Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Pietra Ligure

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
de De vakantiewoning ligt in een vakantiepark in een hotelcomplex in een residentie (landscategorie 3 sterren, insgesamt 20 Unterkünfte) en is omgeven door een open, gesloten grondstuk met tuin met bomen en bloemen. het grondstuk is met een heg omheind. De residentie heeft een tuin met palmbomen, struiken, planten en bloemen. de Het park heeft de Het park heeft de Het park heeft ontvangsthal, receptie (safe), internet (WLAN), lift, wassalon, café, gezelschapskamer met gezelschapsspelletjes en kinderspeelgoed, TV-kamer, terras, kinderspeelhoek, parasol, ligstoel, tuinmeubelen, buiten douche en kinderbadje. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad (6 m x 12 m, 1.90 m diep) en kinder zwembad (2 m x 5 m, 0.60 m diep). Het zwembad is geopend van midden mei tot midden september. De residentie Orchidea beschikt over 2 privézwembaden: één voor volwassenen en één voor kinderen, die afwisselend alleen gebruikt kunnen worden door klanten die in de residentie aanwezig zijn. Ze zijn elke dag op bepaalde tijden geopend. Tijdens de lunchpauzes en 's nachts zijn ze gesloten. In het zwembad zijn badmutsen verplicht. Toegang is mogelijk tot de laatste plaats vrij is.
Toegang tot het zwembad en het gebruik van parasols en ligstoelen zijn toegestaan tot de capaciteitslimiet van het solariumgedeelte. GEOPEND VAN EIND MEI TOT 15 SEPTEMBER 2024 1 fiets, tafeltennis, fitnesskamer en verhuur van fietsen. verdere uitrusting:

Toegang tot het zwembad en het gebruik van parasols en ligstoelen zijn toegestaan tot de capaciteitslimiet van het solariumgedeelte.
Extra dagelijkse schoonmaak op verzoek is niet mogelijk in de appartementen.
Voor sommige diensten en faciliteiten gelden mogelijk beperkingen, zijn ze beperkt of niet beschikbaar en zijn ze tijdelijk opgeschort.

Kredietkaarten: Visa, mastercard.
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 60 m² groot en is geschikt voor maximaal 5 personen. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met centrale verwarming (gas). Roken is binnen niet toegestaan. De ingang is op verschillende verdiepingen en gelijkvloers en leidt via 15 traptreden en een buitentrap en de terras direct in de gang met deuren naar alle kamers. De indeling van de kamers is als volgt: woonkamer met 1 extra bed op slaapbank, eethoek, TV en Het appartement bevindt zich op de begane grond of eerste verdieping met uitzicht op het zwembad aan de voorzijde. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer met 2 extra bedden op slaapbank en Het appartement bevindt zich op de begane grond of eerste verdieping met uitzicht op het zwembad aan de voorzijde. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, kluisje en Het appartement bevindt zich op de begane grond of eerste verdieping met uitzicht op het zwembad aan de voorzijde. U heeft toegang tot het balkon. Kooknis in de woonkamer als doorgangskamer en met TV, gasfornuis (3 pitten), (1 kookplaat), afzuigkap, koelkast en magnetron. U heeft toegang tot het balkon. badkamer met badkuip met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en Het appartement bevindt zich op de begane grond of eerste verdieping met uitzicht op het zwembad aan de voorzijde.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, telefoon, kinderspeelgoed, ledikantje, kinderstoel, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per antenne en satelliet worden ontvangen.
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Pietra Ligure. De vakantiewoning ligt in een appartementenhuis en is modern ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark in een hotelcomplex in een residentie. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bergen en het ligt op een rustige en zonnige plek. niet vertaald (10) Het appartement is erg licht en heeft uitzicht op het zwembad. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg of straat (land- of bosweg). Bij het huis zijn parkeerplaatsen onder een carport en op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn in de plaats. De garage moet worden gereserveerd omdat de plaatsen beperkt zijn. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 400 m afstand (in de winter 400 m), restaurant 800 m en centrum 950 m. Ligurische steen: bioscoop 1000 m en station 800 m. Een grote Lidl-supermarkt ligt op 350/400 meter van de accommodatie.
In de zomer: Zwemmogelijkheid in Ligurische steen 800 m, zandstrand in Ligurische steen, 800 m van uw verblijf vandaan. Voor de watersporters onder u is er in Loano een verhuur van boten, 2 km. Naar de aanlegplaats voor boten in Loano is het 2 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. Loano: tennis 1500 m en duiken 2 km.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, Parkeerplaats, Elektriciteit, Gas, Water, Toeristenbelasting (onder 12 jaar), Beddegoed, Handdoeken, Zwembad (20.05.24-15.09.24).
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Kinderbadje Op aanvraag per stuk per verblijf. Kinderstoel - bij de boeking bestellen aub. Op aanvraag € per stuk per verblijf.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 60 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Fiets 30 € per fiets per week. Garage 60 € per personenauto per week. Airconditioning 1,20 € per kilowattuur Naar verbruik. Wasmachine 6 € per wasbeurt Naar verbruik. Kinderbed (zonder beddegoed) 25 € per bed onder 3 jaar per week. WLAN Internettoegang 5 € Afgerond bedrag per dag.
Waarborgsom: EUR 150,-/object.
Licentie- of registratienummer: CITR: 009049-RT-0015

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Telefoon
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Station 0.8 km

0.8 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 206496

Laatst bijgewerkt: 19.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/206496.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat