Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Fonte Pecorale La Stalla

Abruzzen Provincia Teramo

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De Fonte Pecorale is een liefdevol gerestaureerd Azienda 19e eeuw. Het ligt aan de rand van de Gran Sasso National Park op 450 meter boven zeeniveau te midden van een prachtig landschap tussen de zee en de bergen van de Gran Sasso massief. Fonte Pecorale behoort tot de gemeente Montefino, Provincia di Teramo, met inwoners. Het landhuis bestaat uit twee appartementen: il Pozzo, il Nido en het huisje La Stalla.
Op de Fonte Pecorale vindt u rust en ontspanning te vinden. Sinds het voorjaar van 2008, is er een huisje La Stalla. De naam laat zien dat dit gebouw diende oorspronkelijk als stallen. Na een uitgebreide renovatie heeft een 60 vierkante meter groot, comfortabel appartement gecreëerd. Het is 40 meter van het hoofdgebouw en heeft een eigen terras, een kleine tuin waar u kunt genieten van de zon en rust, evenals een aparte oprit en parkeerplaats. Het centrum van La Stalla is een grote, comfortabele keuken. De moderne badkamer heeft een grote douche en een bidet. De twee kamers zijn smaakvol ingericht met een tweepersoonsbed en kasten. La Stalla is iets hoger dan het grote landhuis met een prachtig uitzicht op de nabijgelegen bergen en dorpen. In het appartement is een televisie met satellietverbinding.

Op verzoek van onze gasten, nemen we voor het ontbijt, verse broodjes, brood, pizza brood, croissants of lekker
Licentie- of registratienummer: CIR 067027CV 0001

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 28 km

28 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 50 km Pescara

50 km

Station 30 km Pineto

30 km

Snelweg-afrit 25 km A 14/Pineto/Atri

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Binnen 60 kilometer kan van Fonte Pecorale worden van het ontdekken van de vele middeleeuwse dorpjes en steden, elk met een speciale functie: Atri zo blij met zijn kathedraal, Penne presenteerde een oude centrum van de 11e eeuw en Rocca Calascio heeft een kasteel in een adembenemende Location. De kapel van San Pellegrino uit de 7e eeuw in het dorp Bominaco is uniek. Al deze steden en dorpen wachten op een selectie van bars, waar u kunt genieten maken een cappuccino, het zo lekker gewoon brouwen alleen de Italianen, de rest.
Fonte Pecorale in de gemeente Montefino / Provincia de Teramo, Montefino (350 m) een kleine gemeenschap 1100 inwoners te midden van de uitlopers van de Gran Sasso massief.
Montefino ze bereiken via de snelweg A 14 (Bologna / Bari) afslag Atri / Pineto of, Pescara A14 (Bari / Bologna) afslag Atri / Pineto


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Alle drie de appartementen zijn smaakvol ingericht en stralen een gezellige sfeer. De prachtige, versierd met mediterrane planten terrassen in de voorkant van het huis of in de ruime tuin de hele dag door te brengen geweldig. Gasten kunnen van de olijfbomen die groeien op de hellingen van Fonte Pecorale genieten tijdens hun vakantie rode en witte wijn en self-geperste olie. Op verzoek van onze gasten, nemen we voor het ontbijt, verse broodjes, brood, pizza brood, of lekker croissants en in de moestuin zijn er sla, tomaten, kruiden en nog veel meer.
Een van de hoogtepunten van de Abruzzo vakantie is zeker een bezoek aan de Campo Imperatore, een plateau op 2100 meter hoogte, aan de Gran Sasso (2912m) verhoogt de hoogste berg van de Apennijnen zijn schaduw.
Op de Campo Imperatore bezoekers kuddes paarden die de zomer meet te brengen. Op de Campo Imperatore, de bezoeker vindt de seizoenen zeldzame plantensoorten zoals orchideeën en distels worden. In het voorjaar worden de weilanden bedekt met kleurrijke bloemen. het kan krijgen boven de bezoeker goed gebeuren dat hij zijn reis te onderbreken noodzakelijk want net paard schapen en runderen de straat oversteken. Een groot genoegen het is ook het aanbieden van een van de twee slagers, de uitstekende vleeswaren en kazen evenals de typische Arrosticcini te grillen goodies zei tegen de plek. Vanuit deze kerk in Rocca di Calascio heeft men een adembenemend uitzicht over de valleien en bergen van de Apennijnen.

kan indien gewenst, begeleid Auspfluege en bergwandelingen zijn gemaakt van natuurlijk gratis


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-02-2024


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Erich D. uit 46562 Voerde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Altijd weer graag

Al 15 jaar lang maken we regelmatig vakantie met ons gezin op Fonte Pecorale. Het is altijd weer heerlijk om daar de zomer door te brengen. Het complex is tiptop schoon en goed onderhouden. De gastheren/-vrouwen zijn altijd bezig met het welzijn van hun gasten. Er zijn veel bezienswaardigheden in de regio. Zelfs na 15 jaar ontdekken we steeds weer iets nieuws. Met de auto ben je binnen 30 minuten op het fijne zandstrand van Pineto. Of binnen 1,5 uur ben je in Rome. Maar ook het Gran Sasso-gebergte biedt een ongelooflijk uitzicht met veel kleine dorpjes. Ook het zoutwaterzwembad en de groentetuin zijn hoogtepunten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2021

Judith K. uit Velbert

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Een klein paradijs

We verbleven 2 weken in het appartement "la stalla" en voelden ons helemaal op ons gemak. De uitrusting van het appartement laat niets te wensen over. De verhuurders zijn super aardig, gul en geven geweldige tips voor rondleidingen, restaurants en nog veel meer. Het zwembad is een droom. Ik kan dit huis alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Sabine & Bernhard H. uit Pfalz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een idylle om te vertragen en te genieten!

Allereerst willen we onze zeer gulle gastheren Ester en Pacelmo hartelijk bedanken. Jullie hebben ons niets laten ontbreken tijdens ons verblijf in LA STALLA. We voelden ons helemaal op ons gemak op het liefdevol aangelegde terrein van Fonte Pecorale.
Wij, twee volwassenen en twee jongvolwassenen, hebben hier elke dag genoten. Of het nu was van een verfrissende duik in het zwembad of ontspannen op een ligstoel onder de olijfboom. Iedereen vond op het uitgestrekte terrein een gezellig plekje om te ontspannen.
Samen brachten we mooie avonden door op het overdekte terras direct bij het huisje. De gezellige, zeer goed uitgeruste keuken hebben we naar buiten verplaatst. Op onze tafel belandden heerlijke groenten uit de biologische tuin, verse eieren en olijfolie om de gerechten te verfijnen. Gewoon heerlijk!
Hoewel we al vaak onze vakantie in de Abruzzen hebben doorgebracht, had Pacelmo nog veel nieuwe tips over cultuur en vrijetijdsbesteding, evenals restaurantaanbevelingen voor ons.
De nabijheid van de zee, maar ook van de bergen droeg bij aan een gevarieerde avontuurlijke vakantie in de Abruzzen, met wandeltochten in het Grand Sasso-gebied, fietsen in de vroege ochtenduren of uitstapjes naar het strand.
Maar bovenal hebben we genoten van de rust in het prachtige heuvellandschap, de natuur en het geweldige uitzicht hierboven en voelden we ons super comfortabel.
Een idyllische plek om te vertragen, te ontspannen en te genieten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Jessica S. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur!

We hebben ons erg op ons gemak gevoeld bij Ester en Friedhelm. De accommodatie is zeer liefdevol ingericht en biedt alles wat je nodig hebt voor een vakantie. De prachtige tuin, inclusief zwembad, is erg idyllisch. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van de rust daar. Friedhelm heeft altijd tips voor dagtochten en wandelingen klaar. We hebben een geweldige tijd gehad in Abruzzo en komen binnenkort weer terug.

Augustus 2019

Marita F. uit 53119 Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank

Gewoonweg ongelofelijk mooi. We hebben twee weken doorgebracht in La Stalla en hebben genoten van het huis, de tuin, het zwembad, de rust, het uitzicht, gewoon alles eromheen. Ester en Friedhelm zijn de beste verhuurders die je je kunt voorstellen en altijd klaar voor een goede tip. Reisgidsen en navigatiesystemen kunnen worden vergeten...ze helpen waar ze maar kunnen en niets is onmogelijk. Heel erg bedankt jullie beiden, jullie hebben ons een klein paradijs gegeven en ons een prachtige vakantie mogelijk gemaakt. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst, blijf zoals jullie zijn, authentiek, hartelijk, gul en gewoon geweldig. Stefan en Marita.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Baptiste A. uit Brüssel

5,0
5 5 5 5

magnifique endroit

magnifique endroit
Belle maison située au calme des Abruzzes, paysage superbe. Propriétaire charmant et potager bio à disposition, le top!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Herbert H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige dagen in een geweldige natuur - verslavingsfactor

Prachtige dagen in een geweldige natuur - verslavend
We hebben twee en een halve week doorgebracht bij Ester en Friedhelm en elk uur genoten: 's ochtends afkoeling in het zwembad met uitzicht op de omliggende heuvels en plaatsen; 's middags naar het strand van Pineto - Italiaans dolce vita; 's middags een bezoek aan de gotische fresco's van Andrea Dilitio in Atri; 's avonds vis eten in Lido Itaca en daarna een bochtige rit bij zonsondergang door een onbeschrijfelijke natuur. Het terrein, ons vakantieappartement, de vele uitzichten, inzichten, de rustige plekken - alles werd al snel ons tijdelijke thuis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Raoul K. uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Italiaans

Kleine oase ver weg van massatoerisme!

Ontspannen, tot de essentie komen en van de natuur genieten, dat kan bij Ester en Friedhelm voor 150 procent. We voelden ons zeer comfortabel en vooral welkom.

We verbleven in het vakantiehuisje "la stalla" en voelden ons meteen thuis. Alles was zeer schoon en het inventaris liet niets te wensen over. We hadden zelfs onze eigen kleine tuin. Er is ook een wasmachine beschikbaar, dus het is niet nodig om veel kleding mee te nemen.

Het hoogtepunt van het complex is zeker het zoutwaterzwembad, de vele olijfbomen en de groentetuin. We bezochten de tuin bijna dagelijks en voorzagen onszelf van de lekkerste tomaten ter wereld. Bij het zwembad konden we helemaal ontspannen, onze blik laten dwalen in de verte en onze huid verwennen met warme zonnestralen.

Friedhelm voorzag ons dagelijks van aanbevelingen voor uitstapjes die allemaal de moeite waard waren. Hij kon ons ook perfect de routes naar de bestemmingen beschrijven. Vooral de berglandschappen hier zijn waanzinnig indrukwekkend. Heel anders dan de Beierse Alpen - op een andere manier mooi!

Ons persoonlijke hoogtepunt waren echter absoluut de dieren in de accommodatie. Bomba (hond) hield altijd een oogje op ons en kwam af en toe langs op ons terras. Maar ook niet elke dag, zodat het als storend ervaren had kunnen worden. We waren erg blij met de kittens, die ons zeer dierbaar waren geworden. We zouden ze het liefst allemaal hebben meegenomen.

Wie van de natuur houdt en daarvan weet te genieten, is in Landhaus Fonte Pecorale aan het juiste adres. Ester & Friedhelm hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd en het leren kennen van hen heeft ons verrijkt.

Bedankt voor de prachtige dagen! We hebben de lege batterijen weer kunnen opladen!

Aanbevolen voor: Avontuur & Ervaring, Cultuur & Bezienswaardigheden, Single vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Een insider tip
van Alexandra A. uit München

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2018

Markus und Silvia L. uit 51674 Wiehl

5,0
5 5 5 5

perfekte Erholung ist garantiert

Wir hatten eine fantastische Zeit im Landhaus Fonte Pecorale / La Stalla als Familie mit 2 Kindern (13 und 16 Jahre). Reichlich genossen wir die Ruhe, die Aussicht, den großartigen Pool, oft ganz für uns alleine, die herrlichen Tomaten und die angenehme Gastfreundschaft. Sehr freundliche Vermieter, alles war sauber und ausreichend. Fragen wurden stets zuvorkommend beantwortet und wir bekamen Ideen für Ausflüge. Pacelmos Wegbeschreibungen funktionierten immer, besser als unser Navi. Die Lage ist optimal zwischen Gebirge und Meer, zu beidem kann man Ausflüge unternehmen. Weil es aber so schön in Fonte Pecorale war, blieben wir an den meisten Tagen dort und hingen einfach ab. War ja schließlich Urlaub! SUPER! Auf jeden Fall kommen wir wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Christof M. uit Frankreich

5,0
5 5 5 5

accueil prévenant et location confortable

accueil prévenant et location confortable
très bonne impression d'ensemble : accueil très sympathique, équipements en très bon état, piscine exceptionnelle avec une vue magnifique. la tranquillité est totale. le seul petit défaut est l'isolement relatif de la location, avec des routes un peu compliquées et des temps de parcours assez long, mais la location en elle même est vraiment parfaite !
Bewertung wurde gespeichert: 17. Aug. 2018 | Stayed: Juli 2018

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Cornelia E. uit 76337 Waldbronn

5,0
5 5 5 5

Idylle in den Abruzzen

Vielen Dank an Esther und Friedhelm für die herzliche Gastfreundschaft.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt, La Stalla war super und Bestens ausgestattet.
Die Lage wunderschön, Erholung pur. Endlich mal eine Unterkunft fernab von jedem Massentourismus, nur zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2018

S. K. uit Buchbach

5,0
5 5 5 5

Ein Geheimtipp!

Wir kommen seit 16 Jahren hierher und jedesmal ist es wieder wunderbar. Friedhelm und Ester sind hervorragende Gastgeber und stets mit guten Tipps (Restaurants, Ausflüge) zur Stelle. Die drei Appartements sind geschmackvoll eingerichtet und bieten alles, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Den großen Garten schmücken Olivenbäume, Rosen und Lavendel. Im Obst- und Gemüsegarten darf sich auch der Gast bedienen. Die Gegend ist ein tolles Urlaubsziel, da sie nicht so touristisch ist wie die nördlichere Adria. Ein authentischer Landstreifen Italien. Die Hügellandschaft begeistert uns jedes Jahr aufs Neue.Man genießt hier Strand und Berge gleichermaßen. Seit 2018 steht den Gästen auf dem Anwesen Fonte Pecorale ein riesiger Pool zur Verfügung. Von dort aus kann man seinen Blick in die weite Hügellandschaft schweifen lassen. Wenn man einmal da war, kommt man immer wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2018

Gabi uit München

5,0
5 5 5 5

Kleinod in den Abruzzen

Ein Urlaub auf der Fonte Pecorale vereint Strand, Berge, Entspannung und ein einzigartiges Panorama auf die wunderschöne Landschaft der Abruzzen. Seit über 10 Jahren fahren wir nun schon an diesen tollen Ort und genießen die friedliche Atmosphäre - zunächst noch zu zweit, mittlerweile mit unseren beiden Kindern. Wir durften bereits in allen der drei Apartments wohnen. Jedes ist von den liebenswürdigen Gastgebern Friedhelm und Ester individuell und geschmackvoll eingerichtet, sodass man sich hier sofort wohlfühlt. Ob beim morgendlichen Kaffee mit Blick auf die kleinen Dörfer rundherum oder im blühenden, gepflegten Garten beim Aperitif. Zudem lädt der 12 m lange quasi Infinity-Pool mit wunderbarer Aussicht zum Schwimmen und Planschen ein.
Möchte man doch ans Meer, bietet der feine flachabfallende Sandstrand in Pineto ein ideales Badevergnügen für die ganze Familie. Doch die Fonte Pecorale, eine liebevoll restaurierte Azienda aus dem 19. Jahrhundert, ist auch perfekter Ausgangspunkt für einen Ausflug in die Berge der umliegenden Nationalparks. Sowohl das Majella Bergmassiv im Süden als auch der Gran Sasso im Norden offenbaren eine eindrucksvolle Natur mit aussichtsreichen Gipfeln. Einsame Wege und mittelalterliche Dörfchen laden zum Erkunden und Verweilen ein. Mit Friedhelm und Esters Insidertipps entdecken wir auch immer neue Wanderrouten und Restaurants, die in keinem Reiseführer zu finden sind.
Fast möchten wir diesen Geheimtipp gar nicht preisgeben, so sehr genießen wir unsere Urlaube auf der Fonte Pecorale.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Leander uit München

5,0
5 5 5 5

wie immer fantastischer Urlaub!

Wir kommen an diesen tollen Platz seit vielen Jahren und der Urlaub ist immer fantastisch. Die Besitzer sind sehr nett und fürsorglich. Jetzt wurde noch ein riesiger Pool gebaut von dem man bei schönem Wetter die Berge sowie das Meer sehen kann. Ich kann diesen Ort einfach nur empfehlen. Alle drei Wohnungen sind sehr schön. Man hat viel Platz. Ein toller und netter Hund ist für Tierliebhaber eine Freude. Insgesamt auf jeden Fall eine Reise wert.
Von meinem iPad gesendet=

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Augustus 2017

Roul K. uit München

5,0
5 5 5 5

Bis nächestes Jahr, Fonte Pecorale!

Wenn man durch die Bewertungen zu Fonte Pecorale stöbert, so fallen zwei Dinge ins Auge - die Gäste kommen immer wieder und sie schätzen und genießen dieselben Besonderheiten an diesem spezellen Fleckchen in den Abruzzen, der Fonte Pecorale. Uns geht es auch so. Durch einen Tipp meines Bruders machten wir bei Ester und Friedhelm zum ersten Mal vor 10 Jahren Urlaub, noch ohne Kinder, noch nicht verheiratet. Seither kamen wir nahezu jedes Jahr wieder, die letzten beiden Wochen erneut, nun mit kleinen Kindern, die hier schwimmen lernen und erste Sätze auf italienisch sprechen wollen. Es ist wohl die besondere Mischung aus Herzlichkeit und Ortskenntnis der Gastgeber, Abgelegenheit und doch Nähe der Fonte Pecorale zu netten kleinen Orten, die Kombination aus atemberaubender Bergwelt und schönem Strand. Es gibt nach 10 Jahren immer noch Neues zu entdecken, obwohl wir eigentlich immer wieder kommen, um einfach nur das schon Erlebte erneut zu geniessen. Bis nächestes Jahr, Fonte Pecorale!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2017

Fonte pecorale M. uit 64030 montefino

5,0
5 5 5 5

great holiday home!ctrd. muraglie 24, Montefino, 64030, Abruzzen, Italien Aufenthalt 23. Jul. 2017

Very nice, clean and well equiped holidayhome with a nice roofed terrace. Beautiful surroundings and quiet location in between the mountains and sea. The owners are very friendly and give great advice on what places to visit. You can pick vegatables (great tasting tomatoes!) from the garden and tap your own wine. They also sell olive oil. Towels and sheets are provided and changed weekly. Our kids (11 and 9) loved playing with the dog and cats. We had a great holiday at La Stalla!Kommentar hinzufügen

Juni 2017

Horst B. uit München

5,0
5 5 5 5

Frei nach Goethe: Die Gäste, die ich rief,........

Es geht auch uns wie so vielen hier: Wer die Fonte Pecorale, die Abruzzen und vor allem Ester und Friedhelm einmal kennengelernt hat, der wird immer wiederkommen. Die Fonte Pecorale ist ein idealer Ort um in ungewöhnlicher, teils bizarrer Landschaft so richtig auszuspannen, die Abruzzen bieten so unglaublich viel (Kunst, Kultur, Berge, Altertümliches, Meer, Küche - da ist garantiert für Jeden etwas dabei) und Ester und Friedhelm mit ihrer Liebenswürdigkeit sind dann das "Sahnehäubchen" obendrauf. Einen gehörigen Nachteil hat ein Aufenthalt auf der Fonte Pecorale allerdings: Man verpasst mehr oder weniger die Gelegenheit, auch andere Ecken von "Bella Italia" kennenzulernen (ausgenommen auch bereits mit Pacelmo unternommene Ausflüge nach Rom, Neapel oder Apulien), weil es einen eben immer wieder dahin zieht. P.S.: In einer der vielen schönen Stunde, in denen ich träumend im gepflegten Garten der Fonte Pecorale lag, kam es mir in den Sinn, "Friedhelm" zu italianisieren (ich glaube: er mag das Ergebnis). M. und H. B aus Germering

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2017

Alexandra A. uit Buchbach

5,0
5 5 5 5

Ein Geheimtipp

Wir machen seit 15 Jahren Ferien in Fonte Pecorale und sind jedes Jahr aufs Neue begeistert. Die Gastgeber Ester und Friedhelm sind sehr hilfsbereit und haben wunderbare Tipps für Ausflüge in die Gegend, in die Berge, ans Meer oder für Restaurants. Die Ferienwohnungen in Fonte Pecorale sind etwas Leute, die Urlaub in Italien abseits vom üblichen Trubel machen wollen. Die Wohnungen sind alle sehr geschmackvoll eingerichtet, der Garten ist wundervoll. Auch unsere Kinder lieben den Urlaub bei Ester und Friedhelm.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Mei 2017

Lukas B. uit Essen

5,0
5 5 5 5

Fonte Fantastico :-)

Im Mai waren wir das erste Mal für gute 3 Wochen bei Friedhelm und Ester auf der Fonte Pecorale. Ein Traum! Die FeWo "Il Pozzo", ein kuscheliges, mit liebevoller Hand eingerichtetes Refugium mit allem, was man braucht und noch viel mehr. Auf den zwei eigenen Terrassen und im wunderschönen Garten lässt es sich bestens relaxen und wohin man den Blick auch schweifen lässt, bietet sich ein traumhaftes Panorama auf die umgebende Landschaft, die Berge und sogar bis zum Meer. Das ganze Anwesen wird sorgsam gehegt und gepflegt, alles ist in bestem Zustand. Fonte Pecorale ist ein super Ausgangspunkt für Wanderungen in die Berge sowie für Ausflüge an und entlang der Küste und zum Strand. Friedhelm und Ester sind großartige und herzliche Gastgeber, besser gehts nicht. Nicht zu vergessen la Bomba: sie ist der Hund der Hunde und einfach nur zum Knuddeln :-). So ergeben sich hier immer wieder nette Gespräche oder auch mal die ein oder andere gemeinsame Unternehmung, so man denn möchte. Wir suchen hier gerade den sechsten Bewertungsstern… Urlaub deluxe garantiert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Fonte Pecorale
Familie E. Carusi

Familie E. Carusi

Andere accommodaties van Familie E. Carusi


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 32796

Laatst bijgewerkt: 20.02.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32796.htm


«Villa Fonte Pecorale La Stalla» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven