Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bardolino

Max.  6   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De stacaravan ligt op een camping (landscategorie 4 sterren) en is omgeven door een 170000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen en struiken. het grondstuk is met een heg omheind. Voor wie op zoek is naar een ideale bestemming voor het hele gezin, biedt de camping allerlei voorzieningen: directe toegang tot het strand, weelderige vegetatie voor rust en verfrissing voor jong en oud.Verdeelde camping, verbonden door een onderdoorgang. de Het park heeft receptie, internet (WLAN), 2 Restaurants, supermarkt, kiosk, wassalon, pizzeria, bar, kinderspeelhoek, ligweide, parasol, ligstoel en grillmogelijkheid. Voor vermaak zorgt het animatieprogramma voor kinderanimatie en volwassene. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad en kinder zwembad. Het zwembad is geopend van eind april tot eind september. baden voor kinderen en baden voor volwassenen, met glijbanen en massagestralen; Parasols en ligstoelen afhankelijk van beschikbaarheid. Badmuts verplicht. Nieuw zwembad van 2100 m² met spraypark en waterglijbanen minigolf, tennis, tafeltennis en verhuur van fietsen. verdere uitrusting: Pinautomaat, wasstraat, speelkamer, EHBO-service (op vaste tijden in het hoogseizoen), boothelling (gratis). Tegen betaling: kluisjes, wasserette, WLAN (in bepaalde gebieden), parkeerplaats voor boten, ijssalon, snackbar, groente en fruit, kranten, bazaar, polsbandje verplicht Animatie overdag en 's avonds voor kinderen en volwassenen actief tijdens Pasen en van eind mei tot de eerste week van september, nieuw voetbal- en volleybalveld, tennisbaan, nieuwe buitengym. Tegen betaling: springkastelen, fietsverhuur, boeien.
Uw stacaravan: Uw stacaravan heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 24 m² groot en is geschikt voor maximaal 6 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Airconditioning tegen betaling De ingang leidt direct in de woon/slaapkamer. Er is een barbecue. De indeling van de kamers is als volgt: woon/slaapkamer met 1 extra bed, eethoek en met half overdekt houten terras en kleine elektrische keukenplaat. Extra slaapruimte in de woonkamer, vertegenwoordigd door de zitplaats met kussens rond de eettafel. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras met 1 tafel, 6 stoelen en 2 ligstoelen. slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 extra bed (alleen voor kinderen tot 11 jaar geschikt) en klein wandbed (geschikt voor een persoon van max. 150 cm en 60 kg). slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. kookhoek met gasfornuis (4 pitten), koelkast (vriesvak) en Basis keukenapparatuur. badkamer met douche, 1 wastafel en WC.

Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Cisano. De vrijstaand stacaravan is functioneel ingericht. Het grondstuk is op een camping. Deze plaats is populair vanwege het ligt op een zonnige plek. De camping is gelegen aan het water. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Bij de stacaravan is U 1 parkeerplaats voor een auto op het perceel beschikbaar. Parkeren bij de stacaravan. Parkeren voor een 2e auto op de camping is niet mogelijk. Motoren zijn niet toegestaan. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 150 m afstand, restaurant 150 m en centrum 2,5 km. Bardolino: apotheek 1400 m, bank 2,2 km, dokter 3 km en discotheek 3,8 km. thermaal bad in Pescantina van Verona 11,5 km. station in Peschiera del Garda 10,9 km. vliegveld in Verona Valerio Catullo 23,1 km. Supermarkt en restaurant op de camping. Het centrum van Bardolino ligt op 10 minuten lopen langs de waterkant. Lazise 3 km. Verona 28 km. Boottochten voor excursies naar Sirmione, Gardone Riviera, Limone. Busreizen naar Venetië of naar de operavoorstellingen in de Arena van Verona.
In de zomer: Gardameer in Cisano 500 m, zandstrand met kiezel in Cisano, 500 m van uw verblijf vandaan. Voor de watersporters onder u is er in Bardolino een verhuur van boten, 3,2 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. Bardolino: minigolf 2,5 km, tennis 3,3 km, watersportmogelijkheden 4 km en duiken 4,9 km. Gratis strand met directe toegang. Er is een bar op het strand Parasols en ligstoelen afhankelijk van beschikbaarheid.
Gardaland Park 7 km, gratis pendelbus in het hoogseizoen.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, internettoegang, Parkeerplaats, Elektriciteit, Gas, Water.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 40 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Airconditioning 5 € per accommodatie per dag. Beddegoed (bij de boeking bestellen aub.) 20 € per persoon per bezetting en wissel. Handdoeken ( bestellen bij de boeking) 10 € per persoon per wissel. Babybedje – bij de boeking bestellen aub. 3 € per bed per dag. Kinderstoel - bij de boeking bestellen aub. 3 € per stuk per dag. Tegen betaling: Parkeerplaats (extra).
Waarborgsom: EUR 100,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Wasmachine
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 23.1 km

23.1 km

Station 10.9 km

10.9 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.6 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ludwig H.

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Alles was schoon, goede service.
Alleen de douche in een stacaravan geleverd vrijwel geheel ijs-koud water. Warme douches was helaas alleen in de wasserij van het kamp mogelijk te maken.

Friedrich W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

ZEER GOED weer gelukkig:

Christine G.

3,8
3 5 2 5 4
Toon Duits

alle goede

Margit L.

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Met name de prijs-prestatie verhouding. Absoluut goed!

Balázs V.

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

 

Tanja S.

4,4
4 5 5 5 3
Toon Duits

We hadden een grote familie vakantie!

Oliver W.

3,4
3 3 4 3 4
Toon Duits

Onze waardering ene weken Champ Cisano. Na zes uur rijden en 37 graden in de schaduw moesten we na een wachttijd van een half uur in de recessie in de gehele Champingplatz en Holiday Champ recessie in geheel andere champ weglopen van dit huis tent reeds wachtte ongeveer. 6-7 mensen voor ons in de verzengende hitte. Toen we op ongeveer. een uur aan de beurt kwam (bijna zonnesteek) beseften we dat we waren plotseling in Engeland, het tegenovergestelde was onze enige Engels en die zeer snel. Goed dat we hebben gekeken op school, zodat we eindelijk ten minste een sleutel bekammen dan. Pure onbeschaamdheid. De stacaravan was toen een plastic huis en niet zoals de foto van de steen. Zo, het is blijkbaar normaal dat als je buurman niest zodra je denkt dat hij naast het bed zou zijn. Ok de andere is er een lokale doorgaande weg, die is zo luid dat je denkt dat je recht staan ​​voor routes naar München. Maar als je er bent na 3-4 pijnlijke nachten die zijn verwerkt de muggen op een de nacht Kravall gehakt van de straat horen minder dan zeker de andere Champ bewoners gaan naar trein die luidkeels zal snijden in alle rijstroken van de Champs in de ochtend en een goede drunk move (oh ik bijna vergeten onze Italiaanse familie tegen "pure temperamento om twee uur in de ochtend"). Zij die nog stoven in hun eigen sappen om zichzelf dient te worden opgemerkt, ondanks alle open vensters (plastic huis). Mijn conclusie is dat dit een unieke ervaring zoekt zijn gelijk. Als ik ooit lukt om mijn familie weer te kalmeren Ik ga in geen geval meer naar deze plek. Dat was onze persoonlijke indruk ander ziet ook de verschillende.

Ludwig H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grote waarde voor je geld

Thomas B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer gelukkig weer. Graag aanbevelen.

Katarzyna K.

4,2
4 4 4 4 5
Toon Pools

Mooie en goed uitgeruste camping, het enige nadeel was het feit dat de informatie die de airconditioning in de stacaravans zijn ten laste verscheen alleen in vouscherze, dat is na de betaling voor het verblijf.

Ludwig H.

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Alles Goed

Herbert F.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Schoon en absoluut blijven entfeheln.

Sally B.

3,8
4 4 4 4 3
Toon Engels

Zeer goede camping

Helmut W.

4,6
3 5 5 5 5
Toon Duits

Dus alles was in orde, een radio of tv zou niet slecht zijn geweest en een koffiezetapparaat. Maar voor 6 personen is dit huis duidelijk te klein, omdat dit geen vakantie is, maar stress. 4 mensen ja. Maar 6 mensen dat niet werkt. We kampeerden heel vaak met 4 personen, we zijn gewend aan het eenvoudige leven, zelfs in de kleinste ruimte. Anders was alles OK

Julia H.

4,4
4 5 5 5 3
Toon Duits

Geweldige faciliteit voor gezinnen. Graag weer

Marion M.

3,6
3 3 5 3 4
Toon Duits

Hele mooie camping...
Medewerkers altijd erg vriendelijk en deden hun best

Andi H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het personeel is erg vriendelijk

Evelin P.

3,2
2 3 3 5 3
Toon Duits

De locatie was ideaal voor ons, korte afstanden naar de receptie, het restaurant en het meer. De vriendelijkheid van het personeel ter plaatse is zeker de moeite waard om te benadrukken. Het terras was erg leuk.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 197417

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/197417.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bardolino» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven