Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fischerhaus 5

Spanje Costa Brava Empurabrava

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

87 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

87 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

In dit vissershuis met een prachtig dakterras kunt ook u uw
het huis ligt aan het bevaarbare zeewater kanaal met toegang tot de zee. Als uw gezin wat groter is, is er voldoende ruimte voor 6 personen op ca. 150 m². U woont op een rustige locatie en bent slechts ongeveer 200 m van de supermarkt.
Het huis heeft 3 slaapkamers (1x met airco optioneel), een grote woonkamer met keuken, twee ruime douches met toilet en een wasmachine, terraskamer.
De woonkamer en terraskamer heeft een mooie open haard, een uitnodigende zithoek, een 6-persoons tafel en TV met satelliet aansluiting, radio - CD De keuken met koelkast biedt alles wat u nodig heeft om te koken, uiteraard: oven, keramische kookplaten, vaatwasser
Op het dakterras kunt u genieten van de zon en als u de voorkeur geeft aan schaduw kunt u zich terugtrekken op het overdekte gedeelte van het dakterras, vanwaar u met een koel drankje kunt genieten van de zonsondergang. Het verre uitzicht op de Pyreneeën en richting La Escala zal u bekoren. Tuinmeubilair is beschikbaar.
Alles wat u nodig heeft is een goed humeur.
Breng uw eigen beddengoed en handdoeken mee.
Als u uw motorboot meeneemt, beschikt u over een eigen aanlegplaats direct naast het huis.
U vindt parkeerplaatsen voor en achter het huis.
Winterprijs; laagseizoen per dag 64€; hoogseizoen per dag 98€; alle prijzen op aanvraag
Web:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 60 km Girona

60 km

Station 13 km Figueras

13 km

Snelweg-afrit 19 km Salida 3

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

U kunt Empuriabrava per vliegtuig bereiken via internationale luchthavens in
Girona, Barcelona of Perpignan in Frankrijk. Met de auto bereikt u Empuria in 11 uur via de snelweg (met slechts 1200 km) vanaf Frankfurt Main. De Europabus gaat ook naar Figueres. Met de trein bent u in Figueres en van daaruit kunt u in een paar minuten met de bus naar Empuriabrava.
Neemt u uw boot mee? Er is altijd een ligplaats in de haven. Of chartert u liever? Geen probleem, of u nu liever zeilt, motorboot vaart of jetskiet, er zijn verschillende charterbedrijven ter plaatse. Varen in het kanaal kan ook zonder vaarbewijs. De jachtwerf beschikt over een kraan, reislift en parkeerplaatsen (zelfs werken aan de boot is toegestaan). Elke zaterdag (behalve tijdens de zomervakantie) vinden er zeilwedstrijden plaats in de baai van Roses, waaraan u ook kunt deelnemen. Windsurfers surfen graag vanaf de bijna eindeloze stranden. Een week voor Pasen vindt in Empuriabrava de grootste jaarlijkse tweedehands bootshow van Spanje plaats.
Bezoek op zondag de vlooien- en antiekmarkt in Toroella de Fluvia en u zult iets van uw gading vinden.
Liefhebbers van motorsport kunnen hun hart ophalen, er is een kartbaan in het dorp en in Barcelona zijn er professionele Formule 1-races en motorraces. Ook motorcross is erg populair in de omgeving.
Kinderen zullen genieten van de gigantische waterglijbanen in het Aqua Brava Park. Een vlinderpark met zeer interessante exemplaren trekt ook de aandacht. In het voorjaar kunt u de ooievaarsfamilies zien broeden in het vogelreservaat "Aiguamols". Of ga naar Garriguella om de schildpaddenkwekerij te bezoeken.
Houdt u van kunst? De grootste kunstenaar van de regio "Salvador Dali" heeft zijn museum in Figueres of u kunt zijn voormalige huis in de buurt van Cadaqués bezoeken. Er zijn ook andere musea die de moeite waard zijn om te bezoeken. De archeologische opgravingen in Sant Marti d' Empúries bij La Escala zijn niet ver weg. Met Pasen vinden op veel plaatsen passiespelen plaats, onder meer in de basiliek van Castelleó of in Verges.
Komt u in de winter? Vele skigebieden wachten op u, de eerste "Vallter 2000" boven Camprodon op ongeveer 80 km van Empuriabrava.
Winter zeilen is een bijzonder genoegen, in de bergen ligt sneeuw en met de zon in de baai van Roses vergeet u de winter thuis. De Pyreneeën zijn zowel vanaf zee als vanuit Empuriabrava te bewonderen, deze zijn vooral in de winter goed te zien. Golfen kan in het mooie Peralada en andere golfbanen liggen in de regio. Castelló heeft ook een pitch en putt trainingskamp. Uitgebreide fiets- en wandelpaden, ver van het verkeer, zijn te vinden rond Empuriabrava. Tijdens de Goede Week eindigen de Catalaanse (Internationale op TV) wielerwedstrijden in Empuriabrava.
Krijg nieuwe energie van onze frisse zeelucht, ver weg van schadelijke uitlaatgassen van luchtvervuilende grote industrie. Ook u zult verliefd worden op deze unieke streek en haar diversiteit.
Web:
Empuriabrava of Spaans Ampuriabrava ligt tussen twee uitgestrekte natuurgebieden in de baai van Roses. De bevaarbare zeewaterkanalen zijn met meer dan 30 km de grootste van Europa en geven de plaats zijn bijzondere karakter.
In de zomer worden er bijna 3000 boten geteld. Een paradijs voor waterliefhebbers en degenen die dat willen worden. Een eindeloos zandstrand strekt zich uit van Roses tot la Escala met kleine onderbrekingen zoals de haveningang of twee rivierlopen die meestal te voet kunnen worden overgestoken. In de baaien van de Costa Brava zijn er altijd rustige plekjes om te ontspannen.
Uitgebreide fiets- en wandelpaden leiden vanuit Empuriabrava naar het natuurgebied of het achterland. Het dorp Castelló nodigt uit tot vertoeven, hier is alles wat rustiger en kunt u de drukte van alledag ontvluchten.
De winkelstraat in Empuriabrava biedt alles wat u nodig heeft om te leven. U vindt hier alles wat uw hartje begeert, van supermarkten tot boetieks, schoenenwinkels, banken, kappers en talloze cafés en bars. Internetcafés en internationale kranten zijn net als thuis beschikbaar. Zaterdag is de grote marktdag met kraampjes die bijna eindeloos lijken.
U heeft altijd al eens willen parachutespringen, hier heeft u de kans. De kleine luchthaven rondt een evenwichtig aanbod van vrijetijdsactiviteiten af.
Web:


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 25 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Volledige prijs alleen op aanvraag!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Hier bieden wij een ligplaats aan voor een sportboot. De ligplaats is ongeveer 2,8 m breed, er is geen exacte grens, dus een paar cm meer past ook. De lengte is 6m-9m, waarbij de boot voor de achtersteven of de boeg naar de steiger ligt.
Het terrein is afgesloten en kan daarom als veilig worden omschreven. De ligplaats is aan de kop van de huizenrij met aparte toegang. Een paar stappen en u kunt van het huis naar de boot.
Vanaf de ligplaats bij het huis kunt u langs de grachten naar de grote haven lopen, langs mooie villa's en schepen. U passeert twee bruggen met een gemiddelde doorvaarthoogte van 2,70m -3,10m, dan komt u in de grote haven, waar u kunt tanken, dan passeert u de scheepswerf, naar de havenuitgang. Alleen al de kanaaltochten zijn een droom, met meer dan 30 km waterweg, een unieke ervaring.
Alle prijzen op aanvraag.
Web:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.7 Inrichting
3.7 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
4.3 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2022

Hevi A. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis, geweldige locatie, zeer schoon, top uitgerust

Het vakantiehuis is zeer centraal gelegen en u vindt alles in de directe omgeving. De uitrusting is geweldig, je hebt alles wat je nodig hebt. Het was ook zeer schoon en we voelden ons zeer comfortabel. De eigenaren waren erg aardig en altijd beschikbaar. We komen graag nog eens terug. Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Andrea M. uit Wehr

2,0
4 1 1 3 1

Leider ein Reinfall für uns

Das Haus hat eine gute Ausstattung.Geschirr,Gläser usw alles da,Matratzen waren gut. Schöne Dachterrasse(leider tagsüber kaum nutzbar.)


Nicht seniorengeeignet,sehr steile Wendeltreppe!
Aussicht aus den Zimmern auf Hinterhof und Abstellkammer.

Rostige Bettpfosten,alter Staub und Ameisen,die ich mit Gift bekämpfen sollte, waren nur einige der Gründe um früher abzureisen.
Leider für uns ein Reinfall.

Antwoord van Dhr. H. Hofmann:

Kurze Gegendarstellung,
die Sonnenterrasse ist zu jeder Zeit nutzbar und verfügt über einen großen Sonnenschirm, das Terrassenzimmer verfügt über eine Schiebetür und zwei große Fenster zum öffnen somit ist Schatten mit guter Luftzirkulation auch im Hochsommer vorhanden.
Das Haus hat einen ersten Stock und die Dachterrasse, somit auch eine Treppe mit Geländer wie in 30 weiteren gleichen Häusern. Gäste entscheiden selbst vor Anmietung, ob sie die bekannt Treppe nutzen können. Das Haus wird nicht als Behindertengerecht angeboten und ist für Senioren geeignet.
Es gibt im EG einen privaten vorgebauten Raum, somit hat das südliche EG Schlafzimmer zwei Fenster hintereinander. Alle Betten sind aus Holz nur ein Beistellbett hat ein Stahlgestell bei dem die Füße möglicherweise als rostig angesehen werden können. Wir haben keine Ameisen im Haus, jedoch bei Essensreste und mit Hund sind die Ameisen schnell im Haus. Wir haben vom namhaften deutschen Supermarkt „A“ ein Insektenspray (auch gegen Ameisen) für Innenräume empfohlen, was nicht schädlich ist „kein Gift“. Das Haus wird vor jeder Neuvermietung gründlich gereinigt. Nach 4 Tagen wurde uns von Verschmutzung berichtet, bei sofortiger Besichtigung konnte außer neuer Verschmutzung nichts festgestellt werden.

December 2019

A. D. uit Sinsheim

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus

Alles Top. Alles vorhanden und wie beschrieben.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Hofmann

Dhr. H. Hofmann

Andere accommodaties van Dhr. H. Hofmann


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 19331

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/19331.htm


«Fischerhaus 5» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven