Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Provencehaus

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het vrijstaande eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 90 m2 en een groot half overdekt terras van 20 m2 op het zuiden.
2 slaapkamers zijn beschikbaar op de begane grond en 1 slaapkamer op de eerste verdieping. Begane grond: slaapkamer 1 met tweepersoonsbed 200 x 200 cm, slaapkamer 2 met tweepersoonsbed 180 x 200 cm en kinderbed 70 x 140 cm, De tweepersoonsbedden zijn uitgerust met hoogwaardige natuurlatex matrassen. Bovenverdieping: slaapbank met ligvlak 160 x 200 cm. Verder vindt u in de accommodatie: 1 bad/douche, 2 WC's, keuken en de centrale woon-/eetkamer. Verwarmings- en airconditioningsystemen evenals een open haard, wasmachine, vaatwasser en magnetron zijn beschikbaar. Daarnaast is er een rijke uitrusting zoals bedlinnen, handdoeken, keukendoeken, tafellakens, veel keukenapparatuur,
In de buitenruimte (ca. 2000 m2) zijn er: 1 parkeerplaats, tafeltennis, houten zwembad ca. 4 x 7 m met afneembare trap (kinderveiligheid), grote trampoline, schommelapparaat, tuinmeubilair, gasgrill, extra zomerkoelkast. Het gehele pand inclusief alle faciliteiten is exclusief beschikbaar voor de respectievelijke huurders. Gebruik is op eigen risico. Huisdieren zijn welkom op afspraak. Het is een niet-rokers object (in huis)

Het huis is zeer uitgebreid uitgerust met bedlinnen, handdoeken, keukendoeken, tafellakens

De woning is volledig gesloten en beschermd tegen inkijk. De tuin bestaat uit open ruimtes en een licht hout van witte en groene eiken. Zo kunt u altijd zon- en schaduwplekken vinden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Garéoult is een klein, levendig dorp aan de rand van een wijnplateau 35 km ten noorden van Toulon en 60 km ten oosten van Aix-en-Provence tussen het massief en het Mauren massief. Alles voor de dagelijkse behoeften is beschikbaar in de plaats, zoals: Winkels, supermarkten, artsen, cafés, restaurants en een typische Provençaalse weekmarkt. De zee is in ongeveer 1/2 uur te bereiken. Garéoult ligt centraal tussen de zee, bergen, rivieren, beken en meren ( Montagne Ste. Victoire, Gorges du Verdon, Argens, Issole, Lac de Carces). Goed toegankelijke steden en dorpen zijn Marseille, Toulon, Hyeres, Aix en Provence, St. Tropez, Collobrieres, Bormes-les-Mimosas, Cassis, Bandol, Sanary-s-Mer, om er maar een paar te noemen. Er zijn veel populaire eilanden zoals Ile de Porquerolles en Ile de Port-Cros. Een bezoek aan de kloosters van Le Thoronet en Chartreuse de la Verne is bijzonder aan te bevelen. Ten noorden grenst de Haute-Provence.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het object moet schoon achtergelaten worden. Alle bijkomende kosten zijn reeds in de huurprijs inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Kostenfreie Stornierung bis 40 Tage vor Anreisetag möglich. Dabei wird eine bereits geleistete Anzahlung zurücküberwiesen. 39 bis 31 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises. 30 bis 15 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises. ab 14 Tage vor Mietbeginn 100% des Mietpreises. Ggf. empfiehlt sich der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Bei offizieller Reisewarnung für das Departement Var für den gebuchten Reisezeitraum ist eine Stornierung kostenlos.

meer informatie:

Informatie over het zwembad:
Onze buurman zal ons regelmatig bezoeken voor technische ondersteuning. Dit is noodzakelijk voor het behoud van de bruikbaarheid. Gebruik het zwembad alleen op blote voeten. Breng geen scherpe of puntige voorwerpen mee in het zwembad, anders kan de folie beschadigd raken en kan het zwembad onbruikbaar worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in het zwembad. Alleen de directe huurders hebben recht op gebruik van het zwembad.

Opmerkingen over het gebruik van het toilet:
Het huis heeft een trickle pit, omdat er geen kanaalverbinding is in deze woonwijk.
Gebruik geen dik toiletpapier en gooi geen 'andere' dingen zoals verbandmiddelen in het toilet weg.

Keukenriolering:
Spoel met de zeef in de gootsteen, zodat er geen voedselresten achterblijven die de afvoer naar de put verstoppen.

Veiligheid/brandgevaar
Brandgevaar is een groot probleem in Zuid-Europa. Wees daarom voorzichtig en vermijd open haarden of barbecues met een houtskoolgrill (een gasgrill is beschikbaar).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Bernd K. uit Heidelberg

4,7
5 4.5 5 4 5
Toon Duits

Met veel liefde ingericht

Het vakantiehuis biedt alles wat u van een vakantie mag verwachten. Het huis is goed doordacht, functioneel en toch ingericht met veel aandacht voor detail. De airconditioning is gewoon briljant in het hoogtepunt van de zomer. Het hele pand is erg mooi, goed onderhouden en perfect om te ontspannen. De gasbarbecue op het terras en een grote koelkast ernaast zijn topfuncties.
Mijn vrouw en ik en onze hond (zeer belangrijk) voelden zich zeer comfortabel.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2020

Harald K. uit Osterburken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vertrekpunt voor sightseeing tours in de Provence

Zeer vriendelijke en meegaande verhuurders. Huis schoon, netjes en van alles voorzien. Volledig omheind natuurlijk terrein. Rustige locatie. Het verblijf was zeer ontspannend.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2019

Kathrin P. uit Lohmar

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Wir sind gerade zu Gast in diesem wunderschönen Häuschen. Leider haben wir Pech mit dem Wetter, allerdings kann man es Dank der super Ausstattung (Unsere Tochter hat ein Regal voller Spielzeug vorgefunden, wir eine üppig ausgestattete Bibliothek, vielen Dank dafür!) auch gut länger drinnen aushalten. Wenn es etwas kälter wäre, würden wir den Ofen anmachen, er sieht sehr schön aus! In den Regenpause haben wir schon einige Spaziergänge gemacht, besonders gut hat uns die Hausberg-Runde gefallen, die wie viele andere möglichen Aktivitäten in den Gäste-Informationen beschrieben ist. Wir kommen bald wieder, das steht fest. Und dann klappt es bestimmt auch mit dem Wetter! Merci Renate und Heiner Janssen, et à très bientôt !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Simona und Friedrich uit Eningen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie voor rustzoekers

Het typische huis van het land heeft ons vanaf het eerste moment een ontspannen vakantie mogelijk gemaakt. Het is echt ALLES aanwezig, alsof het door een vriendelijke, onzichtbare hand is voorbereid. Van leesmateriaal tot kookboeken en zelfs een warmwaterkruik. De natuurlijke tuin met zijn oude bomen heeft een bijzondere charme. Het goed onderhouden zwembad zorgt voor veel plezier. Mooie stadjes en wandelmogelijkheden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Voor ons paste alles perfect.

Juli 2019

Sarah M. uit Rösrath

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis met topvoorzieningen!!!

We hebben 3 prachtige vakantieweken in dit huis doorgebracht. Het vakantiehuis is uitstekend uitgerust, goed onderhouden en gewoon liefdevol ingericht. De tuin lijkt op een enorm park waarin onze kinderen volmaakt gelukkig waren. Het absolute hoogtepunt was natuurlijk het enorme zwembad... dat dankzij de afneembare ladder absoluut kindveilig was!
Mijn man was dolblij met de grote gasbarbecue die we regelmatig hebben gebruikt!
Er zijn ontelbare excursiemogelijkheden, want dankzij de centrale ligging kunt u veel mooie bestemmingen binnen een uur bereiken. Onze absolute favoriet: met de boot naar St. Tropez :-)
Alles bij elkaar was dit de mooiste en vooral meest ontspannen vakantie die we ooit met onze 3 kinderen hebben gehad! De lange reis was zeker de moeite waard!
We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Stephan uit Norddeutschland

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Zeer aanbevolen voor gezinnen met kinderen en/of honden.

We hebben twee geweldige weken doorgebracht in dit totaal liefdevol ingerichte vakantiehuis met onze twee kinderen en onze twee honden. Het huis is zo goed uitgerust dat je niets mist. Naast de grote gasbarbecue waren we vooral dol op de buitenkoelkast en het geweldige zwembad. Door het volledig omheinde grote terrein konden onze twee honden zich zeer vrij bewegen. Daarnaast is er een gezellig terras en verschillende ligplaatsen in de tuin... gewoon goed om te ontspannen.

Van daaruit kunt u veel leuke plaatsen binnen een uur met de auto bereiken. Het vakantiehuis ligt echter een beetje buiten, dus je bent afhankelijk van de auto als je iets wilt ondernemen, maar gezien de prijs-kwaliteitverhouding en de goede inrichting van het object is dit naar onze mening van secundair belang.

De verhuurders waren ook telefonisch goed bereikbaar voor ons en stonden zeer behulpzaam ter beschikking bij vragen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. R. Janssen

Mevr. R. Janssen

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 190334

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/190334.htm


«Provencehaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven