Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Notre Rêve

Max.  5   gasten
55m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
55m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Ons kleine vakantiehuis "Notre Rêve" ligt in de rustige wijk Les Ayguades tussen Narbonne-Plage en Gruissan in het vakantieoord Les Lagunes du Soleil, direct aan de blauwe lagune en op slechts 400m van de fantastische zandstranden van de Golf van Lyon. In ons vakantiehuis met ca. 55 m² woonoppervlakte over 2 verdiepingen kunt u zorgeloos vakantie vieren. Het huis heeft een smaakvolle en complete uitrusting die verder gaat dan de lokale standaard. Zelfs met een glas wijn 's avonds kunt u lang genieten van de avondzon op het terras (zuidwestelijke ligging) en uw ziel laten bungelen. Naast een volledig ingerichte keuken heeft het huis twee slaapkamers, een woon-/eetkamer, een doucheruimte en toilet en een apart gastentoilet. Op het kleine tweede terras kunt u heerlijk zonnen. Vier fietsen zijn beschikbaar voor onze gasten en zijn inbegrepen in de prijs. Het nabijgelegen zwembad nodigt uit tot afkoeling en is vooral populair bij kinderen. Een eigen parkeerplaats is in de buurt van het huis, op ca. 50m afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 45 km Beziers

45 km

Station 20 km Narbonne

20 km

Snelweg-afrit 11 km Narbonne Est

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bestemmingen en omgeving: Languedoc-Roussillon is een gebied vol culturele hoogtepunten, adembenemende landschappen en uitgestrekte nationale parken. In de talloze kastelen kunt u het spannende verleden van de Katharen van dichtbij beleven. Het kasteel van Carcassonne is zonder twijfel het grootste kasteel van Europa en neemt bezoekers mee terug in de tijd. Avonturen en sprookjesfilms als Robin Hood en Sleeping Beauty vonden hier de historische achtergrond en het ideale decor. Avonturiers en watersporters beleven onvergetelijke natuurbelevenissen in de canyons en kloven. Wij raden u vooral uitstapjes aan naar de Tarn Gorge, naar het kajakcentrum Roquebrun of naar de enorme kloven van de Ardèche. Het Canal du Midi verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee en is gemakkelijk bereikbaar vanuit ons vakantiehuis. Goed aangelegde fietspaden onder schaduwrijke platanen en idyllische stadjes nodigen u uit. In veel steden wachten er vaak culturele schatten op de geïnteresseerde bezoeker. De uitgestrekte zandstranden reiken tot aan de Spaanse grens, die zelfs in het midden van de zomer nooit overbevolkt zijn en een veilig baden mogelijk maken. De vaak goed bewaarde stadscentra met hun imposante oude steden bieden een bijzondere flair. Narbonne met zijn enorme kathedraal en Nimes met het grootste amfitheater zijn zeker hoogtepunten. Maar ook de Pont du Gard is waarschijnlijk de meest indrukwekkende getuigenis van de Romeinse architectuur.
De keten van meren en het bergmassief van La Clape: de aaneengesloten keten van meren van het Etang de Ayguades strekt zich uit als parels langs de stranden van de Middellandse Zee. Het watergebied bij ons vakantiehuis is uniek en biedt veilige watersporten in alle soorten en maten. Vooral het surfstation en de school in het Etang de Mateille heeft een uitstekende uitrusting. Beginners en gevorderden vinden hier de allerbeste voorwaarden. Het uitzicht vanaf het uitkijkplatform van het restaurant van de surfschool over de merenketen geeft indrukwekkende indrukken van een uniek zee- en merenlandschap. Strandwandelaars, wandelaars, strandzeilers en joggers genieten van het gevarieerde landschap en het gezonde zeeklimaat.

Meer dan 100 vierkante kilometer groot en aangewezen als natuurreservaat, het bergmassief van La Clape, grenzend aan het vakantiecomplex, blijkt een unieke natuurlijke achtergrond te zijn. Wandelaars, klimmers en mountainbikers komen hier aan hun trekken. Klimmers zullen verschillende moeilijkheidsgraden vinden en genieten van de uitdagingen die dit prachtige rotsmassief biedt onder de zuidelijke zon.

U kunt ook genieten van de bewegwijzerde fietspaden langs het Canal du Midi en het Canal de la Robine. De kanalen slingeren zich een weg door prachtige natuurlijke landschappen, omzoomd en in de schaduw van eeuwenoude planten, en bieden vakantiegangers unieke verrassingen van flora en fauna. De tijd lijkt stilgestaan te hebben in de dorpen langs de oevers en er zijn overal mooie picknickplaatsen.
Maar ook rondom ons vakantiegebied zijn uitstekende fietspaden aangelegd, die u steeds weer uitnodigen tot uitgebreide en gevarieerde dagtochten. Alle winkels zijn ook per fiets bereikbaar.

We hebben in de loop der jaren geleerd om van dit geweldige stukje vakantieparadijs te houden en zijn altijd blij als de reis begint met het ontdekken van iets nieuws in de Languedoc.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Water, toeristenbelasting en elektriciteit van april tot oktober zijn inbegrepen in de huurprijs. Vier fietsen zijn gratis beschikbaar. In de periode van november tot maart wordt 0,25€ / kwh extra in rekening gebracht. Dit stijgt met 10 € als u een hond meeneemt. Bedlinnen/handdoeken kunnen tegen betaling worden gehuurd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Stornobedingungen sind im Mietvertrag ausführlich beschrieben.

meer informatie:

Aankomst in het vakantiehuis: De aankomstdag vindt plaats na afspraak. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Beziers (35 km), Montpellier (75 km), Girona (150 km) en Barcelona (270 km). Vanuit Duitsland kunt u heel goedkoop met Ryan-Air of Easyjet naar uw vakantiebestemming vliegen via de luchthavens Dortmund- Barcelona, Düsseldorf/Weeze-Girona/Beziers, Bremen-Girona/Beziers of Magdeburg. Vaak is een combinatie van vlucht en autohuur goedkoper dan reizen met uw eigen voertuig. In de regel geldt dit met name voor het middenseizoen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Michaela L. uit Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut een aanrader!

We brachten 2 prachtige weken door in dit mooie vakantiehuis in augustus 2022 met 2 volwassenen en 3 kinderen. Dankzij de geweldige service vooraf en de super reistips van de verhuurster kwamen we vol verwachting aan en werden we absoluut niet teleurgesteld. Het huis is hoogwaardig uitgerust, zeer schoon en in zeer goede staat
Het gebied direct rond het huis is aangenaam rustig. Het liefdevol beplante en ingerichte terras is zeer uitnodigend en het zwembad om de hoek is heerlijk voor een afkoeling tussendoor. Augustus 2022 was erg warm en benauwd. Gelukkig is het huis ook uitgerust met 2 ventilatoren. De omgeving is zeer charmant. Er zijn restaurants, markten en winkels om de hoek. De zee ligt op een paar minuten lopen, er zijn veel steden in de buurt die een bezoek waard zijn met veel cultuur, de Zuid-Franse manier van leven, geschiedenis en het charmante platteland biedt talloze excursiemogelijkheden.
Het gebied is ook zeer geschikt voor watersporten. We hadden een SUB bij ons, die gebruikt kan worden in de lagune en aan zee. In de tweede week hadden we een sterke wind, ideaal voor windsurfen en kiten.
Voor ons was dit vakantiehuis een waar geluk. Alles is hier aanwezig om van een mooie, gevarieerde en comfortabele vakantie te genieten. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2022

Vanessa W. uit Leopoldshöhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een aanrader!

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in Gruissan. Het vakantiehuis heeft alles wat je nodig hebt en we voelden ons er zeer comfortabel met vier personen. Het strand ligt op een steenworp afstand, restaurants en winkels zijn op loopafstand en met de fietsen bent u ook mobiel. Gruissan is een mooi stadje met veel flair en de omgeving biedt tal van excursiemogelijkheden. Het contact met de hospita was warm, ongecompliceerd en soepel. Een duidelijke aanbeveling!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Daniel K. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

5 sterren.

Wij als gezin met twee kinderen (6,11) kunnen de eerdere uitgebreide positieve recensies alleen maar bevestigen. Er is gewoon niets om over te klagen. Een uiterst vriendelijk contact, een super uitgerust huis.
De beschrijving en de foto's komen precies overeen met wat je daar kunt verwachten.
Het waren twee heerlijke weken vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Rene B. uit Wadern

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet was man im Alltag braucht, es wurde an alles gedacht. Es ist sehr gepflegt und sauber. Die Lage innerhalb der Anlage ist prima, man bekommt vom Parkplatz so gut wie nichts mit, hat aber trotzdem nicht weit zum eigenen Parkplatz. Der Kontakt zum Vermieter und der Hausverwaltung war ganz unkompliziert und freundlich. Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juli 2020

Uli H. uit Nettetal

4,3
4.5 4.5 4.5 3 5

perfekt

Wir haben tolle 2 Wochen dort verbracht. Es handelt sich vermutlich um eins der besten Häuser in Bereich Les Aygueades. ...und wir haben schon einige dort gemietet.
Es ist alles vorhanden, von Spülmaschine und Mikrowelle, Backofen, Waschmaschine etc etc. ..kleines Manko ist vielleicht der etwas zu kleine Kühlschrank, aber das ist "Kritik auf hohen Niveau".

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Olga uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5

Einfach perfekt!

Wir können uns den früheren Bewertungen nur anschließen. Der Kontakt zur Fam.W. war super, alles unkompliziert und schnell geregelt.
Das Häuschen liebevoll eingerichtet und sehr gut ausgestattet( man braucht von zu Hause praktisch nichts ,außer Kleidung, mitzunehmen: kein Geschirr, keine Strandsachen, keine Unterhaltungsgegenstände -alles da).
Der Strand ist weitläufig, das Meer -eher kalt, es ist oft windig, alternativ kann man mit den Fahrrädern zum Strand in der Lagune nach Gruissan fahren(ca 20Min.) , da ist es ruhiger, das Wasser ist wärmer.
Zahlreiche Ausflugsziele gibt es in der Umgebung-unbedingt nutzen!
Vielen Dank für diesen wunderschönen Urlaub!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

T. B. uit 91154 Roth

5,0
5 5 5 5

Notre rêve = un rêve

Der Name des kleinen Häuschens hält was es verspricht !
Es ist wirklich ein kleiner Traum.
Wir Drei und unsere zwei Vierbeiner haben uns dort richtig wohl gefühlt und den Urlaub genossen. Vom Haus, über den Strand und den dort gebotenen Möglichkeiten, vom nahegelegnen Gruissan bis über das lebendige Narbonne, oder das unglaubliche Carcassonne, alles war richtig toll.
Danke für den netten Kontakt zu Fam. Wulfkuhle und die ebenso nette Frau F. V.
Gerne mal wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Claudia D. uit 40625 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Abwechslungsreicher Urlaub

Zuallererst muss ich den netten Kontakt zu Frau Wulfkuhle erwähnen. So bemühte und nette Vermieter hatten wir noch nie. Ein Dank nochmal an dieser Stelle!

Das Haus, in dem wir 2 Wochen verbrachten, ist sehr gut ausgestattet. Geschirr, Besteck ist in mehr als ausreichendem Maße vorhanden! Mein Mann war kurz davor, mir anlässlich meines Geburtstages, den ich während unseres Urlaubes feierte, einen Kuchen zu backen. Nur 38 Grad Außentemperatur konnten ihn stoppen.
Die Küche hätte es hergegeben.

Spiele, gute (!) Bücher, Beschreibung der Umgebung, Fernseher, eine kleine Musikanlage, alles vorhanden!
Die Terasse ist sehr gemütlich, der Oleander ist so hoch und dicht, dass man vom Weg aus nicht gesehen wird, wenn man draußen sitzt.
Sowohl ein Elektro-, als auch ein Kohlegrill stehen zur Verfügung.

Wir waren sowohl in der Lagune, als auch im Meer schwimmen. Die Lagune hatten wir bis zum nachmittag fast für uns allein!
Auch der nahe Strand war nie überlaufen! Im Gegenteil. Es gab noch nichtmal eine 3. Reihe.
Allerdings: Das Mittelmeer ist an dieser Stelle selbst im August keine "Badewanne". Sprich: Die Temperatur lag deutlich unter dem, was ich erwartet habe.
Das war nicht schlimm, denn bei 38 Grad war eine Abkühlung durchaus willkommen.
Allerdings blies an manchen Tagen ein sehr starker Wind, so dass ein Strandbesuch nicht in Frage kam.
Es wäre aber auch zu schade gewesen, hätte man den Urlaub ausschließlich am Strand verbracht, bei dieser Umgebung!

Gruissan selbst ist sehr hüsch, vor allem mit dem kleinen Markt, der sich 3 x wöchentlich durch die Gassen zieht. Vom Barbarossa-Turm aus hat man einen schönen Blick über die Landschaft!
Narbonne in 15 km Entfernung ist auch sehr sehenswert, ganz zu schweigen von Carcassonne, das man unbedingt gesehen haben sollte, wenn man in dieser Gegend Urlaub macht.

Einkaufsmöglichkeiten in ca. 6-10 minütiger Entfernung (Intermarché + Lidl) oder in Narbonne (Carrefour), ca. 15 km.

Fazit: Ein schöner, abwechslungsreicher Urlaub.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2018

Koch C. uit 31848 Bad Münder

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus

Waren das dritte Mal hier und haben uns wieder sehr wohl gefühlt! Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und perfekt ausgestattet!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Rocky17 uit 30655

5,0
5 5 5 5

Traumhaft in ruhiger Lage

Wir waren für zwei Wochen in dem sehr schönen Ferienhaus und haben uns sehr wohl gefühlt. Es ist ein idealer Ort zur Entspannung.
Das Haus ist perfekt ausgestattet mit einer sehr netten und einladenden Einrichtung und hat eine super Lage: Nur weniger Meter zum See/Lagune und weniger als 10 Minuten Fußweg zum kilometerlangen Sandstrand.

Eine Bäckerei und ein Restaurant sind nur wenige Meter entfernt.

Vom Haus aus lassen sich auch ideal Fahrradtouren durch die schöne Region rund um Gruissan/Narbonne starten oder Wanderungen durch das anliegende Gebirge La Clape mit schönen Wein Châteaus starten.

Insgesamt war es eine tolle Zeit und wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Wulfkuhle

Mevr. M. Wulfkuhle

We hebben deze prachtige plek ontdekt tijdens onze studentendagen. Op dat moment nog met de camper onderweg, op zoek naar de ultimatieve Surfspot. Sindsdien zijn we trouw gebleven aan de regio met zijn unieke natuurlandschap en maken we regelmatig zelf gebruik van ons vakantiehuis. In het voor- en najaar genieten we van de wandelingen en fietstochten door het massief van La Clape, gecombineerd met unieke uitzichten op de Middellandse Zee. Je vindt hier geen bedkastelen en zonden bouwen. De natuur is ongerept. De stranden zijn ruim en veilig en zeer geliefd bij gezinnen met kinderen. En aan het einde van de dag kunt u gewoon genieten van de ondergaande zon met een glas wijn op het terras of in de vele restaurants in het oude centrum van Gruissan, wat absoluut de moeite waard is.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 184887

Laatst bijgewerkt: 25.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/184887.htm


«Notre Rêve» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven