Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VillaMediterranea

Max.  6   gasten
77m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
77m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het ruime, goed onderhouden huis strekt zich uit over twee verdiepingen en is een van de grootste huizen in het wooncomplex
De begane grond met keuken, eetkamer en woonkamer is open en nodigt u uit om samen te vertoeven. Een airconditioningsysteem zorgt voor een aangenaam ruimteklimaat.
De lichte keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat (4 platen) en een convectie-oven. De eethoek is uitgerust met een zeer grote tafel en stoelen voor 6 personen en een kinderstoel voor kinderen. De woonkamer is uitgerust met twee grote banken en een 32" flatscreen TV met satellietontvangst en DVD speler. Verder een kast met boeken en bordspellen, films op DVD en muziek-cd's en een compact stereosysteem. Een selectie van reisgidsen en brochures van de lokale bezienswaardigheden zijn beschikbaar. Op de begane grond is er een aparte WC met wastafel. In de berging staat een wasmachine, de droger staat in de garage
De drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, die bereikbaar is via een brede gesloten houten trap. Een slaapkamer is met een tweepersoonsbed (180x200cm) en mobiele airconditioning en TV, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x200cm) en TV, een slaapkamer met een stapelbed voor 2 kinderen tot 12 jaar. Er zijn ingebouwde kasten met schuifdeuren en vrijstaande ladekasten en een babybedje. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wastafel en WC. Een warmwatertank van 200 liter zorgt voor voldoende warm water. In elke kamer is een radiator geïnstalleerd. Alle kamers zijn bedekt met vloertegels, elke kamer heeft een raam met houten luiken voor verduistering.
Aan de voorzijde van de garage direct bij het huis is een parkeerplaats. Het zuidterras voor het huis biedt voldoende ruimte voor het beschikbare tuinmeubilair voor 6 personen en twee grote parasols. Achter het huis is er nog een terras dat ook bij warm weer aangename schaduw biedt. Er is ook een stenen tuingrill en ander tuinmeubilair. In de zomer is er een tuindouche beschikbaar. Het achterterras grenst aan een prachtige voetgangerslaan met bomen en gazons. De laan leidt direct naar een prachtig omheinde kinderspeelplaats met een piratenschip. Er zijn ook twee jeu de boules banen met banken en oleander struiken.
Via een voetpad is de kortste weg 3 minuten naar de grote zandsterrend aan de Middellandse Zee. Met de auto kunt u direct aan de boulevard parkeren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 35 km Beziers Agde

35 km

Station 15 km Narbonne

15 km

Snelweg-afrit 10 km Narbonne Centre

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt in een rustig en goed onderhouden vakantieoord (Residence les jardins de la Clape) in Narbonne-Plage, op slechts 250 meter van het strand.
Narbonne-Plage is schilderachtig gelegen tussen de Middellandse Zee en het natuurreservaat van de bergketen "La Clape". Al bij aankomst maakt het uitzicht vanaf de hoogte tot aan de kleurrijke huizen aan de blauwe zee indruk. Het brede strand nodigt met zijn fijn wit natuurlijk zand uit tot het strandleven. Het is zeer geschikt voor lange wandelingen en perfect voor kinderen omdat het zeer ondiep in het water valt. In de zomer wordt het strand bewaakt door bewakers, heeft een groen/geel/rode vlag en wordt in de vroege ochtenduren mechanisch schoongemaakt. De nabijgelegen bergketen "La Clape" is ideaal voor wandelen en mountainbiken
In het dorp is er een bakker, slager, visboer en diverse supermarkten en meerdere malen per week is er een wekelijkse markt waar vers fruit/groenten en onder andere verse oesters worden aangeboden. Talrijke restaurants, ijssalons en bars nodigen u uit. Er is ook een apotheek en toeristische informatie.
In Gruissan, op 6 kilometer afstand, is er een nieuw gebouwde Lidl en een grote Intermarche.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als de sleutels worden overhandigd door ons huisgeld, moet 25€ contant worden betaald en 80€ voor de sleutels. Als u met een hond aankomt, moet u 10€ extra betalen voor de eindschoonmaak. Ter informatie: Deze verplichte 105€ zijn al inbegrepen in de totale prijs!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Bosse

Mevr. D. Bosse

Andere accommodaties van Mevr. D. Bosse


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 191740

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/191740.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven