Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

CasaMontefino

Abruzzo italie

Max.  12   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
200m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

69 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Ons huis ligt op een eigen terrein van 1 hectare, op 450 meter hoogte, wat betekent dat het altijd erg aangenaam is in het voorjaar en de zomer, 's nachts. We hebben een zeer rijk uitgerust huis, modern, maar ook een tweede kleiner appartement als u met slechts twee of vier personen wilt huren. Het huis is te huur voor 10 personen in juli en augustus, en de andere maanden ook voor 2-4 personen, met verschillende prijzen. Het hele huis is modern en compleet.
Ons huis is volledig vrij met alleen verkeer van een buurman, dus zeer privé. De Infinitipool is alleen geschikt voor geoefende zwemmers met een diepte van 120-185 cm. Voor kleine kinderen is er de mogelijkheid om te spelen in de overloop van het bad, of in een kinderbad (beschikbaar). Er is volop ander speelgoed beschikbaar, ook voor het strand.
Het huis ligt op 1 ha eigen grond met olijfbomen. Prachtige tuin met verschillende terrassen. 25 km van de zee. Ontdek de authentieke Abruzzen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Skilift 32 km

32 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 35 km Abbruzzo AirPort

35 km

Station 35 km Pescara

35 km

Snelweg-afrit 25 km A14

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

We hebben 4 terrassen, BBQ en een houtgestookte Italiaanse pizza-oven. Abruzzo heeft truffels (buren), olijven, kaas en natuurlijk wijnen: Montepulsiano d'Abruzzo en Peccorino.
De adriatische zee ligt op 25 km (35 minuten). Pescara AirPort 45 minuten. De stranden zijn prachtig.

Particuliere verhuur.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het laagseizoen is het mogelijk om te huren voor 2 tot 4 personen. Bij meer dan 4 personen bedraagt de huurprijs 100,- per persoon meer.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Bel gerust (0031650280635), mail () of bekijk de site
Er is veel meer te vertellen.
Tot straks.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.6 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Anja K. uit Elmshorn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie in Italië

Onze zomervakantie hebben we dit jaar in Italië doorgebracht. En we kunnen alleen maar dank zeggen aan meneer Jan Klievink voor dit zeer mooie en zeer goed uitgeruste vakantiehuis. We hebben ons zeer, zeer op ons gemak gevoeld en konden heel goed ontspannen van onze dagelijkse routine aan het prachtige zwembad. We zullen dit vakantiehuis zeker nog eens boeken. Wie wil ontspannen en rust zoekt, is bij dit vakantiehuis aan het juiste adres. Ook het contact met Jan was super snel en zeer, zeer vriendelijk. Nogmaals bedankt van ons en tot de volgende keer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2022

Sabrina S. uit Dietersheim

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Unieke locatie en uitzicht

De locatie en het uitzicht zijn gigantisch, heb nog nooit zoiets gezien. Hier kunt u een heerlijke ontspannende tijd doorbrengen, weg van het toerisme. Het pand is groot en goed onderhouden met veel zitplaatsen buiten, de bank hoek bij het zwembad is het hoogtepunt en het overdekte terras is zeer groot en mooi
Het huis is groot en goed uitgerust.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Caroline B. uit Hasselt

4,3
4.5 4.5 4.5 3.5 4.5

Het is een zeer mooi huis, super geschikt voor een gezinsvakantie.

We waren aangenaam verrast. Het uitzicht vanuit het zwembad is onbeschrijfelijk mooi. We waren daar met onze kinderen en kleinkinderen en dan is het zeker een aanrader. Er zijn mooie dorpjes, een restaurantje vinden was moeilijk, we hebben dan toch een gevonden en konden daar spotgoedkoop eten. Er komen niet veel toeristen maar dat maakt de streek bijzonder. Het huis was top, de tuin super, de kleinkinderen konden fijn spelen en het zwembad kon afgesloten worden. We zij ook een dag naar het strand geweest, een aanrader. We hopen nog eens terug te gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Heike B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

2 mooie week in Casa Montefino

We verbleven in Casa Montefino in juni 2021 met 4 volwassenen en hadden een heerlijke vakantie. Het huis is prachtig gelegen met een fantastisch uitzicht op de zee. We hadden alles wat we wilden een super uitgeruste keuken, de badkamers en kamers waren erg mooi. We voelden ons erg comfortabel, ook het nieuwe overdekte terras is erg leuk. Het contact met Jan was van begin tot eind zeer prettig en hartelijk. Ze reageerden zeer snel op onze e-mails. We hebben veel gezwommen in Pineto en kunnen een reis naar de Adriatische Zee alleen maar aanraden. Wij komen volgend jaar graag terug en kunnen deze accommodatie 100% aanbevelen. Het zwembad is echt het middelpunt en het uitzicht van daaruit is onbetaalbaar. Een auto is noodzakelijk.

Augustus 2020

Familie G. uit Arnhem

4,8
4.5 5 5 5 4.5

Heerlijk verblijf in een fantastische omgeving.

Voor de tweede keer met ons gezin in huize Klievink verbleven. Het huis ligt in een prachtige omgeving, is goed bereikbaar, zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Bijzondere vermelding verdient de bijna professionele keuken, waarin de hobbykok helemaal los kan. De traditionele pizza houtoven en een perfecte espresso met verse bonen in de DeLonghi machine maken het culinaire feest compleet! Het zwembad is een droom met een uniek uitzicht. Het terrein kent meerdere terrassen zodat je op ieder moment van de dag rondom het huis een lekker zitplekje kunt vinden. De regio Abruzzo is prachtig en nog niet ontdekt door massatoerisme. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Frank K. uit Velbert

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen weer

We willen jullie hartelijk bedanken voor het super huis Casa Montefino, jullie hebben alles wat jullie nodig hebben en wat jullie hartje begeert. S Morgens bij het ontbijt op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het landschap en de zee. De zon komt direct voor het terras op en is zeer aangenaam.
We verbleven er met 2 volwassenen en 3 tieners eind juli en begin augustus 2020,
We voelden ons onmiddellijk thuis. Het huis is echt goed uitgerust, er is genoeg serviesgoed en alles. Het koffiezetapparaat is ook erg goed, we haalden er 's middags altijd koffie uit
De bedden en matrassen zijn echt comfortabel, de badkamers goed uitgerust met bidet en grote douches. Zelfs in de hitte vonden we altijd een schaduwrijk plekje op het ruime terrein, onze favoriete plek was de lounge bij het prachtige oneindige zwembad of het terras en het zwembad was aangenamer dan de zee qua temperatuur.
De wegen zijn niet zo goed, maar ze zijn bezig ze te verbeteren, natuurlijk moet je er niet rijden met een voertuig dat erg diep is. Verder is het erg leuk om daar te rijden als je van bochten en heuvels en dalen houdt
Mocht er iets gebeuren, Jan is altijd beschikbaar, de man die de zaken regelt als Jan er niet is, is ook heel aardig en kent ook Duits.
We gaan er zeker nog eens heen, we hebben zo genoten van de rust dat we er meteen na thuiskomst weer heen hadden kunnen gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2019

Silke H. uit Plauen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Een mooi huis met een prachtig uitzicht.

We verbleven 14 dagen met onze hond in Casa Montefino. Het huis is zeer goed uitgerust, je vindt alles wat je nodig hebt. De keuken is meer dan compleet uitgerust en het zwembad is gewoonweg een droom.
De omgeving is landschappelijk indrukwekkend en er is veel te ontdekken.
Je moet echter alles ervaren en dit is een echt groot avontuur gezien de staat van de wegen en het rijgedrag van de lokale bevolking. Je moet dus een enthousiaste chauffeur zijn en een auto hebben die ook grote hobbels kan opvangen.
Voor viervoeters geldt dat ze terugroepbaar moeten zijn, want het terrein is open en soms komt er ook een buurhond op bezoek.
Wie daar geen problemen mee heeft, zal hier een fijne vakantie beleven.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. J. Klievink:

Vielen Dank.
Uber die Strasen mochte Ich sagen das sie in gans Italien schwerich sind. Glucklich wird jedes Jahr ein Teil richtung unseren Haus verbessert.
JK

Juli 2019

Melanie S. uit 08324

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Vakantie met kinderen en honden

We hebben 14 dagen doorgebracht in Montefino. De rit was niet te vinden met de navigatie, maar we kregen van tevoren een goede routebeschrijving van de heer Klievink. Het huis is afgelegen en rustig gelegen. In de buurt zijn enkele honden, ook loslopend.
We waren met 9 personen (4 kinderen) en 3 honden in het huis. Het uitzicht was waanzinnig en vooral het zwembad was geweldig. Er is veel ruimte in het huis en mogelijkheden om je terug te trekken. Je hebt niets tekort. De keuken is goed uitgerust! Het contact met J. Klievink was geweldig. Een super aardige verhuurder en altijd bereikbaar. Het huis is geschikt voor iedereen die rust zoekt en vooral voor kinderen om zich uit te leven. (overigens is de kinderkamer ook liefdevol ingericht met veel speelgoed). Je moet alleen rekening houden met een ritje om boodschappen te doen. Iets verder weg vind je ook bekende winkels (Lidl, Penny).
Aanbevolen voor een gezinsvakantie, vooral met dieren.
Bedankt voor de vlotte afhandeling. :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2019

Elli uit Offenbach

5,0
5 5 5 5

Schöne Zeit zwischen Meer und Gebirge

Mitte Juni haben wir (4 Erwachsene) zwölf erholsame Tage im Haus Montefino verbracht.

Jeden Morgen beim Frühstück konnten wir von der Terrasse einen wunderschönen Panoramablick genießen.

Das Haus ist großzügig eingerichtet, die Küche sehr gut ausgestattet, sogar ein Kaffeevollautomat ist vorhanden. Und der Pizzaofen am Haus ist klasse!

Betten und Matratzen sind wirklich bequem, die Badezimmer mit Bidet und großen Duschen gut ausgestattet.

Selbst bei großer Hitze fanden wir immer ein schattiges Plätzchen auf dem weitläufigen Grundstück, unser Lieblingsplatz war die Lounge am schönen Infinity-Pool.

Die Kommunikation mit Jan war sehr gut und unkompliziert. Alles hat prima geklappt und wir empfehlen dieses Ferienhaus gerne weiter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. J. Klievink

Dhr. J. Klievink

Ons huis is een privéhuis, dat ook beschikbaar is voor andere gezinnen. Wij zijn een echtpaar met 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Ze hebben allemaal het huis bekeken: alles werkt!.....


meer informatie

Objectnummer: 175322

Laatst bijgewerkt: 25.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/175322.htm

Dhr. Jan Klievink

Da Costakade 42h

1053WL Amsterdam

0031650280635


«CasaMontefino» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven