Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Urlaubstraum

Oostzee Usedom Szczecin-lagune Oder-lagune

Max.  16   gasten
220m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 16  gasten
220m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Beste gasten, het huis wordt sinds 2017 verhuurd en biedt voldoende ruimte voor maximaal 14 personen. Het huis heeft 5 aparte slaapkamers met in totaal 8 tweepersoonsbedden, een eenpersoonsbed en 2 kinderbedden. Ueckermünde en de natuur zullen u inspireren en u een geweldige tijd bezorgen.Het vakantiehuis ligt op een 1500 vierkante meter groot terrein, dat meerdere keren is omheind. Ideaal voor honden en huisdieren zijn natuurlijk toegestaan. Op het terrein kunnen 5 auto's veilig en omheind parkeren.Er zijn 2 aparte opritten.Het vakantiehuis is rustig maar centraal gelegen in een 2019 nieuw aangelegde zijstraat en u kunt alles comfortabel te voet bereiken.Edeka, Aldi,dm etc liggen op slechts 200 meter afstand en het centrum van Ueckermünde en het mooie stadscentrum zijn in iets minder dan 10 minuten te bereiken.Het vakantiehuis ligt op slechts 100 meter afstand van de rivier de Uecker en er is een prachtig pad dat vanaf het huis direct naar het strand leidt.Dit is in 20 minuten te voet te bereiken. In de vakantiedroom is alles aanwezig en er zijn 5 aparte slaapkamers met in totaal 8 tweepersoonsbedden, waaronder een enorm en verwarmd waterbed.Het huis heeft een open haard die de winteravonden erg gezellig maakt, het bijbehorende haardhout is gratis bij boeking.Er is een Infarotsauna in het vakantiehuis, gratis W-Lan, een groot overdekt terras met tuinmeubelen en kussens nodigen u uit om te ontspannen. Er zijn 2 grote eettafels in het huis en op het terras, elk voor 12 personen, zoals u kunt zien op de foto's. In de tuin is er een mooie stenen barbecue en speelvoorzieningen voor de kinderen.Bij het boeken zijn er geen extra kosten voor u, het is allemaal inbegrepen .In het huis zijn 5 Smart-tv's met gital kabel-tv en gratis Netflix ter beschikking van de gasten. Alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen, evenals beddengoed, handdoeken.
De vakantiewoning wordt sinds 2017 ook geadverteerd op ,Airbnb of Fewo-direkt .Daar vindt u recensies en meer foto's van de woning. Het zal u bevallen en de badplaats Ueckermünde is echt een geheime tip voor rustzoekers. De dierentuin is regionaal zeer bekend.U zult verrukt zijn.Of het nu klimmen bos, bioscoop, boottochten, strand of de haven.Er is veel te beleven. Ik kijk er naar uit om u als gast te verwelkomen en ben te allen tijde voor u beschikbaar

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Rustig en centraal gelegen in een zijstraat, bereikt u het centrum van Ueckermünde te voet in 10 minuten. Een dijk- en strandpad ligt op slechts 100 m afstand van het huis en leidt u dwars door het groen naar het mooie strand van de badplaats, dat u te voet in 20 minuten bereikt. De dierentuin van Ueckermünde is zeer bekend om zijn leeuwen en er zijn veel restaurants in de badplaats, evenals een bioscoop, een klimbos en talloze fietspaden in de regio Ueckermünde


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle bijkomende kosten zoals elektriciteit, water, gas enz. zijn bij de reservering inbegrepen. Het beddengoed is aanwezig en handdoeken en wasmiddelen zijn in het huis aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

All inclusive, alle nutsvoorzieningen inbegrepen bij de boeking, beddengoed is aanwezig en er zijn voldoende handdoeken in het huis. De keuken is volledig uitgerust en in het huis is alles wat je nodig hebt en ligstoelen zijn ter plaatse inclusief de bijbehorende kussens. In de tuin is er een mooie barbecue en een boomhut plus glijbaan. Een meervoudig omheind terrein, ideaal voor honden en er is een groot overdekt terras. In het huis zijn er verschillende TV's, een Infarotsauna, een open haard, twee douches en een ligbad .5 slaapkamers en max 16 personen bij verhuur contract wordt schriftelijk afgesloten bij aankomst en de toeristenbelasting wordt niet gedekt door.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

M. P. uit Groß Düben

3,0
3 3 3 4 2

Etwas enttäuscht

Haus und Lage waren gut. Die Sauberkeit des Hauses entsprach bei näherer Betrachtung nicht dem was der Vermieter im Vorfeld erzählt hat (ist gerade beim reinigen), Spinnweben, verschmutztes Geschirr, staubige Schränke. Haus ist teilweise doch schon renovierungsbedürftig. Waren im Nachhinein etwas vom im Vorfeld netten Gastgeber enttäuscht(kein Entgegenkommen für die doch reichlichen Mängel). Hatten aber trotzdem einen schönen Urlaub in Ueckermünde mit seiner schönen Umgebung.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Leider gibt es Gäste auf die man gerne verzichten kann.Diese Bewertung ist an Frechheit schwer zu überbieten.

Juli 2021

Dirk E. uit Ueckermünde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Marianne

Vanaf het eerste moment voel je je op je gemak en welkom. Het vakantiehuis is met liefde en vrijgevigheid tot in het kleinste detail ingericht. We hielden vooral van de zeer mooi aangelegde tuin, waar je overal kon vertoeven. De accommodatie was uitstekend, zeer schoon en het heeft ons aan niets ontbroken. We voelden ons overal op ons gemak.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Vielen Dank für diese schöne Bewertung.Solche tollen Gäste wünscht man sich.

Augustus 2020

Viki U. uit Jessen

5,0
5 5 5 5 5

Perfekt

Ich weiß garnicht was ich schreiben soll ? für uns war dieses Ferienhaus einfach nur perfekt! Es ist alles da was man für einen Familienurlaub benötigt! Wir haben uns sofort wohl gefühlt! Einkaufsmöglichkeit waren in 10 Minuten zu Fuß erreichbar, zum Strand sind es ca 25 Minuten und ins Zentrum auch ca 15 Minuten. ?

Unsere Vermieter war auch super nett! Also besser geht es nicht! Wir kommen sehr gerne wieder! Wir wünschen Herrn Erben weiterhin viele nette Urlaubsgäste ?⛱?

Lg Familie Uthmann

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Bis zum nächsten Mal und recht herzlichen Dank für diese perfekte Bewertung.

Juli 2020

Martin uit Prenzlau

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert - Tolles Ferienhaus mit viel Platz

Wir haben das Ferienhaus für ein Männerwochenende gemietet und waren sehr zufrieden.

Die Kommunikation mit dem Vermieter hat sehr gut funktioniert.
All unsere Anliegen konnten schnell und flexibel geklärt werden.

Das Ferienhaus ist sauber und bietet ausreichend Platz (drinnen und draußen).
Es ist für jegliche Anlässe geeignet und sehr zu empfehlen.

Wir kommen gerne wieder. Vielen Dank

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Als Männergruppe in allen Punkten super und sehr vernünftig.Gerne wieder.

Juni 2020

Doreen uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Netter Vermieter

Die Kommunikation mit dem Vermieter funktioniert super! Er hat immer sofort geantwortet und sich gekümmert! Das Haus ist schön und bietet viel Platz! Es hat an nichts gefehlt!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Dankeschön für die schöne Bewertung,bis zum nächsten Mal.

December 2019

Alex L. uit südlich von Berlin

5,0
5 5 5 5

Schönes großes Haus und netter Gastgeber

Wir waren an einem Adventswochenende mit 12 Personen in dem Haus. Schon im Vorfeld hatten wir sehr netten Kontakt mit dem Gastgeber. Die Anreise konnten wir individuell absprechen. Als wir ankamen, war für uns bereits der Kamin vorgeheizt. Echt toll. Dafür nochmal lieben Dank!
Der Gastgeber war bei der Ankunft vor Ort und zeigte uns alles und beantwortete all unsere Fragen. Somit konnten wir entspannt ins Wochenende starten.
Das Haus ist groß und geräumig. Die Zimmeraufteilung ist prima und die Betten sind bequem. In einem Schlafzimmer befinden sich viele Spielsachen, was bei unseren Kindern sehr gut ankam. Auch gut gefallen hat uns, dass ein Treppenschutzgitter vorhanden ist.
Die Küche ist gut ausgestattet, man findet alles was man braucht.
Das Wohnzimmer ist gemütlich eingerichtet.
Wir waren zwar nur 2 Tage hier, haben uns aber sehr wohl gefühlt.
Den Garten haben wir aufgrund des Wetters nicht genutzt aber auch dieser ist schön groß .
Alles in allem ein gelungenes Wochenende. Wenn wir wieder in so großer Gruppe reisen, dann gerne wieder hier her.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. D. Erben:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Der Kontakt war sehr nett und ich freue mich sehr über Ihre Zufriedenheit. Frohe Weihnachten und für die Zukunft alles Gute.


Contactpersoon

Dhr. D. Erben

Dhr. D. Erben

Beste gasten, Ik verhuur het vakantiehuis Urlaubstraum sinds mei 2017 en ben zeer tevreden over het resultaat en de ervaring. Als gast kunt u mij altijd bereiken via Whatsapp of per telefoon en zal ik voor u zorgen indien nodig. Uw vakantie moet mooi en ontspannend zijn. Ik overhandig persoonlijk de sleutels en alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis. Meer foto's van het vakantiehuis Urlaubstraum vind je op ,Airbnb en Traumferienwohnung .de


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 176921

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176921.htm


«Vakantiehuis Urlaubstraum» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven