosten. Indien gewenst kunt u een linnenpakket boeken. Het omvat een handdoek, een badhanddoek, een douchematje, beddengoed en een theedoek. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Als u linnenpakketten nodig heeft, wees dan zo vriendelijk dit aan te geven bij de reservering, want wij moeten de pakketten vooraf bestellen. Op de dag van aankomst vindt u dan opgemaakte bedden. In de maanden juli en augustus verhuren wij alleen per week met aankomst- en vertrekdagen op zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei einer Stornierung zwischen unter 30 Tagen bis 14 Tage vor Mietbeginn erstatten wir 50 % zurück. Bei einer Stornierung von weniger als 14 Tagen vor Mietbeginn ist keine Erstattung möglich, weil in der Kürze der Zeit die Wohnung meist nicht vermittelbar ist. Sollte dies dennoch gelingen, erstatten wir mindestens anteilig.

meer informatie:

Villa Frisia ligt in het centrum van Bansin. Winkels, cafés en restaurants liggen praktisch om de hoek. Tegelijkertijd ligt het strand op slechts ongeveer 100 meter afstand. Het grote terras is ideaal voor kinderen, huisdieren en mensen die van ruimte houden bij het ontbijt in de zon. Dankzij de grootte van bijna 80 m² en twee aparte badkamers kunnen meerdere volwassenen het appartement delen. Zelfs bij slecht weer krijg je niet zo snel hutkoorts. De moderne inrichting en enkele technische verfijningen zorgen ervoor dat u het ook op vakantie niet hoeft te stellen zonder vertrouwde standaards.

Gratis ondergrondse parkeerplaats achter het huis. Instaphoogte 1,98 m / aanbevolen 1,90 m.

Onze vakantiewoning in één oogopslag

* Begane grond - gemakkelijk te bereiken, snel naar het strand
* Groot terras - de tweede woonkamer, ideaal voor honden en kinderen
* Moderne technische uitrusting - geen verveling op regenachtige dagen
* Goede keukenapparatuur - koken zoals thuis
* Veel ruimte - net geen 80 m² om opslagkoorts te voorkomen
* Comfortabel meubilair - hoog slaapcomfort van de boxspringbedden
* 40-55" HDTV in alle kamers, deels met videostreaming
* Bluetooth/WLAN-luidsprekers incl. muziekstreaming
* Alleen honden zijn toegestaan als huisdier. Dus geen katten, vogels, kleine dieren, enz.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-05-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.9 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.9 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Gabriele A. uit Eberswalde

4,8
5 5 5 5 4

Urlaubstraum

Die Ferienwohnung hatt alles was man sich wünschen kann.
Einen Kritikpunkt vorm Eingang der ständige Vogel cot .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2023

Petra T. uit Langenhagen

3,0
4 3 2 4 2

Wohnung

Die Ausstattung und Lage sind super.
Allerdings ist die Terrasse nicht einladend sondern sehr erdrückend durch das viele Efeu. Das Reinigungspersonal hat nicht gut sauber gemacht. Schmutz an den Schranktüren der Küche und überall Staub. Am schlimmsten war das Bettzeug. Sehr dreckig mit vielen Flecken. Schon sehr ekelig.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. B. Lorenz:

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihre Hinweise. Sie sind sehr wertvoll, um die Servicequalität kontinuierlich zu verbessern.

Es betrübt mich sehr zu hören, dass die Reinigung offenbar Mängel aufgewiesen hat. So sollte das nicht sein und ich bedaure sehr, dass Sie dadurch keinen angenehmen Start in den Urlaub hatten. Hierfür möchte ich mich in aller Form entschuldigen. Hätten Sie sich während Ihres Aufenthalts gemeldet, dann hätte ich eine Nachreinigung und den Austausch der Betttextilien veranlassen können. Ich habe die Mängel an den Dienstleiter weitergereicht.

Die Kopfkissen werden üblicherweise 2x im Jahr getauscht und gewaschen – jeweils im Frühjahr und Herbst. Immer dann, wenn parallel hierzu auf Sommer- bzw. Winterdecken gewechselt wird. Bislang hatte ich den Fall noch nicht Hinweise. Ich habe die Kopfkissen austauschen lassen und den Dienstleister angewiesen, diese künftig vierteljährlich zu wechseln.

Was den Efeu betrifft: Efeu muss man nicht mögen. Genau genommen gehört nur die Terrasse zur Wohnung, nicht aber die Grünflächen darum herum. Diese sind Gemeinschaftseigentum. Von daher darf ich sie nicht einfach verändern. Auch ist der Boden in unmittelbarer Strandnähe sehr sandig, sodass eine Bepflanzung einer gärtnerischen Pflege und künstlicher Bewässerung bedarf. Insofern ist Efeu vielleicht optisch nicht optimal, aber wirtschaftlich abbildbar.

Juni 2023

Jürgen H. uit Düsseldorf

4,8
5 5 5 5 4

Pure Erholung

Sehr schöne Ferienwohnung - zum Wohlfühlen

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2023

Christina S. uit 301552 Apelern

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Vakantie als koppel

Een zeer mooie vakantiewoning, aan alles is gedacht.
We voelden ons zeer comfortabel. De locatie is ook zeer centraal. Winkels, boulevard en het strand zijn allemaal dichtbij.
We zullen graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

December 2022

Carola T. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

Water, zand en regen. Lange wandelingen op lege stranden, een gelukkige hond. Vuurschalen, glühwein, broodjes vis. Ik kijk er naar uit om "thuis" te komen. Niets ontbrak!
Graag weer - buiten het seizoen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2021

Ute W. uit Potsdam

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

geslaagde vakantie

We vonden het erg leuk in uw vakantiewoning. Het is echt heel goed uitgerust en aangenaam ingericht.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Februari 2020

Fam. H. uit Halle

5,0
5 5 5 5

Super!!

Eine sehr scchöne Wohnung, sehr ruhig und in Top - Lage. Richtig guter Urlaub!!

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2019

Renner H. uit 04416

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

zeer mooi appartement

We hebben hele mooie dagen gehad in dit appartement, zelfvoorzieners hebben alles wat je nodig hebt, er is ruimte en voor televisie wordt bijna in elke kamer gezorgd, er zijn immers ook dagen waarop je dat nodig hebt. Dicht bij het strand, de bakker om de hoek en voor degenen die niet willen koken, is alles ook in de buurt verkrijgbaar. Super.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. B. Lorenz

Dhr. B. Lorenz

Ik ben opgeleid als bedrijfseconoom en heb bijna twee decennia als redacteur in de software-industrie gewerkt. Ik hou van mensen en heb daarom bewust gekozen voor een vakantiehuis. Andere mensen een paar leuke dagen bezorgen is leuker dan rendement najagen op de beurs. Een andere reden was het eiland Usedom, dat mij zeer aanspreekt, vooral vanwege het idyllische achterland, de historische plaatsen, de mooie stranden en de nabijheid van Berlijn, waar ik woon. Mijn doel is mijn vakantiegasten een comfortabel en comfortabel verblijf te garanderen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 174064

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/174064.htm

Dhr. Björn Lorenz

Kreuzritterstr, 7a

13465 Berlin

+493054495125

+493054495127


«Villa Frisia Appartement 18» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat