Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Castillo de Aguila

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het huis is naar onze smaak ingericht en niet alleen voor het huren van "Spaanse antiek". Het heeft 2 airconditioners, die kunnen worden gebruikt als verwarming in de wintermaanden, evenals centrale verwarming. De open haard is uitgerust met een recirculatiesysteem. Bij het zwembad is een buitendouche.

Het privézwembad meet 4,5 x 9,5 meter en varieert in diepte van 1 tot 2 meter.
Zowel vanuit het huis als vanuit het huis heb je een fantastisch panoramisch uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee met zijn prachtige baai van Torre del Mar, overdag en 's nachts. Op een heldere dag kunt u het Atlasgebergte van Marokko en de rotsen van Gibraltar zien. Het uitzicht afstand tot de zee is ongeveer 3 km, de weg afstand ongeveer 10 km.
Geniet van de rust van de landelijke Axarquia, het betoverende uitzicht op de kust en de onbeschrijfelijk mooie zonsondergangen.
Licentie- of registratienummer: VTAR/MA/02117

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 60 km Malaga

60 km

Station 50 km Malaga

50 km

Snelweg-afrit 6 km Torrox

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Castillo wordt omgeven door olijfgaarden en ligt ongeveer 50 km ten oosten van Malaga, in de buurt van het witte bergdorpje Torrox Pueblo en het nationale park Sierra Almijara. Het pand is ongeveer 400 meter hoog op een 5000 m² grote, deels natuurlijke links, gedeeltelijk aangelegd met palmbomen, bomen en bloemen Almijara heuvel.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Einbehalt bei Stornierung: 10% wenn ein Nachmieter verfügbar, 20% bei 60 Tage vor Mietbeginn, 40% bei 30 Tage vor Mietbeginn, 60% bei 20 Tage vor Mietbeginn und 100% bei weniger als 20 Tage.

meer informatie:

De torenkamer, bereikbaar vanaf het dakterras, bevat onze persoonlijke bezittingen en maakt daarom geen deel uit van het huurobject. Vanaf het dakterras leidt naar de toren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Sabine K. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Zeer aardige verhuurder en super beheer ter plaatse
We hebben erg genoten van onze vakantie, hadden een goede rust, wat gemakkelijk is met dit uitzicht. ?

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2019

Valeria W. uit 12623 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een paradijs op aarde

Als er één woord is voor deze betoverende woning, dan is het wel het woord PARADISE.
We hebben al veel gezien, maar wat ons bij aankomst te wachten stond, maakte ons sprakeloos. De prachtige, rustige locatie met een fantastisch uitzicht op zee, een prachtig aangelegde tuin met zijn exotische planten, citroen- en vijgenbomen, het smaakvol en stijlvol ingerichte en perfect uitgeruste huis met een aangrenzend zwembad is gewoonweg uniek. Onmiddellijk doet deze idylle je het stressvolle dagelijkse werkleven vergeten en vraag je je af: Is dit echt waar? Bestaan vakantieverblijven als deze echt nog? Vakantieverblijven die niets te wensen overlaten? Ja, dit is er een! Alles komt 100% overeen met de beschrijving.
De woning is niet alleen fabelachtig mooi, maar ook afgelegen. We konden ons vanaf de eerste minuut heerlijk ontspannen. Door de ontelbare foto's die we namen, kunnen we nog steeds " terugstralen" en dat is heel goed voor de ziel.
De villa is een zeer goed uitgangspunt om vele beroemde Andalusische steden te bezoeken en vervolgens terug te keren naar de rust en schoonheid van het castillo. Tijdens ons verblijf speelde het weer ook mee: altijd tussen de 23 en 30 graden. Perfect voor ons.
Er zijn ook veel winkelmogelijkheden in de buurt, wat voor ons als self-cateraars belangrijk was.
De hele organisatie was ongecompliceerd en snel. Zelfs ter plaatse is de aardige en competente beheerder direct beschikbaar.
We willen zeker terugkomen.
Hartelijk dank aan mevrouw en mijnheer Westermann dat wij te gast mochten zijn op dit prachtige landgoed!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Gegine M. uit Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Opnieuw en opnieuw

We zijn al een paar weken terug van vakantie en stress en het dagelijks leven hebben ons weer stevig in hun greep. Hoe goed is het om te weten dat we nog steeds zullen leven van de heerlijke dagen die we op vakantie hebben doorgebracht in ons "paradijsje".
We hebben het Castillo vorig jaar al beschreven. We kunnen echter opnieuw bevestigen hoe mooi, goed onderhouden en ontspannend het hele pand is.
Het was weer vakantie vanaf de eerste minuut. Zelfs de boeking van de huurauto werd gedaan op verzoek van de verhuurder en is aan te bevelen.
Het Castillo is liefdevol verrijkt met wat nieuwe kleinigheden, zo is er nu ook een vaatwasser en is de opening van de keuken naar de woonkamer verfraaid met een Arabische boog. Net als vorig jaar waren we weer betoverd door het prachtige terrein, de prachtige planten, het zwembad en het onbeschrijflijk mooie uitzicht. Al met al kunnen wij het Castillo de Aguila alleen maar van harte aanbevelen. We hebben al weer geboekt voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Rien en Griffioen uit Nederland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch

De rit naar het huis vanult Torrox duurt twintig minuten, en was voor ons elke keer weer een mooi moment va de dag. Na het parkeren van de auto bij het huis, loop je rechts langs het kasteel en wat je dan ziet vanuit de achtertuin .... onbeschrijfelijk!
Het huis is zeer compleet, verzorgd en met oog voor detail vormgegeven. Daarnaast biedt het huis veel privilege. De verhuurder is vrieendelijk en is alle afspraken nagekomen. Een absolute aanrader niet alleen vrienden en familie, maar voor iedereen! Rien en Griffioen-Nederland

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Hans- Werner R. uit Minden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

Helaas heb ik vandaag pas gemerkt dat onze evaluatie van vorig jaar na de vakantie niet lijkt te zijn geaccepteerd. Daarom nogmaals:
Dit huis is echt fantastisch, er is echt niets om over te klagen. De verhuur, de huurauto, de beschrijving van hoe er te komen, de inrichting van het huis, de tuin, het zwembad en het uitzicht, gewoon geweldig. Alles was zoals beschreven door de verhuurder. Hetzelfde geldt voor het contact met de verhuurder en de beheerder ter plaatse. We hebben erg genoten van de 3 weken en kunnen dit domicilie aanbevelen. Nogmaals bedankt en de groeten van Porta Westfalia, de Rodenbergs.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Hartmut H. uit Rudersberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een juweel aan de voet van de Sierra de Almijara

In plaats van een aanslag, een brief aan de eigenaar:
Hallo meneer W.. we hebben in veel vakantiehuizen in verschillende landen verbleven, allemaal met een zwembad en de meeste op prachtige locaties. Maar die van jou was de mooiste! Je merkt meteen dat de eigenaar hier woont en het zichzelf gemakkelijk heeft gemaakt. En hoe mooi. De details, met liefde gekozen en met veel gevoel voor esthetiek geplaatst, worden pas duidelijk in hun verscheidenheid naarmate de dagen verstrijken. Mijn vrouw en ik waren dolblij, want wij zijn ook liefhebbers van oude gebruiksvoorwerpen. Alles liefdevol ingericht, geen enkel haakje van de bouwmarkt te vinden, en wat een geweldige lichtschakelaar in de badkamer! De keuken is een waar museum! Een prachtige combinatie van functionaliteit en esthetiek. Er ontbreekt niets, maar dan ook helemaal niets. ma maakt dat ook zelden mee. Een redelijk getraind oog zal onmiddellijk de vaardigheid en de verscheidenheid aan ideeën van de eigenaar van het huis opmerken. Mijn complimenten aan u en uw vrouw! Ik heb alleen al van uw prachtig beplante en versierde buitenruimte 150 foto's gemaakt - dat zegt genoeg. De prachtig geplaatste kleipotten zijn altijd in het zicht
We hebben heerlijke dagen doorgebracht. We zijn maar één keer in zee gaan zwemmen. Maar we hebben veel met de auto gereisd. Met Schlosser-Reisen gingen we naar Granada met als bekroning het ongelooflijk indrukwekkende Alhambra. We reden zelf naar Ronda en naar het zuidelijke puntje van Spanje naar Tarifa. Daar mochten we deelnemen aan een bijzondere ervaring. De eerste trekvogels waren op weg naar Afrika en we zagen talloze adelaars, gieren, ooievaars en nog veel meer. We vermeden Malaga en de grote badplaatsen - niet echt ons ding. Wij gaven de voorkeur aan een mooi vakantiehuis met een geweldig panoramisch uitzicht.
Bedankt. Bedankt van de familie Horn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Richard K. uit Ratingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs op aarde

Op iets minder dan een half uur rijden van de luchthaven van Malaga ligt dit kleine paradijs in Spanje. We waren opgewonden vanaf de eerste minuut. Zelfs de communicatie vooraf was voorbeeldig. Het huis boeken, een huurauto - alles zonder problemen via de verhuurder. Met behulp van een zeer gedetailleerde beschrijving van hoe er te komen, kwamen we aan op de kleine "berg" en zagen we het kleine domicilie, dat we alleen kennen van glossy ansichtkaarten. Een zwembad met een aangename temperatuur van 29°C. Een ruim woongedeelte met 2 slaapkamers. Een zeer mooi ingerichte keuken en een uitstekende tuin waren onze plaats van ontspanning voor 2 weken. Tijdens de dagen genoten we van elke minuut en vonden we dat aan alles - echt alles - was gedacht. Van de stenen barbecue tot de kleine hulpjes in de keuken tot de badspullen - alles was ter plaatse. Als self-cateraar hoef je niet ver naar Torrox - daar vind je alles wat je hartje begeert - inclusief goedkope winkelmogelijkheden. De woning zelf is in topconditie - met een prachtig uitzicht op zee. Geen enkel ander hotel kon ons zo'n uitzicht geven. Rondom het huis groeit en bloeit een prachtige flora - met typisch Spaanse cactussen en palmen en vijgenbomen. We zijn zeer tevreden over het huis - we zullen het zeker opnieuw boeken en kunnen het ten zeerste aanbevelen als je op zoek bent naar een ongestoorde, onzichtbare en paradijselijke plek.
Wij maken van deze gelegenheid gebruik om de verhuurder nogmaals te bedanken en kijken uit naar volgend jaar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Regine M. uit Fluterschen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We verbleven voor de eerste keer in Castillo Aguila en waren absoluut verrukt. Het was een vakantie die we ons nog lang zullen herinneren. Pure ontspanning vanaf de eerste minuut. De boeking van het huis was goed geregeld en het verhuurbedrijf zorgde voor een passende huurauto. We werden op de luchthaven opgehaald door een medewerker van het autoverhuurbedrijf en 15 minuten later waren we al op weg naar Torrox in onze huurauto.
De eerste aanblik van het huis bracht ons al in vervoering. Een fantastisch uitzicht op zee, een prachtig terras, een heerlijk zwembad met 28°, de tuin - een klein paradijs met citroenbomen, vijgen, palmen, cactussen, druiven - alles zeer goed onderhouden. Het huis heeft een grote woon-eetkamer, 2 slaapkamers, een grote badkamer met douche en toilet en een mooie keuken die niets te wensen overlaat, van de magnetron tot de Tupperware, alles is aanwezig en met veel liefde en zeer smaakvol ingericht. Torrox kan worden bereikt in ongeveer 20 minuten. Er zijn artsen, apotheken en winkelmogelijkheden. Er zijn prachtige golfbanen in de directe omgeving tegen zeer gunstige voorwaarden. Al met al hebben we genoten van elke minuut van deze vakantie, we zijn heerlijk hersteld in deze ongelooflijke rust en kijken nu al uit naar volgend jaar. We komen graag terug naar dit kleine paradijs, dat we ten zeerste kunnen aanbevelen. Wij maken van de gelegenheid gebruik om onze verhuurders nogmaals te bedanken en wensen hen het allerbeste tot volgend jaar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

December 2016

Petra W. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie in een prachtige accommodatie

We brachten onze kerstvakantie door in het Castillo en het was erg leuk.
Na aankomst boven Torrox via de kleine weg/het pad op de berg, kan de locatie van het huis alleen maar worden omschreven als "dreamfaft".
We hebben echt genoten van het fantastische uitzicht op de zee, de prachtige mediterrane tuin en de prachtige zonsondergangen. En ook in het huis is alles smaakvol ingericht, er ontbreekt niets. Winkelen is goed bij Mercadona, ook verse producten. Helaas ging de tijd veel te snel voorbij. We hadden veel geluk met het weer, het was aangenaam warm en er was elke dag pure zon, slechts één zware regenbui op Eerste Kerstdag. Het Castillo is absoluut een rustige plek waar je het dagelijkse leven achter je kunt laten....
Positief is dat de huurauto door de verhuurder was geregeld.
We zullen deze kerst zeker in goede herinnering houden, we hadden er geen mooiere plek voor kunnen kiezen en kunnen het alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2016

Nadja uit Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

uitstekende service

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de goede communicatie te prijzen. Helaas hebben we niet geboekt omdat de datum al geboekt was. Maar al enkele uren na het verzoek hadden we antwoord en werd er zelfs - op initiatief van de verhuurder - naar een alternatief gezocht. TOP! Veel
Bedankt.

Oktober 2016

M + Y uit 30449 Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

een droom

We zijn een paar dagen geleden terug in Duitsland aangekomen en kunnen direct terugvliegen naar de droomachtige finca. Het uitzicht op zee is sensationeel en biedt prachtige zonsondergangen. Na een heerlijke dag op het strand waren we elke keer dat we terugkwamen verrukt over het uitzicht. We komen graag terug, echt een prachtige finca voor individualisten!
Muchas gracias voor de geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf privat
Dhr. J. Westermann

Dhr. J. Westermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 174494

Laatst bijgewerkt: 06.12.2023

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/174494.htm


«Castillo de Aguila» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven