Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Lucas

Max.  14   gasten
300m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 14  gasten
300m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 01.05 tot 11.05.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 01.05 tot 11.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Luxe Villa Lucas is van hoge kwaliteit accommodatie, volledig voorzien van airconditioning, gratis wi-fi, en biedt alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf voor 14 personen, en is gelegen op korte loopafstand van strand, winkels, restaurants en andere, in Podstrana slechts 8 km van de beroemde stad Split met een geweldige geschiedenis en op 15 km van de rivier Omiš en Cetina met vele activiteiten.
Villa Lucas outdoor bevindt zich op de begane grond en biedt een verwarmd privézwembad van 8 bij 4 meter, een zonneterras met 8 ligstoelen, een comfortabele overdekte eethoek buiten voor 14 personen (vanaf seizoen 2019), een barbecue en een volledig uitgeruste zomerkeuken.
Op zwembadniveau betreedt u een conferentieruimte / leuke zone met tv, tafelvoetbal, kamer met een renbaan en tv, een luxe spa met een stoomcabine, een douche en een bubbelbad. Op dit niveau is er een slaapkamer No1 met uitzicht op het zwembad, een tweepersoonsbed 180x200, A / C en een eigen badkamer.
De begane grond biedt een ruime woon- en eetkamer met een groot terras en een prachtig uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een slaapkamer No2 met een tweepersoonsbed 180cmx200cm, en-suite badkamer met douche, tv en A / C. Slaapkamer No3 met een tweepersoonsbed 160cmx200cm, en-suite badkamer met douche, TV, A / C. Slaapkamer No4 met een tweepersoonsbed 160cmx200cm, uitzicht op zee, balkon, en-suite badkamer met douche, tv, A / C. Slaapkamer No5 met een tweepersoonsbed 140cmx200cm, A / C. Op de eerste verdieping vindt u nog een ruime woon- en eetkamer met een groot terras met uitzicht op zee en een volledig uitgeruste keuken. Op deze verdieping zijn er 2 slaapkamers: Slaapkamer No6 met een tweepersoonsbed 180cmx200cm, en-suite badkamer met douche, TV, A / C, uitzicht op zee en slaapkamer nr. 7 met bed 160cmx200cm, TV, AC en uitzicht op de tuin. Zolderverdieping is niet in gebruik, dus hele accommodatie is exclusief voor jou. Er zijn ook 6 parkeerplaatsen op het terrein beveiligd voor uw gebruik, een in de garage.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 0.01 km

0.01 km

Restaurant 0.02 km

0.02 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 27 km Resnik - Split

27 km

Station 11 km Split

11 km

Snelweg-afrit 23 km Dugopolje

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanwege de locatie van de Villa en de interessante geografische kenmerken van Podstrana, worden toeristen verschillende recreatieve voorzieningen aangeboden in de natuur, wandelpaden, wandel- en fietspaden, of het bezoeken van culturele en historische locaties. Ook kunt u aan het strand verschillende sporten beoefenen, een goed georganiseerde actieve vakantie beleven zoals windsurfen, zeilen, sportcatamarans, waterskiën en waterskaten. Of probeer paardrijden op slechts 4 km afstand met de Enquino-club, raften op de Cetina-rivier op 15 km (een must-do-ervaring), een boottocht maken naar het eiland Brač ... en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Eigenaren rennen het restaurant Mario aan de overkant van de straat (20 m ver). Ze bieden ook maaltijden aan wanneer nodig. Eigenaren bieden een pendeldienst vanaf de luchthaven en terug (niet inbegrepen). Gelegen op slechts 20 meter van het strand, je hebt ook een ondergronds parcours om bij het strand te komen, niet de straat oversteken. Supermarkt is naast villa, 10 m ver. Deze villa is een perfecte keuze voor families, vriendenvakanties of een teambuildingorganisatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf P. Bakota

Bedrijf P. Bakota

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het leveren van verhuurdiensten van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, we bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering, waarbij we ernaar streven de perfecte fit te vinden voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's bevinden zich in het centrum van Dalmatië, de meest populaire en de mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig zou hebben, ongeacht of onze gast een actief, landelijk, avontuurlijk, familie-, historisch, medisch of ander soort wil van vakantie, dit gebied past iedereen. We doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom is de beste prijs gegarandeerd als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie die op deze site wordt gepresenteerd. Ik kijk ernaar uit om met je te praten :)


Andere accommodaties van Bedrijf P. Bakota

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf P. Bakota

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 174263

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/174263.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 01.05 tot 11.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven