Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Reeth House Usedom Eiland

Oostzee, eiland Usedom

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het huis met rieten dak werd in 2015 voornamelijk gebouwd van natuurlijke bouwmaterialen in een stijl die typisch is voor het eiland en toch modern
De blikvanger van het huis is de mooie, uitnodigende deur en de typische rieten dakkapel erboven.
Kom binnen in de lichte hal en het woongedeelte, bestaande uit een woonkamer met een grote eethoek, gezellige tv- en open haardhoek en open keuken met aanrecht. Vanuit de volledig uitgeruste keuken komt u via een terrasdeur aan de zuidkant van het huis in de tuin. Het grote terras is toegankelijk via de woonkamer en breidt de eethoek uit naar een zonnig houten dek aan de westkant. Een badkamer met bad, WC, wastafel en handdoekradiator en een bijkeuken met wasmachine bevinden zich eveneens op de begane grond.
Alle muren op de begane grond zijn gepleisterd met klei, en het houten balkenplafond werd ook afgewerkt met klei over de zichtbare balken
De vloeren in de hal, keuken, badkamer en bijkeuken zijn voorzien van hoogwaardige tegels en hebben vloerverwarming. In de woonkamer zijn massief eiken vloerdelen gelegd. Hier zorgen in de leemstuc geïntegreerde wandverwarming en een designradiator voor een aangename warmte
Een gebogen houten trap in de hal leidt naar de zolder, waar zich de drie slaapkamers en een tweede badkamer bevinden. Een slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, hier is ook de mogelijkheid om een babybedje te plaatsen. De andere twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden of een eenpersoonsbed en een opklapbed. Alle ingebouwde kasten en bedden waren individueel van hout.
De badkamer heeft een hoogwaardige inrichting, bestaande uit een grote douche met regendouche, WC, bidet en designwastafel, alsmede een handdoekradiator en vloerverwarming
Met uitzondering van de badkamer hebben alle kamers op de zolderverdieping larikshouten vloeren.
De slaapkamers op het westen bieden door de grote ramen van vloer tot plafond een weids uitzicht over de tuin en de aangrenzende weilanden. Als de bomen in de herfst hun bladeren hebben laten vallen, kun je vanaf hier tot aan de Gothensee kijken.
De houten ramen, op de begane grond met vouw- of schuifluiken, laten de zon op elk moment van de dag binnen en bieden uitzicht in alle richtingen

Het huis heeft een afsluitbare houten fietsenstalling en een parkeerplaats voor 2-3 auto's.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 5 km Heringsdorf

5 km

Station 3 km Ahlbeck

3 km

Snelweg-afrit 60 km A 20

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rij over de Wolgaster of Zecherin bruggen naar het eiland, laat de stress van alledag achter je en geniet van een ontspannende vakantie in het natuurpark!
Het Reethaus ligt weg van de drukte van de drukke badplaatsen en toch in hun directe omgeving in het rustige achterland aan de rand van Korswandt.
Hier vindt u rust en ontspanning: voor de deur in de fascinerende natuur en achter de deur in een nieuw en liefdevol gepland architectenhuis, dat voornamelijk uit natuurlijke bouwmaterialen is opgetrokken
Ervaar het aangename gevoel van veiligheid tussen de met leem bepleisterde muren zonder hoeken en kanten op de begane grond, vloeren van massief houten planken en de rustgevende slaap onder een rieten dak.
Vroege vogels beginnen de dag sportief met een loopje door het oude beukenbos en een ochtendduik bij zonsopgang in het heldere water van de nabijgelegen Wolgastsee
Wanneer u bij het aansluitende ontbijt op het terras of aan de grote eettafel achter het panoramavenster zit, ziet u met een beetje geluk de zeearenden boven de Gothensee cirkelen. Nu is het ook tijd om beslissingen te nemen: stranddag of fietstocht, golf of boottocht, boulevard of galerie, winkelen of
Naar het strand van


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze service voor u: De prijzen zijn inclusief elektriciteit, verwarming, water, telefoon (op het Duitse vaste net) en WLAN, alsmede beddengoed, handdoeken, theedoeken en doeken, theedoeken en toiletpapier. Kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar en inbegrepen. Voor boekingen van minder dan 7 nachten geldt een toeslag van 10% op de totale huurprijs, maar minimaal € 50,00, maximale bezetting 6 personen inclusief baby of kind.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt Ein Rücktritt oder eine Umbuchung muss aus Gründen der Beweissicherung schriftlich erfolgen. Maßgeblich ist der Poststempel. Bei Rücktritt ist der Mieter verpflichtet, den Mietpreis abzüglich des Anteils bei evtl. anderweitiger Vermietung des ursprünglich gemieteten Objektes zu zahlen. Unabhängig davon wird eine Gebühr in der Höhe von 50 € für entstandene Aufwendungen einbehalten. Wir empfehlen Ihnen, eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Wat u ook doet - als afsluiting raden wij u aan de zonsondergang te beleven met een glas wijn op het terras of de dag af te sluiten voor het vuur in het gezellige rieten huis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Ron M. uit Oberstenfeld

4,9
5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig!

Wij brachten onze vakantie op Usedom in augustus 2021 door in het Reethaus en voelden ons er helemaal thuis!

Zelfs het contact met de verhuurders in de aanloop naar onze aankomst was erg vriendelijk en sympathiek, en de kinderen waren ook erg blij met de kleine verrassing. Het huis zelf laat niets te wensen over: De luxe inrichting is modern en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie (inclusief een zeer goede internetverbinding). Wij vonden het ook heel positief dat het huis grotendeels gebouwd is met duurzame middelen, wat - naast de zeer smaakvolle inrichting - ook een feel-good factor is.

Het huis ligt in een rustige omgeving aan de rand van een weiland, maar je bent toch snel op het strand of bij de winkels. Het is erg leuk dat veel dingen per fiets bereikbaar zijn, zodat je niet alleen meer van het landschap ervaart, maar ook het milieu beschermt. Het nabijgelegen Wolgastmeer nodigt uit tot wandelen of joggen, en als u wilt, kunt u ook gaan zwemmen. De broodjesservice in het nabijgelegen Hotel Idyll is zeer praktisch en betrouwbaar.

Al met al kunnen wij de accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen voor een ontspannende vakantie aan de Oostzee!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

DM uit Wilkau-H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben onze herfstvakantie doorgebracht in het rietgedekte huis en we hebben ons daar supergoed gevoeld. Het huis is gewoon gezellig, functioneel en zeer liefdevol ingericht. We hebben niets gemist. De keuken is optimaal uitgerust, alles is aanwezig wat je nodig hebt. In de buurt is het meer van Wolgast altijd een wandeling waard, prachtig licht 's ochtends en 's avonds. Tegelijkertijd kun je ook heel goed eten bij het Idyll am Wolgast-See, ze hebben er ook broodjesservice. Anders zijn de keizerlijke badplaatsen in de buurt - ook met de fiets goed te bereiken - een ideale uitvalsbasis voor fietstochten over het eiland, evenals om te zwemmen of een wandeling te maken op het strand. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Peggy K. uit Schkopau

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub pur

Die Unterkunft ist sehr zu empfehlen, Alles ist sehr geschmackvoll eingerichtet.
Dieses Haus liegt sehr zentral, so daß man die Kaiserbäder Ahlbeck, Heringsdorf und Bansin sowohl mit dem Auto als auch mit dem Rad sehr gut erreichen kann.
Sehr zu empehlen, Daumen hoch.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Till B. uit Katlenburg-Lindau

5,0
5 5 5 5 5

Ein schöner Usedom Urlaub un einem Klasse Haus!

Es waren super 2 Wochen im Reethaus. Lage / Umgebung wie auch Ausstattung waren klasse und wir können das Haus nur weiterempfehlen, Daumen hoch!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Mariusz W. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traumurlaub

Eigentlich kann man die Bewertung kurz und knackig zusammen fassen:
sesser geht nicht. Das Haus mit seiner liebevollen Ausstattung, die Lage und die Naturnähe haben den Aufenthalt zu einem perfekten Urlaub gemacht.
Der sehr nette und professionelle Kontakt zur Vermieterin runden das Ganze ab.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Familie F. Neubauer:

Wir freuen uns sehr, dass Sie sich im Reethaus wohl gefühlt haben und Ihren Urlaub genießen konnten! Danke, dass Sie sich die Zeit genommen haben für so eine tolle Rückmeldung! Das gibt uns die Bestätigung, dass sich das Herzblut gelohnt hat, mit dem wir das Reethaus gebaut und ausgestattet haben.
Und natürlich ist es wunderbar, dass wir Sie nun als Stammgäste bald wieder im Reethaus willkommen heißen können!


Contactpersoon

Familie F. Neubauer

Familie F. Neubauer

Wij verblijven zelf al vele jaren in Korswandt en waarderen de rust en de nabijheid van de natuur, weg van de Kaiserbäder en toch dichtbij genoeg om snel en comfortabel met de fiets naar het witte strand van de Oostzee te gaan. Wij hebben het rieten huis gebouwd van ecologische bouwmaterialen: Kleitegels, houten vloerplanken, houten balkenplafond, leemstucwerk, rieten dak, houten ramen en houten meubilair zorgen voor een gezonde feelgood-sfeer waarin wij zelf ook graag regelmatig onze vakantie doorbrengen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 182644

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/182644.htm

Familie Franzi und Gunnar Neubauer

Pliezhausener Straße 83

08141 08141 Reinsdorf

0049 375 293559


«Reeth House Usedom Eiland» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven